Sustanon 250 250 mg / ml

Το Sustanon 250 mg ένεση είναι φυσική ορμόνη σε άνδρες και γυναίκες. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία παθήσεων που προκαλούνται από χαμηλά επίπεδα ορμόνης τεστοστερόνης στο σώμα. Αυτές οι καταστάσεις περιλαμβάνουν καθυστερημένη εφηβεία, ανικανότητα και άλλες ορμονικές ανισορροπίες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Sustanon 250 έφθασε σε υγρό για κέρδος με μούχλα

Το Sustanon 250 είναι ένα μίγμα ενέσιμης τεστοστερόνης με βάση το πετρέλαιο. Το Sustanon 250 αναπτύχθηκε από τη διεθνή εταιρία φαρμάκων Organon. Το Sustanon 250 τυπικά περιέχει τέσσερις διαφορετικούς εστέρες τεστοστερόνης: προπιονικό τεστοστερόνη (30 mg). Φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη (60 mg). Ισοκαπροϊκή τεστοστερόνη (60 mg). Και Decanoate τεστοστερόνη (100 mg), αν και μια χαμηλότερη δόση έκδοση παράγεται επίσης. Κάθε ανάγκη επικοινωνήστε whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com


όνομα: τεστοστερόνη sustanon 250

Ψευδώνυμο: Sustanon 250; Μείγμα τεστοστερόνης; Omnadren; Σύνθεση τεστοστερόνης

Καθαρότητα: 3: 6: 6: 10

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλοειδή σκόνη.

Ψύξη αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου πάνω από 20 βαθμούς Κελσίου για να συσσωρεύονται, ή έτσι βαθμό 30 βαθμούς Κελσίου σε ένα υγρό.

Το Sustanon αναμειγνύεται με τεστοστερόνη

Κύρια συστατικά: προπιονική τεστοστερόνη, φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη, ισοκαπροϊκή τεστοστερόνη.


Γρήγορη λεπτομέρεια

Ονομα

Τεστοστερόνη Sustanon 250

Ψευδώνυμα

Sustanon 250

Αρ. CAS

57-85-2, 1255-49-8, 5721-91-5, 15262-86-9

Καθαρότητα

Κάθε 25%.

Συστατικό

Δοκιμασία προπιονικού, δοκιμασία φαινυλοπροπιονικού, δοκιμασία δεκανοϊκού και δοκιμή ισοκαπροπάτη. σκληρίνη (εστέρας ανάμιξης)

Εμφάνιση

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Συσκευασία

Διακριτικές και ασφαλείς συσκευασίες για ασφαλή ναυτιλία

Πιστοποίηση

ISO 9001, USP, BP, GMP, HSE

MOQ

10 γραμμάρια

Χρήση

Φαρμακευτικό υλικό, Στεροειδή ορμόνη, Αναβολίνη. Ως αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες

Αγορές

Παγκόσμια


Περιγραφή

Το Sustanon 250 mg ένεση είναι φυσική ορμόνη σε άνδρες και γυναίκες. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία παθήσεων που προκαλούνται από χαμηλά επίπεδα ορμόνης τεστοστερόνης στο σώμα. Αυτές οι καταστάσεις περιλαμβάνουν καθυστερημένη εφηβεία, ανικανότητα και άλλες ορμονικές ανισορροπίες.

Sustanon  250


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SUSTANON 250 ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

Το Sustanon 250 είναι ένα διαυγές ωχροκίτρινο ενέσιμο διάλυμα που περιέχει το δραστικό συστατικό τεστοστερόνη σε 4 (250 mg / ml) ξεχωριστές μορφές. Οι δραστικές ουσίες του Sustanon 250 (βλ. Παράγραφο 6 "Τι περιέχει το Sustanon 250" μετατρέπονται σε τεστοστερόνη από το σώμα σας.) Η τεστοστερόνη είναι μια φυσική αρσενική ορμόνη γνωστή ως ανδρογόνο.


