Masterone Propionate Στερεοειδές Σκόνη για μυϊκή αύξηση

Το προπιονικό Masterone είναι ένα στεροειδές αντι-οιστρογόνου το οποίο υποτίθεται ότι χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Χρησιμοποιήθηκε μαζί με το φάρμακο SERM (Εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέων οιστρογόνων) Tamoxifen (γνωστό και ως Nolvadex), στη διαδικασία θεραπείας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Masterone propionate στεροειδές σκόνη για την οικοδόμηση μυών

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Προπιονική κυστερόνη

Συνώνυμα: Masteron; Προπιονική δρομοστανολόνη; Masteron Propionate

CAS: 521-12-0

EINECS: 208-303-1

Μοριακός τύπος: C23H36O3

Μοριακό βάρος: 360.53

Δοκιμασία: 99%

Συσκευασία: Τσάντα από φύλλο ή κασσίτερο.

Παράδοση: Express courier.

Χαρακτήρας: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.

Ελάχιστη. ποσότητα παραγγελίας: 10g


COA:

Ονομα προϊόντος Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Σημείο τήξης 124 ° C-128 ° C 125 ° C-127 ° C
Ειδική περιστροφή + 26 ° - + 32 ° + 27,5 °
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,20%
Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη ≤0,1% 0,02%
Χημική δοκιμή ≥97% 98,5%

Περιγραφή:

Η προπιονική δρομοστανολόνη, επίσης γνωστή ως προπιονική δροστανολόνη μετά από μακρά χρονική περίοδο ως σπάνιο φάρμακο, απολαμβάνει πλέον μεγαλύτερη δημοτικότητα και, κατά βάσιν,

Όπου κάποιος δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει μεγάλη ποσότητα ενέσιμων ουσιών και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει είτε όχι τρεμπολόνη είτε μόνο μέτρια ποσότητα αυτού του φαρμάκου, το Masteron είναι συχνά μια ιδανική επιλογή για να συμπεριληφθεί σε μια στοίβα στεροειδών ή σε ορισμένες περιπτώσεις για χρήση ως μοναδικό ενέσιμη για έναν κύκλο στεροειδών.Εφαρμογή:

Το προπιονικό Masteron είναι ένα παράγωγο της διυδροτεστοστερόνης ή της DHT που περιορίζει τη μετατροπή σε οιστρογόνο μέσω της αρωματοποίησης. Θα μπορούσε να είναι ότι η ικανότητά του να αναστέλλει το οιστρογόνο από την αλληλεπίδραση με το ένζυμο αρωματάσης ή να μπλοκάρει τον υποδοχέα που δεσμεύει το οιστρογόνο που προκαλεί αυτό το φαινόμενο. Όποια και αν είναι η αιτία, λόγω των αντι-οιστρογονικών ιδιοτήτων της, εμποδίζει τη μετατροπή των ελεύθερων τεστοστερών σε οιστρογόνα μέσω της αρωματοποίησης. Αυτό κάνει τον Masteron μια συνηθισμένη ένταξη σε έναν υψηλό αναβολικό κύκλο. Το προπιονικό στερονολόνη είναι ένα αναβολικό στεροειδές που προέρχεται από διυδροτεστοστερόνη (DHT). Συγκεκριμένα, ο Masteron είναι η ορμόνη DHT που έχει τροποποιηθεί δομικά με την προσθήκη μίας ομάδας μεθυλίου στη θέση άνθρακα 2. Αυτό προστατεύει την ορμόνη από τη μεταβολική διάσπαση από το ένζυμο 3 υδροξυστεροειδούς αφυδρογονάσης, το οποίο βρίσκεται στον σκελετικό μυ.


