Winstrol Oil Based 50mg / ml

Το Winstrol Oil είναι μια έκδοση του stanozolol με βάση το πετρέλαιο, που δεν έχει τα ελαττώματα ενός υδατικού εναιωρήματος (υψηλότερος κίνδυνος αποστημάτων). Είναι απολύτως συμβατό με άλλα στεροειδή με βάση το πετρέλαιο όταν αναμιγνύονται σε μία σύριγγα για ενδομυϊκή ένεση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Winstrol Oil Based 50mg / ml για bodybuilding

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: ycyy06@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

λέξεις-κλειδιά: Winstrol, Stanozolol, Winny, Winstrol Oil Based 50mg / ml, Winstrol Oil Based, αγοράστε Winstrol Oil Based


1. Εισαγωγή προϊόντων

Winstrol Όνομα προϊόντος: Winstrol

Winstrol Alias: Winstrol, Stanozolol, Winny

Winstrol αρ. CAS: 10418-03-8

Winstrol Προδιαγραφή: 50mg / ml

Winstrol Molecular Formula: C21H32N2O

Winstrol Μοριακό Βάρος: 328,49

Εμφάνιση Winstrol: κίτρινα υγρά ελαίου


2. Περιγραφή:

Το Winstrol Oil είναι μια έκδοση του stanozolol με βάση το πετρέλαιο, που δεν έχει τα ελαττώματα ενός υδατικού εναιωρήματος (υψηλότερος κίνδυνος αποστημάτων). Είναι απολύτως συμβατό με άλλα στεροειδή με βάση το πετρέλαιο όταν αναμιγνύονται σε μία σύριγγα για ενδομυϊκή ένεση.


Το Winstrol είναι το τρίτο πιο δημοφιλές και ευρέως χρησιμοποιούμενο αναβολικό στεροειδές όλων των εποχών, με το πρώτο να είναι Dianabol (Methandrostenolone) και το δεύτερο να είναι Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate).


Το Winstrol είναι αυτό που είναι γνωστό ως παράγωγο διυδροτεστοστερόνης (παράγωγο DHT), που ανήκει στην οικογένεια παραγώγων DHT. Άλλα αναβολικά στεροειδή αυτής της οικογένειας περιλαμβάνουν το Anadrol (Oxymetholone), το Anavar (Oxandrolone), το Masteron (Drostanolone) και πολλά άλλα. Τα αναβολικά στεροειδή που προέρχονται από DHT, όπως το Winstrol, φέρουν μαζί τους παρόμοιες ιδιότητες και χαρακτηριστικά όπως η μητρική ορμόνη (στην περίπτωση αυτή, η μητρική ορμόνη είναι η διυδροτεστοστερόνη). Επομένως, το Winstrol δεν μπορεί να μετατραπεί σε οιστρογόνο (αρωματοποίηση) σε οποιαδήποτε δόση. Οι χημικές τροποποιήσεις του παρέχουν επίσης μια πολύ ισχυρή αναβολική αντοχή. Σε σύγκριση με την τεστοστερόνη, το Winstrol παρουσιάζει 3,2 φορές την αναβολική αντοχή (η αναβολική βαθμολογία της τεστοστερόνης είναι 100 ενώ η αναβολική βαθμολογία του Winstrol είναι 320). Ενώ η αναβολική του αντοχή είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την τεστοστερόνη, η ανδρογόνος δύναμή της έχει μειωθεί σημαντικά σε μια βαθμολογία 30 (ενώ η ανδρογόνο βαθμολογία της τεστοστερόνης είναι 100).


Επειδή το Winstrol δεν παρέχει κατακράτηση νερού ή συσχέτιση λίπους με λίπος, έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές αναβολικό στεροειδές για τους αθλητές που θέλουν να διατηρήσουν το βάρος και την ταχύτητα χωρίς το ογκώδες ανεπιθύμητο βάρος του νερού. Είναι επομένως ένα πολύ δημοφιλές αναβολικό στεροειδές μεταξύ των αθλητών σε αθλήματα όπως σπριντ, στίβος και αγώνες, πυγμαχία και άλλα παρόμοια αθλήματα, όπου η μαζική μάζα και το μεγάλο κέρδος βάρους δεν είναι επιθυμητά.

