100 mg / ml προπιονικού τεστοστερόνης

Η προπιονική τεστοστερόνη είναι ένα βραδύτερο απελευθερωτικό αναβολικό στεροειδές με βραχύ χρόνο ημίσειας ζωής. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στο χρήστη να τρέχει σύντομα κύκλους προπιονικής τεστοστερόνης 8-10 εβδομάδων ως βέλτιστο μέγιστο επίπεδα πλάσματος στο αίμα επιτυγχάνονται σε 2-4 εβδομάδες.Και χρειάζεται επαφή: whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

100mg / ml προπιονική τεστοστερόνη έτοιμο για την κατασκευή μυών


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Χημική ονομασία: προπιονική τεστοστερόνη

Καθαρότητα: 98,25%

Αριθμός Μητρώου CAS: 57-85-2

Αριθμός Einecs: 200-351-1

MF: C22H32O3

ΜΒ: 344,49

CAS: 57-85-2

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση

Κατηγορία φαρμάκων: Ενέσιμο αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές

Χρήση: Η προπιονική τεστοστερόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό. Λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα από άλλους εστέρες τεστοστερόνης, όπως το κυπιονικό ή το enanthate, και απαιτεί πολύ πιο συχνό πρόγραμμα δοσολογίας, προκειμένου να διατηρηθούν σταθερά επίπεδα στο αίμα. Η κύρια λειτουργία της προπιονικής τεστοστερόνης είναι η προώθηση του μεταβολισμού. Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μυϊκής μάζας και της αντοχής, τη βελτίωση της πυκνότητας και της αντοχής των οστών και τη διέγερση της γραμμικής ανάπτυξης και της ωρίμανσης των οστών.


Προϊονική τεστοστερόνη Ημιζωή (2-3 ημέρες):

Η προπιονική τεστοστερόνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παρασκευάσματα μονοεστέρα δίπλα στην ενανθική τεστοστερόνη. Ακόμη και οι γυναίκες που αποφασίζουν να πάρουν τεστοστερόνη θα χρησιμοποιούν συχνά προπιονική τεστοστερόνη λόγω των βραχυπρόθεσμων αποτελεσμάτων της. Λόγω του μικρού χρόνου ημίσειας ζωής του, ο προπιονικός εστέρας πρέπει να εγχέεται καθημερινά ή κάθε δεύτερη μέρα για να διατηρούνται σταθερά επίπεδα. Εκτός από το εναιώρημα τεστοστερόνης, το προπιονικό έχει τον συντομότερο εστέρα οποιασδήποτε άλλης μορφής τεστοστερόνης, παρέχοντας 83 mg πραγματικής τεστοστερόνης.


Αιτών:

Η προπιονική τεστοστερόνη είναι μια απλή ένωση τεστοστερόνης εστέρα και αντιπροσωπεύει μία από τις σημαντικότερες ενώσεις τεστοστερόνης που παράγεται κάθε φορά. Όταν η συνθετική τεστοστερόνη δημιουργήθηκε για πρώτη φορά ήταν στην καθαρή της μορφή. Με απλά λόγια δεν υπήρχε συνδεδεμένος εστέρας, παρέχοντας έτσι μια ταχείας δράσης ένωση η οποία θα απαιτούσε αναγκαστικά ένα πολύ συχνό πρόγραμμα χορήγησης. Το 1937 ο φαρμακευτικός κολοσσός Schering από τη Γερμανία απελευθέρωσε την πρώτη τεστοστερόνη με βάση εστέρα στην προπιονική τεστοστερόνη με την εμπορική ονομασία Testoviron. Την ίδια εμπορική ονομασία θα έδινε τελικά στο προϊόν τεστοστερόνης Enanthate. Με την προσάρτηση του προπιονικού εστέρα στην ορμόνη, αυτό θα επέτρεπε τον έλεγχο της απελευθέρωσης της ορμόνης και θα παρείχε ένα αποτελεσματικότερο μέσο για τη διατήρηση σταθερών επιπέδων στο αίμα. Αν και αυτό δεν ήταν το πρώτο συνθετικό παρασκεύασμα τεστοστερόνης που δημιουργήθηκε, η προπιονική τεστοστερόνη θα γινόταν το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο προϊόν τεστοστερόνης. Θα κυριαρχούσε επίσης στην ιατρική κοινότητα μέχρι τη δεκαετία του 1960 και σε μεγάλο μέρος της νεογεννητικής κοινότητας που ενίσχυε την απόδοση.


