Νανδρολόνη Decanoate / DECA Τελειωμένο Λάδι

Nandrolone Decanoate / DECA για την κατασκευή μυών, Έχουμε εξειδικευμένη σε αυτόν τον τομέα για περισσότερα από 10 χρόνια, Εμείς προμήθεια στεροειδών σκόνη, στεροειδές τελειωμένο πετρέλαιο, πεπτίδια, sarms και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα. Η τιμή μας και η ποιότητα έχει πλεονεκτήματα σε αυτόν τον τομέα, whatsapp: +8613378646535 Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Νανδρολόνη δεκανοϊκό / DECA τελικό λάδι για την οικοδόμηση μυών


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Νανδρολόνη δεκανοϊκό

Ψευδώνυμο: Deca-Durabolin; 19-δεκανεανική νορτεστοστερόνη

Αριθμός CAS: 360-70-3

Αριθ. Einecs: 206-639-3

MF: C28H44O3

MW: 428.65

Καθαρότητα: 98%

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη, άοσμη. Διατήρηση της ψύξης.

Ψύξη αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου πάνω από 20 βαθμούς Κελσίου για να συσσωρεύονται, ή έτσι βαθμό 30 βαθμούς Κελσίου σε ένα υγρό.


Περιγραφή:

Το Deca-Durabolin είναι το εμπορικό όνομα Organon για το ενέσιμο στενοειδές δεκανοϊκό νανδρολόνη. Αυτή η ένωση ήρθε από νωρίς στο κύμα εμπορικής ανάπτυξης στεροειδών, η οποία χορηγήθηκε ως φάρμακο συνταγογράφησης το 1962. Αυτό το στεροειδές είναι μια εξαιρετικά μακρόχρονη ένωση, με τον δεκανοϊκό εστέρα να αναφέρει ότι το φάρμακο αυτό έχει αργό χρόνο απελευθέρωσης μέχρι τριών ή τέσσερις εβδομάδες. Παρόλο που ίσως είναι αληθές από τεχνική άποψη, αυτό που διαπιστώνουμε με περαιτέρω έρευνα είναι ότι οι παράμετροι απελευθέρωσης μετά από μία ένεση είναι τέτοιες ώστε μια ισχυρή απελευθέρωση της νανδρολόνης διατηρείται μόνο για μία έως δύο εβδομάδες. Ο αριθμός αυτός παραδέχεται ότι δεν λαμβάνεται υπόψη η συσσώρευση φαρμάκων που μπορεί να συμβεί μετά από πολλαπλές ενέσεις, γεγονός που μπορεί να επιτρέψει την εμφάνιση μεγαλύτερης διάρκειας καλό αποτέλεσμα.Εφαρμογή:


Η δεκανοϊκή νανδρολόνη είναι ένα ενέσιμο είδος του αναβολικού στεροειδούς, με την νανδρολόνη να είναι το στεροειδές που συνδέεται με τον μαζικό δεκανοϊκό εστέρα. Η δεκανοϊκή νανδρολόνη εμφανίζει σχετικά ισχυρά αναβολικά χαρακτηριστικά. Αντίθετα από την τεστοστερόνη, ωστόσο, η δράση της δονανοϊκής δομής της νανδρολόνης παρακολουθείται από ασθενείς ανδρογενείς εγκαταστάσεις. Λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό αυξάνοντας την αιμοσφαιρίνη και τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων καθώς επίσης και προωθώντας δραματικά την κατακράτηση αζώτου. Μέσω αυτών των λειτουργιών, ενισχύουμε τη συνολική ικανότητα αναγέννησης και αναγέννησης, οδηγώντας έτσι σε μια πιο μυϊκή διάπλαση.


Τα μέτρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα της δεκανοϊκής νανδρολόνης την έχουν καταστήσει από τα πιο ποπ ενέσιμα στεροειδή παγκοσμίως, ιδιαίτερα προτιμώμενα από τους αθλητές για τη δύναμή της να προάγει σημαντική αντοχή και άπαχο μυϊκή μάζα αυξάνεται χωρίς ισχυρές ανδρογόνες ή οιστρογονικές παρενέργειες.


