Στερεωμένο λάδι Masteron Propionate 100 mg / ml

Η προπιονική δροστανόνη χρησιμοποιείται κυρίως από αθλητές που πρέπει να διατηρούν τη δύναμή τους ενώ χάνουν τη μάζα τους. Είναι ωφέλιμο για τους δρομείς και τους αθλητές που πρέπει να παραμείνουν σε κάποια κατηγορία βάρους.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μυοσκελετικά Δροστανολόνη Στεροειδή Masteron Propionate 100mg / ml


Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτικά και πακέτα μυστικότητας. Και επαρκές απόθεμα για να εξασφαλίσετε ότι το δέμα μπορεί να παραδοθεί στο χέρι σας γρήγορα και με ασφάλεια. Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


143


Προπιονική δροστανόνη 100 mg / ml Γρήγορες λεπτομέρειες


Τα άτομα που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν την προπιονική δροστανολόνη είναι εκείνα που προσπαθούν να προσθέσουν μυϊκή σκληρότητα και πυκνότητα στις φυσικές τους, σχεδόν πάντα για τους σκοπούς του διαγωνισμού bodybuilding.


Ονομασία προϊόντος: Προπιονική ρουστανολόνη 100 mg / ml

Ψευδώνυμα: προπιονικό Masteron 100 mg / ml, ιστός P 100 mg / ml, Drost Prop 100

Συγκέντρωση: 60 mg / ml, 80 mg / ml, 100 mg / ml

Έλαια μεταφοράς: έλαιο σταφυλιού, MCT, EO και ούτω καθεξής

Δοσολογία: 200-400 mg την εβδομάδα

Μήκος κύκλου: 6-12 εβδομάδες

Χρήση: βελτιώστε τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη

Minmum ποσότητα παραγγελίας: 50ml

Προσαρμοστικότητα εφοδιασμού: 50 λίτρα / ημέρα

Τρόπος συσκευασίας: πακέτα stealth που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες

Μέθοδοι αποστολής: DHL, TNT, FEDEX, EMS, ETK, EUB και ούτω καθεξής

Χρόνος παράδοσης: εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση

Τρόποι πληρωμής: wetsern union, money gram, bitcoin και TT


Προπιονική δροστανόνη 100 mg / ml συνταγή μαγειρέματος:


1) 1000 ml @ 75 mg / ml

75 γραμμάρια προπιονικό (60 κ.εκ.)

20 mL BA (2%)

200 mL BB (20%)

720mL πετρελαίου


2) Masteron 100 mg / ml - 250 ml

25 γραμμάρια προπιονικού (20 ml)

5 ml ΒΑ (2%)

50 ml ΒΒ (20%)

175ml Λάδι


3) Masteron 50 ml @ 200 mg / ml

10 g σκόνης (8 ml)

1,5 ml ΒΑ

10 ml ΒΒ

28,5 ml οξεικού αιθυλεστέρα

2 ml Guaiacol


Προπιονική δροστανόνη 100 mg / ml Εφαρμογή


Το Masteron 100 είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο (ειδικά σε ανταγωνιστικό bodybuilding) όταν κόβετε. Καθώς τα υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνου έχουν ως αποτέλεσμα την κατακράτηση νερού, το Masteron 100 αναστέλλει την κατακράτηση νερού και πολλοί χρήστες ισχυρίζονται ότι οι μύες τους αισθάνονται πολύ γεμάτοι και σφιχτοί στο Masteron 100, δίνοντάς τους εκπληκτικές αντλίες μυών στο γυμναστήριο.


Η χρήση του Masteron 100 (σε συνδυασμό με άλλα κατάλληλα φάρμακα) σε χαμηλά επίπεδα σωματικού λίπους έχει ως αποτέλεσμα ο χρήστης να δει λεπτομερή λεπτομέρεια των μυών που τονίζονται, όπως οι ραβδώσεις και οι λεπτές λεπτομέρειες του μυός.