Δοσολογία:

Το πιο συνηθισμένο δοσολογικό σχήμα για αυτή την ένωση (άνδρες) είναι η ένεση 50 έως 100 mg, κάθε μέρα ή 2η ημέρα. Όπως και με τους πιο δημοφιλείς εστέρες, η συνολική εβδομαδιαία δόση θα είναι στην περιοχή των 300-700 mg. Όπως συμβαίνει με όλες τις ενώσεις τεστοστερόνης, αυτό το φάρμακο είναι καταλληλότερο για τη διόγκωση των φάσεων της κατάρτισης. Εδώ είναι πιο συχνά σε συνδυασμό με άλλους ισχυρούς παράγοντες όπως Dianabol, Anadrol, ή Deca-Durabolin, συνδυασμοί που αποδεικνύονται πολύ καλά. Εντούτοις, το προπιονικό οξύ χρησιμοποιείται επίσης με μη αναλλοίωτα αναβολικά / ανδρογόνα κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής ή δίαιτας της προπόνησης, μια στιγμή που η ταχύτητα δράσης και η ανδρογόνος φύση εκτιμώνται επίσης. Οι δημοφιλείς στοίβες περιλαμβάνουν μέτρια δοσολογία προπιονικού οξέος με αναβολικά από το στόμα όπως Winstrol (15-35 mg ημερησίως), Primobolan (50-150mg ημερησίως) ή οξανδρολόνη (15-30mg ημερησίως). Υπό την προϋπόθεση ότι το ποσοστό σωματικού λίπους είναι αρκετά χαμηλό, η εμφάνιση της πυκνής μυϊκής δύναμης μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά (εμποδίζοντας οποιαδήποτε περίσσεια συσσώρευσης οιστρογόνων από την τεστοστερόνη). Θα μπορούσαμε επίσης να προσθέσουμε ένα ανδρογόνο μη αρωματικό όπως τρεμπολόνη ή Halotestin, το οποίο θα έπρεπε να έχει ακόμη πιο ακραία αποτελέσματα στο υποδόριο σωματικό λίπος και στη σκληρότητα των μυών. Φυσικά με το πρόσθετο ανδρογόνο περιεχόμενο, όλες οι σχετικές παρενέργειες θα γίνουν πολύ πιο έντονες.


Test p oil

Η δέσμευσή μας:


1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.


2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.


3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας


4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


Μυστικότητα


Οι πελάτες μας εκτιμούν την ιδιωτικότητά τους και το σέβουμε. Για να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητά σας, βεβαιώνουμε ότι κάθε παράδοση συσκευάζεται με ασφάλεια και σωστά, αλλά και διακριτικά. Δεν εμφανίζονται ποτέ συμβιβαστικές πληροφορίες στο εξωτερικό του πακέτου ούτε καμία ένδειξη για το περιεχόμενό τους.


Πολιτική αποστολής


Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης εντός 24 ωρών. Το πακέτο θα αποσταλεί 24 έως 48 ώρες μετά την εξόφληση της πληρωμής. Θα λάβετε ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκείνη τη στιγμή παρέχοντας έναν αριθμό παρακολούθησης για την παραγγελία σας.


Ο πραγματικός χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει σημαντικά, ανάλογα με τη μέθοδο αποστολής που επιλέγετε, την απόσταση που πρέπει να ταξιδέψει η συσκευασία και κατά πόσο πρέπει να καθαρίσει τα τελωνεία σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Παρόλα αυτά, μπορούμε να πούμε ότι οι περισσότερες αποστολές φτάνουν μέσα σε 7 έως 13 ημέρες για να αποσταλούν.


Ταχεία αποστολή


Προσφέρουμε γρήγορη και εγγυημένη παράδοση για χύδην και χονδρικές παραγγελίες άνω των 25 κιλών. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Steroid

Hot Tags: 100mg / ml προπιονική τεστοστερόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like