Βασικές ενέσιμες αναβολικές στεροειδείς τεστοστερόνης

Το εναιώρημα τεστοστερόνης είναι ένα ενέσιμο παρασκεύασμα που περιέχει τεστοστερόνη (χωρίς αιθέρα), συνήθως σε υδατική βάση. Είναι γνωστό ότι στους bodybuilders η "ανάρτηση" είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό μέσο μάζας. Συχνά λέγεται ότι αυτό είναι το πιο ισχυρό ενέσιμο στεροειδές, δίνοντας μια πολύ γρήγορη αύξηση του βάρους και της μυϊκής δύναμης. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πολύ ταχεία δράση του φαρμάκου. Όταν χρησιμοποιείτε στεροειδές λαδιού αργής δράσης, όπως το Sustanon 250, μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο τεστοστερόνης. Με μια ανάρτηση - μόνο μία ώρα. Αυτό συνήθως οδηγεί στο γεγονός ότι ο αθλητής αρχίζει να γιορτάζει την αύξηση του μεγέθους και της δύναμης μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας. Μέχρι τη στιγμή που ο αθλητής διαρκεί 30 ημέρες στον κύκλο αναστολής, ο χρόνος που συνήθως απαιτείται για το Sustanon 250 αρχίζει πραγματικά να λειτουργεί σταθερά, τα μαζικά κέρδη είναι (συνήθως) πολύ ακραίες.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.2.Προδιαγραφές:

Ονομα προϊόντος: Βάση τεστοστερόνης
CAS: 58-22-0
Αλλο όνομα δοκιμασμένο · TESTOSTERONE · testex · testoderm · TESTOSTERON · ORQUISTERON · oreton · PRIMOTESTON
MF: C19H28O2
MW: 288,42
EINECS: 200-370-5
Κατηγορίες προϊόντων: Στεροειδή, ενδιάμεσα και λεπτά χημικά προϊόντα, μεταβολίτες και ακαθαρσίες, φαρμακευτικά προϊόντα, στεροειδή και ορμόνες, τελειωμένα στεροειδή και ορμόνες, API, τεστοστερόνη, μεταβολίτες και προσμίξεις, φαρμακευτικά προϊόντα, ενδιάμεσα προϊόντα και λεπτά χημικά προϊόντα, στεροειδή, VIRORMONE, ορμόνες, αναστολείς
Mol Αρχείο: 57-85-2 mol3. Εφαρμογές:


Το εναιώρημα τεστοστερόνης είναι μια ενέσιμη τεστοστερόνη που περιέχει ελεύθερη, καθαρή, μη τροποποιημένη τεστοστερόνη σε μικροκρυσταλλική μορφή που αιωρείται σε βάση νερού. Δεδομένου ότι στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει σύνδεση του αιθέρα με το μόριο τεστοστερόνης, ο χρόνος ημίσειας ζωής του μειώνεται σημαντικά σε σύγκριση με άλλα σχήματα τεστοστερόνης για ενέσεις, γεγονός που καθιστά το χρόνο ημίσειας ζωής του τεστ 2 έως 4 ώρες (μερικές μελέτες δείχνουν έως 24 έως 39 ώρες). Και πάλι, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι αφού το εναιώρημα τεστοστερόνης δεν περιέχει εστεροποιημένο καρβοξυλικό οξύ, το άτομο που το χρησιμοποιεί λαμβάνει πολύ περισσότερη τεστοστερόνη ανά mg ένεσης σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή τεστοστερόνης. 100 mg αιωρήματος τεστοστερόνης δίνουν 100 mg τεστοστερόνης. Για σύγκριση, 100 mg enanthate τεστοστερόνης παράγουν μόνο 70 mg τεστοστερόνης.


Δοσολογία
Η συνιστώμενη δόση εναιωρήματος τεστοστερόνης στους άνδρες είναι 350-1000 mg την εβδομάδα (με από του στόματος λήψη) και 50-100 mg την ημέρα (κατάποση). Αυτό το παράγωγο τεστοστερόνης, κατά κανόνα, στοιβάζεται με φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση, όπως τα Equipoise και Deca Durabolin κατά τη διάρκεια του κύκλου του πληθωρισμού. Οι χρήστες στεροειδών συμβουλεύονται να προ-παραγγείλουν αντι-στεροειδή όπως Arimidex, Clomid ή Nolvadex για να αποφευχθεί ο σχηματισμός οιστρογόνων και παρενεργειών όπως η ακμή, το λιπαρό δέρμα, η κατακράτηση υγρών και η γυναικομαστία. Η τεστοστερόνη δεν συνιστάται για άνδρες και γυναίκες με καρκίνο του προστάτη ή του μαστού, καθώς και άτομα με αλλεργία σε μια ένωση τεστοστερόνης ή σε κάποιο από τα συστατικά της. Τα εναιωρήματα τεστοστερόνης δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθούν και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο μετά από σύσταση ειδικού ιατρού.
4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA

όνομα προϊόντος Η τεστοστερόνη
Χημική ονομασία 4-ανδροστεν-3-όνη-17β-όλη, 17β-υδροξυ-ανδροστ-4-εν-3-
Μοριακό βάρος 288,42 g / mol
Τύπος C19H28O2
Μισή ζωή 24 ώρες
Χρόνος ανίχνευσης 1 - 3 ημέρες
Αναβολική βαθμολογία 100
Ανδρογόνο βαθμολογία 100


5. Συσκευασία & Παράδοση

 

Μπορούμε να παρέχουμε ημιτελές υγρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το υγρό, χρειάζεστε ένα φίλτρο και αποστείρωση, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, μπορείτε εύκολα να πάρετε ένα φίλτρο από της χώρας σας. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα σε σύγκριση με τη χρήση σε τελικό υγρό.
Χρήση αυτού του ισχυρού εστέρα
1, Ενισχύστε τη λίμπιντο
Στην αρχή, η δοκιμασία δεν μπορεί να είναι λιγότερο στο σώμα σας, επηρεάζει πολλές πτυχές, μία λειτουργία επηρεάζει τη λίμπιντο σας. Αν κάποιος δεν έχει αρκετή Δοκιμή, τα πνεύματά του πέφτουν και δεν θέλουν να κάνουν τίποτα. Η τεστοστερόνη Enanthate μπορεί να είναι μια καλή προϊόν για να συμπληρώσετε το τεστ λόγω της φυσικής του περιουσίας
2, Προώθηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης
Η πρωτεΐνη είναι η βασική ουσία για τη σύνθεση των μυϊκών ιστών. Με τη συμπλήρωση της Δοκιμασίας Ε, ο ρυθμός της σύνθεσης ενισχύεται. Αυτό προάγει τα υψηλότερα επίπεδα αναβολικής δραστηριότητας και ενισχύει την ικανότητα του οργανισμού να ανακάμψει.
3, Βελτιώστε την αντοχή σας
Με τη συμπλήρωση αυτού του εστέρα μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα σας, πράγμα που σημαίνει ότι το αίμα μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο προς και μέσω του αίματος. Η μεγαλύτερη οξυγόνωση του αίματος ισοδυναμεί με μεγαλύτερη απόδοση, περισσότερη αντοχή και ακόμη και παίζει ρόλο στην ανάκαμψη.

Hot Tags: βασική τεστοστερόνη ενέσιμα αναβολικά στεροειδή, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like