200 mg / ml φαινυλοπροπιονικού νανδρολόνης / τερματισμένου ελαίου ΝΕΤ

Nandrolone φαινυροπιονικά / ΝΕΠ τελειώσει το πετρέλαιο για building muscle.We προμήθεια στεροειδών σκόνη, στεροειδών τελειωμένο πετρέλαιο, πεπτίδια, sarms και pain killer.Any χρειάζεται επαφή: whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

200 mg / ml nandrolone phenylpropionate έλαβαν υγρό για την ανάπτυξη μυών


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Αριθμός CAS: 62-90-8

Ψευδώνυμο: Durabolin

MF: C27H34O3

MW: 406,56

Αριθμός Einecs: 200-551-9

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη, ειδική οσμή, διαλύεται σε αιθανόλη, ελαφρώς διαλυτή σε φυτικό έλαιο, σχεδόν αδιάλυτη στο νερό.

Χρήση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό, το Nandrolone phenylpropionate είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενέσιμα στεροειδή. Βασικά είναι Deca, με μικρότερο εστέρα (φαινυλοπροπιονικό αντί του δεκανοϊκού εστέρα που βρίσκεται στην deca durabolin ή τη δεκανοϊκή νανδρολόνη), με αποτέλεσμα την ταχύτερη απελευθέρωση στην κυκλοφορία του αίματος.


Περιγραφή:


Το nandrolone phenylpropionate είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενέσιμα στεροειδή.

Βασικά είναι Deca, με μικρότερο εστέρα (φαινυλοπροπιονικό αντί του δεκανοϊκού εστέρα που βρίσκεται στην deca durabolin ή τη δεκανοϊκή νανδρολόνη), με αποτέλεσμα την ταχύτερη απελευθέρωση στην κυκλοφορία του αίματος.

Αν και ο μικρότερος εστέρας του σημαίνει ότι θα χρειαστούν συχνότερες ενέσεις από το δεκανοϊκό, η θετική πλευρά είναι ότι η ποσότητα της αποτελεσματικής νανδρολόνης στο αίμα και τα επίπεδα της είναι πιο εύκολο να καταπολεμηθούν.

Η δημοτικότητά του είναι πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι η νανδρολόνη παρουσιάζει σημαντικά αναβολικά αποτελέσματα με ελάχιστες ανδρογονικές παρενέργειες.


Εφαρμογές:


Χρήση μετά από χειρουργική επέμβαση για ασθένεια χρόνιας σπατάλης, σοβαρή ασθένεια και ασθενή λεπτή, ασθενής, οστεοπόρωση, παιδική δυσπλασία, απλαστική αναιμία κλπ.


Σε προηγούμενα χρόνια, τα μόνα φαρμακευτικά ενέσιμα που ήταν τόσο ευρέως διαθέσιμα για τους bodybuilders και οικονομικά. Ο έλεγχος των οιστρογόνων δεν υπήρχε τότε. Για το λόγο αυτό, οι ιδιότητες χαμηλής αρωματοποίησης του Durabolin ήταν τότε πολύ χρήσιμες. Συνεπώς, η Durabolin κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα.


Λειτουργίες φαινυλπροπιονικού νανδρολόνης:


1. Η Durabolin είναι ένα αναβολικό στεροειδές που δημιουργήθηκε από την Organon στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και είναι επίσημα γνωστό ως φαινυλοπροπιονικό νανδρολόνη. Αυτό το αναβολικό στεροειδές είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate) του Organon, με τη μόνη διαφορά να είναι ο εστέρας που συνδέεται. Αυτό καθιστά τη Durabolin ή τον πυρηνικό σταθμό, όπως συνήθως αποκαλείται μια πολύ ταχύτερα ενεργή έκδοση της Nandrolone.

2. Τα οφέλη αυτού του στεροειδούς μπορούν εύκολα να παρατηρηθούν τόσο σε θεραπευτικούς κύκλους όσο και σε κύκλους με βάση την απόδοση. Σε ένα ιατρικό περιβάλλον, μαζί με την τεστοστερόνη, αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα αναβολικά στεροειδή που έχουμε και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει τρέχουν πολύ βαθιά.