Το Masteron 100 βοηθά στην απομάκρυνση του νερού μεταξύ του δέρματος και του μυός, δίνοντας αυτό το πολύ κομμένο βλέμμα (σε χαμηλά επίπεδα σωματικού λίπους). Δεν υπάρχουν πολλά άλλα φάρμακα AS που μπορούν να δώσουν τέτοιες επιδράσεις στις μυϊκές λεπτομέρειες όπως αυτές που παρατηρούνται με το Masteron 100.


Επιπλέον, η χρήση του Masteron 100 μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της λίμπιντο λόγω διακοπής της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης στο σώμα. Για τους λόγους αυτούς, συνιστάται πάντοτε να τοποθετείτε το Masteron 100 μαζί με άλλα στεροειδή.


Συμβουλές Masteron Doses:


1. Βασικές δόσεις Masteron:

Οι βασικές δόσεις του Masteron θα πέσουν στην περιοχή των 200-300 mg ανά εβδομάδα. Αυτή είναι μια πολύ χαμηλή δόση και πρέπει να είναι καλά ανεκτή από τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν θα παράγει αυτό που ονομάζει τα wed ισχυρά αποτελέσματα, αλλά μπορεί να ενισχύσει τη σωστή στοίβα. Το άτομο που χρησιμοποιεί Trenbolone και ίσως Anavar ή Winstrol θα μπορούσε να βρει μια χαμηλή δόση του Masteron για να ενισχύσει το σχέδιό του. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί χαμηλή δόση τεστοστερόνης (οποιαδήποτε μορφή) και βασικές δόσεις Masteron μπορεί να είναι αρκετή για να παρέχει την αντι-οιστρογόνο προστασία που απαιτείται.


2. Τυπικές δόσεις Masteron:

Οι συνήθεις δόσεις του Masteron θα είναι συνήθως 300-400mg την εβδομάδα ή κατά μέσο όρο 350mg την εβδομάδα. Αυτό επιτυγχάνεται χορηγώντας 100mg κάθε δεύτερη μέρα. Τέτοιες δόσεις Masteron θα προωθήσουν τη σκληρότητα και την ξηρότητα σημαντικά σε έναν κύκλο κοπής. Πολλοί βρίσκουν ότι αυτό είναι επίσης ένα μεγάλο εύρος για την αύξηση της δύναμης. Για τον αθλητή, τον αθλητή που δεν έχει σωματική διάθεση, οι δόσεις του Masteron στην περιοχή των 300-400 mg ανά εβδομάδα μπορούν να κάνουν θαύματα.


3. Υψηλές δόσεις Masteron:

Οι υψηλές δόσεις Masteron αρχίζουν κανονικά στα 200 mg κάθε δεύτερη ημέρα ή 600-800 mg την εβδομάδα. Τεχνικά 150 mg κάθε δεύτερη μέρα θα θεωρούνταν υψηλή, αλλά πολλοί αναφέρουν δόσεις του Masteron 600-800 mg την εβδομάδα για να είναι εκεί όπου αυτό το στεροειδές πραγματικά λάμπει. Δυστυχώς, οι δόσεις Masteron αυτού του είδους μπορεί να είναι πολύ σκληρές για τη χοληστερόλη. Τέτοιες δόσεις Masteron μπορούν επίσης να εξαλείψουν σε μεγάλο βαθμό τις ανδρογονικές παρενέργειες της ένωσης σε ευαίσθητα άτομα. Ωστόσο, είναι δυνατόν να ελέγξετε αυτές τις δόσεις, αλλά θα χρειαστεί κάποια προσπάθεια και εμπειρία. Δεν πρέπει να ξεκινάτε με υψηλές δόσεις Masteron. Είναι επίσης σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι δεν μπορεί ποτέ να τις χρειάζεστε.


