Πολλαπλών μίγματος Deca Liquid Tri Deca 300 mg / ml

Το Deca είναι ένα από τα άλλα φάρμακα παράλληλα με το var, το οποίο πηγαίνει εύκολα στο συκώτι και είναι εύκολα ένας από τους βέλτιστους ενισχυτές απόδοσης που σχεδιάζονται για να αναπτύξουν μυϊκή ανάπτυξη και μέγεθος. Αυτό το φάρμακο είναι επίσης γνωστό για την ενίσχυση των επιπέδων αντοχής και βοηθά στην ανάπτυξη μυϊκών λειτουργιών που κάνει αυτό το φάρμακο πολύ δημοφιλές στους επαγγελματίες αθλητές και bodybuilders.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:

Όνομα προϊόντος: Deca 250

MF: C28H44O3

MW: 428.65

Εμφάνιση: Κίτρινο υγρό

Τόπος προέλευσης: Κίνα

Πιστοποίηση: SGS

Μέθοδος ανάλυσης: HPLC

Δυνατότητα εφοδιασμού: 1000 L / μήνα.
 
Προδιαγραφή: 200mg / ml 250mg / ml 300mg / mg

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 100ml
 
Χρήση: Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μυϊκής μάζας και της αντοχής, την αυξημένη οστική πυκνότητα και την αντοχή και τη διέγερση της γραμμικής ανάπτυξης και της ωρίμανσης των οστών. Τα ανδρογόνα αποτελέσματα περιλαμβάνουν την ωρίμανση των οργάνων του φύλου, ιδιαίτερα του πέους και του σχηματισμού του όρχεου στο έμβρυο και μετά τη γέννηση (συνήθως στην εφηβεία), εμβάθυνση της φωνής, ανάπτυξη της γενειάδας και των μασχαλών μαλλιών. Πολλά από αυτά εμπίπτουν στην κατηγορία των αρσενικών χαρακτηριστικών του δευτερογενούς φύλου.


3. Εφαρμογές:


Deca 250 Χρήση:

Το Deca μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει δραματικά τη σύνθεση πρωτεϊνών, την κατακράτηση αζώτου, τις επιδόσεις και την αντοχή. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί από μερικούς ως αντισυλληπτικό με βάση την προγεστερόνη. Αυτή η αναβολική ένωση είναι εύκολη στο συκώτι και σπάνια σχετίζεται με την τριχόπτωση, τον ερεθισμό του δέρματος και την ακμή. Το Deca είναι επίσης μια αναβολική ένωση που μπορεί κανείς να συσχετιστεί με σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά το χρόνο ανάκτησης μεταξύ έντονων προπονήσεων και την κάλυψη του μικρού πόνου στις αρθρώσεις και των παλαιών τραυματισμών.


1). Όλα τα σκόνες στεροειδών, το έλαιο και οι διαλύτες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ενέσεων στεροειδών είναι πρότυπα USP / BP.
2). Προσφέρουμε ημιτελή ένεση στεροειδών. Απλά πρέπει να αγοράσετε μερικά φίλτρα σύριγγας
Για να το φιλτράρετε πριν από την ένεση. Η θέρμανση των ημιτελημένων ενέσεων στεροειδών στους 20º C θα γίνει
Φιλτράρισμα ομαλότερη.
 
Σημείωση: Φυσικά, αν θέλετε αυτό το πετρέλαιο περισσότερο από την προσωπική σας χρήση, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε περισσότερα πράγματα για το εργαστήριό σας που παράγει.
Όπως, μηχανή φίλτρου, η οποία θα μπορούσε να φιλτράρει περίπου 500ml σε μια ώρα.

Deca για 10 γραμμάρια 50 ml @ 200 mg / ml
10 γραμμάρια σκόνης
32,50 ml σησαμέλαιο
2,5 ml BA 5%
7.50 ml BB 15%
Μπορούμε να προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρό, είναι στεροειδή με βάση το πετρέλαιο.
 
Προστίθεται: ΒΒ = βενζοϊκό βενζυλεστέρα ΒΑ = βενζυλική αλκοόλη ΕΟ = ελαϊκός αιθυλεστέρας Λάδι = έλαιο από κραμβέλαιο)
 
Η Deca Durabolin είναι ότι αυτή η ένωση είναι σχετικά ήπια από την άποψη των δυσμενών παρενεργειών στο τριχωτό της κεφαλής και στο δέρμα. Αυτό συμβαίνει επειδή το ένζυμο 5-άλφα αναγωγάσης δρα για να μειώσει την ισχύ του deca, ενώ σε αντίθεση με πολλά άλλα αναβολικά δεν επηρεάζονται από αυτό το ένζυμο και η ισχύς του τεστ είναι στην πραγματικότητα αυξημένη από αυτό.
 
Το Deca πρέπει να ληφθεί για μεγάλες χρονικές περιόδους (κύκλοι των 12 εβδομάδων τουλάχιστον) για να είναι αποτελεσματικό.
 
Ο Deca δεν είναι γνωστός ως πολύ "γρήγορος" οικοδόμος. Η επίδραση οικοδόμησης μυών αυτού του φαρμάκου είναι αρκετά αισθητή, αλλά όχι δραματική. Η αργή έναρξη και οι ήπιες ιδιότητες αυτών των στεροειδών καθιστούν επομένως πιο κατάλληλη για κύκλους με μεγαλύτερη διάρκεια. Σε γενικές γραμμές μπορεί κανείς να αναμένει να αποκτήσει μυϊκό βάρος περίπου στο μισό της ταχύτητας αυτής με μια ίση ποσότητα δοκιμής.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Deca 250 COA:
 

Δοκιμές Πρότυπο ανάλυσης Αποτελέσματα
Ταυτοποίηση Συμμορφώνομαι Συμμορφώνομαι
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες Πληροί τις απαιτήσεις Συμμορφώνομαι
Ειδική περιστροφή + 32 ° ± 36 ° + 34,1 °
Καθαρότητα χρωματογραφίας Συμμορφώνομαι Συμμορφώνομαι
17α-Ισομερές

Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες Συμμορφώνομαι Συμμορφώνομαι
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,50% 0,30%
Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη 0,1% max 0,06%
Χημική δοκιμή 97,0% min 99,10%


5. Συσκευασία & Παράδοση

 

1. Διασφάλιση ποιότητας
Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.
 
2. Ασφαλής μεταφορά
Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.
 
3. Η ποικιλία των προϊόντων
Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας
 
4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία
Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


Hot Tags: πολυ μείγμα deca υγρό tri deca 300 mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like