Κύκλοι και δοσολογία για τη φαινυλοπροπιονική νανδρολόνη:


Το Nandrolone Phenylpropionate είναι καλό για χρήση με άλλους σύντομους εστέρες αν θέλετε να δημιουργήσετε μια στοίβα που έχει λιγότερο από 10 εβδομάδες κύκλο. Ένας ιδανικός κύκλος χύμα θα περιλαμβάνει το παραδοσιακό στεροειδές του πυρηνικού σταθμού και ένα στήριγμα. Χρησιμοποιήστε 300mg τόσο από τον πυρηνικό σταθμό όσο και από την δοκιμαστική συσκευή εβδομαδιαίως για περίοδο δέκα εβδομάδων. Είδατε ότι δεν είπα να χρησιμοποιήσω τίποτα προφορικά για να ενισχύσω τον κύκλο; Δεν είναι πραγματικά απαραίτητο, αφού και οι δύο είναι σύντομοι εστέρες. Ωστόσο, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν αναστολέα αρωματάσης. Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε το Deca Durabolin προς πώληση.


Μια δυσάρεστη επίδραση του ΑΕΠ είναι το εμπόδιο που προκαλεί στην αποκατάσταση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης του σώματος μετά από ένα κύκλο. Η κατάθλιψη παρατηρείται μερικές φορές από τη χρήση φαινυλοπροπιονικού νανδρολόνης. Επίσης, επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική κίνηση και προκαλεί στυτική δυσλειτουργία σε δόσεις τουλάχιστον 200-400 mg την εβδομάδα. Αυτή η αρνητική σεξουαλική παρενέργεια αυξάνεται όταν δεν υπάρχει συμπλήρωμα τεστοστερόνης ή αν δεν είναι στοιβάζονται με Trenbolone, Masteron ή Dianabol. Η ένταση της παρενέργειας θα ποικίλει ανά άτομο.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ?


1. Υψηλή ποιότητα: Τα εργοστάσιά μας είναι επαγγελματίες στην παραγωγή ακατέργαστων σκόνης με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια. Έχοντας καλή φήμη σε όλο τον κόσμο, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε Γερμανία, Νορβηγία, Πολωνία, Φινλανδία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ρωσία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Ιαπωνία, Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα.

2. Ανταγωνιστική τιμή: Όλες οι σκόνες παρέχονται απευθείας από το εργοστάσιο, είναι εργοστασιακή τιμή και διαπραγματεύσιμη.

3. Γρήγορη και ασφαλής παράδοση: Τα προϊόντα σας θα αποσταλούν εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή, ο διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης, το ποσοστό τελωνειακών δασμών ≥99%.

4. Καλή εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση: Οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα είμαστε πάντα σε απευθείας σύνδεση για εσάς.

Υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη και ασφαλής παράδοση, καλή εξυπηρέτηση, αυτό είμαστε εμείς! Καλώς ήρθατε στην επαφή!Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Σχετικός κατάλογος προϊόντων:

Σκόνη τεστοστερόνης Στερεάτη σε σκόνη
Βάση τεστοστερόνης Οξική τρανbolbolone
Ενανθική τεστοστερόνη Trenbolone Enanthate
Οξική τεστοστερόνη Μεθυλοτριενολόνη
Προπιονική τεστοστερόνη Parabolan
Κυπιονική τεστοστερόνη Tibolone
Φαινυλοπροπιονικό τεστοστερόνη Βάση του trenbolone
Ισοκαπροϊκή τεστοστερόνη
Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη Βάση Boldenone
Τεστοστερόνη Sustanon 250 Οξεικό Boldenone
Ενδεκανοϊκή τεστοστερόνη Πρωταθλητής Boldenone
17-α-μεθυλο-τεστοστερόνη Μη δεκυλενικό Boldenone (Equipoise)
Μεθυλοτεστοστερόνη
Turinabol Νανδρολόνη δεκανοϊκό
Μεσενολόνη Κυπιονική νανδρολόνη
Stanolone Undecanoate νανδρολόνης
Μεστερόλη (Proviron) Νανδρολόνη προπιονικό
Η φλουοξυμεστερόνη (Halotestin) Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό


Στοματικά στεροειδή Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης
Dianabol Drostanolone Enanthate
Stanozolol Μεθανολόνη Enanthate
Anavar Οξεική Μεθενολόνη
Anadrol
superdrol Methasterone Οξική Trestolone


Hot Tags: 200mg / ml nandrolone phenylpropionate / npp έτοιμο πετρέλαιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like