Parabolan 75 mg / ml

Το Parabolan είναι κυκλοεξυλομεθυλοανθρακικό τρενοβολόνη. Ο χρόνος ημίσειας ζωής ενός εστέρα στεροειδούς εξαρτάται κυρίως από τον λόγο της διαλυτότητας του λίπους προς τη διαλυτότητα στο νερό: η μακρύτερη αλυσίδα του εστέρα, τόσο υψηλότερη είναι αυτή η αναλογία και όσο μεγαλύτερη η ημίσεια ζωή. Αυτό το συγκεκριμένο ανθρακικό άλας θα μπορούσε να συγκριθεί πολύ περισσότερο με έναν εστέρα ενανθάνης. ο χρόνος ημίσειας ζωής είναι πιθανώς λίγο μικρότερος από την εβδομάδα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προκαταρκτική ενέσιμη βασισμένη σε στεροειδή έλαια βάση τεστοστερόνης 100mg / ml

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών. Το εργαστήρι μας παίρνει σοβαρά το PIP, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τις πολύ σωστές συνταγές (οι οποίες έχουν δοκιμαστεί) για να αποφύγετε τον πόνο μετά την ένεση. Οι διαλύτες και τα έλαια μεταφοράς είναι όλα ιατρικά. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη το ειδικό προσωπικό σύνταγμα, το εργαστήριό μας μπορεί να κάνει έθιμο τα στεροειδή έλαια ως το μυαλό σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για την ποιότητα εργαλείων whatsapp + 8613302415760 skype +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Parabolan Γρήγορες λεπτομέρειες

Το Parabolan είναι κυκλοεξυλομεθυλοανθρακικό τρενοβολόνη. Ο χρόνος ημίσειας ζωής ενός εστέρα στεροειδούς εξαρτάται κυρίως από τον λόγο της διαλυτότητας του λίπους προς τη διαλυτότητα στο νερό: η μακρύτερη αλυσίδα του εστέρα, τόσο υψηλότερη είναι αυτή η αναλογία και όσο μεγαλύτερη η ημίσεια ζωή. Αυτό το συγκεκριμένο ανθρακικό άλας θα μπορούσε να συγκριθεί πολύ περισσότερο με έναν εστέρα ενανθάνης. ο χρόνος ημίσειας ζωής είναι πιθανώς λίγο μικρότερος από την εβδομάδα.


Parabolan Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος: Ανθρακικός εξαϋδροβενζυλεστέρας της τρεμνολόνης 75mg / ml

Ψευδώνυμο: Parabolan 75mg / ml, Tren Hexa 75mg / ml

Συγκέντρωση: 50 mg / ml, 75 mg / ml, 100 mg / ml

Αποτελεσματική δόση (άντρες): 300-500mgs / εβδομάδα

Αποτελεσματική δόση (γυναίκες): Δεν συνιστάται

Ενεργός ζωή: 5-7 ημέρες

Χρόνος ανίχνευσης: 4-5 εβδομάδες

Συνταγή Parabolan Cook:

Συνταγή για 100mL Parabolan 50mg / mL
5 γραμμάρια πούδρας ανθρακικού εξαϋδροβενζυλίου τρενοβολόνης
2 mL BA
20 mL BB
74,25mL πετρελαίου


Parabolan Application

Η εξανυδροβενζυλανθρακική τρεμποβολόνη (Parabolan) είναι ένας ενέσιμος εστέρας βραδείας δράσης του ισχυρού αναβολικού στεροειδούς τρεμπολόνης. Η τρεμνολόνη εμφανίζεται πιο συχνά ως οξική τρανμπολόνη, η οποία είναι μια πολύ ταχύτερα δραστική μορφή του φαρμάκου. Ο εξαϋδροβενζυλανθρακικός εστέρας που χρησιμοποιείται εδώ επεκτείνει την απελευθέρωση τρεμπολόνων για περισσότερο από 2 εβδομάδες, η οποία πάντοτε θεωρήθηκε ως περισσότερο κατάλληλη για ανθρώπινη χρήση λόγω της λιγότερο συχνό πρόγραμμα ένεσης.


