DMHA ακατέργαστη σκόνη για απώλεια βάρους

2-Αμινοϊσοεπτάνιο / DMHA ακατέργαστη σκόνη είναι για την οικοδόμηση μυών. Παρέχουμε στεροειδή σκόνη, στεροειδή τελειωμένο πετρέλαιο, πεπτίδια, βερμούδες και άλλα φαρμακευτικά. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Πούδρα DMHA / 2-Aminoisoheptane για απώλεια βάρους

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: DMHA

2-Αμινοϊσοεπτάνιο

Octodrine

Cas No .: 543-82-8

Τύπος: C8H19N

Μοριακή μάζα: 129,24 g / mol

Συνώνυμα: Υδροχλωρική 2-ισοοκτυλαμίνη. Υδροχλωρικό 2-αμινο-6-μεθυλεπτάνιο. 2-επταναμίνη, 6-μεθυλο-, υδροχλωρίδιο. 2-ισοοκτυλαμίνη ΗΟ; Υδροχλωρική 6-μεθυλ-2-επτυλαμίνη. NSC 27116; S-51; SKF 51; Υδροχλωρικό Vaporpac; (1,5-διμεθυλοεξυλο) αμμώνιο. 2-επταναμίνη, 6-μεθυλο-, υδροχλωρική (9Cl); Αιθυλαμίνη, 1,5-διμεθυλο-υδροχλωρική. 6-μεθυλεπταν-2-αμινο χλωρίδιο.


Τι είναι το DMHA;

Ο DMHA ονομάζεται επίσης 2-αμινοϊσοεπτάνιο. Εκχύλισμα DMHA από φυτό, το οποίο είναι Πηγές για ακονίτη. Ο περισσότερος από μας γνωρίζει ότι το DMHA είναι συνθετικό 2-αμινο-6-μεθυλεπτάνιο, επίσης 1,5-διμεθυλοεξυλαμίνη. Το DMHA είναι ένα διασκεδαστικό νέο διεγερτικό. Υπάρχουν πολλές έρευνες Η ένωση DMHA με ένα συστατικό μπορεί να απελευθερώσει ένα προϊόν που παράγει τα ίδια αποτελέσματα με το έλαιο γερανίου (DMAA) και το κιτρικό ΑΜΡ. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό είναι αλήθεια και δεν απέχει πολύ από τις εμπειρίες μας! Το DMHA έχει παρόμοια δομή με αυτή των DMAA και AMP Citrate (DMBA). Όλες αυτές οι ενώσεις ταξινομούνται ως «ψυχοδιεγερτικά».


Πότε το παίρνω;

Για να επωφεληθείτε από τις ιδιότητες βελτίωσης της απόδοσης του DMHA, χρησιμοποιείται καλύτερα περίπου 15-30 λεπτά πριν από την επεξεργασία. Εναλλακτικά, εάν χρησιμοποιείται κυρίως για τις ιδιότητες καταστολής της όρεξης, το DMHA μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας μεταξύ των γευμάτων. Ωστόσο, συνιστούμε να είστε προσεκτικοί εάν χρησιμοποιήσετε αυτό το συστατικό αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ, καθώς μπορεί να εμποδίσει την ικανότητά σας να κοιμάστε.


Η πλέον αποτελεσματική δόση του DMHA είναι 100 mg του συνθετικού 2-αμινο-6-μεθυλεπτανίου ή 75 mg του φυσικώς απαντώμενου 2-αμινο-5-μεθυλεπτανίου.


Πόσο καιρό χρειάζεται να εργαστεί;


Το DMHA αρχίζει να λειτουργεί μόλις απορροφηθεί στην κυκλοφορία του αίματος, η οποία θα εμφανιστεί περίπου 15-30 μετά την κατανάλωση, ανάλογα με το εάν λαμβάνεται με κενό πλήρους στομάχου. Θα παρατηρήσετε ένα αυξημένο επίπεδο πνευματικής εστίασης, αυξημένη ενέργεια και μείωση της όρεξης, καθώς και αυξημένο αίσθημα ευεξίας και κίνητρο.


Λειτουργία:

1) Το DMHA μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα των διαφόρων μονοαμινών στο σώμα, κυρίως νορεπινεφρίνη και ντοπαμίνη. Μόλις αρχίσουν να πλημμυρίζουν το σώμα, θα νιώσετε τις τυπικές επιδράσεις που προκαλούνται από άλλα διεγερτικά, όπως αυξημένη εγρήγορση και διάθεση.

2) Το DMHA μπορεί να είναι ιδιότητες μείωσης του άγχους με χαμηλές δόσεις θεκρίνης.

