250 mg / ml Κυπιονική τεστοστερόνη

Η κυπιονική τεστοστερόνη είναι ένα συνθετικό παράγωγο τεστοστερόνης με τη μορφή ενός ελαιοδιαλυτού 17 (βήτα) -κυκλοπεντυλοπροπιονικού εστέρα. Το όφελος του σε σύγκριση με άλλα παράγωγα τεστοστερόνης είναι ο αργός ρυθμός απελευθέρωσης μετά την ένεση και ο μακρύτερος χρόνος ημιζωής. Τα χαρακτηριστικά της κυπιονικής τεστοστερόνης και της enanthate τεστοστερόνης είναι πολύ παρόμοια, επομένως και τα δύο τείνουν να είναι εναλλάξιμα

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Τα 250 mg / ml κυπιονικής τεστοστερόνης έλαβαν τελικό λάδι για γυμναστήριο


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Κυπιονική τεστοστερόνη

CAS αριθ.: 58-20-20

EINECS: 200-368-4

Δοκιμασία: 99% min.

Μοριακός τύπος: C27H40O3

Μοριακό Βάρος: 412.61

Συσκευασία: τσάντα από αλουμίνιο ή κασσίτερο.

Παράδοση: Express courier.

Το λεπτό. Η παραγγελία είναι 10 γραμμάρια.

Χαρακτήρας: λευκή κρυσταλλική σκόνη.

Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, Στεροειδή ορμόνη, Αναβολίνη. Ως αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.

Πρότυπο: USP28


Περιγραφή:

Το Cypionate τεστοστερόνης είναι ένα είδος τεστοστερόνης που είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιείται συνήθως για θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης. Δεδομένου ότι λειτουργεί ταυτόχρονα ως ισχυρή ανδρογόνο και αναβολική ορμόνη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν για οτιδήποτε και είναι αποτελεσματική και αποδοτική σε όλες τις μετρήσεις. Γενικά, το Cypionate τεστοστερόνης μπορεί να αυξήσει τη μάζα των ερυθρών αιμοσφαιρίων και την παραγωγή του IGF-1 στο εσωτερικό του σώματος, να αυξήσει την κατακράτηση αζώτου στους μυς και να μειώσει τις μυϊκές ορμόνες μέσα στο σώμα. Αυτό το κάνει να έχει περισσότερα αναβολικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της απόδοσης ενός ατόμου. Οι αθλητές ισχυρίζονται ότι η κυτταρική τεστοστερόνη παράγει δραματικό μέγεθος και δύναμη αυξάνεται. Το Cypionate τεστοστερόνης έρχεται με έναν τόνο παροχών και μπορεί να παρέχει όλα όσα ένα άτομο θα ελπίζουμε να βγούμε από ένα αναβολικό στεροειδές. Οι περισσότεροι χρήστες αναβολικών στεροειδών έχουν στόχο να αυξήσουν σημαντικά το μέγεθος και τη δύναμή τους και αυτό είναι ακριβώς αυτό που έχει να προσφέρει η Κυπριακή τεστοστερόνη. Επιπλέον, δεδομένου ότι το Cypionate τεστοστερόνης έχει θετική επίδραση στις μυϊκές ορμόνες και επειδή ο αυξημένος ιστός μπορεί να βελτιώσει τον μεταβολικό ρυθμό ενός ατόμου, αυτό το στεροειδές μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά το σωματικό λίπος.


Εφαρμογή:

Η Cypionate τεστοστερόνης είναι μια συνθετική εκδοχή της φυσικά παραγόμενης ορμόνης τεστοστερόνης. Αυτή η ορμόνη είναι υπεύθυνη για πολλά διαφορετικά σωματικά και πνευματικά χαρακτηριστικά στα αρσενικά. Προωθεί τη σεξουαλική ορμή, το λίπος χάνει, βοηθά στην απόκτηση και διατήρηση της άλιπης μυϊκής μάζας, αυξάνει την οστική πυκνότητα και μπορεί ακόμη και να προστατεύει από καρδιακές παθήσεις. Είτε παράγεται με φυσικό τρόπο είτε με τη χρήση της Cypionate τεστοστερόνης, αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αλλάζουν. Όλα τα άλλα στεροειδή είναι στην πραγματικότητα το μόριο τεστοστερόνης που έχει τροποποιηθεί για να αλλάξει τις ιδιότητες της ορμόνης. Το Cypionate τεστοστερόνης έχει βαθμολογία 100 όταν μετράει την αναβολική / ανδρογόνο δομή του και αυτή η αξιολόγηση χρησιμοποιείται για τη μέτρηση όλων των άλλων στεροειδών. Αυτό θα έκανε την τεστοστερόνη τον «πατέρα» όλων των αναβολικών στεροειδών που χρησιμοποιούνται από τους αθλητές σήμερα. Πρέπει να σημειωθεί. όλες οι ενώσεις τεστοστερόνης, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης Cypionate φέρουν αυτό το αναβολικό / ανδρογόνο βαθμολογία των 100, δεδομένου ότι είναι όλοι απλώς τεστοστερόνη.


