Στοματικό Υγρό Στερεοειδούς Winstrol

Πόσιμο υγρό winstrol για την οικοδόμηση μυών, Εμείς προμήθεια στεροειδών, πεπτιδίων, sarms, φαρμακευτικών προϊόντων. Κάθε ανάγκη επικοινωνήστε με το whatsapp: +8613378646535 E-mail: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Στοματικό στεροειδές πετρέλαιο για τη δημιουργία μυών με ασφαλή χορήγηση

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα: Winstrol

Αρ. CAS: 10418-03-8

EINECS: 233-894-8

Δοκιμασία: 98%

Μοριακός τύπος: C21H32N2O

Μοριακό βάρος: 328,49

Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη, άοσμη. Σχεδόν αδιάλυτο στο νερό, διαλυτό σε αλκοόλη, χλωροφόρμιο, ελαφρώς διαλυτό σε ακετόνη

Χρήση: Για χρόνιες σπατάλες, ασθένειες και χειρουργικές επεμβάσεις, αδύναμη, αδύναμη, οστεοπόρωση, ψευδή παιδιά, απλαστική αναιμία κλπ.

Κατηγορίες: Φαρμακευτική; Ενεργά φαρμακευτικά συστατικά; Βιοχημεία; Στεροειδή (Άλλα)

Πρότυπο: USP28 / BP2003Περιγραφές Winstrol:


Το Winstrol Depot (ενέσιμο σταννοζολόλη) είναι ένα αναβολικό στεροειδές με ενδιαφέρουσες ιδιότητες. Γενικά δεν χρησιμοποιείται ως το θεμέλιο ενός αναβολικού στεροειδούς κύκλου και δεν είναι απαραίτητο για τους περισσότερους κύκλους. Παρόλα αυτά, έχει οφέλη σε ορισμένες περιπτώσεις.


Επιπλέον, το Winstrol μπορεί να είναι πιο επιρρεπές σε σχέση με άλλα αναβολικά στεροειδή για την αύξηση της ευθραυστότητας του τένοντα. Δεν είμαι τόσο ανήσυχος γι 'αυτό, καθώς θεωρώ ότι είναι λόγος να μην χρησιμοποιήσω καθόλου το Winstrol, αλλά είναι λόγος να περιορίσετε τις συνολικές εβδομάδες χρήσης ανά έτος. Δεν έχω καμία αυστηρή κατευθυντήρια γραμμή γι 'αυτό, αλλά για παράδειγμα θεωρώ λογικό ποσό έξι εβδομάδες χρήσης δύο φορές το χρόνο.


Εφαρμογή στο Bodybuidling:


Το Winstrol είναι ένα δημοφιλές όνομα για το αναβολικό στεροειδές stanozolol. Αυτή η ένωση είναι ένα παράγωγο της διυδροτεστοστερόνης, αν και η δραστηριότητά της είναι πολύ ηπιότερη από αυτό το ανδρογόνο στη φύση. Είναι τεχνικά ταξινομημένο ως αναβολικό στεροειδές, το οποίο αποδεικνύεται ότι παρουσιάζει ελαφρώς μεγαλύτερη τάση για μυϊκή ανάπτυξη από την ανδρογονική δραστηριότητα στις πρώτες μελέτες.


Το Stanozolol Micronized (Winstrol), χημική ονομασία είναι η 17β-υδροξυ-17-μεθυλο-5α-ανδροστανο [3,2-c] πυραζόλιο. Είναι ένα είδος αναβολικών στεροειδών φαρμάκων, με την προώθηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, την αναστολή της πρωτεϊνικής γλυκονεογένεσης, τη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα, την προώθηση της εναπόθεσης ασβεστίου και τη μείωση του ρόλου της καταστολής του μυελού των οστών κλπ. Μπορεί να βελτιώσει την όρεξη , κερδίζοντας. Αυτό το προϊόν έχει ισχυρή επίδραση στην αναβολική.


20 ml Winstrol @ 50 mg / ml εναιώρημα με βάση το νερό:


Σκόνη σκόνης Stanozolol 1 g

ΒΒ 24% - 4.8 ml

ΒΑ 3% - 0,6 ml

PS 80 3% - 0,6 ml

Αποσταγμένο νερό 12,5 ml

winstrol finished oral liquid

Δοσολογία:


Ο ανταγωνιστικός αθλητής είναι μακράν αυτός που θα ωφεληθεί περισσότερο από την ορμόνη Stanozolol και κατά γενικό κανόνα κατά τη φάση του πραγματικού ανταγωνισμού. στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί πολύ καλά να είναι ένα από τα σημαντικότερα αναβολικά στεροειδή όλων των εποχών σε μια τέτοια κατηγορία. Ένα από τα πρωταρχικά αποτελέσματα της Winstrol είναι η αύξηση της δύναμης και η αύξηση της δύναμης μπορεί να είναι η πραγματική φυσική ισχύς, καθώς και η πραγματική ταχύτητα και απλά να παρέχουν μια πιο αποτελεσματική αθλητή υψηλότερης λειτουργίας. Επιπλέον, επειδή αυτό το στεροειδές δεν θα συσσωρεύσει πολλή μάζα, σε πολλές περιπτώσεις συνηθίζει να προκαλέσει πολλές υποψίες και αυτό μπορεί να είναι σημαντικό για έναν δοκιμασμένο αθλητή. Η έλλειψη μαζικής οικοδόμησης μπορεί επίσης να είναι σημαντική για τους αθλητές συγκεκριμένων αθλημάτων όπου η ταχύτητα είναι πολύ σημαντική.


