Μεθανολόνη Enanthate 200 mg / ml Primobolan

Το Primobolan (επίσης γνωστό ως Primo) είναι το κοινό όνομα που δίνεται στο φάρμακο Methenolone Enanthate. Είναι ένα ενέσιμο στεροειδές που είναι μάλλον ήπιας φύσης σε σύγκριση με άλλα αναβολικά στεροειδή.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Primobolan ενέσιμο αναβολικό στεροειδές Μεθενολόνη Enanthate 200mg / ml


Πολλοί πελάτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία προϊόντων για να τον βοηθήσουν να μεγαλώσουν μυς ή να χάσουν λίπος, αλλά η ανάγκη για πολλαπλές ενέσεις διαφόρων υγρών, πολλοί πελάτες μας έδωσαν ανατροφοδότηση, είπε και ότι αυτό είναι ένα πολύ ενοχλητικό πράγμα. Μέσω επικοινωνίας με την τεχνική μας το προσωπικό και την έρευνα αγοράς, αποφασίζουμε να κάνουμε Μικτά υγρά, Μέχρι τώρα έχουμε μια ποικιλία από μικτά υγρά σκευάσματα και να αποδεχθούμε το ιδιωτικό έθιμο του πελάτη, αν χρειάζεστε μικτά υγρά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ή πείτε μου τη φόρμουλά σας.

wickr: puresteroid

whatsapp +8613302415760

email cindy1114@yccreate.com


Μεθανολόνη Enanthate 200mg / ml Primobolan Σύντομες λεπτομέρειες


Ονομασία προϊόντος: Μεθανολόνη Enanthate 200mg / ml

Ψευδώνυμο: primobolan 200mg / ml, primo 200mg

Συγκέντρωση: 80 mg / ml, 100 mg / ml, 150 mg / ml, 200 mg / ml

Έλαια μεταφοράς: έλαιο σταφυλιού, MCT, EO και ούτω καθεξής

Μεθανολόνη Η δόση Enanthate για άνδρες: 600-800mgs την εβδομάδα, 75-100mgs ημερησίως.

Μεθανολόνη Ενανθική δόση για γυναίκες: 10-20mgs ημερησίως

Μεθανολόνη Enanthate ημίσεια ζωή: περίπου 7-10 ημέρες

Χρήση: bodybuilding, κέρδος μυών

Minmum ποσότητα παραγγελίας: 50ml

Προσαρμοστικότητα εφοδιασμού: 20 λίτρα / ημέρα

Τρόπος συσκευασίας: πακέτα stealth που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες

Μέθοδοι αποστολής: DHL, TNT, FEDEX, EMS, ETK, EUB και ούτω καθεξής

Χρόνος παράδοσης: εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση

Τρόποι πληρωμής: δυτική ένωση, gram χρημάτων, bitcoin και TT


Μεθυλολόνη Enanthate 200mg / ml συνταγή μετατροπής Primobolan


50 ml Enanthate Μεθενολόνης (Primobolan) @ 200 mg / ml
10 γραμμάρια σκόνης Primobolan Ε (7,5 ml)
1 ml ΒΑ (2%)
7.5 ml BB (15%)
17ml κραμβέλαιο
17 ml ολεϊκού αιθυλεστέρα


Μεθανολόνη Enanthate 200 mg / ml Περιγραφη Primobolan


Μεθενολόνη Το Enanthate είναι η ενέσιμη μορφή της μεθενολόνης με μακρύ εστέρα προσαρτημένο στην αργή απορρόφηση της δραστικής ένωσης μεθενολόνης και παρέχει σταθερές συγκεντρώσεις αίματος. η μεθενολόνη είναι καλές επιλογές για τους κύκλους κοπής για τους άνδρες και / ή τις γυναίκες και έχουν δείξει ότι διατηρούν τους μυς ενώ βρίσκονται σε δίαιτα χαμηλών θερμίδων.


Η μεθενολόνη Enanthate παρέχει έναν λιγότερο συχνό τρόπο χορήγησης για τη μεθενολόνη και φαίνεται ανεπιθύμητα ότι απαιτεί χαμηλότερη συνολική δόση για να είναι τόσο αποτελεσματική όσο η εκδοχή από το στόμα.


Μεθανολόνη Enanthate 200 mg / ml Εφαρμογή Primobolan


Το Primobolan Depot (enanthate methonolone) έχει συχνά ενδιαφέρον για τους αρχικούς χρήστες στεροειδών και μερικές φορές για έμπειρους χρήστες. Το πρώτο ερώτημα που πρέπει να εξεταστεί δεν είναι πραγματικά φαρμακολογικό, αλλά ένα από τα οικονομικά. Συνήθως για οποιοδήποτε δεδομένο επίπεδο επίδρασης, το Primobolan είναι μια ασυνήθιστα δαπανηρή επιλογή. Και για τους περισσότερους χρήστες, δεν υπάρχει μοναδικό όφελος από τη χρήση του.


Η Μεθενολόνη Enanthate είναι ένας εξαιρετικός παράγοντας κοπής και προτιμάται περισσότερο από γυναίκες και αρχάριους. Οι πιο προηγμένοι bodybuilders θα το συνδυάσουν με Oxy, Dianabol ήTestosterone για να κερδίσουν περισσότερη μυϊκή μάζα, δύναμη και να ελαχιστοποιήσουν τις παρενέργειες.


