Πετρελαϊκό Winstrol 50 mg / ml

Το Winstrol είναι μια ένωση στεροειδών που διατίθεται τόσο από το στόμα όσο και από το στόμα. Είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται ως παράγοντας κοπής επειδή δεν παράγει τεράστια κέρδη βάρους και αντιστρέφει επίσης μερικές από τις φουσκωμένες εμφάνιση της τεστοστερόνης και την αντικαθιστά με ένα ξηρό βλέμμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Winstrol Oil Based 50mg / ml για τον κύκλο κοπής


Ειδικευόμαστε στην ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, έλαια premame, βερμίδες, πεπτίδια και φαρμακευτική πρώτη ύλη, αμερικανική εσωτερική ναυτιλία, ασφαλή και γρήγορη ναυτιλία στο Worldwide.Pls επικοινωνήστε μαζί μου για λίστα. Whatsapp +8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


192


Oil Based Winstrol 50mg / ml Γρήγορες λεπτομέρειες


Το Winstrol είναι ένα αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται για να πάρει άπαχο και σκληρό, χρησιμοποιείται κυρίως ως στοματική κατά τη διάρκεια των κύκλων κοπής για να χάσει το σωματικό λίπος. Το Winstrol είναι κοινώς γνωστό ως Winstrol ή Winny, ένα στεροειδές που ταιριάζει στις ικανότητες και τις αθλητικές επιδόσεις.


Ονομασία προϊόντος: Winthrol 50mg / ml με βάση το πετρέλαιο

Ψευδώνυμο: Στανοζολόλη 50 mg / ml με βάση το πετρέλαιο, με βάση το πετρέλαιο Winthrol 50 mg / ml

Συγκέντρωση: 25 mg / ml, 50 mg / ml

Έλαια μεταφοράς: έλαιο σταφυλιού, γουαϊακόλη, ΕΟ και ούτω καθεξής

Αρχάριοι: 50mg κάθε 2 ημέρες

Χόμπι: 50 mg / ημέρα ή 100 mg κάθε 2 ημέρες

Επαγγελματική σειρά: 50-100mg / ημέρα

Γυναίκες: 50mg 1-2 φορές την εβδομάδα

Περίοδος εφαρμογής: 4 - 6 εβδομάδες

Ενεργός ζωή: Περίπου 48 ώρες

Χρήση: κύκλος κοπής

Minmum ποσότητα παραγγελίας: 50ml

Προσαρμοστικότητα εφοδιασμού: 50 λίτρα / ημέρα

Τρόπος συσκευασίας: πακέτα stealth που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες

Μέθοδοι αποστολής: DHL, TNT, FEDEX, EMS, ETK, EUB και ούτω καθεξής

Χρόνος παράδοσης: εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση

Τρόποι πληρωμής: wetsern union, money gram, bitcoin και TT


Πετρέλαιο Winstrol 50mg / ml συνταγή μαγειρέματος


50g σκόνη winstrol

850 ml ελαίου

10 ml BA

100 ml γουαϊακόλης ("υπερ-διαλύτης")


Τοποθέτηση σε Winstrol


Η συνήθης δοσολογία για τους άνδρες είναι 35-75 mg ημερησίως για τα δισκία και 25-50 mg ημερησίως με την ενέσιμη μορφή. Συχνά συνδυάζεται με άλλα στεροειδή ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Για λόγους συσσώρευσης, προστίθεται συνήθως ένα ισχυρότερο ανδρογόνο όπως η τεστοστερόνη, το Dianabol ή το Anadrol. Εδώ Winstrol θα εξισορροπήσει λίγο τον κύκλο, δίνοντάς μας ένα καλό αναβολικό αποτέλεσμα με χαμηλότερη συνολική οιστρογονική δραστηριότητα από ότι αν παίρναμε τέτοια στεροειδή μόνο. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι ένα σημαντικό κέρδος στη νέα μυϊκή μάζα, με ένα πιο άνετο επίπεδο κατακράτησης νερού και λίπους.


Για τις φάσεις κοπής Το Winstrol μπορεί να συνδυαστεί με ανδρογόνο μη αρωματισμένο όπως τρεμπολόνη ή Halotestin. Τέτοιοι συνδυασμοί θα πρέπει να συμβάλλουν στην επίτευξη της έντονα καθορισμένης, σκληρής εμφάνισης της μυϊκής δύναμης που επιζητείται μεταξύ των bodybuilders. Τα παλαιότερα, πιο ευαίσθητα άτομα μπορούν να προσθέσουν ενώσεις όπως το Primobolan, το Deca-Durabolin ή το Equipoise όταν επιθυμούν να στοιβάζονται αυτό το στεροειδές. Εδώ θα πρέπει να δουν καλά αποτελέσματα και λιγότερες παρενέργειες σε σχέση με τις συνήθεις θεραπείες ανδρογόνων.


oil based winstrol 50mg


Πώς να homebrew 100ml για Winstrol 50mg / ml ενέσεις:


1. Προετοιμάστε όλα τα υλικά


Winstrol σκόνη 5g

ΒΒ 18 ml

BA 2ml

PS 8 25ml

Αποσταγμένο νερό 73,75 ml

20CC Σύριγγα

Σύριγγα

2 βελόνες 18ga, 1 βελόνα 25ga

45 φίλτρο Sterile Whatman

100 ml αποστειρωμένο φιαλίδιο

Φιάλη 100 ml

Ηλεκτρική κλίμακα

Τσάντες Αλτσόλ / Χαρτί Πετσέτες


2. Τώρα που όλα τα υλικά είναι στη θέση τους, αφαιρέστε την κλίμακα (μου αρέσει να βαθμονομείτε κάθε χρήση) και τοποθετείτε το μη φυσιολογικό φιαλίδιο 100ml σε κλίμακα και μηδέν.