Το βασικό στεροειδές τρενολόνιο είναι περίπου τρεις φορές πιο ανδρογόνο από την τεστοστερόνη, καθιστώντας το αρκετά ισχυρό ανδρογόνο. Εμφανίζει επίσης περίπου 3 φορές μεγαλύτερη δραστηριότητα κατασκευής ιστών σε σύγκριση με τις ανδρογόνες ιδιότητές της, καθιστώντας την επίσημη ταξινόμησή της ως εκείνη ενός αναβολικού στεροειδούς.


Η επίδραση μυϊκής δομής της τρεμπολόνης συχνά συγκρίνεται με τέτοιους δημοφιλείς παράγοντες αύξησης όγκου όπως η τεστοστερόνη ή το Dianabol, αλλά χωρίς τις ίδιες παρενέργειες που συνδέονται με το οιστρογόνο. Είναι συχνότερα ταυτοποιημένο ως φάρμακο κατασκευής άπαχου μάζας και είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους αθλητές για την ικανότητά του να προάγει την ταχεία συσσώρευση ισχύος, μυϊκού μεγέθους και ορισμού.

trenbolone hex


Παραβολάν Δοσολογία

Το Parabolan είναι ένα αναβολικό στεροειδές που μεταφέρει μια συγκεντρωμένη δύναμη που είναι λίγο μοναδική. Ένα χιλιοστόλιτρο φέρει 76mg Parabolan. Αυτό σας δίνει 50mg δραστικής Trenbolon ανά χιλιοστόλιτρο. Σε ένα θεραπευτικό περιβάλλον, το Parabolan χορηγείται συνήθως τρεις φορές το μήνα ή ένα χιλιοστόλιτρο κάθε 10 ημέρες. Για λόγους βελτίωσης της απόδοσης, τα 3-4 χιλιοστόλιτρα ανά εβδομάδα είναι πολύ συνηθισμένα και πρέπει να παράγουν σημαντικά αποτελέσματα. Μπορούν να επιχειρηθούν μεγαλύτερες δόσεις, ίσως 5-6 χιλιοστόλιτρα την εβδομάδα και δεν είναι ασυνήθιστο. Ωστόσο, πολλοί θα βρουν 3-4 την εβδομάδα για να είναι το μόνο που χρειάζονται.


Ανεξάρτητα από τη συνολική δοσολογία, οι συνήθεις 8-10 εβδομάδες χρήσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο συνολικός κύκλος των αναβολικών στεροειδών είναι 8-10 εβδομάδες, αλλά αντιπροσωπεύει το Parabolan τμήμα του σχεδίου. Το Parabolan επίσης θα στοιβάζεται πολύ καλά με τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή.


Συχνές ερωτήσεις

1. Τι είναι το πελματοειδές ή ημιτελές στεροειδές έλαιο

Το πρωινό ή το ημιτελές πετρέλαιο που προσφέρουμε είναι στην πραγματικότητα τελειωμένο. Τα έλαια παρασκευάζονται ήδη με διαλύτες ιατρικής ποιότητας και λάδι φορέα, φιλτράρουμε επίσης το λάδι μια φορά μέσω μεμβρανών 0.22μm. Αλλά λόγω των ζητημάτων συσκευασίας, τα έλαια είναι αστάρια κατά τη διάρκεια της αποστολής ή της απόσπασης. Η μόνη διαδικασία που έχετε αφήσει για σας είναι να τα αποστειρώσετε και να τα χρησιμοποιήσετε - αποστειρωμένη διήθηση, πολύ απλή διαδικασία.


2. Γιατί όχι τα τελικά στεροειδή έλαια σε φιαλίδια;

Για να διασφαλιστεί η ασφαλής παράδοση στη χώρα σας, χρησιμοποιούμε το διακριτικό πακέτο, το οποίο δεν μπορεί να σιγουρευτεί το περιβάλλον αποστειρώσεως. Και είναι πολύ φθηνότερο από το ένα στα φιαλίδια. Σύμφωνα με το ποσοστό επιτυχίας των αγροτεμαχίων που έχουμε στείλει σε πολλές χώρες, το προμαγειρεμένο ή ημιτελή έλαιο στεροειδών θα είναι μια καλύτερη επιλογή. Επιπλέον, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνετε την επιχείρησή σας επίσης.