Στους άνδρες, η τεστοστερόνη παράγεται από τους όρχεις. Είναι απαραίτητο για την φυσιολογική ανάπτυξη, ανάπτυξη και λειτουργία των ανδρών σεξουαλικών οργάνων και για δευτερεύοντα αρσενικά χαρακτηριστικά φύλου. Είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των τριχών του σώματος, την ανάπτυξη των οστών και των μυών, και διεγείρει την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Κάνει επίσης τις φωνές των ανδρών να εμβαθύνουν.


Το Sustanon 250 χρησιμοποιείται σε ενήλικες άνδρες για την αντικατάσταση τεστοστερόνης για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από την έλλειψη τεστοστερόνης (αρσενικός υπογοναδισμός). Αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί με δύο ξεχωριστές μετρήσεις τεστοστερόνης στο αίμα και επίσης να περιλαμβάνει κλινικά συμπτώματα όπως ανικανότητα, στειρότητα, χαμηλή σεξουαλική ορμή, κόπωση, καταθλιπτικές διαθέσεις και οστική απώλεια που προκαλούνται από χαμηλά επίπεδα ορμονών.


Εφαρμογές

Το Sustanon είναι επίσης σχετικά ήπιο στις οιστρογονικές παρενέργειες όπως η γυναικομαστία και η κατακράτηση νερού. Δόσεις από 250 mg έως 1000 mg την εβδομάδα συνιστώνται για να διατηρηθεί ένα ισορροπημένο επίπεδο τεστοστερόνης, αν και το Sustanon θα παραμείνει ενεργό στο σώμα για ένα ολόκληρο μήνα.

Σε υψηλότερες δόσεις, τα οιστρογόνα αποτελέσματα μπορεί να είναι σοβαρά και συνιστώνται αντι-οιστρογόνα όπως το Nolvadex ή το Proviron. Η λήψη του Sustanon θα μειώσει επίσης τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα, ώστε να είναι επιθυμητή και η μετακυτταρική θεραπεία της HCG ή Clomid.


Το Sustanon 250 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υποστηρικτική θεραπεία για τα τρανσεξουαλικά θηλυκά-αρσενικά.

Συνταγές μετατροπής Sustanon 250

Sustanon 250 ml @ 400 mg / ml

Λάδι από κραμβέλαιο: 168 ml

Βενζυλική αλκοόλη: 15 ml


800 ml @ 250 mg / ml

2% BA 16ml

20% BB 160ml

474 ml GSO


Sustanon 250 ml @ 400 mg / ml

100 γραμμάρια σκόνης (75 ml)

5 ml ΒΑ (2%)

50 ml ΒΒ (20%)

120ml Λάδι από κραμβέλαιο

Συνταγές μετατροπής Sustanon 250


Το πλεονέκτημά μας

Ποιότητα

Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή ορμονών στεροειδών και πεπτιδίων για 12 χρόνια,

όλα τα προϊόντα μας πρέπει να δοκιμαστούν σε επαγγελματικό εργαστήριο πριν από την πώληση, πρέπει να πληρούν τα εσωτερικά πρότυπα ποιότητας ελέγχου. Η πραγματική καθαρότητα είναι μεγαλύτερη από 99%. και έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε


Πακέτο

Θα χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές συσκευασίες με διαφορετικά προϊόντα για διαφορετικές χώρες, όπως συσκευασίες τροφίμων.


Διανομή

Το πακέτο θα αποσταλεί 3 ημέρες μετά την πληρωμή. Μπορούμε να το στείλουμε μέσω HKEMS, EUB, DHL .UPS, TNT.FedEx ή άλλης μεθόδου. Έχουμε μια επαγγελματική και σταθερή εφοδιαστική, θα αποφασίσουμε να επιλέξουμε ποιος courier εξαρτάται από διαφορετικές χώρες.Για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για την παράδοση των αγαθών για σας .. Αν τα εμπορεύματα χάθηκαν ή δεν ελήφθησαν για άλλους λόγους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου Αμέσως. Θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να σας αποστείλουμε ξανά


Εκτελωνισμός

Το ποσοστό εκκαθάρισης είναι πολύ υψηλό, ειδικά για τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Χιλή και άλλες χώρες, έχουμε ειδική συσκευασία για καλύτερη εκκαθάριση

sustanon 250 finished liquid


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: sustanon 250 250mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like