Οξεική σκόνη βολονενόνης

Boldenone οξεική σκόνη Κίνα Steroid Raws / Sarms / πεπτίδια πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις-κλειδιά: Boldenone Acetate, Equipoise Acetate 1. Εισαγωγή στο προϊόν Όνομα προϊόντος: Boldenone Acetate Alias: Equipoise Acetate Purity: 99.5% . Εφαρμογή: Λευκή ή υπόλευκη κρυσταλλική σκόνη. 2. Περιγραφή του προϊόντος: Το οξικό άλας Boldenone ονομάζεται "βραχυπρόθεσμα Equipoise". Στην πραγματικότητα, είναι ένα κτηνιατρικό στεροειδές που είναι πιο γνωστό για χρήση σε ιπποδρομίες και ποτέ δεν έχει εγκριθεί για ανθρώπινη χρήση. Ωστόσο, η οξική βολδενόνη είναι ένα κάπως διαδεδομένο αναβολικό αναβολικό στεροειδές μεταξύ των bodybuilders. Το Boldenone Acetate θα ευνοήσει τους αθλητές που θέλουν να τρέξουν βραχύτερους κύκλους και εκείνους που ανησυχούν για τις συχνές δοκιμές φαρμάκων και πρέπει να είναι σε θέση να καθαρίσουν τις ορμόνες από το σύστημά τους εγκαίρως.

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ (2)

Οξεική σκόνη βολονενόνης

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

Λέξεις-κλειδιά: Boldenone Acetate, Equipoise Acetate

1. Εισαγωγή προϊόντων

Ονομασία προϊόντος: Οξεική Boldenone

Ψευδώνυμο: Equipoise Acetate

Καθαρότητα: 99,5% με HPLC.

Εφαρμογή: Λευκή ή υπόλευκη κρυσταλλική σκόνη.

2. Περιγραφή προϊόντος:

Το Boldenone Acetate ονομάζεται "βραχυπρόθεσμα Equipoise". Στην πραγματικότητα, είναι ένα κτηνιατρικό στεροειδές που είναι πιο γνωστό για χρήση σε ιπποδρομίες και ποτέ δεν έχει εγκριθεί για ανθρώπινη χρήση. Ωστόσο, η οξική βολδενόνη είναι ένα κάπως διαδεδομένο αναβολικό αναβολικό στεροειδές μεταξύ των bodybuilders.

Το Boldenone Acetate θα ευνοήσει τους αθλητές που θέλουν να τρέξουν βραχύτερους κύκλους και εκείνους που ανησυχούν για τις συχνές δοκιμές φαρμάκων και πρέπει να είναι σε θέση να καθαρίσουν τις ορμόνες από το σύστημά τους εγκαίρως.

Οξεική Boldenone (3)

3. Αποτέλεσμα δοκιμής οξεικής βολδενόνης:

Οξεικό Boldenone

4. Συνταγές οξεικού Boldenone:

οξική βολδενόνη 100 mg / ml

100 ml @ 100 mg / ml

100g σκόνη οξικής βολδενόνης 80ml

18% βενζοϊκό βενζύλιο 18 ml

2% βενζυλική αλκοόλη 2 ml


5. Δοσολογία οξεικού Boldenone:

Η οξική μπολδενόνη θα πρέπει να τρέχει στα 300-700 χιλιοστόγραμμα (mgs) την εβδομάδα με ενέσεις που γίνονται τουλάχιστον κάθε 2-3 ημέρες. Η ελάχιστη συνιστώμενη διάρκεια κύκλου με οξική μπολδενόνη είναι 6 εβδομάδες. Μερικοί τύποι θέλουν να στοιβάζουν λίγο τεστοστερόνη ή τρεμπολόνη μαζί του. και το όμορφο μέρος της οξεικής εκδοχής είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνετε kickstart, γι 'αυτό εξοικονομείτε την ανάγκη να χρησιμοποιήσετε ένα προφορικό για να ξεκινήσετε τα πράγματα μακριά.


6. Διαδικασία Παραγγελίας:

Σειρά

-Μπορείτε να μάθετε τι θα χρειαστείτε

-Σας στέλνουμε συνολική τιμή και κάνουμε σχέδιο ναυτιλίας

-όπως νομίζετε ότι είναι εντάξει και στέλνετε πληρωμή

- Θα στείλουμε το δέμα σε 12-24 ώρες και στη συνέχεια θα στείλουμε τη φωτογραφία συσκευασίας και τον αριθμό παρακολούθησης σε εσάς

-Εμείς θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες

-Parcel θα παραδοθεί σε 4-5 εργάσιμες ημέρες

7. Σχετικά προϊόντα:

Στερεάτη σε σκόνη

Hot Tags: σκόνη οξικής βολδενόνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like