3. Γιατί να επιλέξετε το πεντάλφα ή ημιτελή έλαιο στεροειδών

Αν θέλετε να βρείτε το legit steroid gear για αυτο-χρήση, τα premade στεροειδή έλαια έχουν την ίδια ισχύ με τα τελικά και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αν θέλετε να επεκτείνετε τη δική σας επιχείρηση, ανοικοδομήστε το δικό σας ραντ, τα έλαια premade που εξυπηρετούμε σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και να κερδίζετε περισσότερα.

Αν έχετε ειδικές απαιτήσεις σχετικά με τον μεταφορέα και τη συγκέντρωση, το εργαστήριό μας μπορεί να κάνει και το μυαλό σας.


4. Πώς να φιλτράρετε το έτοιμο ή ημιτελές στεροειδές έλαιο

Θα σας δώσουμε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο φιλτραρίσματος βήμα προς βήμα. Και εξυπηρετούμε επίσης τα φίλτρα της σύριγγας, τα φίλτρα κενού, τα άδεια φιαλίδια (με καπάκια και κορυφές), το φιαλίδιο για να φτιάξετε τα τελικά στεροειδή.


Διαδικασία Παραγγελίας

Κάντε μια παραγγελία:

Καταργήστε την ποσότητα

Μίνι σειρά:

Σκόνη 10g, πετρέλαιο 50ml

Παραθέτω, αναφορά:

Οι τιμές επιβεβαιώνουν

Τρόποι πληρωμής:

T / T, Western Union, Money Gram και Bitcoin

Τρόποι παράδοσης:

Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS κ.λπ.)

Διεύθυνση αποστολής:

Καταχωρίστε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).

Συσκευασία:

Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους ανάλογα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)

Χρόνος παράδοσης:

Εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Εικόνες πακέτων:

Θα προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία

Αριθμός εντοπισμού:

Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί

Ωρα αποστολής:

5-7 εργάσιμες ημέρες (από πόρτα σε πόρτα)

Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση:

24/7 Online για τυχόν προβλήματα


Άλλος κατάλογος προϊόντων Hot Sell

Πηγή σκονών σκόνης πρώτης ύλης

Αναμιγνύονται ημικατεργασμένα

Blend Steroid Solutions

Λύση στεροειδών

Sustanon

Sustanon 250 mg, 400 mg / ml

Test Blend 450 mg

Προπιονική τεστοστερόνη

Test Prop 100 mg / ml

Test Blend 500 mg

Ενανθική τεστοστερόνη

Δοκιμασία Ε 250 mg, 300 mg / ml

Tri Tren 180 mg

Κυπιονική τεστοστερόνη

Δοκιμάστε Cyp 250 mg, 300 mg / ml

Tri Test 300 mg, 400 mg

Νανδρολόνη δεκανοϊκό

Deca Durabolin 250 mg / ml

Tri Deca 300 mg

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

ΝΡΡ 100 mg, 150 mg / ml

Δοκιμή Tren 225mg

Μη δεκυλενικό Boldenone

Equipoise 250 mg, 300 mg, 400 mg / ml

Tren Test Depot 450mg

Anavar / Oxandrolon

Boldenone Cypionate 200 mg

Equi Test 450 mg

Winstrol / Stanozol

Εναιώρημα Winstrol 50 mg νερό

Supertest 450mg

Οξική τρανbolbolone

Stanozol 50 mg / ml με βάση το πετρέλαιο

Ανόμα 400 mg

Trenbolone Enanthate

Tren Ace 100 mg / ml

Rippex 225mg

Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης

Tren Ε 100 mg, 200 mg / ml

Μάζα 500 mg

Οξεική μετενολόνη

Tren Hexa 75 mg / ml

Rip Cut 175mg

Dianabol

Masteron 100 mg, 150 mg / ml

TMT 300 mg

Από το στόμα Turinabol

Primobolan 100 mg / ml

TMT 375 mg

Anadrol (Oxymetholon)

Anavar 20 mg / ml

TM Blend 500mg

Proviron

Anastrozol 5 mg / ml

Tri-tren 150 mg

Hot Tags: parabolan 75mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like