Στοματικό στεροειδές Clomid 50 mg / ml

Το κιτρικό κλομιφαίνιο, κοινώς αναφερόμενο ως Clomid, είναι ένας εκλεκτικός τροποποιητής υποδοχέα οιστρογόνου (SERM) που χρησιμοποιείται από πολλούς αθλητές επιδόσεων για τους σκοπούς της θεραπείας μετά από κύκλους (PCT).

Λεπτομέρειες προϊόντος


SERM αντι-οιστρογόνο στοματικό στεροειδές κλομίδιο 50mg / ml για κύκλωμα PCT


Clomid 50mg / ml Γρήγορες λεπτομέρειες


Το Clomid είναι το αντι-οιστρογόνο επιλογής για τη βελτίωση της ανάκτησης της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης μετά από έναν κύκλο, βελτιώνοντας την παραγωγή τεστοστερόνης αθλητών αντοχής.


Ονομασία προϊόντος: Clomid 50mg / ml

Ψευδώνυμο: clomid 50, κιτρικό κλομιφαίνιο 50 mg / ml

Συγκέντρωση: 25 mg / ml, 50 mg / ml

Δοσολογία: 50-100 mg

Μήκος κύκλου: 4-6 εβδομάδες

Χρήση: βελτιώστε τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη

Minmum ποσότητα παραγγελίας: 50ml

Προσαρμοστικότητα εφοδιασμού: 50 λίτρα / ημέρα

Τρόπος συσκευασίας: πακέτα stealth που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες

Μέθοδοι αποστολής: DHL, TNT, FEDEX, EMS, ETK, EUB και ούτω καθεξής

Χρόνος παράδοσης: εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση

Τρόποι πληρωμής: wetsern union, money gram, bitcoin και TT


Clomid Συνταγές μετατροπής από το στόμα:


20 ml @ 50 mg / ml
1 γραμμάριο κιτρικού κλομιφαίνης
1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών
7.6 ml Γλυκερόλης
11,3 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών


20 ml @ 50 mg / ml
1 γραμμάριο κιτρικού κλομιφαίνης
1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών
8,4 ml PEG 600
10,5 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών


Clomid 50 mg / ml Εφαρμογή


Το Clomid έχει μια χρήση για τη χρήση στεροειδών On-Cycle είναι ίσως κατά τη διάρκεια της PCT που πραγματικά λάμπει μέσα και είναι εδώ πιο στον κόσμο που βελτιώνει την απόδοση θα το βρει πιο ωφέλιμο και η κατανόηση αυτή είναι σχετικά απλή.

Για αθλητικούς σκοπούς, η Clomid δεν προσφέρει τεράστιο όφελος στις γυναίκες. Ωστόσο, στους άνδρες, η αύξηση τόσο της ορμόνης διέγερσης των ωοθυλακίων όσο και της (κυρίως) ωχρινοποιητικής ορμόνης θα προκαλέσει αύξηση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης.


Clomid και επίσης περιστασιακά χρησιμοποιούνται περιοδικά κατά τη διάρκεια ενός κύκλου στεροειδών, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η μείωση των φυσικών επιπέδων τεστοστερόνης. Σε πολλές περιπτώσεις η πρακτική αυτή μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται ισχυρά ανδρογόνα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.


Clomid Suggestion Dose


Συνιστάται να ξεκινήσετε το clomid ως μέρος ενός πλήρους PCT περίπου 2 εβδομάδες μετά την τελευταία ένεση ενός μακρόστενου στεροειδούς και περίπου μία εβδομάδα μετά από ένα σύντομο εστέρα. Η βέλτιστη διάρκεια ενός καλού PCT θα πρέπει να είναι περίπου 4-6 εβδομάδες.


Οι άνδρες χρήστες γενικά διαπιστώνουν ότι η ημερήσια πρόσληψη 50-100 mg σε διάστημα τεσσάρων έως έξι εβδομάδων θα φέρει την παραγωγή τεστοστερόνης πίσω σε αποδεκτό επίπεδο. Ένα πολύ κοινό καθεστώς δοσολογίας είναι: 300 md / ημέρα 1, 100 mg / ημέρα για ημέρες 2-11 και 50 mg / ημέρα για ημέρες 12-21. Αυτή η αύξηση της τεστοστερόνης θα πρέπει να γίνεται αργά αλλά ομοιόμορφα καθ 'όλη τη διάρκεια της πρόσληψης.