Stanozolol (5)


3. Συνταγή πετρελαίου Winstrol:

1) Συνταγή για 1L Winstrol Oil Based @ 50mg / ml

50 γραμμάρια σκόνης Winstrol

ΒΑ: 20 ml (2%)

ΒΒ: 200 ml (20%)

Guaiacol: 150 ml (15%)

Γάλα από σταφυλιές: 290 ml

Ελαιτικό αιθύλιο: 290 ml


2) Συνταγή για 50 ml Winstrol Oil Based @ 50 mg / ml
2.5 γραμμάρια σκόνης winstrol
2,5 ml ΒΑ (2%)
8 ml BB (10%)
1 ml PEG 300
0,5 ml πολυ


3) Συνταγή για 10 ml Winstrol Oil Based @ 50mg / ml
0,5g σκόνη Winstrol
0,2 ml ΒΑ
2 ml BB
1,5 ml Guaiacol
6.3 ml ελαϊκού αιθυλεστέρα


4. Δόσεις Winstrol για όγκο:

Το αναβολικό στεροειδές Stanozolol, γνωστό και ως Winstrol ή Winny, είναι για τους περισσότερους άντρες μια φτωχή επιλογή για τη συσσώρευση. Η ορμόνη Stanozolol δεν είναι κατάλληλη για την κατασκευή μάζας. εξαιρετικά αναβολικά και πολύ ελαφρώς ανδρογόνα, είναι ένα στεροειδές πολύ πιο κατάλληλο για αντοχή και κοπή. Λόγω της ικανότητάς του να μειώνει δραματικά το SHBG, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε έναν κύκλο όγκου ως μέσο για να καταστήσει πιο αποτελεσματικές άλλες ορμόνες, να αυξήσει την ελεύθερη τεστοστερόνη και ακόμη και να ενισχύσει τα κέρδη σε μεγαλύτερο βαθμό, αλλά οι περισσότεροι θα βρουν άλλα στεροειδή για να είναι πολύ πιο επωφελής μακροπρόθεσμα; αυτό είναι πραγματικά ένα από τα λίγα στεροειδή που μπορούμε να επισημάνουμε κατάλληλα ένα κοπτικό στεροειδές. Για όσους επιλέγουν, οι δόσεις Winstrol των 50 mg ημερησίως μπορεί να προσθέσουν λίγο σε έναν κύκλο συσσώρευσης στο τέλος της ουράς παρέχοντας οφέλη όπως συζητήθηκε, αλλά γενικά δεν είναι η καλύτερη επιλογή μας.


5. Δόσεις Winstrol για κοπή:

Χωρίς αμφιβολία Το Stanozolol είναι πολύ πιο επωφελές για έναν κύκλο κοπής από ό, τι είναι ένας κύκλος πλήρωσης και πολλοί ποντικοί γυμναστικής και ανταγωνιστικοί bodybuilders συμπληρώνουν με αυτό το στεροειδές μόνο για αυτόν τον σκοπό. Οι συνήθεις δόσεις Winstrol θα πέσουν γενικά στην περιοχή των 50 mg ημερησίως για 6-8 εβδομάδες με ορισμένα άτομα να επιλέγουν να φθάσουν τα 100 mg την ημέρα για όλη τη διάρκεια της χρήσης. Αυτό είναι ένα κομμάτι μιας μεγάλης δόσης και μπορεί να είναι αρκετά αγχωτικό στο συκώτι καθώς είναι πολύ ηπατικό και μπορεί ακόμα περισσότερο να καμπυλώνει πραγματικά τα λιπιδικά προφίλ σας με αρνητικό τρόπο. Ωστόσο, μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση με υψηλότερες δόσεις Winstrol αλλά μόνο με βραχυπρόθεσμο τρόπο, αλλά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Οι δόσεις Winstrol των 100mg ημερησίως για τον ανταγωνιστή bodybuilder τις τελευταίες 10-14 ημέρες πριν από έναν διαγωνισμό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες και καθώς πρόκειται για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τα προβλήματα του ήπατος και των λιπιδίων δεν είναι τόσο μεγάλα που προκαλούν ανησυχία. Πολλοί ανταγωνιστές bodybuilders θα συμπληρώσουν με την ορμόνη Stanozolol στα 50mg ημερησίως για 6 εβδομάδες και μετά θα την αυξήσουν σε 100mg κάθε μέρα πριν από μια επίδειξη για τις δύο τελευταίες εβδομάδες για να προσθέσουν πραγματικά ένα επιπλέον επίπεδο σκληρότητας στη σωματική τους διάπλαση.


