Οξεική μεθενολόνη / Primobolan 100 mg / ml

Το Primo είναι σχεδόν καθαρό αναβολικό με εξαιρετικά χαμηλή ανδρογόνο συνιστώσα. Η αναλογία του αναβολικού προς το ανδρογόνο αποτέλεσμα είναι πράγματι πολύ ευνοϊκή αλλά, δεδομένου ότι το συνολικό αναβολικό αποτέλεσμα είναι μέτρια μόνο, το Primo έχει μόνο περιορισμένο αποτέλεσμα στη δημιουργία μυϊκής μάζας και δύναμης. Με αυτό το στεροειδές δεν εμφανίζονται ούτε γρήγορες αυξήσεις βάρους ούτε κέρδη από εκρηκτική αντοχή. Ως εκ τούτου, λαμβάνεται ως επί το πλείστον για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι δίνει μόνο αργό αλλά και υψηλής ποιότητας κέρδος μυών το οποίο κυρίως παραμένει μετά τη διακοπή της χρήσης της ένωσης. Η οξική μεθενολόνη είναι ένα εξαιρετικό από του στόματος φάρμακο στεροειδών. Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα στοματικά, δεν είναι 17-αλκυλιωμένο και δεν έχει προβλήματα ηπατικής τοξικότητας

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:

Όνομα προϊόντος : Οξεική Μεθενολόνη
Primobolan Συνώνυμα: πρωμπουλόνη · 1 (5α) -ανδροστέν-1 β-μεθυλ-17β-ολ-3-όνη Οξικός
Αριθμός μητρώου CAS: 434-05-9
EINECS: 207-097-0
Μοριακός τύπος: C22H32O3
Μοριακό βάρος: 344,4877
Χημική δοκιμή: 99% min.
Βαθμός : Φαρμακευτική Βαθμολογία
Συσκευασία: 1 kg φύλλο αλουμινίου
Προσδιορισμός: Επιχειρηματικό πρότυπο3. Εφαρμογές:

Μέση ποσότητα:
Άνδρες 200-400 mg την εβδομάδα
Γυναίκες 50-100 mg την εβδομάδα

Η αποτελεσματική δόση του Primobolan (Οξική Μεθενολόνη) στον τύπο της ένεσης είναι 200-300 mg εβδομαδιαίως. Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε αυτό το φάρμακο από το στόμα, 50-150 mg την ημέρα είναι το κατευθυνόμενο μέτρο. Για τους άνδρες, τα 50-100 mg / ημέρα είναι τα ακριβή και πραγματικά μέτρα από το στόμα, ενώ για τις γυναίκες, 10-25 mg / ημέρα είναι η καλύτερη ποσότητα.

Εάν πρέπει να τα χορηγήσετε ως ενέσεις, η μέγιστη δόση για την ένεση Primobolan (οξική μεθενολόνη) είναι 350-600 mg / εβδομάδα για τους άνδρες. Οι γυναίκες πρέπει να χρησιμοποιούν 100 mg εβδομαδιαίως αυτού του φαρμάκου.

Το Primobolan (οξική μεθενολόνη) ενέσιμη ενεργή ζωή είναι κοντά σε δέκα έως όλες τις ημέρες, ενώ η δυναμική ζωή αυτού του φαρμάκου με τη μορφή χαπιών είναι περίπου 4-6 ώρες. Ο χρόνος της διαπίστωσής του είναι τέσσερις έως πέντε εβδομάδες.


Σε ένα θεραπευτικό περιβάλλον, οι τυπικές δόσεις Primobolan αρσενικού θα πέσουν στην περιοχή των 100-150 mg ανά ημέρα. Οι δόσεις επιπέδου απόδοσης θα πέσουν επίσης στο ίδιο εύρος. Ωστόσο, πολλοί άντρες έχουν αναφέρει αξιοπρεπή αποτελέσματα με μόλις 50-75mg την ημέρα. Οι υψηλότερες δόσεις μπορούν να ανεχθούν αρκετά καλά, αλλά οι περισσότεροι θα τη διατηρήσουν στις αναφερόμενες περιοχές. Οι περισσότεροι άνδρες θα βρουν αυτό το εύρος δοσολογίας είναι τέλειο όταν συνδυάζεται με άλλα αναβολικά στεροειδή. Οι κοινές στοίβες μπορεί να περιλαμβάνουν Trenbolone, Masteron, Anavar ή Winstrol. Ανεξάρτητα από τη δόση, ένα πρότυπο 8 εβδομάδων του Primo είναι στάνταρ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ολόκληρος ο κύκλος είναι αναγκαστικά 8 εβδομάδες, αλλά αυτό είναι το τυπικό τμήμα Primo του κύκλου.

Παρόλο που έχει επιτύχει σε θηλυκά θεραπευτικά προγράμματα, η Schering δεν έχει εκδώσει έναν τυποποιημένο οδηγό δοσολογίας για τα θηλυκά. Σε κύκλους απόδοσης, η τυπική εμβέλεια εμβολιασμού Primobolan θα είναι στα 25-50mg την ημέρα. Οι περισσότερες γυναίκες θα πρέπει να είναι σε θέση να ανεχθούν μια τέτοια δόση αρκετά καλά. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες θα βρουν ένα καλύτερο σχέδιο θα είναι μια χαμηλότερη δόση Primo μαζί με ένα στεροειδές όπως το Anavar. Εάν προστεθεί Anavar ή άλλο αναβολικό στεροειδές, θα θελήσετε να διατηρήσετε χαμηλή τη δόση Primo ή θα αυξήσετε την πιθανότητα εμφάνισης. Ανεξάρτητα από τη στοίβαξη, ένας πρώτος κύκλος Primobolan θα πρέπει να ξεκινά με 25mg την ημέρα και όχι υψηλότερα. Η συνολική χρήση δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 6 εβδομάδες. Οι περισσότεροι θα βρουν αυξήσεις 4-6 εβδομάδων για να είναι τέλειες.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Ονομα προϊόντος Οξεική Μεθενολόνη
Εμφάνιση Κίτρινη σκόνη
Απορρόφηση ≤0.30% Συμμορφώνομαι
Ειδική περιστροφή + 39 ° ± 43 ° + 40,2 °
Καθαρότητα χρωματογραφίας Συμμορφώνομαι Συμμορφώνομαι
17α-Ισομερές ≤0,50% 0,38%
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες Συμμορφώνομαι Συμμορφώνομαι
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,50% 0,27%
Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη ≤0,10% 0,015%
Χημική δοκιμή 97 ~ 101% 99,5%5. Συσκευασία & Παράδοση

1, υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:
1) Πρότυπο: Πρότυπο BP / USP / EP / Enterprise
2) Όλη η καθαρότητα≥99%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.
2, γρήγορη και ασφαλής παράδοση
1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί σε 24 ώρες μετά την πληρωμή
2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή.Πολλές μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.
3) Τελωνειακό ποσοστό ≥99%
4) Έχουμε το δικό μας πράκτορα / remailer / διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλώς,
και έχουμε αποθέματα εκεί για μεταφορά.
3, Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο.
1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.
2) Η ανατροφοδότηση της αγοράς και η ανατροφοδότηση των αγαθών θα εκτιμηθούν, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες

Hot Tags: οξική μεθενολόνη / πριμοβολάνη 100mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like