250 mg / ml Sustanon 250 υγρό

Το Sustanon 250 περιλαμβάνει 30 mg προπιονικής τεστοστερόνης, 60 mg φαινυλοπροπιονικής τεστοστερόνης, 60 mg ισοκαπροϊκής τεστοστερόνης, 100 mg δεκανοϊκής τεστοστερόνης, Οποιεσδήποτε ανάγκες επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Η τεστοστερόνη Sustanon 250 έφτασε σε υγρή μορφή για την ανάπτυξη μυών


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Τεστοστερόνη Sustanon 250


Το Sustanon είναι μικτή σκόνη

Εμφάνιση: Λευκό έως υπόλευκο

ΜΟQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια

Πρότυπο: Πρότυπο επιχειρήσεων

Κύρια συστατικά: Προπιονική τεστοστερόνη, φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη, ισοκεπροπονική τεστοστερόνη, το Sustanon είναι ένα αρκετά δημοφιλές αναβολικό στεροειδές προϊόν μεταξύ των bodybuilders και των αθλητών για σκοπούς οικοδόμησης μυών καθώς και για άλλους λόγους όπως η ανδρόπαυση.

Το Sustanon 250 είναι μια εμπορική ονομασία για ένα ενέσιμο μείγμα με έλαια τεσσάρων εστεροποιημένων ενώσεων τεστοστερόνης:

30 mg προπιονικής τεστοστερόνης

60 mg φαινυλοπροπιονικής τεστοστερόνης

60 mg ισοκαπροϊκής τεστοστερόνης

100 mg δεκανοϊκής τεστοστερόνης

Παράδοση: ασφαλής και έγκαιρη, περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες από πόρτα σε πόρτα μετά την πληρωμή

Τρόπος πληρωμής: Western Union, MoneyGram, Τραπεζική μεταφορά, Bitcoins


Περιγραφή:


Η ένεση Sustanon 250 USP παρέχει προπιονική τεστοστερόνη, φαινυλοπροπιονικό, ισοκαπροϊκό και δεκανοϊκό, όλα τα οποία είναι παράγωγα της κύριας ενδογενούς ανδρογόνου τεστοστερόνης, για ενδομυϊκή χορήγηση. Η εστεροποίηση της ομάδας 17 βήτα υδροξυλίου αυξάνει τη διάρκεια της δράσης της τεστοστερόνης. Οι εστέρες τεστοστερόνης σε έλαια που εγχέονται ενδομυϊκά απορροφώνται αργά από τη λιπιδική φάση, επομένως το Sustanon 250 μπορεί να χορηγηθεί σε διαστήματα μέχρι 3-4 εβδομάδες.

Οι Bodybuilders θέλουν να χύσουν, συχνά στοιβάζουν το Sustanon 250 με άλλα στεροειδή, όπως Deca Durabolin ή Equipose, μαζί με μια από του στόματος ένωση όπως Dianabol® ή Anadrol® 50. Αυτοί οι Bodybuilders που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τεστοστερόνη κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής, όπως Trenbolone Enanthate, μαζί με ένα προφορικό όπως το Winstrol ή το Anavar. Το Sustanon είναι ένα ισχυρό αναβολικό με έντονη ανδρογόνο δράση. Χρησιμοποιείται κυρίως ως πλήρες φάρμακο, παρέχοντας καλά οφέλη στη δύναμη και τη μυϊκή μάζα.


Εφαρμογές:


Οι χρήστες αυτού του στεροειδούς συχνά αναφέρουν πολύ καλά κέρδη σε δύναμη μαζί με ένα μικρό κέρδος στην ποιότητα μυϊκής μάζας. Το T-bol χρησιμοποιείται συχνά ως "ξεκίνημα" σε ένα κύκλο. Εδώ οι γρήγορες επιδράσεις του στοματικού επιτρέπουν στον bodybuilder να αρχίσει να βιώνει κέρδη και "αντλίες" νωρίς, ενώ τα ενέσιμα που χρησιμοποιούνται στον κύκλο έχουν περισσότερο χρόνο για να GP Turan είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο στεροειδές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά τόσο σε κύκλους κοπής όσο και σε όγκους, γεμίζει καλά με όλες σχεδόν τις ενώσεις και είναι επίσης αποτελεσματικό στη μείωση του SHBG στο σώμα, κάνοντας έτσι τις άλλες ενώσεις, όπως η τεστοστερόνη , ακόμα πιο αποτελεσματική.