3. Συλλέξτε το Winstrol powder 5g χρησιμοποιώντας τη σύριγγα ml, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αερόμυλοι και το έμβολο είναι ακριβώς σύμφωνο με το σήμα επίστρωσης 15ml. Τώρα σιγουρευτείτε σιγά-σιγά την τεστοστερόνη Ethanate στο φιαλίδιο μέχρι να φτάσει η κλίμακα 18 γραμμάρια. Προσθέστε επίσης το

2 ml βενζυλ αλκοόλης

και

18 ml βενζυλ αλκοόλης


4. Τώρα προσθέστε PS 8 25ml Αποσταγμένο νερό 73,75ml στο φιαλίδιο για να φτάσετε ο συνολικός όγκος ελαίου / ba / bb / ορμόνης στα 50 mL. Αφήστε τα 2 ml λαδιού σε σύριγγα για μεταγενέστερη χρήση. Βάλτε το ελαστικό πώμα στο φιαλίδιο καθώς και μία από τις βελόνες των 18ga. Βράζουμε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό και στη συνέχεια αφαιρούμε από τη φωτιά και βάζουμε το φιαλίδιο σε κατσαρόλα για 10 λεπτά, βγάζουμε μετά από 5 για να τα ανακινήσουμε και να τα βάλουμε πίσω. Περισσότερα Στερόια Υψηλή Καθαρότητα Σκόνη και Πάθος Pre Made Blend Steroids Λάδια επικοινωνήστε μαζί μας.


5. Έχω ένα μαστίγιο για να επικαλύψω μια άλλη σφραγίδα στο φιαλίδιο, αλλά θα μπορούσατε επίσης να διοχετεύσετε ταινία έτσι ώστε το ελαστικό πώμα να μην βγαίνει όταν είναι ανάποδα όταν τραβάτε λάδι από το φιαλίδιο. Εδώ είναι αυτό που μοιάζει με αδιέξοδο αλλά μπερδεμένο.


6. αφαιρέστε το στείρο φιαλίδιο των 100ml και σκουπίστε το πώμα με αλκοόλη τρίψιμο. Βάλτε τη βελόνα 18ga και τη βελόνα 25ga μέσω του πώματος και συνδέστε το φίλτρο Whatman στη βελόνα 18ga που έχει κολλήσει στο φιαλίδιο.


7.Αφού έχετε φιλτράρει όλα τα 100ml και το φιαλίδιο είναι τελείως άδειο, πάρτε τα τελευταία 2ml που είχατε αποθηκεύσει και εκτελέστε το μέσω του φίλτρου για να πάρετε όλα τα εργαλεία από αυτό και αφήστε απλό λάδι στο φίλτρο. Αυτό θα φανεί το τελικό προϊόν. Παρατηρήστε ότι άφησα 25g pin in.


8.Τώρα βάλτε το φιαλίδιο στο φούρνο στους 200 βαθμούς F και ψήστε για 15 λεπτά.Σχόλια Πελατών


oils review

good review


Πακέτο


Καταλαβαίνουμε ότι θα ανησυχείτε για τις μεθόδους συσκευασίας μας προτού δοκιμάσετε ή μας ήξερε, ενώ κάνουμε την πραγματική συμφωνία και γνωρίζουμε πώς λειτουργεί το τελωνείο.

Έχουμε επαγγελματική ομάδα για ειδική μεταμφιεσμένη συσκευασία, δεν υπάρχει λέξη στεροειδές ανησυχία θα εμφανιστεί στα αγροτεμάχια, το ποσοστό πέρασμα έθιμο είναι περισσότερο από 99%.

Πριν μπορέσουμε να προσφέρουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις συσκευασίες και τις μεθόδους αποστολής μας, και είναι καλύτερο να συζητήσουμε μέσω ταχυδρομείου, skype ή whatsapp + 8613302415760.


Διανομή


Η εταιρεία μας διαθέτει μια επαγγελματική και αποτελεσματική ομάδα για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτά ή πακέτα μυστικότητας. Οι παραγγελίες θα αποστέλλονται εντός μίας εργάσιμης ημέρας μετά την πληρωμή. Τα στοιχεία της συσκευασίας και ο αριθμός καταδίωξης θα σταλούν σε εσάς. Αποστολή από την DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS, EUB, ETK και ούτω καθεξής.

Χρειάζονται συνήθως 4 έως 7 ημέρες ή 7 έως 10 ημέρες από κάποιο άλλο ταχυμεταφορέα. θα είναι 15 έως 20 ημέρες από την αργή κατεύθυνση.


Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα.

Θα στοιβάζονται στα αγροτεμάχια μέχρι να τα φέρετε σε ετοιμότητα, ώστε να μην χρειαστεί ελεύθερος χρόνος για αυτό.


108

Hot Tags: πετρελαίου με βάση winstrol 50mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like