Enanthate τεστοστερόνης 250 mg / ml

Enanthate τεστοστερόνης 250 mg / ml

Γενικά, τα ανδρογόνα προάγουν τη σύνθεση πρωτεϊνών και την ανάπτυξη αυτών των ιστών με υποδοχείς ανδρογόνων. Τα αποτελέσματα τεστοστερόνης μπορούν να ταξινομηθούν ως virilizing και αναβολικά, αν και η διάκριση είναι κάπως τεχνητή, καθώς πολλά από τα αποτελέσματα μπορούν να θεωρηθούν και τα δύο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

βιολί και αναβολικά για οικοδομική δοκιμή Δοκιμή enan 250mg / ml, 300mg / ml πετρελαίου

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Δοκιμασία enan 250mg / ml, Έννθη τεστοστερόνης, έλαια, ένεση, Δοκιμή


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Ιστορία: Ο μεγάλος-μπαμπάς όλων των AAS, από τα οποία προέρχεται κάθε άλλο στεροειδές, είναι η τεστοστερόνη. Η ιστορία της εκτείνεται περίπου 100 χρόνια ... στις αρχές της δεκαετίας του 1930. Η πρώτη τεκμηριωμένη χρήση του ισχυρίζεται ότι ήταν από τη Ναζιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, κατά την οποία χορηγήθηκε στους πεινασμένους στρατιώτες σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η ψυχική οξύτητα, επιθετικότητα και να διατηρηθεί η άπαχη μάζα σε περιόδους χαμηλής προσφοράς τροφίμων. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήθηκε για τη βελτίωση των επιδόσεων από τους ρωσικούς Ολυμπιακούς ανυψωτές κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και με μικρή καθυστέρηση, έκανε το δρόμο της στην Αμερική, όπου χρησιμοποιήθηκε και από τους Ολυμπιακούς ανυψωτές και τους BB'rs. Ωστόσο, με την έλευση του Dianabol μόλις δύο χρόνια αργότερα, η τεστοστερόνη έπεσε σε μεγάλο βαθμό από την εύνοια και η χρήση της συνέχισε να παραμένει σχετικά ασαφής μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '80, όταν ένα μικρό ποσοστό BB'rs άρχισε να το συμπεριλαμβάνει στα προγράμματα PED. Ακόμα, μέχρι την δεκαετία του '90 η τεστοστερόνη ανέλαβε το ρόλο στεροειδούς μολύβδου και από τη στροφή της χιλιετίας, θεωρήθηκε αναπόσπαστο μέρος σχεδόν κάθε κύκλου.


2.Προδιαγραφές:

Πουλάμε unfiltered Test enan 250mg / ml, 300mg / ml πετρέλαιο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε φίλτρο αποστειρωμένης σύριγγας 0,22μm ή φίλτρο μίας χρήσης για να ολοκληρώσετε τη διήθηση, κατόπιν διανείμετε σε 10ml αποστειρωμένο φιαλίδιο. Έπειτα είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει ή να πουλήσει. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε την προ-ανάμικτη ένεση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

1.Το σημείο παρατήρησης (βάση): 155

2.Αποτελεσματική δόση (άνδρες): 200-1.000mg εβδομάδα

3.Αποτελεσματική ζωή: 15-16 ημέρες

4. Χρόνος απόκρισης: 3 μήνες

5. Αναλογία αναβολικών / ανδρογόνων: 100/100

6. Διατήρηση νερού: Εάν είναι επιρρεπής μπορεί να είναι υψηλή


3. Εφαρμογές:

