Αναβολικό στεροειδές κυανιονικό νανδρολόνη

Η κυπροπενική νανδρολόνη είναι μία από τις διαθέσιμες στεροειδείς ενώσεις νανδρολόνης. Μια ένωση με τεράστια απόδοση και θεραπευτικά οφέλη, ενώ συχνά θεωρείται ως ένα στεροειδές επιδόσεων, είναι μόνο ένα από τα καλύτερα για την καταπολέμηση της αναιμίας, μυϊκής σπατάλης.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Αναβολική στεροειδής νανδρολόνη κυτταρινική λευκή σκόνη


ειδικευόμαστε σε ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, ημιτεληγμένο στεροειδές έλαιο και πεπτίδια . πολλοί διανομείς και εργαστήρια, bodybuilders από όλο τον κόσμο συνεργάζονται μαζί μας, όλα μιλούν ιδιαίτερα για την κορυφαία ποιότητα, την ασφαλή ναυτιλία και την καλή εξυπηρέτηση.

Η σειρά τεστοστερόνης, Tren A, Tren E, Dianabol , Deca, Anavar, Masteron, Equipoise, το Cialis και το Sildenafil είναι οι πιο δημοφιλείς στεροειδείς ορμόνες. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ donot διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Wickr: puresteroid

whatsapp + 8613302415760

email cindy1114@yccreate.com


Nandrolone cypionate Γρήγορες λεπτομέρειες


Η κυπιονική νανδρολόνη είναι μια ενέσιμη μορφή του αναβολικού στεροειδούς nandrolon. Αυτός ο εστέρας παρέχει ένα μοτίβο απελευθέρωσης ορμόνης ουσιαστικά όμοιο με εκείνο της κυπιονικής τεστοστερόνης, με τα κορυφαία επίπεδα του φαρμάκου να σημειώνονται περίπου 24-48 ώρες μετά τη χορήγηση και μια ουσιαστική απελευθέρωση ορμόνης να διατηρείται για περίπου εβδομάδες.


όνομα προϊόντος Κυπιονική νανδρολόνη
Ψευδώνυμο Κυπιονική νορτεστοστερόνη · Dynabol
Καθαρότητα 99,00%
CAS 601-63-8
Μοριακός τύπος C26H38O3
Μοριακό βάρος 398.578
Σημείο τήξης 115-125 ° C
Εμφάνιση λευκή κρυσταλλική σκόνη
Αποτελεσματική δόση (για άνδρες) 200 έως 400 mg την εβδομάδα
Αποτελεσματική δόση (για γυναίκες) 50mg την εβδομάδα
Χρήση Φαρμακευτικό υλικό, Στεροειδή ορμόνη, Αναβολίνη. Ως αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Εφαρμογή κυπριακής νανδρολόνης


Το Nandrolone Cypionate μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά την αποκατάσταση ιστού σωματικής διάπλασης, τη βελτίωση της σωματικής μάζας και της οστικής μάζας και την ενθάρρυνση του σχηματισμού ερυθρών αιμοσφαιρίων.


Nandrolone cypionate είναι σίγουρα ένα αναβολικό στεροειδές που είναι σίγουρα αναμφίβολα απολύτως μια συμμορία των φαρμάκων που μπορεί συνήθως να συντίθενται με τρόπο με την αρσενική τεστοστερόνη ορμόνης αναπαραγωγής.


Nandrolone cypionate συνιστάται να γίνει μια βοήθεια για τη θεραπεία των εξασθενημένων αλόγων όταν προτιμάται η σημαντική βελτίωση του βάρους, του τριχώματος ή της γενικής φυσικής κατάστασης. Η εξασθένιση γενικά ακολουθεί ασθένεια ή μπορεί να συμβεί μετά από υπερβολική εργασία και υπερέκταση.Η κυπιονική νανδρολόνη θεωρείται συνήθως ως συμπληρωματική θεραπεία για τα περισσότερα τραυματικά τραύματα, ασθένειες και άλλες χειρουργικές περιπτώσεις. Η κυπιονική νανδρολόνη διαθέτει υψηλότερη αναβολική δραστικότητα αλλά λιγότερη ανδρογόνο δράση σε σύγκριση με την τεστοστερόνη. Όταν χρησιμοποιείται για ζώα, επηρεάζει τον μεταβολισμό του ασβεστίου με θετικό τρόπο και συμβάλλει στην αύξηση της οστικής μάζας της οστεοπόρωσης. Είναι καλή επιλογή για την ενίσχυση της μυϊκής μάζας, της αντοχής και συμβάλλει στη μείωση της περιττής σωματικής λιπαρότητας.


Το Nandrolone Cypionate είναι ένα στεροειδές που είναι γνωστό για την ικανότητά του να φέρνει εκπληκτική ανακούφιση στους αρθρώσεις, αλλά έχει επίσης αποδειχθεί ότι προάγει την ανάρρωση στους τένοντες και τους συνδέσμους. ακόμη και στον ίδιο τον μυϊκό ιστό. δεν μιλάμε για επίδραση κάλυψης, αλλά για άμεση ανανέωση.