Δοσολογία και κύκλος προπιονικού ϋδροτανόλονου για άνδρες και γυναίκες:


Για τα αρσενικά πρότυπα δόσης είναι συνήθως στην περιοχή των 300-400mg την εβδομάδα. Συνήθως, αυτό σημαίνει ότι χορηγούνται 100 mg κάθε δεύτερη ημέρα για συνολικά 6-8 εβδομάδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι η 6-8 εβδομάδα αντιπροσωπεύει το συνολικό χρονικό πλαίσιο, αλλά αυτό είναι το κοινό χρονικό πλαίσιο του στοιχείου Masteron. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν να χωρίσουν τις δόσεις τους σε καθημερινές ενέσεις, αλλά κάθε δεύτερη μέρα πρέπει να είναι αρκετή. Αν βρείτε την έκδοση του Drostanolone Enanthate, 1-2 ενέσεις την εβδομάδα θα λειτουργήσουν, αλλά αυτή η έκδοση είναι κάπως σπάνια.Για γυναίκες με θεραπεία καρκίνου του μαστού, η κανονική δόση των 100mg τρεις φορές την εβδομάδα, 8-12 εβδομάδες την εβδομάδα. Αυτό συνήθως οδηγεί σε συμπτώματα ιού που μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφούν. Ωστόσο, κανείς δεν θα αρνηθεί ότι είναι καλύτερο από τον καρκίνο.


Για γυναίκες αθλητές, τα 50mg την εβδομάδα πρέπει να είναι αρκετά για 4-6 εβδομάδες. Ορισμένες γυναίκες μπορούν να βρουν μια δόση κοντά στα 100 mg την εβδομάδα και αν μπορούν να ανεχθούν ορμόνες, υπάρχει λόγος. Η δόση αυτού του εύρους πρέπει να είναι ελεγχόμενη για τις περισσότερες γυναίκες, αλλά πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η ευαισθησία του ατόμου. Περισσότερες από 4-6 εβδομάδες χρήσης ανά εβδομάδα για περισσότερο από 100 mg ή περισσότερο, σε κάποιο βαθμό πιο πιθανό να προκαλέσουν ιικά συμπτώματα.


Συνταγή:


1) Propionate Masteron 250 ml @ 100 mg / ml

25 γραμμάρια προπιονικού (20 κ.εκ.)

5 mL BA (2%)

50 mL ΒΒ (20%)

175mL πετρελαίου


2) Masteron 50 ml @ 200 mg / ml

10 g σκόνης (8 ml)

1,5 ml ΒΑ

10 ml ΒΒ

28,5 ml οξεικού αιθυλεστέρα

2 ml Guaiacol

下载 (1)


Δράση του προπιονικού μαστενίου:


Υπάρχουν δύο επιθυμητές επιδράσεις της τεστοστερόνης: Τα υπόλοιπα επιθυμητά αποτελέσματα τεστοστερόνης που ένα άτομο μπορεί να παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του στεροειδούς κύκλου περιλαμβάνουν: τη βελτίωση της φυσικής / αθλητικής απόδοσης (αντοχή, δύναμη, ταχύτερη αναγέννηση)


βελτίωση της σωματικής διάπλασης (συσσώρευση μυών, απώλεια λίπους)

αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου και περιεκτικότητα οστικών οστών. Το κολλαγόνο είναι το κατασκευαστικό υλικό με βάση πρωτεΐνες για τους συνδετικούς ιστούς σε όλο το σώμα (τους συνδέσμους, τους τένοντες, τους χόνδρους, τους αρθρώσεις και τα οστά).

αυξημένη αυτοεκτίμηση

βαθύτερη (ανδρική) φωνή

σκουρόχρωμα και πύκνωση των μαλλιών του σώματος

αύξηση των επιπέδων των ορμονών IGF-1 και MGF (οι οποίες επίσης προάγουν την ανάπτυξη των μυών)

αυξημένη αιμοσφαιρίνη (αριθμός ερυθρών αιμοσφαιρίων)

αντι-καταβολική επίδραση στους μυϊκούς ιστούς μέσω δράσης ως αντι-γλυκοκορτικοειδές.
ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΑΣ:


1, υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο: Επιχειρησιακό πρότυπο

2) Όλη η καθαρότητα≥99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.2, γρήγορη και ασφαλής παράδοση

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3) Τελωνειακό ποσοστό ≥99%

4) Έχουμε το δικό μας πράκτορα / remailer / διανομέα που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλώς, και έχουμε αποθέματα εκεί για μεταφορά.3, Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Η ανατροφοδότηση της αγοράς και η ανατροφοδότηση των αγαθών θα εκτιμηθούν, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) Υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Steroid


Hot Tags: masterone προπιονικό στεροειδές σκόνη για κέρδος μυών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like