Masterone Enanthate CAS.472-61-145

Το χημικό του όνομα είναι Drostanolone Enanthate. Το πλεονέκτημα αυτού του φαρμάκου είναι ότι γίνεται διαλυτό στο αίμα πολύ γρήγορα και παράγει αποτελέσματα πολύ ταχύτερα από άλλες αναβολικές ενώσεις που ανήκουν στην οικογένειά του. Αυτό το φάρμακο είναι μια καλύτερη επιλογή για άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φαρμακευτικά στεροειδή Primobolan Depot / Μεθανολόνη Enanthate για Bodybuilding

Υψηλής καθαρότητας στεροειδή Primobolan Depot / Μεθενολόνη Enanthate για 303-42-4 Bodybuilding

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Masterone Enanthate / Primobolan Αποθήκη / Bodybuilding / Masterone


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Το χημικό του όνομα είναι Drostanolone Enanthate. Το πλεονέκτημα αυτού του φαρμάκου είναι ότι γίνεται διαλυτό στο αίμα πολύ γρήγορα και παράγει αποτελέσματα πολύ ταχύτερα από άλλες αναβολικές ενώσεις που ανήκουν στην οικογένειά του. Αυτό το φάρμακο είναι μια καλύτερη επιλογή για άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Είναι δημοφιλές ως το καλύτερο προ-διαγωνισμό ναρκωτικών για αθλητές και ανυψωτές δύναμης. Για bodybuilders, βοηθά στον τόνωση και τη σκλήρυνση των μυϊκών ινών και επίσης καθιστά την ανάπτυξη της ποιότητας μυϊκή μάζα και το μέγεθος. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε φορά που ρωτάς έναν επαγγελματία bodybuilder για ένα στεροειδές που μπορεί να βοηθήσει γρήγορα, ο Masteron Enanthate είναι το πρώτο όνομα που μπορεί να πάρει. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα αυτού του στεροειδούς είναι ότι βοηθά στην κοπή επιπλέον λίπους από το σώμα, καθώς και. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε κύλινδρο όσο και σε κύκλους κοπής.


Οι ανδρογονικές ιδιότητες αυτού του φαρμάκου είναι ισχυρότερες από τις αναβολικές του ιδιότητες. Έτσι βλέπουμε συχνά τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Masteron Enanthate να έχουν μεγαλύτερη επιθετικότητα από άλλους. Αυτή η επιθετικότητα τους βοηθά να εργάζονται πιο αποτελεσματικά.


2. Προδιαγραφές:

Μεθανολόνη Enanthate (Στεροειδή)

Μεθανολόνη Enanthate Ψευδώνυμο: Αποθήκη Primobolan

Μεθενολόνη Enanthate CAS Νο. 303-42-4

Μεθενολόνη Enanthate Einecs No.:206-141-6

Μεθανολόνη Enanthate Μοριακός τύπος: C27H42O3

Μεθανολόνη Enanthate Μοριακό Βάρος: 414.62

Μεθανόλη Enanthate Καθαρότητα: 99%

Μεθαδόνη Ενανθάτης Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Μεθανολόνη Enanthate Βαθμός: Φαρμακευτική ποιότητα

Το Primobolan Depot είναι μια ενέσιμη μορφή της στεροειδούς μεθενολόνης. Όταν αγοράζετε το Primobolan Depot πρέπει να γνωρίζετε ότι εδώ και καιρό θεωρείται ως ένα από τα ασφαλέστερα διαθέσιμα στεροειδή. Η ενανθική μεθενολόνη έχει το ίδιο βασικό στεροειδές με την οξική μεθενολόνη. Το Primobolan Depot έχει τροποποιηθεί για να επιτρέψει την αργή απελευθέρωση της μεθενολόνης στο σώμα. Το Primobolan Depot είναι μια μέτρια αναβολική με εξαιρετικά χαμηλή ανδρογενετική κατατομή. Τα αναβολικά αποτελέσματα είναι συγκρίσιμα με το Deca Durabolin, αν και οι ανδρογονικές παρενέργειες είναι σημαντικά λιγότερες. Οι αθλητές και οι bodybuilders θα πάρουν το Primobolan Depot για να κερδίσουν μυϊκή μάζα. Τα κέρδη που θα πάρετε σε έναν κύκλο Primobolan θα είναι ένα αργό κέρδος στην ποιότητα των μυών. Μπορείτε να περιμένετε να διατηρήσετε τα κέρδη για μερικούς μήνες μετά την ολοκλήρωση του κύκλου σας.