Το Nandrolone Cypionate μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κύκλους κοπής για δευτερεύοντες σκοπούς, αλλά δεν συνιστάται για τους περισσότερους ενισχυτές επιδόσεων κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης χρήσης, εάν υπάρχουν άλλα στοιχεία.


Κυτταρική Νανδρολόνη Δοσολογία και Χρήση


Όταν χρησιμοποιείται για λόγους σωματικής βελτίωσης ή βελτίωσης της απόδοσης, η δόση των 50 mg την εβδομάδα είναι η πιο συνηθισμένη. Αν και μόνο το ήπιο ανδρογόνο, κατά τη λήψη αυτής της ένωσης, οι γυναίκες περιστασιακά αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα του ιού. Εάν οι παρενέργειες γίνονται πρόβλημα, θα πρέπει αμέσως να απενεργοποιήσετε το προπιονικό νιτρίλιο για να αποφύγετε τη μόνιμη εμφάνιση του. Μετά από επαρκή χρόνο απόσυρσης, η συντομότερη επίδραση της νανδρολόνης Δουραβολίνης μπορεί να θεωρηθεί ως ασφαλέστερη επιλογή (περισσότερο ελέγχου). Αυτό το φάρμακο είναι μόνο λίγες μέρες για να παραμείνει ενεργό, και εάν δοθεί εντολή, ο χρόνος μειώνεται σημαντικά.


Nandro cyp


Nandrolone Cypionate Προδιαγραφή:

Δοκιμή Προσδιορισμός Αποτελέσματα
Ταυτοποίηση TLC Θετικός
Φάσμα υπεριώδους Θετικός
IR φάσμα Θετικός
Χαρακτηριστικά Κίτρινο λάδι συμμορφώνομαι
Ειδική οπτική περιστροφή 42 ° ± 2 ° 42 °
Ελεύθερο οργανικό οξύ ≤0,3% 0,20%
Σχετικές ουσίες ≤2,0% Πέρασμα
Οι υπολειμματικοί διαλύτες (GC) Ακετόνη ≤ 5000ppm Πέρασμα
Μεθανόλη ≤300 ppm Πέρασμα
Πυριδίνη ≤200ppm Πέρασμα
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,30%
Χημική δοκιμή 97,0 ~ 103,0% 98,20%
συμπέρασμα Αυτή η παρτίδα συμμορφώνεται με το πρότυπο EnterpriseΠλεονεκτήματα και Υπηρεσίες:


 

1.Highly καθαρισμένες και υψηλών προδιαγραφών σκόνες, σχεδόν 15 χρόνια εργοστάσιο (ιδρύθηκε το 2001) άμεση πώληση, των χαμηλότερων τιμών στην παγκόσμια αγορά.

 

2. Μια ευρεία κάλυψη των διαφόρων συμπληρωμάτων bodybuilding, από σκόνες στεροειδών σε SARMS που είναι πιο φυσικά, από πεπτίδια όπως το HGH θραύσμα 176-191 για την προετοιμασία ενέσιμων ή στοματικών στεροειδών υγρών των οποίων οι ιδιότητες είναι εγγυημένες από δικές μας υψηλής ποιότητας σκόνες και επαγγελματίες χημικούς.

 

3. Εάν θέλετε να κάνετε τα τελικά στεροειδή εσείς, μπορούμε να παρέχουμε ένα σύνολο υποστήριξης, σκόνες, διαλύτες και εργαλεία.

 

4. Τα δείγματα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για τη δοκιμή ποιότητας, μερικά μπορεί να είναι δωρεάν και μερικά είναι χρεώσιμα.

 

5. Πάντα γεμάτο από αποθέματα ---> ο χρόνος παράδοσης είναι εντός 12 ωρών από την επιβεβαίωση της πληρωμής.

 

6. Για παραγγελίες πολλαπλών ή μεγάλων παραγγελιών, θα εξυπηρετηθούν πολλά οφέλη όπως εκπτώσεις ή δωρεάν αποστολές ή επαναπροωθήσεις.

 

7. Η εξαιρετικά διακριτική συσκευασία, οι καλύτεροι τρόποι συσκευασίας και αποστολής θα επιλέγονται ανάλογα με τις ποσότητες παραγγελιών και τις χώρες ή περιοχές. Η ασφάλεια έρχεται πάντα πρώτη! ---> Έχουμε ποσοστό επιτυχίας 99,5% στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις Κάτω Χώρες και το 99,8% στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιρλανδία, την Αυστρία, Και το ποσοστό επιτυχίας εξακολουθεί να αυξάνεται, σχεδόν 100%.

 

8. Οι φωτογραφίες πακέτων και οι αριθμοί παρακολούθησης θα προσφερθούν το συντομότερο.

 

9. 24 ώρες το 24ωρο στην υπηρεσία σας για τυχόν προβλήματα.

 


Nandro cypionate

Hot Tags: Anabolic Steroid Nandrolone Cypionate, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like