Για τον bodybuilder η ορμόνη Stanozolol έχει ένα σημαντικό μέρος και γενικά αυτό θα είναι στη φάση του ανταγωνισμού ή δίαιτας. όταν το άτομο προσπαθεί να κόψει. Οι επιπτώσεις της Winstrol είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για την παροχή βοήθειας για την παραγωγή μιας ευχάριστης σωματικής διάπλασης. που κυρίως περιστρέφονται γύρω από την εμφάνιση της σκληρότητας. Ένα από τα πρωταρχικά αποτελέσματα της Winstrol είναι η σκλήρυνση των μυών, αλλά καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είστε ήδη σε μια άπαχη κατάσταση για να καρπωθείτε αυτή την ανταμοιβή. αυτό δεν θα κάνει ένα σωματικό λίπος σκληρό. Για βέλτιστη χρήση, η συμπλήρωση αυτού του στεροειδούς είναι καλύτερο όταν το σωματικό λίπος είναι ήδη χαμηλό, κατά προτίμηση μονοψήφια επίπεδα. αν δεν βρίσκεστε σε ένα μόνο ψηφίο, μπορείτε να περιμένετε και να το προσθέσετε μόλις φτάσετε στα μέγιστα αποτελέσματα.


Μια τέτοια χρήση θα προσφέρει έναν στεγνωτήρα και πιο σκληρή εμφάνιση και μία που ως μπόνους είναι επίσης πιο αγγειακή. Περαιτέρω, καθώς αυτό το στεροειδές είναι ικανό να αυξάνει την αντοχή, ενώ σε μια δίαιτα περιορισμένη σε θερμίδες η ορμόνη Stanozolol θα βοηθήσει να διατηρήσει τη δύναμη και να διατηρήσει τον μυϊκό ιστό που συχνά χάνεται όταν κάνει δίαιτα. ζευγάρετε αυτό με τα αποτελέσματα σκλήρυνσης του Winstrol και έχετε ένα λεπτό κοπτικό αναβολικό στεροειδές.

winstrol liquid

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ:


Πλούσια εμπειρία.

Έχοντας εξειδικευτεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε πλούσια εμπειρία και ευρύ δίκτυο πωλήσεων γύρω από τη λέξη. Τα στεροειδή και οι ορμόνες μας εξάγονται στο εξωτερικό, όπως η Ευρώπη, η Αφρική, η Ασία, η Αμερική και άλλες χώρες. Δεν έχουμε καλή ανταπόκριση από τον πελάτη μας, αλλά έχουμε επίσης δημιουργήσει μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις μαζί τους.


Μεγάλη ποιότητα και υψηλή καθαρότητα

Η καλή ποιότητα είναι ένα μυστικό για την επιτυχία μας. Όλα τα προϊόντα μας απολαμβάνουν υψηλή καθαρότητα. Έτσι, μπορεί να διασφαλίσει την ανάγκη του πελάτη. Καλώς ορίσατε τα δείγματα, MOQ μόλις 10 γραμμάρια.


Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση.

Διαθέτουμε μαζικό απόθεμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κανονίσουμε την παράδοση εντός 24 ωρών μόλις λάβουμε την πληρωμή. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή.

Έχουμε τον δικό μας τρόπο συσκευασίας, ο οποίος θα μπορούσε να μεταφέρει ένα προϊόν από 0,01 κιλά σε 50 κιλά κάθε φορά.


Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Παρέχεται 24ωρη εξυπηρέτηση. Θα σας ενημερώσουμε ότι το πακέτο ενημερωμένων πληροφοριών ASAP. Και δοκιμάστε το καλύτερο για να λύσετε τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες!


Βιωματική ψώνια

Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ζεστό Πρώτες Στερεοειδές Σκόνη Πώληση:

Η τεστοστερόνη CAS: 58-22-0
Οξική τεστοστερόνη CAS: 1045-69-8
Cypionate τεστοστερόνης CAS: 58-20-8
Φαινυλοπροπιονικό τεστοστερόνη CAS: 1255-49-8
Ανδεκανοϊκή τεστοστερόνη CAS: 5949-44-0
Προπιονική τεστοστερόνη CAS: 57-85-2
Ισοκαπροική τεστοστερόνη CAS: 15262-86-9
Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη CAS: 5721-91-5
Enanthate τεστοστερόνης CAS: 315-37-7
Μεστερόλη (Proviron) CAS: 1424-00-6
Μεθυλοτεστοστερόνη CAS: 65-04-3
Οξεικό Clostebol (Turinabol) CAS: 855-19-6
Η φλουοξυμεστερόνη (Halotestin) CAS: 1424-00-6
Τεστοστερόνη Blend (Sustanon 250)


Hot Tags: στοματική υγρή στεροειδές winstrol, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like