100 χλστγρ. / Κ.εκ. Μεθενολόνη Enanthate / primobolan Liquid

Methenolone Enanthate / primobolan στεροειδές finsihed πετρέλαιο για την οικοδόμηση μυών. Παρέχουμε στεροειδές σκόνη, στεροειδές finsihed πετρέλαιο, pepties, sarms και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα, Οποιεσδήποτε ανάγκες επικοινωνήστε whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Μεθενολόνη Enanthate / primobolan τελικό λάδι για την οικοδόμηση μυών


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comΟνομασία προϊόντος: Methenolone Enanthate

Περιεχόμενο: 99%

MF: C27H42O3

MW: 414.62

CAS: 303-42-4

EINECS: 206-141-6

Πρότυπο ποιότητας: Επιχειρησιακό πρότυπο

Συσκευασία: Όπως απαιτείται

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση.


Περιγραφη:

Μεθενολόνη Το Enanthate είναι η ενέσιμη μορφή της μεθενολόνης με μακρύ εστέρα προσαρτημένο στην αργή απορρόφηση της δραστικής ένωσης μεθενολόνης και παρέχει σταθερές συγκεντρώσεις αίματος. Η στοματική εκδοχή αυτής της ένωσης είναι πρακτικά πανομοιότυπη με τη διαφορά που είναι ο προσκολλημένος αιθέρας (η εκ του στόματος έκδοση έχει μικρότερο εστέρα οξικού εστέρα προσαρτημένο).


Και οι δύο εκδοχές της μεθενολόνης είναι καλές επιλογές για τους κύκλους κοπής για τους άνδρες και / ή τις γυναίκες και έχουν δείξει ότι διατηρούν μυς ενώ βρίσκονται σε δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Η μεθενολόνη Enanthate παρέχει έναν λιγότερο συχνό τρόπο χορήγησης για τη μεθενολόνη και φαίνεται ανεπιθύμητα ότι απαιτεί χαμηλότερη συνολική δόση για να είναι τόσο αποτελεσματική όσο η εκδοχή από το στόμα.


Εφαρμογές:


Η αφομοίωση της πρωτεΐνης, η αφομοίωση της πρωτεϊνικής ορμόνης, η έντονη δραστηριότητα του ήπατος και η μικρή τοξικότητα. Μεθενολόνη Το Enanthate είναι ένα βασικό αναβολικό στεροειδές, το Methenolone Enanthate είναι ένα εστερικό παράγωγο της μεθενολόνης που πωλείται συνήθως με την επωνυμία primobolan, η Μεθενόλη Η Enanthate χρησιμοποιείται από άτομα που είναι πολύ ευαίσθητα στην οιστρογόνο δράση, με χαμηλότερες οιστρογονικές ιδιότητες, μεθενόλη, και η οξεική, η μεθενόλη δεν έχει οιστρογονικές παρενέργειες και τα αποτελέσματά της στη χοληστερόλη, η μεθενόλη δεν είναι επίσης υπερβολικά κατασταλτική του άξονα HPTA, γι 'αυτό το λόγο, ο bodybuilder mang χρησιμοποιεί Methenolone μεταξύ στεροειδών κύκλων.


Συνταγές μετατροπής:

1,50 ΜΙ για 200 mg / ml

10 γραμμάρια σκόνης εναιθανικής Μεθενολόνης (7.5 κ.εκ.)

1 ml ΒΑ (2%)

7.5 ml BB (15%)

17ml κραμβέλαιο

17 ml ολεϊκού αιθυλεστέρα2,40 ml για 100 mg / ml

4 γραμμάρια Μεθανολόνης Enanthate

29 ml κραμβέλαιο

2 ml βενζυλ αλκοόλης = 5%

6 ml βενζοϊκού βενζυλεστέρα = 15%


Primobolan

Η δοσολογία του Primobolan-depot (Μεθανολόνη Enanthate):


Ο χρόνος ημιζωής του Primobolan-depot (Methenolone Enanthate) είναι πιθανώς περίπου 5 ημέρες. Σαν

αποτέλεσμα, το Primobolan-depot (Methenolone Enanthate) χρησιμοποιείται πιο αποτελεσματικά όταν χορηγείται με ένεση

τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Σε επίπεδο χρήσης 400 mg / εβδομάδα, μπορεί να γίνει θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT)

ξεκίνησε μόνο 5 ημέρες μετά την τελευταία ένεση, ενώ σε υψηλότερο επίπεδο χρήσης, όπως το 1000

mg / εβδομάδα, θα απαιτηθούν τουλάχιστον 10 ημέρες μέχρι να γίνει δυνατή η ανάκτηση.