3. Εφαρμογές:

Masteran Enanthate Δοσολογία

Το Masterant Enanthate είναι συνήθως γνωστό ότι στοιβάζεται καλά με μακριές εστεροποιημένες ενώσεις που περιλαμβάνουν ακριβώς την τεστοστερόνη και την τραντολόνη Enanthate. Η ελάχιστη δόση αυτού του στεροειδούς, που λέγεται ότι επιτυγχάνει αποτελεσματικά αποτελέσματα, είναι περίπου 400 mg την εβδομάδα. Θεωρείται ότι έχει σχετικά μακρά ενεργό ζωή, περίπου 2 ημέρες στο ανθρώπινο σώμα και ως εκ τούτου πρέπει να τεντωθεί κάθε δεύτερη μέρα. Οι άνθρωποι που θέλουν να δουν ταχύτερα και καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να πειραματιστούν με 100 mg Masterant Enanthate κάθε μέρα. Κάποιος δεν πρέπει ποτέ να υπερβεί αυτές τις ποσότητες, καθώς η υπερβολική χρήση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε παρενέργειες. Αυτό το φάρμακο είναι κυρίως ένα ενέσιμο στεροειδές και η περιοχή στην οποία θα πρέπει να ενίεται συνήθως είναι οι γλουτοί. Η χορήγηση του φαρμάκου στον ίδιο χώρο καθημερινά μπορεί να αποδειχθεί λίγο οδυνηρή και συνεπώς πρέπει να αλλάξει εναλλακτικά. Οι ενέσεις του μπορούν επίσης να εγχυθούν στην εξωτερική πλευρά των μηρών. Παρόλο που το στεροειδές απορροφάται γρήγορα από το αίμα, έχει σχετικά μικρότερη ημιζωή. Λέγεται ότι προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα όταν συνδυάζεται με ισχυρά αναβολικά στεροειδή όπως το Wisntrol και το Anavar.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Methenolone Enanthate


5. Προδιαγραφές προϊόντων

image002


Masteron Enanthate Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά:

Το Enanthate Masteron (Drostanolone Enanthate) είναι ένα αναβολικό στεροειδές που βασίζεται σε διυδροτεστοστερόνη (DHT). Η δροστανολόνη είναι απλώς τροποποιημένη δομικά η ορμόνη DHT. Η αλλοίωση υπάρχει μέσω της προσθήκης μίας ομάδας μεθυλίου στη θέση άνθρακα 2. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ορμόνη δεν υποφέρει από μεταβολική διάσπαση που προκαλείται από το ένζυμο 3-υδροξυστεροειδούς αφυδρογονάσης που βρίσκεται στον σκελετικό μυ. Αυτή η απλή δομική αλλαγή κάνει επίσης την ορμόνη πολύ πιο αναβολική, και αυτό μας δίνει Drostanolone. Μόλις δημιουργηθεί η ορμόνη, αλλάξει από DHT, στη συνέχεια προσαρτάται ένας εστέρας και στην περίπτωση αυτή ο εστέρας είναι Enanthate. Enanthate δεν είναι ένα στεροειδές ή ένα φάρμακο, αλλά τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο χρονισμού που χρησιμοποιείται για ένα φάρμακο.


Όπως και με το Propionate Masteron, το Masteron Enanthate είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα μόνο αναβολικά στεροειδή που φέρει ισχυρές αντιοιστρογονικές ιδιότητες. Αυτό το αναβολικό στεροειδές δεν μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα των οιστρογόνων. στην πραγματικότητα, μπορεί στην πραγματικότητα να μειώσει τα επίπεδα οιστρογόνων στο σώμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Drostanolone ήταν επιτυχής στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, καθώς ο συνδυασμός Drostanolone και Tamoxifen ήταν πολύ συνηθισμένος εδώ και πολλά χρόνια. Οι bodybuilders χαιρετίζουν αυτό το χαρακτηριστικό λόγω του ότι τα οιστρογόνα συχνά είναι δύσκολο να ελεγχθούν με πολλά στεροειδή και χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνων που συχνά οδηγούν σε μια πιο σκληρή και πιο καθορισμένη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής.

