NPP 200 mg / ml

NPP 200 mg / ml

Το Nandrolone Phenylpropionate (NPP) είναι η λιγότερο γνωστή και λιγότερο δημοφιλής φαινυλοπροπιονική εστερική μορφή της νανδρολόνης. Πρώτον, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που γνωρίζουμε ως «deca» και σε αυτό που γνωρίζουμε ως «NPP».

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΝΡΡ / Νανδρολόνη φαινυλπροπιονικό 200mgml

Phenpropionate / Nandrolones Phenylpropionate Για στεροειδή Bodybuilding

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Phenpropionate / Nandrolones Phenylpropionate / NPP / Durabolin / Nandrolone


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Το Nandrolone Phenylpropionate (NPP) είναι η λιγότερο γνωστή και λιγότερο δημοφιλής φαινυλοπροπιονική εστερική μορφή της νανδρολόνης. Πρώτον, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που γνωρίζουμε ως «deca» και σε αυτό που γνωρίζουμε ως «NPP». Για να το θέσουμε απλά, η διαφορά είναι απλώς ο εστέρας. Ο πυρηνικός σταθμός έχει τον βραχύτερο εστέρα, ενώ η έκδοση deca durabolin της νανδρολόνης έχει τον μεγαλύτερο εστερικό δεκα. Πολλοί ανυψωτές δεν έχουν καμιά ένδειξη ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ένωση που αγαπούν τόσο πολύ σε ένα μικρότερο εστερικό. Το μόνο μειονέκτημα είναι η ποσότητα των ενέσεων, ο βραχύτερος εστέρας θα πρέπει να εγχέεται κάθε δεύτερη μέρα ή κάθε 3 ημέρες το πολύ, ενώ ο μακρύς "δεκα" εστέρας μπορεί να εγχέεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα είναι εκεί που θα συζητήσω καθώς προχωρούμε.

Ενέσιμη ένωση με ισχυρή αναβολική και μειωμένη ανδρογόνο δράση. Είναι χρήσιμο για ανάπτυξη μυών, διέγερση της όρεξης, αυξημένη παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και οστική πυκνότητα. Αυξάνει την πρωτεϊνική σύνθεση στα μυϊκά κύτταρα και βοηθά στην επίτευξη θετικής ισορροπίας αζώτου. Ένα πολύ δημοφιλές φάρμακο μεταξύ ανδρών και γυναικών bodybuilders.


NPP 200mgml


2.Προδιαγραφές:

Ονομα προϊόντος

Nandrol ένα Phenylpropionate

Αλλο όνομα

NANDROL ONE FENPROPIONATE;

EINECS

200-551-9

Μοριακός τύπος

C27H34O3

Μοριακό βάρος

406.56

Μοριακή δομήimage002

Σημείο τήξης

85-87 ° C

Προσδιορισμός

200 mg / ml


3. Εφαρμογές:

Σήμερα στην ιατρική κοινότητα αυτή η ένωση χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ασθενείς με HIV / AIDS να αποτρέψουν τη σπατάλη των μυών, ωστόσο θα ήταν πιο πρακτικό να χρησιμοποιείται ο μακρύτερος εστέρας στην περίπτωση αυτή. Επίσης με βάση αυτό μπορούμε να υποθέσουμε ότι η νανδρολόνη είναι εξαιρετική ως ένωση υποστήριξης του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προσωπική μου εμπειρία μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτό είναι αλήθεια. Ένα άλλο ιατρικό πλεονέκτημα είναι η ικανότητα βελτίωσης της σύνθεσης του κολλαγόνου, γι 'αυτό και κάποιοι άλλοι το χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν στον πόνο των αρθρώσεων. Δεν είμαι υπέρμαχος αυτού του γεγονότος, καθώς μπορεί να καταλήξει σε μακροπρόθεσμη ανατροπή.

Η νανδρολόνη δεν είναι πολύ ανδρογόνο και είναι λίγο πιο αναβολική από την τεστοστερόνη. Σε αντίθεση με αυτό που πολλοί πιστεύουν, η νανδρολόνη είναι ένα ήπιο στεροειδές με χαμηλές παρενέργειες. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι κάνουν το λάθος της στοίβαξης με πάρα πολύ τεστοστερόνη που οδηγεί σε πολύ υψηλό αρωματισμό και αύξηση του σωματικού βάρους που φέρνει στις πλευρές και πιθανή γυναικομαστία.