Η enanthate τεστοστερόνης είναι ένα ενέσιμο στεροειδές με βάση το πετρέλαιο, σχεδιασμένο να απελευθερώνει αργά τεστοστερόνη από το σημείο της ένεσης (αποθήκη). Μόλις χορηγηθούν, οι συγκεντρώσεις ορού αυτής της ορμόνης θα αυξηθούν για αρκετές ημέρες και θα παραμείνουν αισθητά αυξημένες για περίπου δύο εβδομάδες. Ίσως χρειαστούν τρεις εβδομάδες για να μειωθεί πλήρως η δράση αυτού του φαρμάκου. Για ιατρικούς σκοπούς, αυτή είναι η πιο εκτεταμένη συνταγή τεστοστερόνης, η οποία χρησιμοποιείται τακτικά για τη θεραπεία υπογοναδισμού και άλλων διαταραχών που σχετίζονται με ανεπάρκεια ανδρογόνων. Δεδομένου ότι οι ασθενείς γενικά δεν αυτοδιαχειρίζονται τέτοιες ενέσεις, ένα στεροειδές μακράς δράσης όπως αυτό είναι ένα πολύ ευπρόσδεκτο στοιχείο. Η θεραπεία είναι σαφώς πιο άνετη σε σύγκριση με έναν εστέρα όπως ο προπιονικός εστέρας, ο οποίος απαιτεί πολύ πιο συχνό πρόγραμμα δοσολογίας. Το προϊόν αυτό έχει επίσης ερευνηθεί ως πιθανές επιλογές για τον έλεγχο των γεννητικών οργάνων9. Οι τακτικές ενέσεις θα μειώσουν αποτελεσματικά την παραγωγή σπέρματος, μια κατάσταση που θα είναι αναστρέψιμη όταν αφαιρεθεί το φάρμακο. Με το σημερινό στίγμα που περιβάλλει τα στεροειδή, είναι μάλλον απίθανο μια τέτοια ιδέα να γίνει πραγματικά μια υιοθετημένη πρακτική.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Ενανθική τεστοστερόνη Όφελος:
Γενικά, τα ανδρογόνα προάγουν τη σύνθεση πρωτεϊνών και την ανάπτυξη αυτών των ιστών με υποδοχείς ανδρογόνων. Τα αποτελέσματα τεστοστερόνης μπορούν να ταξινομηθούν ως virilizing και αναβολικά, αν και η διάκριση είναι κάπως τεχνητή, καθώς πολλά από τα αποτελέσματα μπορούν να θεωρηθούν και τα δύο.
• Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μυϊκής μάζας και της αντοχής, την αυξημένη οστική πυκνότητα και την αντοχή και την τόνωση της γραμμικής ανάπτυξης και της ωρίμανσης των οστών.
• Ανδρογενετικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την ωρίμανση των οργάνων του φύλου, ιδιαίτερα του πέους και του σχηματισμού του όσχεου στο έμβρυο, και μετά τη γέννηση (συνήθως στην εφηβεία), εμβάθυνση της φωνής, ανάπτυξη της γενειάδας και των μασχαλιαίων τριχών. Πολλά από αυτά εμπίπτουν στην κατηγορία των αρσενικών χαρακτηριστικών του δευτερογενούς φύλου.
Τα αποτελέσματα τεστοστερόνης μπορούν επίσης να ταξινομηθούν από την ηλικία της συνηθισμένης εμφάνισης. Για τις μεταγεννητικές επιδράσεις τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, αυτές εξαρτώνται κυρίως από τα επίπεδα και τη διάρκεια της ελεύθερης κυκλοφορίας της τεστοστερόνης.

Testosterone Enanthate


Enanthate τεστοστερόνης 250 mg / ml Δοσολογία:

Είναι δημοφιλές για την ένεση τεναστοστενόνης enanthate δις εβδομαδιαίως (δύο φορές την εβδομάδα) προκειμένου να διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις όσο το δυνατόν πιο σταθερές. Η συνήθης δόση των 500mg δίνει τη δυνατότητα σε ένα χρήστη να διαιρέσει 250mg ενέσεις, για παράδειγμα, τη Δευτέρα και την Πέμπτη, με τα κοινά προϊόντα συγκέντρωσης να είναι 250mg / ml, επομένως 1ml κάθε φορά.