Το καλύτερο από το Primo 200 είναι ότι μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να διατηρήσει το άζωτο (με υψηλότερο ρυθμό) και όσο υψηλότερη είναι η κατακράτηση αζώτου, τόσο περισσότερη μυϊκή μάζα θα δημιουργήσει ένας αθλητής. Το Primo 200 έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα στεροειδή όπως: δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνα (ακόμη και σε υψηλές δόσεις), δεν συγκρατεί νερό στο σώμα και δεν προκαλεί υψηλή αρτηριακή πίεση.


Μεθανολόνη Enanthate 200 mg / ml Ποσότητα Primobolan


Οι οδηγίες ιατρικής συνταγής για τις δόσεις του Primobolan μπορούν να διαχωριστούν σε δύο κατηγορίες: (1) δόσεις Primobolan από το στόμα (2) Ενέσιμες δόσεις Primobolan


Ενέσιμο Primobolan (Enanthate Μεθενολόνης): Οι οδηγίες ιατρικής συνταγής για την ενέσιμη παραλλαγή του Primobolan απαιτούν αρχική δόση 200mg, ακολουθούμενη από 100mg εβδομαδιαίως για τη διάρκεια της θεραπείας. Ανάλογα με την ιατρική κατάσταση που αντιμετωπίζεται, οι δόσεις του Primobolan μπορούν να προσγειώνονται οπουδήποτε στην περιοχή των 100mg κάθε 1 - 2 εβδομάδες ή 200mg κάθε 2-3 εβδομάδες. Δεν υπάρχουν ξεχωριστές οδηγίες ιατρικής δοσολογίας για γυναίκες ασθενείς.


Στοματικό Primobolan (Οξική Μεθενολόνη): Οι κατευθυντήριες οδηγίες για την από του στόματος παραλλαγή του Primobolan ήταν 100 - 150mg ημερησίως για περίοδο όχι μεγαλύτερη από 6 - 8 εβδομάδες. Όπως και με τις οδηγίες για τις ενέσιμες οδηγίες Primobolan, δεν υπάρχουν ξεχωριστές οδηγίες για τις δόσεις του Primobolan.22Τα κύρια προϊόντα μας στο απόθεμα:


Σκόνη αναβολικών στεροειδών
Ημιτελημένο στεροειδές υγρό
Πεπτίδια
Ανδρική σκόνη ενίσχυσης
Πνευμονοπάθειες
Νοοτροπικός παράγοντας (έξυπνα φάρμακα)
Αντικαταθλιπτικό
Σειρά SARM
Απώλεια λίπους
Διαλύτες για τα στεροειδή: BA, BB, GSO, Guaiacol, EO, PEG κλπ.
Εργαλεία & Συσκευές: Φίλτρο, Crimper, φιαλίδια, καπάκια, κλπ.


Γιατί να μας επιλέξετε


1. πλούσια εμπειρία
ειδικευόμαστε σε αυτό το αρχείο για πολλά χρόνια, τα steriods και τις ορμόνες μας εξάγονται σε όλο τον κόσμο και καθιέρωσαν μακρές φιλικές σχέσεις συνεργασίας με αυτούς.

2. εξαιρετική ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή
η καλή ποιότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σίγουρα για την επιτυχία μας u μπορεί να πάρει την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση από εμάς.

3. ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση
έχουμε επαρκή αποθέματα έτσι ώστε να μπορούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα με 24 ώρες μόλις λάβουμε την πληρωμή. γρήγορη και διακριτική αποστολή θα ρυθμιστεί για να περάσει τα τελωνεία.

4. καλό πακέτο
μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10g έως 100kg σκόνες στον προορισμό σας. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση και την αποστολή του υγρού σε ειδικά φιαλίδια.

5. Μεγάλη εξυπηρέτηση μετά την πώληση
τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα μετά την παραλαβή του προϊόντος, pls διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. τα προβλήματα θα επιλυθούν αμέσως.


Οδηγός παραγγελίας


Q1: Η ποιότητα του προϊόντος σας έχει εγκριθεί από εργαστήριο τρίτου μέρους
Α: ναι, όλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά από το qc μας, επιβεβαιώνεται από qa και έχει εγκριθεί από εργαστήριο τρίτων στην Κίνα, την Αμερική, την Καναδάς, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία κ.λπ. έτσι θα είστε βέβαιοι με την καλή ποιότητα αν μας επιλέξετε .


Ε2: Πώς αντιμετωπίζετε τις καταγγελίες ποιότητας
A: Πρώτα απ 'όλα, το qc τμήμα μας θα κάνει αυστηρή εξέταση των προϊόντων εξαγωγής μας με hplc, uv, gc, tlc και ούτω καθεξής, προκειμένου να μειωθεί το πρόβλημα ποιότητας κοντά στο μηδέν. εάν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα ποιότητας, που προκαλείται από εμάς, θα σας στείλουμε δωρεάν αντικείμενα για αντικατάσταση.


Ε3: Υπάρχει έκπτωση
Α: ναι, για μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με καλύτερη τιμή.


Q4: πόσο καιρό παίρνει για τα αγαθά που έφθασαν
Α: εξαρτάται από την τοποθεσία σας,
για μικρές παραγγελίες, παρακαλώ περιμένετε 5-7 ημέρες από dhl, ups, tnt, fedex, ems.
για μαζική παραγγελία, παρακαλώ επιτρέψτε 5-8 ημέρες αεροπορικώς, 20-35 ημέρες δια θαλάσσης.


Q5 έχετε κάποια πολιτική επαναφόρτωσης
Α: Έχουμε καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση και πολιτική επαναφόρτωσης εάν χάσουμε το αγροτεμάχιο.


195


Hot Tags: μεθανολόνη enanthate 200mg / ml primobolan, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like