100 mg / ml Οξική Τρενοβολόνη

Οξείδωση τρεμπουλόνης Ολοκληρώθηκε το πετρέλαιο για την ανάπτυξη μυών Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com Οξικό άλας Trenbolone: Revalor-HTrenbolone Acetate Tren Acetate Tren Ace Ace A A CAS No: 10161-34-9 Αριθ. Einecs: 233-432 -5 MF: C20H24O3 MW: 312.41 Καθαρότητα: Οξική Trenbolone ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store


Η οξική τρεμποβολόνη τελείωσε το πετρέλαιο για τη δημιουργία μυών

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Οξική τρανbolbolone
Ψευδώνυμο: Revalor-HTrenbolone Acetate Tren Ακετάτη Tren Ace Ace Tren
Αριθμός CAS: 10161-34-9
Αριθ. Einecs: 233-432-5
MF: C20H24O3
ΜΒ: 312,41
Καθαρότητα: Trenbolone Οξικότητας καθαρότητας είναι99%
Εμφάνιση: Οξικότητα της Trenbolone είναι κίτρινη κρυσταλλοειδή σκόνη


Περιγραφή:

Το Trenbolone Acetate είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό αναβολικό στεροειδές και θεωρείται το μοναδικό μεγαλύτερο αναβολικό στεροειδές από πολλούς αθλητές που βελτιώνουν την απόδοση. Είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρηθούν τα κορυφαία και σταθερά επίπεδα αίματος με αυτή την έκδοση. Με το Acetate ester, διάρκεια περίπου δύο ημερών.


Η τρεμποβολόνη, είτε ως οξεικό (Finaplix, Finajet), ενανθικό, είτε ως ανθρακικό κυκλοεξυλομεθύλιο (Parabolan), δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μοναδικό αναβολικό σε έναν κύκλο στεροειδών. Τα κέρδη μάζας είναι πολύ περιορισμένα όταν γίνει αυτό. Αντ 'αυτού, trenbolone θα πρέπει να στοιβάζονται με Dianabol, Anadrol, ή τεστοστερόνη ως τις πιο κοινές και πολύ κατάλληλες επιλογές.


Εφαρμογές:


Στεροειδή Bodybuilding Το Acetate Trenbolone είναι πολύ γρήγορη δράση. Ως εκ τούτου, οι bodybuilders που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ουσία συχνά βρίσκουν ότι οι ημερήσιες ενέσεις είναι καλύτερες για να διατηρήσουν τα επίπεδα στο αίμα όσο το δυνατόν πιο συνεπή. Με απλά λόγια. Η Οξική Τρεμποβολόνη είναι το πιο ισχυρό συνολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται σήμερα από τους bodybuilders. Το Tren, όπως συχνά αποκαλείται, είναι τόσο ανδρογόνο και αναβολικό. Είναι χημικά ανίκανο να αρωματιστεί και ως εκ τούτου δεν παράγει συσσώρευση οιστρογόνων. Αυτό, μαζί με τις υψηλές ανδρογενετικές του ιδιότητες, κάνει τους μυς που παράγονται από αυτό το φάρμακο πολύ σκληρό και καθορισμένο.


Το Ace acetate μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό. Η κύρια λειτουργία του είναι να προωθήσει το μεταβολισμό. Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μυϊκής μάζας και της αντοχής, την αυξημένη οστική πυκνότητα και τη δύναμη και τη διέγερση της γραμμικής ανάπτυξης και της ωρίμανσης των οστών.


Το οξικό άλας του Tren είναι το πλέον αναβολικό όλων των μη οιστρογονικών εμπορικών στεροειδών, με τις ιδιότητες οικοδόμησης μυών συχνά συγκρίσιμες με το τεστ και το Dianabol αλλά χωρίς το ίδιο επίπεδο κατακράτησης νερού και χωρίς μετατροπή οιστρογόνων.


Συνταγές μαγειρέματος


Κοινή συνταγή 100mg / mL για 100mL


10 γραμμάρια σκόνη οξεικής Trenbolone (7.5mL)

2mL ΒΑ (2%)

20 mL ΒΒ (20%)

70,5mL πετρελαίου


10 γραμμάρια σκόνη οξεικής Trenbolone (7.5mL)

2mL ΒΑ (2%)

15 mL BB (15%)

75,5mL πετρελαίου


Όλα εξαρτώνται από το πόσο λεπτό δεν θα είναι το λάδι σας. Το tren κρατά καλά με χαμηλή συνδιαλύτη (BB)

Συγκέντρωση.


Συνήθης συνταγή 100mg / mL για 100mL NO BB

10 γραμμάρια σκόνη οξεικής Trenbolone (7.5mL)

5 mL BA (5%)

87,5mL πετρελαίουΔόση:


Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι αυτό είναι ένα ισχυρό αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές και δεν υπάρχει πραγματικό βήμα για τη χρήση αυτού του προϊόντος. Χρησιμοποιείται καλύτερα από τους bodybuilders που έχουν ήδη εμπειρία με χρήση στεροειδών. Η μέση δόση οξείδωσης Trenbolone ποικίλλει ανάλογα με τον κύκλο και τη στοίβα σας. Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου εκτός εποχής συσσώρευσης, οι περισσότεροι bodybuilders θεωρούν ότι 50mg κάθε δεύτερη ημέρα είναι άνετα και αποτελεσματικά.


Μερικοί άντρες ανέχονται έως και 100 mg κάθε δεύτερη μέρα χωρίς προβλήματα και διαπιστώνουν ότι αυτό προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για αυτούς. Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κοπής, οι άνθρωποι τείνουν να σπρώχνουν λίγο περισσότερο το φάκελο με το Tren και να χρησιμοποιούν δόσεις ακόμη υψηλότερες από 100 mg κάθε δεύτερη ημέρα, αλλά δεν μπορούν όλοι να το ανεχτούν καθώς ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών αυξάνεται. Κανείς δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιεί περισσότερα από 200mg κάθε δεύτερη μέρα, ακόμα κι αν φαίνεται να το ανέχεται καλά.


Το πλεονέκτημα της επιχείρησής μου:


1. Πάνω από 6 χρόνια επιχειρηματική εμπειρία

2. Πλήρες εύρος σκόνης

3. Κορυφαία ποιότητα με ανταγωνιστική τιμή

4. Η ασφαλέστερη ναυτιλία στο worldwild

5. Καλή εξυπηρέτηση πελατών

6. απαντήστε αμέσως όταν έχετε ερωτήσειςΣτοιχεία επιχείρησης:


Πληρωμή: Western Union, Moneygram, Bitcoin

Μεταφορά: EUB, EMS, HKEMS, DHL, TNT, Fedex, UPS

Συσκευασία: Ειδική συσκευασμένη ή αλουμινένια τσάντα

Χρόνος παράδοσης: 5 ημέρες γύρω

Μετά την υπηρεσία πώλησης: Αριθμός τραγουδιού τροφοδοσίαςΔιαδικασία Παραγγελίας:


1. Μιλάμε με τη σειρά και το συνολικό κόστος

2. Ο πελάτης στέλνει χρήματα και πληροφορίες για τα πλοία

3. Στέλνουμε το πακέτο και τον αριθμό του τραγουδιού

4. Παράδοση συσκευασιών και μετά την πώλησηΟποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comHot Tags: 100mg / ml οξική τρενοβολόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like