Το Masteron Enanthate διαθέτει μερικές από τις πιο παραπλανητικές αναβολικές και ανδρογενετικές αξιολογήσεις κάθε αναβολικού στεροειδούς, αν και όχι τόσο παραπλανητικό όσο το Halotestin και το Anavar. Η δροστανολόνη έχει μια συγγένεια δέσμευσης στον υποδοχέα ανδρογόνων που είναι πέντε φορές μεγαλύτερη από την τεστοστερόνη, η οποία όχι μόνο παράγει μια πιο σκληρή εμφάνιση αλλά μπορεί επίσης να έχει θετικό αντίκτυπο στην απώλεια λίπους. Όλα τα αναβολικά στεροειδή μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του μεταβολικού ρυθμού, αλλά εκείνα με ισχυρή συγγένεια δέσμευσης ανδρογόνων μπορούν να έχουν αντίκτυπο στην άμεση λιπόλυση.


Επιδράσεις του Masteron Enanthate

Για την πλήρη θετική επίδραση του Masteron Enanthate για να δει κανείς ένα άψυχο σώμα θα τα δείξει καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι ο πρωταρχικός χρόνος για αυτό το στεροειδές θα είναι κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κοπής, και το πιο χαλαρό το άτομο είναι το πιο έντονο τα αποτελέσματα θα είναι. Για τον ανταγωνιστή bodybuilder που υποβάλλονται σε προπαρασκευή 12-16 εβδομάδων, θα βρείτε το Masteron εμφανίζεται πιο συχνά στο δεύτερο μισό της προετοιμασίας όταν αφαιρεθεί μια σημαντική ποσότητα λίπους. Η προσθήκη της ορμόνης Drostanolone μπορεί να τον βοηθήσει να χάσει λίγο λίπος από το λίπος που εξακολουθεί να κρέμεται αλλά το πιο σημαντικό θα εξασφαλίσει ότι η σωματική του διάπλαση έχει το σκληρό βλέμμα που είναι επιθυμητό.


Είμαστε έπειτα αριστερά με την ογκώδη χρήση και ενώ οποιοδήποτε αναβολικό στεροειδές μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόγκωση Masterant Enanthate είναι ίσως μια από τις χειρότερες επιλογές. Η ορμόνη Drostanolone δεν συσκευάζει τη διάτρηση που απαιτείται για σημαντική ανάπτυξη. Κάποια ανάπτυξη μπορεί να συμβεί ειδικά με μια πολύ υψηλή δόση, αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές. Υπάρχουν εκείνοι που θα περιλαμβάνουν χαμηλές έως μέτριες ποσότητες Masteron Enanthate στον κύκλο τους για τα οφέλη κατά του οιστρογόνου κατά τη διάρκεια της φάσης συσσώρευσης, αλλά όταν μιλάμε για ένα κύκλο συσσώρευσης που συχνά περιλαμβάνει υψηλές δόσεις τεστοστερόνης, αυτό δεν θα αρκεί για καταπολέμηση της προκαλούμενης από αρωματάση οιστρογονικής δράσης.


Δημιουργήστε μια παραγγελία: Παρακαλούμε διαγράψτε την ποσότητα

Μίνι παραγγελία: 10g / 50ml

Απόσπασμα: Οι τιμές επιβεβαιώνουν

Τρόποι πληρωμής: Τραπεζική μεταφορά, Western Union, Money Gram και Bitcoin

Τρόποι παράδοσης: Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, TOll; κλπ.)

Διεύθυνση αποστολής: Παρέχετε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).

Συσκευασία: Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους σύμφωνα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)

Χρόνος παράδοσης: Εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Εικόνες πακέτων: Προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία

Αριθμός παρακολούθησης: Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί

Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες (από πόρτα σε πόρτα)

Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση: 24/7 Online για τυχόν προβλήματα

Hot Tags: masterone enanthate cas.472-61-145, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like