200 χλστγρ. / Κ.εκ. Τρανβολόνη Enanthate Liquid

Trenbolone Enanthate πετρέλαιο finsiehd είναι για την οικοδόμηση μυών.Παρέχουμε στεροειδή, πεπτίδια, τα άλατα και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα, Οποιεσδήποτε ανάγκες επαφή whatsapp, +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος


steroid store

200mg / ml τρανμπολόνη enanthate τελικό πετρέλαιο για κέρδος μυών

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: Trenbolone Enanthate

Ψευδώνυμα: 19-νορτεστοστερόνη (19-νορ)

Αριθμός CAS: 472-61-546

Δοκιμασία: 97,0 ~ 103,0%

Εμφάνιση: Κίτρινη κρυσταλλική σκόνη

Μοριακός τύπος: C25H34O3

Μοριακό Βάρος: 382.54

Μοριακή δομή:

Χρήση: Το Trenbolone Enanthate διατίθεται μόνο από εργαστήρια υπόγειου και δεν έχει σχεδιαστεί για κατανάλωση από τον άνθρωπο, αν και θεωρείται ιδανικό φάρμακο για τους bodybuilders που θέλουν να κάψουν λίπος και να αποκτήσουν μυς, αν και ο μακρύς εστέρας τους είναι άδικο για επαγγελματίες αθλητές που υποβάλλονται σε δοκιμές χρησιμοποιώ.Περιγραφή:


Trenbolone Enanthate είναι μια μεγάλη παραλλαγή εστέρα της ορμόνης Trenbolone.

Το Trenbolone Enanthate είναι ένα στεροειδές που αυξάνει σημαντικά την μυϊκή αντοχή, μπορεί να γίνει περισσότερη δουλειά και δεν θα κουραστείτε τόσο γρήγορα και θα διαδραματίσει επίσης σημαντικό ρόλο στην ανάκαμψη και την επούλωση.

Για τη διόγκωση, μπορεί να μην υπάρχει καλύτερο στεροειδές από την τρανμπολόνη Enanthate και με εστέρα enanthate, οι χρήστες θα χρειαστούν μόνο μία ένεση την εβδομάδα.

Το Trenbolone Enanthate διατίθεται μόνο από εργαστήρια υπόγειας χρήσης και δεν έχει σχεδιαστεί για κατανάλωση από τον άνθρωπο, παρόλο που θεωρείται ιδανικό φάρμακο για τους bodybuilders που θέλουν να κάψουν λίπος και να αποκτήσουν μυς, αν και ο μακρύς εστέρας τους είναι άδικο για τους επαγγελματίες αθλητές που υποβάλλονται σε δοκιμές για χρήση .

Trenbolone Enanthate είναι ένα πολύ ισχυρό ανδρογόνο με έντονη αναβολική δράση. Είναι κατάλληλη για την ταχεία συσσώρευση δύναμης και μυϊκής μάζας, παρέχοντας συνήθως στους χρήστες εξαιρετικά αποτελέσματα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Το υψηλό επίπεδο ανδρογόνων που προκύπτει από αυτό το στεροειδές, απουσία υπερβολικού οιστρογόνου, μπορεί επίσης να επιταχύνει την καύση του σωματικού λίπους. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι μια πολύ αυστηρότερη σωματική διάπλαση, ελπίζουμε ότι χωρίς την ανάγκη για ακραία δίαιτα. Το Trenbolone Enanthate μπορεί ως εκ τούτου να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια εξαιρετικά σκληρή, σχισμένη σωματική διάπλαση και είναι ένα ιδανικό προϊόν για ανταγωνιστικούς bodybuilders.Εφαρμογή:


Το Trenbolone Enanthate εμφανίζει χρόνο ημιζωής περίπου 7 - 10 ημερών και είναι σήμερα πιο κοινός από τον άλλο παραγώγο του Parabolan, ο οποίος παρέχει πολλούς χρήστες που είναι συνήθως ντροπαλοί ή βρίσκουν συχνές ενέσεις ακατάλληλες με μια πιο βολική μορφή Trenbolone να χρήση. Σε αντίθεση με το Acetate Trenbolone, που απαιτεί τουλάχιστον κάθε δεύτερη ημέρα ενέσεις, η Trenbolone Enanthate απαιτεί χορήγηση μόνο δύο φορές την εβδομάδα, με κάθε ένεση να κατανέμεται ομοιόμορφα (για παράδειγμα Δευτέρα και Πέμπτη). Επειδή η Trenbolone θεωρείται ως ένα ενδιάμεσο προχωρημένο επίπεδο αναβολικό στεροειδές, η πλειονότητα των χρηστών αυτής της ένωσης γνωρίζουν συνήθως καλά και χωρίς αυτό. Πολλοί ενδιάμεσοι που κάνουν το πρώτο τους βήμα στην Trenbolone θα προτιμούν την Trenbolone Enanthate λόγω της ευκολίας των λιγότερο συχνών ενέσεων. Ωστόσο, το μειονέκτημα γι 'αυτό είναι το γεγονός ότι η Trenbolone είναι ένα αναβολικό στεροειδές που είναι εξαιρετικά ισχυρό και φέρει μαζί του μερικές πιθανές παρενέργειες που δεν βλέπουν με άλλες ενώσεις. Έχει επομένως επισημανθεί ως ένα «σκληρό» αναβολικό στεροειδές, και αρχάριοι για την Trenbolone οι οποίοι αναρωτιούνται ποια μορφή να χρησιμοποιήσουν μπορεί να θέλουν να επιλέξουν το Trenbolone Acetate αντ 'αυτού. Ο λόγος είναι ότι ο ταχύτερος χρόνος ημίσειας ζωής του Trenbolone Acetate διασφαλίζει ότι τα επίπεδα του Trenbolone στο αίμα αυξάνονται γρήγορα και πέφτουν γρήγορα, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη κάθαρση από το σώμα, εάν προκύψουν προβλήματα και ο χρήστης επιθυμεί να σταματήσει. Με το Trenbolone Enanthate, απαιτούνται δύο εβδομάδες πριν η Trenbolone είναι εντελώς ελεύθερη από το σώμα, κατά τη διάρκεια του οποίου ενδέχεται να παραμείνουν ανεπιθύμητες παρενέργειες.