6. Σχετικά προϊόντα:

Enanthate τεστοστερόνης 250 mg / ml

Δοκιμάστε 400 mg / ml

Έλαιο τεστοστερόνης 50 mg / ml

Μάζα 500 mg / ml

Προπονητική τεστοστερόνη 100 mg / ml

Δοκιμάστε το μείγμα 500

Cypionate τεστοστερόνης 250 mg / ml

TMT 375 mg / ml

Euipoise 300 mg / ml

Equitest 450 mg / ml

Deca 300 mg / ml

Ripex 225 mg / ml

Sustanon 250 250 mg / ml

Τριπλάσιο 180mg / ml

Οξική Trenbolone 100 mg / ml

Μάζα Stack 500 mg / ml

Τρανβολόνη Enanthate 200 mg / ml

Tri Test 300

Parabolan 75 mg / ml

Tri Deca 300

Masterone Propionate 100 mg / ml

Dianabol 50 mg / ml

Winstrol Oil Based 50mg / ml

Winstrol με βάση το νερό 50mg / ml

Npp 200 mg / ml

Anadrol 50 mg / ml

Primobolan 100 mg / ml

Anavar 20 mg / ml

Κυτοπική Boldenone 200 mg / ml

Clomid 50 mg / ml

Undecanoate τεστοστερόνης 300 mg / ml

Nolvadex 20 mg / ml

Supertest 450 mg / ml

Armidex 5 mg / ml

Ανόμος 400 mg / ml

Femara 5 mg / ml


7. Τα πλεονεκτήματά μας:

1.Βασική ποιότητα

Το μεγαλύτερο μέρος της σκόνης μας με βαθμό USP και όλα με υψηλή καθαρότητα, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και προηγμένο καθαρό εργαστήριο, καθώς και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, οι στεροειδείς ορμόνες μας πήραν πολλές καλές παρατηρήσεις από όλο τον κόσμο.

2.Fast Shipping

μπορούμε να στείλουμε το δέμα μέσα σε 12-24 ώρες από τη λήψη της πληρωμής σας, και τη ναυτιλία

σύμφωνα με τη ζήτηση των πελατών

3.Μια συσκευασία SMART

Το προϊόν θα συσκευάζεται όπως τις καθημερινές ανάγκες, μπορεί να μου ζητήσει λεπτομέρειες οποιαδήποτε στιγμή

4.Γεωμένη πολιτική παράδοσης

α: Παίρνουμε διακριτική συσκευασία

b: Θα συστήσουμε τον ασφαλέστερο τρόπο ναυτιλίας ανάλογα με τη χώρα σας

γ: Θα προσπαθήσουμε καλύτερα να διατηρήσουμε το δέμα ασφαλή και επίσης Εγγύηση, να στείλουμε εκ νέου την αστυνομία αν ο αριθμός παρακολούθησης δεν ενημερώνεται ηλεκτρονικά ή δεν έχει καταστραφεί από το έθιμο

Stanozolol (6)

Hot Tags: winstrol πετρελαίου με βάση 50mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like