Χρήση:


Το Sustanon 250 είναι ένα στεροειδές με βάση το πετρέλαιο που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει τη δύναμη και το σωματικό βάρος. Το Sustanon 250 είναι ένα μείγμα τεσσάρων διαφορετικών εστέρων δοκιμής που εγχέονται στους μυς και απελευθερώνεται αργά στο σώμα με την πάροδο του χρόνου. Το μίγμα τεστοστερόνης περιλαμβάνει 30 mg προπιονικής τεστοστερόνης, 60 mg φαινυλοπιονικού τεστοστερόνης, 60 mg ισοκαπροϊκής τεστοστερόνης και 100 mg δεκανοϊκής τεστοστερόνης. Είναι παράνομο στις ΗΠΑ να κατέχει ή να χρησιμοποιεί το Sustanon 250 χωρίς ιατρική συνταγή από έναν ιατρό. Οι γιατροί συχνά το συνταγογραφούν για διάφορους νόμιμους ιατρικούς λόγους, όπως ο καρκίνος ή το AIDS, η αποτυχία ανάπτυξης στα παιδιά, η καθυστερημένη εφηβεία, τα χαμηλά επίπεδα δοκιμασίας στους άνδρες και η διαταραχή της ταυτότητας φύλου σε ασθενείς από γυναίκες σε άνδρες.


Συνταγές μετατροπής Sustanon 250


Sustanon 250 ml @ 400 mg / ml

Λάδι από κραμβέλαιο: 168 ml

Βενζυλική αλκοόλη: 15 ml


800 ml @ 250 mg / ml

2% BA 16ml

20% BB 160ml

474 ml GSO


Sustanon 250 ml @ 400 mg / ml

100 γραμμάρια σκόνης (75 ml)

5 ml ΒΑ (2%)

50 ml ΒΒ (20%)

120ml Λάδι από κραμβέλαιο

Συνταγές μετατροπής Sustanon 250


Sustanon 250 κύκλους και στοίβες


Το Sustanon 250 είναι επίσης αποτελεσματικό, είτε μόνο του είτε στοιβαγμένο με άλλες ενώσεις, για κύκλους κοπής. Ο στόχος για τους περισσότερους αθλητές και bodybuilders κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κοπής είναι η μείωση σωματικού λίπους, διατηρώντας όσο το δυνατόν περισσότερη μυϊκή μάζα στο καταβολικό περιβάλλον που προκαλείται από τη δίαιτα. Μια μέτρια δόση Sustanon 250 θα διατηρήσει με επιτυχία τον άπαχο ιστό κατά τη διάρκεια μιας κοπής και συχνά στοιβάζεται με άλλες ενώσεις που βοηθούν στην απώλεια λίπους και τη σκλήρυνση των μυών. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείται το Sustanon για ένα κύκλο κοπής, η χρήση αντι-αρωματάσης σε χαμηλές δόσεις μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη για την αποτροπή κατακράτησης νερού.


Η τεστοστερόνη είναι μια ευέλικτη ορμόνη, κατάλληλη τόσο για τη συγκόλληση όσο και για τους κύκλους κοπής, και αποτελεί ιδανική βάση κατά τη στοίβαξη με άλλα αναβολικά.


Όπως και το enanthate τεστοστερόνης, το Sustanon 250 χρησιμοποιείται συνήθως κατά τους κύκλους συσσώρευσης όπου ο μέγιστος μυϊκός κέρδος είναι ο στόχος. Μεγάλα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν από τη λειτουργία Sustanon από μόνη της, όμως πολλοί επιλέγουν να το στοίβα με άλλα στεροειδή που είναι επίσης κατάλληλα για την προσθήκη μάζας, όπως το Dianabol.

Sustanon finsihed liquid

Η δέσμευσή μας:


1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.


2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.


3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας


4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία

Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


Οποιεσδήποτε ανάγκες contcat:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Steroid

Hot Tags: 250mg / ml sustanon 250 υγρό, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like