Δοσολογία:

Το πιο συνηθισμένο δοσολογικό σχήμα για αυτή την ένωση (άνδρες) είναι η ένεση 50 έως 100 mg, κάθε μέρα ή 2η ημέρα. Όπως και με τους πιο δημοφιλείς εστέρες, η συνολική εβδομαδιαία δόση θα είναι στην περιοχή των 300-700 mg. Όπως συμβαίνει με όλες τις ενώσεις τεστοστερόνης, αυτό το φάρμακο είναι καταλληλότερο για τη διόγκωση των φάσεων της κατάρτισης. Εδώ είναι πιο συχνά σε συνδυασμό με άλλους ισχυρούς παράγοντες, όπως Dianabol, Anadrol, ή Deca-Durabolin, συνδυασμοί που αποδεικνύουν ότι δουλεύουν αρκετά καλά. Εντούτοις, το προπιονικό οξύ χρησιμοποιείται επίσης με μη αναλλοίωτα αναβολικά / ανδρογόνα κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής ή δίαιτας της προπόνησης, μια στιγμή που η ταχύτητα δράσης και η ανδρογόνος φύση εκτιμώνται επίσης. Οι δημοφιλείς στοίβες περιλαμβάνουν μέτρια δοσολογία προπιονικού οξέος με αναβολικά από το στόμα όπως Winstrol (15-35 mg ημερησίως), Primobolan (50-150mg ημερησίως) ή οξανδρολόνη (15-30mg ημερησίως). Υπό την προϋπόθεση ότι το ποσοστό σωματικού λίπους είναι αρκετά χαμηλό, η εμφάνιση της πυκνής μυϊκής δύναμης μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά (εμποδίζοντας οποιαδήποτε περίσσεια συσσώρευσης οιστρογόνων από την τεστοστερόνη). Θα μπορούσαμε επίσης να προσθέσουμε ένα ανδρογόνο μη αρωματικό όπως τρεμπολόνη ή Halotestin, το οποίο θα έπρεπε να έχει ακόμη πιο ακραία αποτελέσματα στο υποδόριο σωματικό λίπος και στη σκληρότητα των μυών. Φυσικά με το πρόσθετο ανδρογόνο περιεχόμενο, όλες οι σχετικές παρενέργειες θα γίνουν πολύ πιο έντονες.


Cypionate Κριτικές:

Με πολλά αναβολικά στεροειδή για να διαλέξετε, πολύ λίγοι φέρνουν ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ανοχής όπως το Cypionate τεστοστερόνης. Ιδανικό για αρχάριους και μακροχρόνια χρήστες στεροειδών σε οποιοδήποτε κύκλο, είναι αδύνατο να πάει στραβά με αυτό το στεροειδές. Εάν είστε νέος στα αναβολικά στεροειδή και έχετε εκπληρώσει τις φυσικές σας δυνατότητες, αυτό είναι το τέλειο στεροειδές για να δείτε την πρόοδό σας να συνεχιστεί και πάλι. Αν είστε προηγμένος χρήστης στεροειδών και έχετε χρησιμοποιήσει Cypionate σε προηγούμενους κύκλους, θα συνεχίσει να είναι εξίσου αποτελεσματική κάθε φορά. Αυτό δεν είναι ένα αναβολικό στεροειδές προοριζόμενο για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, ή ένα που είναι μόνο χρήσιμο σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά μάλλον ένα στερεό θεμελιώδες στεροειδές που είναι ιδανικό για κάθε κύκλο.


testosterone cypionate liquidΗ δέσμευσή μας:


1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.


2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.


3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας


4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία

Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Steroid

Hot Tags: 250mg / ml cypionate τεστοστερόνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like