Οφέλη από Νανδρολόνη Decanoate:

Αρχικά αναπτύχθηκε για τη θεραπεία ατόμων που έχουν διαγνωστεί με ασθένειες μυϊκής σπατάλης, το Deca Durabolin έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την πυκνότητα των οστών και την ανάπτυξη των μυών. Η χρήση αυτού του στεροειδούς για μια περίοδο έξι έως οκτώ εβδομάδων συνδέεται με μια δραματική αύξηση στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και προβλήματα θεραπείας των αρθρώσεων που αντιμετωπίζουν ορισμένοι αθλητές κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων. Αυτό το στεροειδές χρησιμοποιείται γενικά κατά τη διάρκεια της φάσης μαζικής απόκτησης ή δίαιτας και είναι ένα από τα πολύ λίγα στεροειδή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στην εκτός εποχής όσο και πριν από έναν επαγγελματικό διαγωνισμό.


Το Deca μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει δραματικά τη σύνθεση πρωτεϊνών, την κατακράτηση αζώτου, τις επιδόσεις και την αντοχή. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί από μερικούς ως αντισυλληπτικό με βάση την προγεστερόνη. Αυτή η αναβολική ένωση είναι εύκολη στο συκώτι και σπάνια σχετίζεται με την τριχόπτωση, τον ερεθισμό του δέρματος και την ακμή. Το Deca είναι επίσης μια αναβολική ένωση που μπορεί κανείς να συσχετιστεί με σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά το χρόνο ανάκτησης μεταξύ έντονων προπονήσεων και την κάλυψη του μικρού πόνου στις αρθρώσεις και των παλαιών τραυματισμών.


Συνταγή:

Deca για 10 γραμμάρια 50 ml @ 200 mg / ml


10 γραμμάρια σκόνης

32,50 ml σησαμέλαιο

2,5 ml BA 5%

7.50 ml BB 15%


10 γραμμάρια σκόνης

37,5 ml σησαμελαίου

2,5 ml BA 5%

2,5 ml BB 5%

Deca finished oil


Δοσολογία και κύκλος:

Μια τυπική δόση για αρχάριους

περίπου 200mg και μέχρι 300mg σε εβδομαδιαία βάση εντός ενός κύκλου που διαρκεί μεταξύ 3 και 8 εβδομάδων.

Εάν μετά τους τρεις πρώτους κύκλους δεν βλέπετε αποτελέσματα, μπορείτε να αυξήσετε τη δόση σας κατά περίπου 100mg ή να μειώσετε τον κύκλο σας κατά 1-2 εβδομάδες.

Δοσοανική δόση νανδρολόνης για Bodybuilding

Οι bodybuilders θα πρέπει να στοχεύουν στην ένεση δύο φορές την εβδομάδα με εβδομαδιαία δόση 400-500mg του στεροειδούς.

Οι ενέσεις μπορούν να γίνουν στον μηρό ή τον βραχίονα για ανώδυνα αποτελέσματα. Ένας τυπικός κύκλος του bodybuilder του Nandrolone Decanoate διαρκεί μεταξύ 3 και 6 εβδομάδων με έναν κύκλο εκτός 2 εβδομάδων.

Πλεονεκτήματα:


1, υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο: Πρότυπο BP / USP / EP / Enterprise

2) Όλη η καθαρότητα≥99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2, γρήγορη και ασφαλής παράδοση

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί σε 24 ώρες μετά την πληρωμή

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή.Πολλές μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3) Τελωνειακό ποσοστό ≥99%

4) Έχουμε το δικό μας πράκτορα / remailer / διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλώς,

και έχουμε αποθέματα εκεί για μεταφορά.

3, Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Η ανατροφοδότηση της αγοράς και η ανατροφοδότηση των αγαθών θα εκτιμηθούν, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) Υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

DECA finished oil


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Κατάλογος σχετικών προϊόντων:


Ονομα προϊόντος
Η τεστοστερόνη Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό
Προπιονική τεστοστερόνη Οξική τρανbolbolone
Enanthate τεστοστερόνης Trenbolone Enanthate
Δεκανοϊκή τεστοστερόνη Οξεική Μεθενολόνη
Οξική τεστοστερόνη Μεθανολόνη Enanthate
Phenylpropionate τεστοστερόνης Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης
Cypionate τεστοστερόνης Drostanolone Enanthate
Ισοκαπροική τεστοστερόνη Oxandrolone Anavar
Ανδεκανοϊκή τεστοστερόνη Μεθαδενινονη / Μεθαδρωστενολόνη
Sustanon Stanozolol / winstrol
Οξεικό Boldenone Οξυμεθολόνη / Anadrol
Πρωταθλητής Boldenone Μεστερόνη
Μη δεκυλενικό Boldenone Μεθυλοτεστοστερόνη
Νανδρολόνη δεκανοϊκόHot Tags: nandrolone decanoate / deca τελικό πετρέλαιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like