Μη δεκτυλενικό ισοδύναμο Boldenone 300 mg / ml

Μη δεκτυλενικό ισοδύναμο Boldenone 300 mg / ml

Equipoise Ονομασία προϊόντος: Equipoise Equipoise Ονομασία: Boldenone Undecylenate Equipoise CAS Νο .: 13103-34-9 Χαρακτηριστικά Equipoise: 300mg / ml Equipoise Εμφάνιση: κίτρινα υγρά

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μη δεκτυλενικό ισοδύναμο Boldenone 300 mg / ml

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

λέξεις-κλειδιά: Equipoise, Boldenone Undecylenate, Equipoise 300mg / ml, Boldenone Undecylenate 300mg / ml


1. Εισαγωγή προϊόντων

Equipoise Όνομα προϊόντος: Equipoise

Equinox Alias: Boldenone Undecylenate

Equipoise CAS Νο .: 13103-34-9

Προδιαγραφή Equipoise: 300mg / ml

Equipoise Εμφάνιση: κίτρινα υγρά

2.Περιγραφή:

Equipoise (Becenone Undecylenate) είναι δομικά μεταβληθείσα μορφή τεστοστερόνης. Πρόκειται για μια πολύ μικρή αλλαγή σε ένα πρόσθετο διπλό δεσμό στη θέση άνθρακα μία και δύο. Αυτός ο διπλός δεσμός μειώνει σημαντικά την ανδρογόνο ορμόνη, καθώς και την οιστρογονική φύση. Εν συνεχεία συνδέεται με τον πολύ μεγάλο ή μακρύ Undecylenate εστέρα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της απελευθέρωσης της ορμόνης όταν χορηγείται στο σώμα. Ο Undecylenate εστέρας επιτρέπει την απελευθέρωση κορυφής στο Boldenone περίπου 3-4 ημέρες μετά την ένεση, με μια αργή συνεχή απελευθέρωση της ορμόνης που ακολουθεί για περίπου 21 ημέρες.


Εξοπλισμός (2)

3. Συνταγές Μαγειρέματος Ανταγωνισμού:

Equipoise 200mg / ml @ 100ml Συνταγή μαγειρικής:

20 γραμμάρια Undecylenate Boldenone
2mL ΒΑ (2%)
20 mL ΒΒ (20%)
Ελαιο από κουκούτσια σταφυλιού


Equipoise 300mg / ml @ 100ml Συνταγή μαγειρικής:
30 γραμμάρια Undecylenate Boldenone
2mL ΒΑ (2%)
20 mL ΒΒ (20%)
Ελαιο από κουκούτσια σταφυλιού


4. Δοσολογίες ακινητοποίησης:

Η συνιστώμενη δόση Equipoise στους ανθρώπους είναι σχετικά χαμηλή, καθώς προτείνεται να λαμβάνετε 200-400mg εβδομαδιαίως. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι επιδράσεις του στεροειδούς είναι πολύ ισχυρές και δεν απαιτείται υψηλή δόση για να γίνουν αισθητές οι επιδράσεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η δοσολογία τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα συσσώρευσης οιστρογόνων, επομένως βεβαιωθείτε ότι είτε οι δόσεις δεν είναι υψηλές είτε ότι χρησιμοποιείτε αντι-οιστρογόνο ή αλλιώς οι επιδράσεις του οιστρογόνου μπορεί να είναι ισχυρές.


5. Παροχές Equipoise:

Τα βασικά οφέλη που προσφέρει η Equipoise είναι ότι διεγείρει το σώμα και διευκολύνει την ανάπτυξη των μυών και γίνεται πιο ισχυρή επειδή οι προστεθείσες ορμόνες δίνουν στους ανθρώπους πολύ περισσότερη ενέργεια ενώ αντιδρούν επίσης με τις χημικές ουσίες στους μυς μας, πράγμα που σημαίνει ότι ο μυς αναπτύσσεται επιταχυνόμενος, Οι άνθρωποι γίνονται εθισμένοι στο Steroid και καταχρώνται το ποσό που χρησιμοποιούν.


Τα οφέλη που δίνουν αυτά τα στεροειδή στους ανθρώπους, ωστόσο, δεν είναι τόσο μεγάλες όσο οι παρενέργειες είναι κακές, γι 'αυτό είναι παράνομες για ανθρώπινη χρήση εξ ολοκλήρου. Ωστόσο, είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε τα άλογα, καθώς είναι σε θέση να επωφεληθούν από το Equipoise πάρα πολύ. Equipoise help Τα άλογα μεγαλώνουν, οι ισχυρότεροι μύες βελτιώνουν την αντοχή τους και βελτιώνουν πόσο γρήγορα ανακάμπτει η υγεία τους. Επίσης, δεν υπάρχουν καθόλου κακές παρενέργειες που οι Άγιοι αισθάνονται από τη χρήση αυτού του φαρμάκου, καθώς διαθέτουν ισχυρά ανοσοποιητικά συστήματα που τα καθιστά ανοσολογικά για τις περισσότερες κακές παρενέργειες.


Equipoise είναι ουσιαστικά μόνο μια εναλλακτική λύση για την τεστοστερόνη, η οποία είναι η χημική ουσία που κάνει τους ανθρώπους ή τα ζώα αισθάνονται πολύ πιο ενεργητικός και ενεργός. Εξαιτίας αυτού, οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουν την ποσότητα δοσολογίας που δίνουν στα άλογα τους, καθώς η υπερδοσολογία μπορεί να καταστρέψει το σώμα των αλόγων, καθώς δεν θα μπορέσει να χειριστεί τη μαζική εισροή Equipoise.


Οι άνθρωποι μπορούν να αναμένουν αύξηση της όρεξης από τη χρήση αυτού του φαρμάκου, καθώς οι ενισχυτές επιδόσεων είναι γνωστό ότι αυξάνουν το πόσο πεινασμένος αισθάνεται κάποιος. Είναι πιθανό να παρατηρηθεί αύξηση της όρεξης και στα άλογα.

6. Σχετικά προϊόντα:

Equipoise 250 mg / ml

Δοκιμάστε 400 mg / ml

Έλαιο τεστοστερόνης 50 mg / ml

Μάζα 500 mg / ml

Προπονητική τεστοστερόνη 100 mg / ml

Δοκιμάστε το μείγμα 500

Cypionate τεστοστερόνης 250 mg / ml

TMT 375 mg / ml

Euipoise 300 mg / ml

Equitest 450 mg / ml

Deca 300 mg / ml

Ripex 225 mg / ml

Sustanon 250 250 mg / ml

Τριπλάσιο 180mg / ml

Οξική Trenbolone 100 mg / ml

Μάζα Stack 500 mg / ml

Τρανβολόνη Enanthate 200 mg / ml

Tri Test 300

Parabolan 75 mg / ml

Tri Deca 300

Masterone Propionate 100 mg / ml

Dianabol 50 mg / ml

Winstrol Oil Based 50mg / ml

Winstrol με βάση το νερό 50mg / ml

Npp 200 mg / ml

Anadrol 50 mg / ml

Primobolan 100 mg / ml

Anavar 20 mg / ml

Κυτοπική Boldenone 200 mg / ml

Clomid 50 mg / ml

Undecanoate τεστοστερόνης 300 mg / ml

Nolvadex 20 mg / ml

Supertest 450 mg / ml

Armidex 5 mg / ml

Ανόμος 400 mg / ml

Femara 5 mg / ml


Hot Tags: boldenone undecylenate equipoise 300mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like