3) Μπορεί να αυξήσει τη συγκέντρωση για προπόνηση και έντονη ενέργεια.

4) Επειδή η δομή είναι το πιο παρόμοιο με το DMAA, έγινε αντικατάσταση του DMAA.


Δοσολογίες και Προτάσεις.

Η συνιστώμενη δόση είναι 40mg την ημέρα.

Ανταλλαγή σε AMP Citrate και DMAA, υποστήριξη ενεργειακών επιπέδων, ενεργώντας ως βρογχοδιασταλτικά (διεύρυνση των βρόγχων για περισσότερη ροή αέρα), αποσυμφορητική δραστηριότητα (συστολή των αιμοφόρων αγγείων για μειωμένη διόγκωση και επομένως καλύτερη αναπνοή), αυξημένη εστίαση και αρκετά ισχυρή κατασταλτικό της όρεξης


Τα οφέλη του DMHA για Bodybuilding:


Ίσως η καλύτερη όψη του DMHA που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανύψωση είναι η ικανότητά του να αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και να ενισχύει την εστίαση και την προσοχή. Επιπλέον, η δομή του έχει παρόμοια δομή με τις ενώσεις που θεωρούνται ως παράγοντες απελευθέρωσης μονοαμίνης. Δηλαδή, μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα μονοαμινών όπως η ντοπαμίνη και η νοραδρεναλίνη. Αυτό μπορεί να υποστηρίξει περαιτέρω το κίνητρο και την επιθυμία να εκπαιδεύσει. Μελέτες σε ζώα έχουν επίσης δείξει ότι το DMHA ή το Octodrine έχουν την ικανότητα να αυξάνουν το όριο του πόνου. Εάν αυτό το φαινόμενο παρατηρήθηκε και στους ανθρώπους, μπορεί σίγουρα να υποστηρίξει πιο έντονες προπονήσεις και να μειώσει το RPE (ποσοστό αναισθησίας). Βασικά, λιγότερη κόπωση, περισσότερη δουλειά, μεγαλύτερα αποτελέσματα.


Επειδή τα ισχυρά διεγερτικά είναι επίσης εξαιρετικά κατασταλτικά της όρεξης, το DMHA μπορεί ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί και για να βοηθήσει στην υποστήριξη της απώλειας λίπους ελαχιστοποιώντας την επιθυμία σας για σνακ και ενδεχομένως να απομακρυνθείτε από τη διατροφή σας. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ το DMHA δεν αποτελεί απαγορευμένη ουσία per se στον αθλητισμό, λόγω της δομικής ομοιότητάς του με τις ήδη απαγορευμένες ουσίες, είναι καλύτερο να μην ληφθεί κανένα κατά τη διάρκεια του ανταγωνισμού.

DMHA powderΤα πλεονεκτήματά μας:

Πάνω από 15 χρόνια ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα, Επαγγελματικές & έμπειρες υπηρεσίες που παρέχονται.

1. Καλύτερες τιμές με υψηλή ποιότητα. Έχουμε πλήρη QA & QC σύστημα, η καθαρότητα των στεροειδών σκόνη είναι περισσότερο από 99% hplc. Χρησιμοποιούμε τη σωστή συνταγή για να μαγειρέψουμε το ενέσιμο στεροειδές έλαιο. Όλη η παραγγελία μας θα στείλει μετά τη λήψη της δοκιμαστικής εξέτασης.

2. Πλούσιος έμπειρος στην παράδοση των αγροτεμαχίων σε σας. Το πακέτο πιο συγκεκαλυμμένο και η πιο επαγγελματική ναυτιλιακή εταιρεία για την ασφαλή παράδοση. .

3. Αρκετά αποθέματα εξασφαλίζουν τον απαιτούμενο χρόνο παράδοσης.

4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

5. Ειδικά είναι δυνατά όταν η παραγγελία είναι αρκετά μεγάλη.

6. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε αποστείλει πολιτική για να σας προστατεύσουμε 100%.


Συσκευασία & Παράδοση:

Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμάρια έως 100 κιλά ανά πάσα στιγμή στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.


Όροι πληρωμής & ναυτιλίας:

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 10g

Τιμή Διαπραγματεύσιμη

Συσκευασία: 25kg / τύμπανο ή όπως απαιτείται

Χρόνος παράδοσης: εντός 24 ωρών μετά την πλήρη πληρωμή.

Όροι πληρωμής: T / T, Western Union, MoneyGram.

Δυνατότητα εφοδιασμού: 200kg / μήναΟποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Hot Tags: dmha ακατέργαστη σκόνη για την απώλεια βάρους, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like