Το Nandrolone Phenylpropionate κάνει μια μεγάλη στοίβα με άλλους βραχείς εστέρες σε έναν κύκλο κάτω των 10 εβδομάδων. Ένας καλός κύκλος για τη διόγκωση θα ήταν ο κλασικός πυρηνικός σταθμός και ο κύκλος δοκιμών. NPP στα 300 mg την εβδομάδα για 10 εβδομάδες, δοκιμή prop στα 300 mg την εβδομάδα για 10 εβδομάδες. Παρατηρήστε ότι δεν συμπεριλάμβανα προφορικό να κλωτσήσει τον κύκλο όπως δεν είναι απαραίτητο με αυτούς τους εστέρες βραχείας δράσης. Μην ξεχάσετε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν αναστολέα αρωματάσης (ΑΙ).


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Κυκλοφορεί με enanthate της Trenbolone

Ενδιάμεσος:

Ενανθική τεστοστερόνη 750mg την εβδομάδα, εβδομάδες 1-12

Τρανβολόνη enanthate 400mg την εβδομάδα, εβδομάδες 1-12

Winstrol 50mg εβδομάδες, 8-14

Primobolan 600 mg την εβδομάδα, εβδομάδες 1-10

Προπιονική τεστοστερόνη 200 mg eod εβδομάδες 1-12

Τρανβολόνη enanthate 400mg την εβδομάδα, εβδομάδες 1-10


Προχωρημένος:

Primobolan 600 mg την εβδομάδα, εβδομάδες 1-10

Τρανβολόνη enanthate 400mg την εβδομάδα, εβδομάδες 1-10

Ενανθική τεστοστερόνη 1000mg την εβδομάδα, εβδομάδες 1-12

Τρανbolone enanthate 500-700mg την εβδομάδα, εβδομάδες 1-12

Anavar 80-100 mg ed, εβδομάδες 1-14


Δοσολογία της τραντολόνης Enanthate:

Η διάρκεια των 8-12 εβδομάδων οκτώ εβδομάδων είναι η πιο κοινή

Φιαλίδιο των 2 ml = (200 mg / 2 ml)

5 ml φιάλη = 500 mg / 5 ml

Φιαλίδια των 5 ml (1000 mg / 5 ml) Pro Series


Τρανβολόνη Enanthate Πρωτογενής δόση:

200-400 mg εβδομαδιαία δόση είναι η πιο συνηθισμένη, 200 mg είναι αποτελεσματική ελάχιστη δόση.


Τρανβολόνη Enanthate Υψηλή δόση:

Η προχωρημένη δόση enanthate της τρενολόνης ήταν καλά ανεκτή

500-800mg εβδομαδιαία δόση 800 mg την εβδομάδα είναι πραγματικά ένα τεράστιο ποσό, πολύ πέρα από αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται.


5, Προδιαγραφές προϊόντων

COA:

Δοκιμές

Πρότυπο ανάλυσης

Αποτελέσματα

Ταυτοποίηση

Συμμορφώνομαι

Συμμορφώνομαι

Διάκριση

Συμμορφώνομαι

Συμμορφώνομαι

Ειδική περιστροφή

+ 48 ° ± 51 °

+ 49,5 °

Καθαρότητα χρωματογραφίας

Συμμορφώνομαι

Συμμορφώνομαι

Σημείο τήξης

95 ~ 99 ° C

96 ~ 97,5 ° C

Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες

Συμμορφώνομαι

Συμμορφώνομαι

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

0,15%

Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη

0,1% max

0,06%


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


7.FAQ
1.Πώς αφορά το ποσοστό επιτυχίας παράδοσης δεμάτων;
Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Επί του παρόντος, το ποσοστό εκτελωνισμού που αποστέλλουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσο για τον Καναδά, τη Βραζιλία με πολύ υψηλό ύψος πόρπης, έχουμε και έναν νέο τρόπο να περάσουμε από το τελωνείο. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

2.Τι είναι το ελάχιστο και το μέγιστο ποσό της στεροειδούς σκόνης που μπορώ να παραγγείλω ταυτόχρονα;
Κανονικά, η ελάχιστη ποσότητα μας είναι 10g, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη συγκεκριμένη παραγγελία.
Προτείνουμε το καθαρό βάρος κάθε συσκευασίας να είναι μικρότερο από 3,5 κιλά. Εάν όμως η ποσότητα της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη από 3,5 κιλά, θα χωρίσουμε τα προϊόντα σε διάφορα πακέτα και στη συνέχεια θα τα στείλουμε ξεχωριστά.

3.Παράτε το Σαββατοκύριακο;
Χρησιμοποιούμε τα EMS, TNT, FEDEX, DHL τέσσερα είδη ταχυμεταφορών. Το EMS δεν συλλέγει δέματα το σαββατοκύριακο. Τα πακέτα μπορούν να αποσταλούν κανονικά πριν από τις 12:00 π.μ. στο Πεκίνο, αν επιλέξετε να μεταφερθούν από την TNT ή την FedEx.

Hot Tags: NPP 200mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like