Τρανβολόνη Enanthate 200 mg / ml

Τρανβολόνη Enanthate 200 mg / ml

Μια καθυστερημένη είσοδος στον κόσμο του AAS, αυτός ο συγκεκριμένος εστέρας της Trenbolone ήταν η απάντηση της Μαύρης Αγοράς στο Parabolan (Εξαϋδροβενζυλοκαρβονικό Τρενοβολόνη, μια γαλλική έκδοση του φαρμάκου). Ενώ τα δύο είναι πολύ συγκρίσιμα, το Trenbolone enanthate παράχθηκε αυστηρά για την υπόγεια αγορά, αφού ποτέ δεν εγκρίθηκε ως φαρμακευτική ή κτηνιατρική συνταγή.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Trenbolone Enanthate Trenbolone Powder Tren Enanthjate Τα στεροειδή Finaplix

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Trenbolone Enanthate, finaplix, test enan, test e,


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Ιστορία: Μια καθυστερημένη είσοδος στον κόσμο του AAS, αυτός ο συγκεκριμένος εστέρας της Trenbolone ήταν η απάντηση της Μαύρης Αγοράς στο Parabolan (Εξαϋδροβενζυλοκαρβονικό Τρενοκολόνη, μια γαλλική έκδοση του φαρμάκου). Ενώ τα δύο είναι πολύ συγκρίσιμα, το Trenbolone enanthate παράχθηκε αυστηρά για την υπόγεια αγορά, αφού ποτέ δεν εγκρίθηκε ως φαρμακευτική ή κτηνιατρική συνταγή. Η εισαγωγή της στην Blackmarket ήταν περισσότερο ζήτημα κέρδους από την ποικιλομορφία, καθώς το μεγαλύτερο κόστος του εστεροϋδροβενζυλανθρακικού εστέρα οδηγούσε διάφορα UGL για να αναζητήσει μια λιγότερο δαπανηρή εναλλακτική λύση. Με τον ευκάλυπτο εστέρα να είναι ευκολότερο και φθηνότερο να παράγει, ενώ παράλληλα προσφέρει σχεδόν ταυτόσημες επιπτώσεις όσον αφορά τον χρόνο ημίσειας ζωής, εξυπηρετεί το σκοπό του καλά, ωφελώντας τόσο τον κατασκευαστή όσο και τον αγοραστή. Μεταξύ των δύο, τα αποτελέσματα είναι σχεδόν πανομοιότυπα, χωρίς κανένας να προσφέρει κανένα πραγματικό όφελος έναντι του άλλου.

Χορήγηση μεθόδου: Το enanthate της Trenbolone χορηγείται σε ενέσιμη μορφή.

Κατηγορία φαρμάκων: Η enanthate της τρενοκολόνης ανήκει στην οικογένεια των 19 στελεχών.


2.Προδιαγραφές:

Χημική ονομασία: 4,9,11-οιστρατριεν-17β-όλη-3-όνη Enanthate

Συνώνυμα: finaplix

Μοριακός τύπος: C25H34O3

Μοριακό βάρος: 382.54

Μοριακή δομή:

image002

CAS: 472-61-546

Δοκιμασία: 97-101%

Πρότυπο: Πρότυπο επιχειρήσεων

Συσκευασία: τσάντα από αλουμίνιο ή κασσίτερο.

Παράδοση: 5-7days

Εμφάνιση: ανοικτή κίτρινη ή κίτρινη κρυσταλλική σκόνη.

Σ.τ .: 72-78 ° C

Χρήση: φαρμακευτικό υλικό, στεροειδή ορμόνη, αναβολίνη. Ως αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες


3. Εφαρμογές:

Επιδράσεις της Τρανβολόνης Enanthate:

Από την εξέταση των λειτουργικών χαρακτηριστικών της Trenbolone Enanthate, δεν είναι πολύ δύσκολο να δούμε πόσο πολύτιμη είναι αυτή η ορμόνη. Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε ήδη μια καλή ιδέα για τα αποτελέσματα που μπορείτε να απολαύσετε. Ωστόσο, θέλουμε να εξετάσουμε τις επιπτώσεις της Trenbolone Enanthate με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Συγκεκριμένα, θέλουμε να εξηγήσουμε τι μπορείτε να περιμένετε λόγω της συμπλήρωσης. Δεν μπορούμε να εντοπίσουμε το τελευταίο αποτέλεσμα στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Αυτό θα διαφέρει από τον έναν άνθρωπο στον άλλο και μπορεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά τα παρακάτω θα σας δώσουν μια πολύ καλή ιδέα για το τι μπορεί να επιτευχθεί.