Χρήση οξεικής μεθενόλης:


Μεθενολόνη Το Enanthate είναι ένα στεροειδές που είναι πιο αναβολικό από ότι είναι ανδρογόνο. Η Μεθενολόνη Enanthate χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον μαζί με άλλα στεροειδή επειδή το Primobolan Depot διαρκεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να εμφανιστούν τα καλά αποτελέσματα. Οι παρενέργειες της χρήσης της Μεθανολόνης enanthate είναι πολύ σπάνιες και αυτό λέγεται ότι είναι ένα από τα ασφαλέστερα στεροειδή στον κόσμο. Για εκείνους που θέλουν να κερδίσουν πολλούς μυς γρήγορα με τη χρήση αυτού του στεροειδούς, χρησιμοποιείται μαζί με άλλους, όπως το sustanon-250. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν συνδυάζετε το Methenolone enanthate μαζί με το Winstrol, το οποίο είναι ο πιο συνηθισμένος συνδυασμός για αυτό το στεροειδές.


Η οξεική μεθενόλη είναι πολύ ισχυρή, η σύνθεση του μεταβολισμού και τα χαρακτηριστικά των ανδρών είναι πολύ χαμηλή, καθιστώντας την την καλύτερη επιλογή για το παιχνίδι. Το φάρμακο για τις γυναίκες είναι πολύ καλό! !

Για τους άνδρες, τα 50-100 mg Οξεική Μεθενολόνη / ημέρα είναι η ακριβής και η πραγματική δόση από το στόμα, ενώ για τις γυναίκες 10-25 mg Οξεική Μεθενόλη / ημέρα είναι η καλύτερη ποσότητα. Εάν πρέπει να τα χορηγήσετε ως ενέσεις, η κορυφαία δόση για την ένεση Primobolan (οξική μεθενολόνη) είναι 350-600 mg Οξεική Μεθενολόνη / εβδομάδα για τους άνδρες. Οι γυναίκες πρέπει να χρησιμοποιούν 100 mg Μεθενολόνης Οξική εβδομαδιαίως για αυτό το φάρμακο. Το Primobolan (οξική μεθενολόνη) ενέσιμη ενεργή ζωή είναι κοντά σε δέκα για τις τελευταίες ημέρες, ενώ η δυναμική διάρκεια ζωής της οξεικής μεθενολόνης με τη μορφή χαπιών είναι περίπου 4-6 ώρες. Ο χρόνος της διαπίστωσής του είναι τέσσερις-πέντε εβδομάδες.


Γιατί να μας επιλέξετε?


1. πλούσια εμπειρία

ειδικευόμαστε σε αυτό το αρχείο για πολλά χρόνια, τα steriods και τις ορμόνες μας εξάγονται σε όλο τον κόσμο και καθιέρωσαν μακρές φιλικές σχέσεις συνεργασίας με αυτούς.


2. εξαιρετική ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή

η καλή ποιότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σίγουρα για την επιτυχία μας u μπορεί να πάρει την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση από εμάς.


3. ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση

έχουμε επαρκή αποθέματα έτσι ώστε να μπορούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα με 24 ώρες μόλις λάβουμε την πληρωμή. γρήγορη και διακριτική αποστολή θα ρυθμιστεί για να περάσει τα τελωνεία.


4. καλό πακέτο

μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10g έως 100kg σκόνες στον προορισμό σας. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση και την αποστολή του υγρού σε ειδικές φιάλες.


5. Μεγάλη εξυπηρέτηση μετά την πώληση

τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα μετά την παραλαβή του προϊόντος, pls διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. τα προβλήματα θα επιλυθούν αμέσως.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Hot Tags: 100mg / ml μεθανολόνη enanthate / primobolan υγρή, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like