Έλεγχος των αναβολικών στεροειδών:

Τα περισσότερα προϊόντα θα είναι 250mg / ml. Εάν παίρνετε 250mg την εβδομάδα, αυτό θα οδηγήσει σε μία ένεση ml μία φορά την εβδομάδα. Εάν παίρνουμε 500mg την εβδομάδα, θα χρειαστεί να κάνετε ένεση δις εβδομαδιαίως, οπότε μία ένεση τη Δευτέρα και μια άλλη την Πέμπτη, για παράδειγμα.

Κύκλος του αρχάριου χρήστη:
250 mg-500 mg enanthate τεστοστερόνης ανά εβδομάδα για 10 εβδομάδες. Ξεκινήστε το PCT 14 ημέρες μετά την τελευταία ένεση

Κύκλος ενδιάμεσου χρήστη:
500mg-1000mg enanthate τεστοστερόνης ανά εβδομάδα για 10+ εβδομάδες. Είναι πιθανό να στοιβάζονται με άλλα αναβολικά στεροειδή και συχνά χρησιμοποιείται ως βασική ένωση.

Σύνθετος κύκλος χρήστη:
750mg + enanthate τεστοστερόνης ανά εβδομάδα για 10+ εβδομάδες. Πιθανό να στοιβάζονται με πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή, όπως το διανιόμυλο, η τρεμπολόνη, η δεκά κ.ά.


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

Το πλεονέκτημά μας

Η καλύτερη ποιότητα

Επαγγελματίες κορυφαίους κατασκευαστές στην Κίνα
ποιοτικό έλεγχο προτού τα προϊόντα πωληθούν.

Ανταγωνιστική τιμή

Εργοστασιακές άμεσες πωλήσεις. Οι καλύτερες τιμές που είστε σίγουροι ότι θα είστε
ικανοποιημένος.

Ασφαλής συσκευασία

Επαγγελματικό τμήμα συσκευασίας που έχει περισσότερα
από 16 χρόνια εμπειρίας στη συγκάλυψη πακέτων

Γρηγορη διανομή

Άφθονο στο απόθεμα, παράδοση εντός 24 ωρών μετά το
γρήγορη και ασφαλή παράδοση από την DHL, την TNT,
FedEx, HKEMS, UPS κ.λπ.

Πληρωμή

T / T, Western Union, Money Gram, Bitcoin.

Υπηρεσία

Φωτογραφίες του αριθμού και του αριθμού παρακολούθησης που προσφέρονται
έγκαιρη 24ωρη εξυπηρέτηση σε απευθείας σύνδεση

Εκπτωση

Ειδικά είναι δυνατά όταν η παραγγελία του πελάτη είναι μεγάλη
αρκετά, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής έκπτωσης


Συχνές ερωτήσεις
1.Πώς αφορά το ποσοστό επιτυχίας παράδοσης δεμάτων;
Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Επί του παρόντος, το ποσοστό εκτελωνισμού που αποστέλλουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσο για τον Καναδά, τη Βραζιλία με πολύ υψηλό ύψος πόρπης, έχουμε και έναν νέο τρόπο να περάσουμε από το τελωνείο. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

2.Τι είναι το ελάχιστο και το μέγιστο ποσό της στεροειδούς σκόνης που μπορώ να παραγγείλω ταυτόχρονα;
Κανονικά, η ελάχιστη ποσότητα μας είναι 10g, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη συγκεκριμένη παραγγελία.
Προτείνουμε το καθαρό βάρος κάθε συσκευασίας να είναι μικρότερο από 3,5 κιλά. Εάν όμως η ποσότητα της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη από 3,5 κιλά, θα χωρίσουμε τα προϊόντα σε διάφορα πακέτα και στη συνέχεια θα τα στείλουμε ξεχωριστά.

3.Παράτε το Σαββατοκύριακο;
Χρησιμοποιούμε τα EMS, TNT, FEDEX, DHL τέσσερα είδη ταχυμεταφορών. Το EMS δεν συλλέγει δέματα το σαββατοκύριακο. Τα πακέτα μπορούν να αποσταλούν κανονικά πριν από τις 12:00 π.μ. στο Πεκίνο, αν επιλέξετε να μεταφερθούν από την TNT ή την FedEx.

Hot Tags: τεστοστερόνη enanthate 250mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like