50 mg / ml τελικού λαδιού Winstrol / στανοζολόλη

Stanozolol / winstrol είναι για την οικοδόμηση μυών, εμείς προμήθεια στεροειδών σκόνη, στεροειδές τελειωμένο πετρέλαιο, πεπτίδια, βερμούδες, τα προϊόντα που αποβάλλουν τον πόνο και άλλα φαρμακευτικά. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Stanozolol / Winstrol φινίρισμα πετρελαίου για τη δημιουργία μυών

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Προϊόν: Stanozolol

Ψευδώνυμο: Winstrol

Αριθμός CAS: 10418-03-8

MF: C21H32N2O

MW: 328,49

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Τόπος προέλευσης: Κίνα

Πρότυπο: USP30

Πιστοποίηση: SGS

Μέθοδος ανάλυσης: HPLC

Λέξεις-κλειδιά: bodybuilding, Stanozolol, Winstrol

Χρήση: Το Winstrol χρησιμοποιείται συχνότερα ως παράγοντας κοπής επειδή δεν παράγει τεράστια κέρδη βάρους και αναστρέφει επίσης μερικά από το φουσκωμένο βλέμμα της τεστοστερόνης και το αντικαθιστά με ξηρό βλέμμα.Περιγραφή:


Το Stanozolol Coarse είναι ένα είδος αναβολικών στεροειδών φαρμάκων, με αποτέλεσμα την προαγωγή της πρωτεϊνικής σύνθεσης, την αναστολή της πρωτεϊνικής γλυκονεογένεσης, τη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα, την πρόκληση εναπόθεσης ασβεστίου και τη μείωση του ρόλου της καταστολής του μυελού των οστών κλπ.

Μπορεί να κάνει σωματική βελτίωση, αύξηση της όρεξης, αύξηση βάρους. Αυτό το προϊόν έχει έντονο αναβολικό αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα 30 φορές μεγαλύτερη από την τεστοστερόνη, και η δραστηριότητα της ανδρικής ορμόνης είναι 1/4 od methyltestosterone.

Το Stanozolol Coarse έχει επίδραση στην πρόληψη και τη θεραπεία του κληρονομικού αγγειοοιδήματος, καθώς και σε ορισμένες καταναλώνοντας ασθένειες, όπως σοβαρό τραύμα, χρόνια λοίμωξη, υποσιτισμό κ.ο.κ.

Χρησιμοποιείται ευρέως για ενήλικες και εφήβους για την πρόληψη και θεραπεία κληρονομικού αγγειοοιδήματος, καθώς και παιδιατρικής συνήθης δόσης για θεραπεία αγγειοοίδημα.


Εφαρμογή στο Bodybuidling:


Το Winstrol είναι ένα δημοφιλές όνομα για το αναβολικό στεροειδές stanozolol. Αυτή η ένωση είναι ένα παράγωγο της διυδροτεστοστερόνης, αν και η δραστηριότητά της είναι πολύ ηπιότερη από αυτό το ανδρογόνο στη φύση. Είναι τεχνικά ταξινομημένο ως αναβολικό στεροειδές, το οποίο αποδεικνύεται ότι παρουσιάζει ελαφρώς μεγαλύτερη τάση για μυϊκή ανάπτυξη από την ανδρογονική δραστηριότητα στις πρώτες μελέτες.


Το Stanozolol Micronized (Winstrol), χημική ονομασία είναι η 17β-υδροξυ-17-μεθυλο-5α-ανδροστανο [3,2-c] πυραζόλιο. Είναι ένα είδος αναβολικών στεροειδών φαρμάκων, με την προώθηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, την αναστολή της πρωτεϊνικής γλυκονεογένεσης, τη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα, την προώθηση της εναπόθεσης ασβεστίου και τη μείωση του ρόλου της καταστολής του μυελού των οστών κλπ. Μπορεί να βελτιώσει την όρεξη , κερδίζοντας. Αυτό το προϊόν έχει ισχυρή επίδραση στην αναβολική.


Uasge:

Το Stanozolol Winstrol, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αναβολικά στεροειδή. Το Stanozolol Winstrol μπορεί να χορηγηθεί από το στόμα ή ενδομυϊκά. Ορισμένες από τις θεραπευτικές του χρήσεις περιλαμβάνουν τη θεραπεία της απλαστικής αναιμίας και του κληρονομικού αγγειοοιδήματος. Έχει επίσης υποδειχθεί ως συμπληρωματική θεραπεία για τη θεραπεία διαφόρων άλλων ιατρικών καταστάσεων όπως αγγειακών διαταραχών και αποτυχίας ανάπτυξης.