4. Θηλυκές δόσεις Masteron:

Οι γυναίκες μπορούν να συμπληρώσουν με τη ορμόνη Drostanolone. Δεν μπορούμε να το ονομάσουμε το πιο γυναικείο φιλικό αναβολικό στεροειδές, αλλά πολλές γυναίκες τείνουν να υποστηρίζουν χαμηλές δόσεις αρκετά καλά. Υποστηρίζοντας χαμηλές δόσεις σημαίνει να το κάνετε χωρίς φυλλοποίηση. Οι τυπικές δόσεις του Masteron θα είναι 50-100mg την εβδομάδα. 50mg την εβδομάδα είναι όλα τα περισσότερα θα χρειαστούν. Αυξήσεις άνω των 50 mg θα αυξήσουν τον κίνδυνο εμφύτευσης, αλλά πολλές γυναίκες μπορούν να ανεχθούν μέχρι και 100 mg την εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε για να βρείτε την τέλεια δόση για σας.


mast p 100mg


Η ανωτερότητα μας

1. Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα παράγονται υπό συνθήκες GMP σύμφωνα με την Τυποποιημένη Διαδικασία Λειτουργίας (SOP),

όχι από μικρά υπόγεια εργαστήρια ή μαύρες αγορές, οπότε η ποιότητα είναι εγγυημένη.


2. Τιμή

Οι τιμές εξαρτώνται από την παραγγελία σας, αλλά πάντα ενθαρρύνουμε τους νέους πελάτες να πραγματοποιούν δειγματοληπτικές / μικρές παραγγελίες και να ελέγχουν την υπηρεσία μας,

τα προϊόντα μας και την επικοινωνία μας και στη συνέχεια να κάνουμε σταδιακά την τακτική σας επιχείρηση μαζί μας. Φυσικά οι μαζικές παραγγελίες θα απολαμβάνουν εκπτώσεις.


3. Συσκευασία

Για να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των πελατών μας, όλα τα πακέτα αποστέλλονται με μέγιστη διακριτικότητα. Αφού αφαιρεθούν τα προϊόντα από τα αρχικά τους κιβώτια, ανασυσκευάζονται με μεγάλη προσοχή και προφύλαξη, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο όγκος αποστολής και να διασφαλιστεί η ακεραιότητά τους. Ως αποτέλεσμα, το πακέτο έχει το βέλτιστο μέγεθος και δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με το όνομα ή το περιεχόμενο του οργανισμού.


4.Διαδοση

Όλα τα προϊόντα είναι χύδην στο απόθεμα, συνήθως μεταφέρονται εντός 24-48 ωρών από την παραλαβή και την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Γρήγορη Express Delivery, διαθέσιμη με UPS, FedEx, EMS, DHL, TNT και ούτω καθεξής,

ασφαλή αποστολή και ταχεία T / A. ΗΠΑ: 3-5 ημέρες, Ηνωμένο Βασίλειο: 4-7 ημέρες, Καναδάς: 3-7 ημέρες, Ευρώπη: 6-10 ημέρες


5. Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να κάνουμε μια καλύτερη συμφωνία για εσάς. Για τους τακτικούς πελάτες δίνουμε εξαιρετικές προσφορές.

Μόλις κάποιος γίνει πελάτης μας, σίγουρα θα επιστρέψει για άλλη παραγγελία.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη μας μια άριστη προσωπική υπηρεσία που αναπτύσσει μακροπρόθεσμες σχέσεις, καλύπτοντας τις συγκεκριμένες ανάγκες τους εντός του προϋπολογισμού και του χρονικού πλαισίου. Η διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις κανονιστικές διατάξεις μεγιστοποιεί τις βασικές ικανότητες των πελατών και την ποιότητα του προϊόντος μέσω βελτιστοποιημένων επικυρωμένων και ελεγχόμενων διαδικασιών.


Διαδικασία Παραγγελίας


Κάντε μια παραγγελία: Καταργήστε την ποσότητα
Μίνι σειρά: 10g
Παραθέτω, αναφορά: Οι τιμές επιβεβαιώνουν
Τρόποι πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram και Bitcoin
Τρόποι παράδοσης: Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS κ.λπ.)
Διεύθυνση αποστολής: Καταχωρίστε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).
Συσκευασία: Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους ανάλογα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)
Χρόνος παράδοσης: Εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής
Εικόνες πακέτων: Θα προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία
Αριθμός εντοπισμού: Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί
Ωρα αποστολής: 5-7 εργάσιμες ημέρες (από πόρτα σε πόρτα)
Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση: 24/7 Online για τυχόν προβλήματα


tren e 200mg

Hot Tags: στεροειδές πετρέλαιο masteron propionate 100mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like