Συνταγή μαγειρέματος:


Κοινή συνταγή 100mg / mL για 100mL

10 γραμμάρια σκόνη αιθανικής τρεμνολόνης (7,5 κ.εκ.)

2mL ΒΑ (2%)

10 mL BB (10%)

80,5mL πετρελαίου


Συνήθης συνταγή 200mg / mL για 100mL

20 γραμμάρια σκόνη αιθανικής τρεμνολόνης (15 κ.εκ.)

2mL ΒΑ (2%)

15 mL BB (15%)

68mL πετρελαίου


Δοσολογία:


Η περιοχή δοσολογίας της Trenbolone είναι τυπικά 75 mg-100 mg.

Λόγω του μικρού μήκους του εστέρα. θα πρέπει να χορηγείται σε καθημερινή βάση ή ακόμη και κάθε δεύτερη ημέρα μέσω ενδομυϊκής ένεσης.

Ανεξάρτητα από τον σκοπό, είτε πρόκειται για κοπή είτε για συσσώρευση όγκου, οι περισσότεροι άνθρωποι θα βρίσκουν το Tren E ικανοποιητικά αποτελεσματικό στην περιοχή των 300 mg-500 mg ανά εβδομάδα. Συνήθως λαμβάνεται καλύτερα σε 2 δόσεις ανά εβδομάδα για τη συνολική εβδομαδιαία δόση.

400 mg την εβδομάδα θεωρείται γενικά αρκετά στερεή δόση. Και ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα, ειδικά αν είστε καλός ανταποκριτής, αν και οι περισσότεροι βρίσκουν να πάρει πολύ περισσότερα από 500 mg ανά εβδομάδα κάπως παρενέργεια φιλικό.

trenbolone enanthate finished oil


Όφελος για την τρεμπολόνη:


Η τρεμνολόνη είναι ένα εξαιρετικά ανδρογόνο στεροειδές, με δέσμευση στον υποδοχέα ανδρογόνου (AR) στην περιοχή τριπλάσια της τεστοστερόνης. Δεν αρωματίζει και έτσι δεν υπόκειται σε οιστρογονικές παρενέργειες. Εκτός από την υψηλή ανδρογόνο, είναι επίσης εξαιρετικά αναβολική, επομένως είναι πολύ καλή στην οικοδόμηση μυϊκής μάζας και διατηρώντας τη μυϊκή μάζα σε έναν τρόπο με ανεπάρκεια θερμίδων. Θεωρείται επίσης ότι η τρεμπολόνη αναστέλλει την παραγωγή κορτιζόλης απευθείας μέσω των υποδοχέων γλυκοκορτικοειδών. Η τρεμπολόνη βρίσκεται συχνά ως φάρμακο που μετασχηματίζει το σώμα και μπορεί επίσης να βοηθήσει λίγο στην απώλεια λίπους. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην πολύ ισχυρή δέσμευση της τρεμπολόνης στο AR, η οποία θεωρείται ότι είναι ένας μηχανισμός που οδηγεί στην ενεργοποίηση των οδών απώλειας λίπους, που είναι δυνατή μέσω της απευθείας σύνδεσης με τα ARs των λιπωδών κυττάρων. Αυτό καθιστά την trenbolone ένα από τα αγαπημένα μεταξύ bodybuilders για την κοπή, και εκτός από αυτά τα οφέλη, trenbolone συνήθως οδηγεί σε μεγάλες αυξήσεις στη δύναμη λόγω των υψηλών ανδρογόνων επιδράσεων της.


Πως δουλεύει:

Όσον αφορά τη δοσολογία, συνιστάται 20-50 mg. Γενικά, οι άνθρωποι θα παίρνουν μια δόση στο υψηλότερο τέλος αυτού του εύρους ως μία αυτόνομη ή χαμηλότερη δόση κατά τη στοίβαξη. Δεδομένου ότι η ένωση αυτή μεθυλιώνεται, η ηπατική τοξικότητα αποτελεί πιθανή ανησυχία. Εάν δεν παίρνετε περισσότερα από 50 mg, περιορίζοντας το μήκος κύκλου σε ένα μήνα ή λιγότερο, αποφεύγοντας το αλκοόλ, άλλα μεθύλια και άλλα φάρμακα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο το συκώτι, και συνιστώντας ένα συμπλήρωμα για την προστασία του ήπατος, συνιστώνται όλοι. Και, όπως και με οποιοδήποτε στεροειδές ή προορμόνη, ένας κύκλος θα πρέπει να παρακολουθείται με μετακυλιτική θεραπεία.


Εταιρικά πλεονεκτήματα:


1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.

2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας. Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.

3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά

4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 4-7 εργάσιμες ημέρες.

5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με υπηρεσία μετά την πώληση και διαβούλευση.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Hot Tags: 200mg / ml υγρό enanthate trenbolone, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like