Η ορμόνη Trenbolone είναι γνωστή για το ότι είναι το μεγαλύτερο αναβολικό στεροειδές για σκοπούς κοπής, και αυτό είναι ένα δύσκολο σημείο να διαφωνήσουμε. Ωστόσο, ενώσεις όπως το Trenbolone Enanthate είναι επίσης εξαιρετικά ευεργετικές σε περιόδους ανάπτυξης εκτός εποχής. Αυτό το αναβολικό στεροειδές έχει την ικανότητα να προάγει την πραγματική ανάπτυξη άπαχου ιστού με ρυθμό πολύ πάνω και πέρα από τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή. Το πιο σημαντικό, θα το κάνει με καθαρότερο τρόπο από τα περισσότερα στεροειδή. Πολλά στεροειδή που σχετίζονται με την ογκομέτρηση εκτός εποχής συχνά προωθούν μεγάλες ποσότητες νερού, αλλά αυτό είναι αδύνατο με το Tren. Κάθε κιλό βάρος που αποκτήθηκε λόγω της χρήσης αυτής της ορμόνης θα είναι καθαρή μυϊκή μάζα. Εξίσου σημαντικό, το άτομο θα διαπιστώσει ότι κερδίζει λιγότερο σωματικό λίπος κατά τη διάρκεια της φάσης εκτός εποχής λόγω των τεράστιων μεταβολικών βελτιώσεων του στεροειδούς αυτού και των ιδιοτήτων καύσης του λίπους.


Όταν εξετάζουμε τη χρήση της Trenbolone Enanthate εκτός περιόδου χρήσης, πρέπει να έχουμε κατά νου κάτι. Η χρήση θα βοηθήσει το άτομο να ελέγξει το λίπος του σώματος του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σωματικό λίπος είναι αδύνατο να κερδίσει. Πρέπει να καταναλώνετε ένα επίπεδο θερμίδων πάνω από τη συντήρηση για να μεγαλώσετε πραγματικά. Ευτυχώς, με το Tren θα χρησιμοποιήσετε καλύτερα κάθε θερμίδα και οι μεταβολικοί παράγοντες θα παρέχουν επίσης προστασία από το λίπος. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει ένα σημείο αποκοπής. Η χρήση του Tren στην εκτός εποχής δεν είναι άδεια για να φάει, όπως δεν υπάρχει τέλος στο χώρο. Μπορείτε ακόμα να κερδίσετε άφθονο σωματικό λίπος εάν δεν ασκείτε αυτοέλεγχο.


Στη συνέχεια, έχουμε τη φάση κοπής και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει αναβολικό στεροειδές στη γη πιο πολύτιμο σε αυτή τη φάση από την Trenbolone. Το Trenbolone Enanthate, όπως θα πρέπει να είναι προφανές, θα σας βοηθήσει να κάψετε λίπος με πιο ισχυρό και πολύ πιο αποτελεσματικό ρυθμό. Αυτό από μόνο του είναι ένα όφελος, αλλά απέχει πολύ από το πρωταρχικό. Δεν υπάρχει αναβολικό στεροειδές που θα διατηρεί την άλιπη μάζα όπως το Tren και αυτό είναι ένας από τους δύο βασικούς στόχους κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας. Για να χάσει το σωματικό λίπος, πρέπει να καίνουμε περισσότερες θερμίδες από ό, τι καταναλώνουμε. Αυτό μπορεί να θέσει τον ιστό μας σε κίνδυνο και ο οργανισμός θα αρχίσει να το τροφοδοτεί για να καλύψει τις ενεργειακές του απαιτήσεις. Συχνά θα τρέφονται με αυτό πριν από το σωματικό λίπος ως μέρος του ενστίκτου επιβίωσης, ειδικά όταν τα επίπεδα λίπους του σώματός μας είναι χαμηλά. Εάν χάνουμε βάρος, αλλά και χάνουμε μυϊκό ιστό, αυτό δεν είναι επιτυχής δίαιτα. Ο στόχος είναι να χάσετε το σωματικό λίπος διατηρώντας παράλληλα όσο το δυνατόν περισσότερους μυϊκούς ιστούς. Το trenbolone Enanthate θα παρέχει αυτή την προστασία και θα διασφαλίσει ότι θα καίνουμε μόνο σωματικό λίπος και όχι το σκληρά κερδισμένο μυϊκό ιστό μας. Η ορμόνη θα προωθήσει επίσης ισχυρά αποτελέσματα κλιματισμού. Η σκληρότητα, η αυξημένη αγγειότητα και ο γενικότερος ευρύτερος ορισμός είναι όλα κοινά με το Tren. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε δύο στεροειδή στη γη και να τα συνδυάσετε και να μην λάβετε τα εφέ κλιματισμού που παρέχονται με το ρυθμό εξουσίας του Tren.