Όπως συμβαίνει με πολλά αναβολικά στεροειδή, το Stanozolol Winstrol χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενειών που προκαλούν σπατάλες μυών, κάψιμο των θυμάτων, έκθεση σε κορτικοστεροειδή και οστεοπόρωση. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην επούλωση καταγμάτων οστών και έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας όταν υπάρχουν ορμονικές ανισορροπίες. Ειδικές μορφές καρκίνου του μαστού, θεραπεία αγγειοοιδήματος και ακόμη και ορισμένες μορφές καθυστερημένης θεραπείας ανάπτυξης σε παιδιά έχουν όλες αποδειχθεί επιτυχείς. Και σε αντίθεση με πολλά αναβολικά στεροειδή στις ΗΠΑ, το Stanozolol Winstrol δεν έχει χάσει ποτέ την έγκρισή του από την FDA.


Συνταγή:


20 ml Winstrol @ 50 mg / ml εναιώρημα με βάση το νερό:

Σκόνη σκόνης Stanozolol 1 g

ΒΒ 24% - 4.8 ml

ΒΑ 3% - 0,6 ml

PS 80 3% - 0,6 ml

Αποσταγμένο νερό 12,5 ml


Δόση:


Οι δοσολογίες Winstrol στην ιατρική αρένα αρχικά ζητούσαν δόση 6 mg ημερησίως, ιδανικά διασπασμένες καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας (π.χ. ένα δισκίο των 2 mg που χορηγήθηκε 3 φορές την ημέρα). Το ενέσιμο Winstrol ως φάρμακο τυπικά συνταγογραφήθηκε σε δόση 50mg μόνο μία φορά κάθε δύο έως τρεις εβδομάδες. Ωστόσο, για τους σκοπούς του αθλητισμού και της βελτίωσης της απόδοσης, αυτές οι ιατρικές δοσολογίες και οι συχνότητες για το Winstrol δεν βοηθούν καθόλου.


Για τον αθλητισμό, τη σωματική διάπλαση και τη δύναμη, η γενική δόση δοσολογίας Winstrol (με το ενέσιμο) περίπου 50 - 100mg που χορηγείται κάθε δεύτερη ημέρα, που ισοδυναμεί με περίπου 200 - 400mg την εβδομάδα. Από την άποψη του στόματος Winstrol, αυτό υπολογίζεται κατά μέσο όρο σε περίπου 60mg την ημέρα και οι χαμηλότερες δόσεις του Winstrol (όπως 25-50mg ημερησίως) λέγεται ότι λειτουργούν καλά για όλες τις ομάδες χρηστών και αθλητών. Επειδή το Winstrol δεν είναι ένα απίστευτα ισχυρό αναβολικό στεροειδές προοριζόμενο για τη συσσώρευση και τη μαζική απόκτηση, δεν υπάρχει ανάγκη αύξησης των δοσολογιών σε ακραία ή επικίνδυνα επίπεδα και για τους σκοπούς της υποβοήθησης του ορισμού και της απώλειας λίπους, οι προαναφερθείσες δοσολογίες εδώ είναι καλές κλίμακες.


Για τα θηλυκά, τα 5-10 mg ανά ημέρα του παρασκευάσματος από το στόμα είναι γνωστό ότι είναι αρκετά συνηθισμένο μεταξύ των γυναικών bodybuilders και των αθλητών που θέλουν να αποφύγουν κάθε κίνδυνο εμφύτευσης ή άλλες παρενέργειες. Αν και το ενέσιμο Winstrol δεν είναι πολύ συνηθισμένο μεταξύ των γυναικών αθλητών και των bodybuilders, το 15mg που χορηγείται κάθε δεύτερη ημέρα (για ένα σύνολο περίπου 60mg την εβδομάδα) είναι μια καλή σύσταση.

winstrol finished liquid

Διαδικασία συσκευασίας & παράδοσης:1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την οποία πραγματοποιείται η πληρωμή.

2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό πράκτορα logistics, που μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.

3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος.

4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 12 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Οι ενημερωμένες πληροφορίες παρακολούθησης θα παρέχονται κάθε δεύτερη μέρα μόνο και μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.

5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος συνέβησαν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα προβλήματα θα επιλυθούν αμέσως.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com
Hot Tags: 50mg / ml winstrol / stanozolol έτοιμο πετρέλαιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like