Όλοι όσοι συμπληρώνουν με Trenbolone Enanthate θα βρουν τη μυϊκή τους αντοχή βελτιώνεται σημαντικά. Ογκώνοντας ή κόβοντας αυτό θα συμβεί, όπως και μια δραματική βελτίωση στην ανάκτηση. Όλα αυτά οδηγούν σε μεγαλύτερη πρόοδο και αποτελεσματικότερο όργανο σε φυσική ικανότητα λειτουργίας. Ωστόσο, μερικοί έχουν αναφέρει θέματα μείωσης της καρδιαγγειακής αντοχής κατά τη χρήση του Tren, και αυτό θα κρατήσει ορισμένους αθλητές από το να το χρησιμοποιήσουν. Ωστόσο, δεν είναι εγγυημένο αποτέλεσμα με κανένα τρόπο. Πολλοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ορμόνη χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην καρδιαγγειακή αντοχή. Φαίνεται ότι βασίζεται πολύ ατομικά. Όλοι οι οποίοι χρησιμοποιούν Trenbolone Enanthate, ειδικά στην εκτός εποχής, θα πρέπει επίσης να βρουν τη δύναμή τους να αυξάνεται σημαντικά. Ακόμη και σε επίπεδα θερμίδων συντήρησης, οι αυξήσεις δύναμης πρέπει να είναι σημαντικές. Κατά τη διάρκεια ενός ελλείμματος θερμίδων, ειδικά όταν το άτομο γίνεται πολύ άπαχο, δεν πρέπει να αναμένεται αύξηση της δύναμης. Ωστόσο, η χρήση του Tren θα πρέπει να διασφαλίζει ότι διατηρείτε πολύ περισσότερη δύναμη από ό, τι διαφορετικά.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Trenbolone Enanthate


5, Προδιαγραφές προϊόντων

Το Trenbolone Enanthate συνήθως λαμβάνεται καλύτερα σε δύο ομοιόμορφες δόσεις την εβδομάδα για μία μόνο ολική εβδομαδιαία δόση. Οι συνήθεις δόσεις της τραντολόνης Enanthate θα πέσουν στην κλίμακα 200-400mg την εβδομάδα, η οποία θα ισοδυναμεί με δύο ενέσεις την εβδομάδα στα 100-200mg ανά ένεση. Αυτό θα προσφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στους περισσότερους ανθρώπους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο; Απολύτως, εάν είστε ένας καλός ανταποκριτής περισσότερο μπορεί να εξεταστεί, αλλά κάθε αύξηση θα αυξήσει τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση. Οι δόσεις που πλησιάζουν ή υπερβαίνουν ελαφρώς 800mg την εβδομάδα δεν είναι ασυνήθιστες, ειδικά στους κύκλους του bodybuilding και τα οφέλη μπορεί να είναι εξωπραγματικά, αλλά να έχετε κατά νου τις θετικές αρνητικές επιπτώσεις και πάντα να παρακολουθείτε την υγεία σας.

Όσον αφορά τη στοίβαξη, η Trenbolone Enanthate στοιβάζεται καλά με όλα τα αναβολικά στεροειδή. Δεν είναι μόνο ευέλικτο στη βάση των περιόδων χρήσης αλλά πραγματικά όλες τις πτυχές της χρήσης αναβολικών στεροειδών. Στην εκτός εποχής, πολλοί θα βρουν μια στοίβα του Tren και της τεστοστερόνης για να είναι πολύ ευεργετικές με την πιθανή προσθήκη Anadrol ή Dianabol. Πολλοί μπορεί επίσης να βρουν τη χρήση της νανδρολόνης σε ένα αλληλοεπικαλυπτόμενο σχέδιο με το Tren για να είναι πολύ ωφέλιμο, αλλά αυτή η χρήση συνήθως συνιστάται μόνο για προχωρημένους μακροχρόνιους κύκλους. Κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής, το Tren και η τεστοστερόνη μπορούν να είναι και πάλι επωφελείς. Οι δόσεις τεστοστερόνης είναι συχνά χαμηλότερες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χρήσης αλλά όχι πάντοτε. Είναι πραγματικά περιστρέφεται γύρω από το συνολικό σχέδιο και τη διατροφή. Άλλες ευπρόσδεκτες προσθήκες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τις Masteron, Winstrol, Anavar και Primobolan Depot.


6. Εμπόριο, αποστολή και εξυπηρέτηση

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


7.FAQ
1.Πώς αφορά το ποσοστό επιτυχίας παράδοσης δεμάτων;
Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Επί του παρόντος, το ποσοστό εκτελωνισμού που αποστέλλουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσο για τον Καναδά, τη Βραζιλία με πολύ υψηλό ύψος πόρπης, έχουμε και έναν νέο τρόπο να περάσουμε από το τελωνείο. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

2.Τι είναι το ελάχιστο και το μέγιστο ποσό της στεροειδούς σκόνης που μπορώ να παραγγείλω ταυτόχρονα;
Κανονικά, η ελάχιστη ποσότητα μας είναι 10g, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη συγκεκριμένη παραγγελία.
Προτείνουμε το καθαρό βάρος κάθε συσκευασίας να είναι μικρότερο από 3,5 κιλά. Εάν όμως η ποσότητα της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη από 3,5 κιλά, θα χωρίσουμε τα προϊόντα σε διάφορα πακέτα και στη συνέχεια θα τα στείλουμε ξεχωριστά.

3.Παράτε το Σαββατοκύριακο;
Χρησιμοποιούμε τα EMS, TNT, FEDEX, DHL τέσσερα είδη ταχυμεταφορών. Το EMS δεν συλλέγει δέματα το σαββατοκύριακο. Τα πακέτα μπορούν να αποσταλούν κανονικά πριν από τις 12:00 π.μ. στο Πεκίνο, αν επιλέξετε να μεταφερθούν από την TNT ή την FedEx.

Hot Tags: trenbolone enanthate 200mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like