Clomid & Nolvadex


Το Clomid και το Nolvadex συνδέονται συνήθως μαζί και αυτό είναι για όλους τους έντονους σκοπούς πολύ ακριβές. Τόσο το Clomid όσο και το Nolva, όπως είναι ευρέως γνωστό, ανήκουν στην κλάση φαρμάκων SERM και και οι δύο χρησιμεύουν για να παρέχουν τα ίδια οφέλη με τον ίδιο τρόπο δράσης όσο και στον κύκλο, καθώς και κατά τη διάρκεια της PCT.


Η μεγαλύτερη διαφορά και στην πραγματικότητα η μόνη που έχει οποιαδήποτε σημασία όσον αφορά το αντικείμενο είναι εδώ όσον αφορά τη δύναμη. Το χιλιοστόγραμμο για το χιλιοστόγραμμα Nolva είναι πολύ ισχυρότερο από το Clomid, σχεδόν 8 φορές ισχυρότερο. αυτή είναι μια αρκετά μεγάλη διαφορά. Για το λόγο αυτό, εάν ένας χρήστης στεροειδών πρόκειται να χρησιμοποιήσει το Clomid για οποιονδήποτε σκοπό, θα χρειαστεί απαραίτητα να χρησιμοποιήσει πολύ περισσότερο Clomid από ό, τι εάν το χρησιμοποίησε για το Nolvadex.


clomid 50


Ανατροφοδότηση από πελάτες:

 

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλους. Χθες έκανα την τεστοστερόνη enanthat σε μια λύση με λάδι. Η λύση είναι εντελώς σφικτή, είναι μια καλή σκόνη

--Κάρλ. Από την Αυστραλία

 

Γεια J, θέλω να ξέρετε ότι είμαι ικανοποιημένος και ακόμη και κάπως ενθουσιασμένος. Ήξερα όταν έλαβα το τελευταίο πακέτο ότι είσαι πραγματικός επαγγελματίας και πραγματικά ήμουν παρηγοριά που έβλεπα πόσο καλά συσκευάστηκες αυτά τα αντικείμενα.

--Jay.From του Καναδά

 

Γεια σας, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και θα συνεχίσω να δίνω την επιχείρησή σας σε εσάς αποκλειστικά για όλες τις σκόνες. Θα τοποθετήσω μια παραγγελία πολύ σύντομα καθώς είμαι εντελώς έξω από το stanozolol το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές.


Θα έρθω σε επαφή σύντομα. Απλά πρέπει να φτάσω τα οικονομικά μου.

--Jeff από τη Βραζιλία

 

FA Q


Q1: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι, κατασκευάζουμε προϊόντα χύμα στο εργοστάσιό μας και παράγουμε προϊόντα μικρής ποσότητας και σύνθεσης πελατών στο εργαστήριό μας.


Q2: Διαθέτετε απόθεμα;

Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, οπότε θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Ωστόσο, για ορισμένα σπάνια προϊόντα, δεν θα διατηρήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται χρόνο για να συνθέσουμε.


Ε3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;

Α: Υπάρχει κάποια τεχνική τεκμηρίωση, όπως COA, HPLC κ.λπ.


Ε4: Γιατί πρέπει να σας επιλέξω;

Α: Ισχυρή τεχνική υποστήριξη - προέρχεται από το εξειδικευμένο και πλήρως έμπειρο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 5 χρόνια, κατά μέσο όρο.

Αυστηρός έλεγχος ποιότητας-έρχεται από το εκλεπτυσμένο σύστημα διαχείρισης.

Επαγγελματική και ζεστή ομάδα πωλήσεων - αφού πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο

Γρήγορη ανταπόκριση και εξαιρετική προπώληση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση - δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν όλες τις καλύτερες υπηρεσίες


Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από εσάς;

Α: Φυσικά. Δεν κυνηγάμε υπερβολικά κέρδη και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στην διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση των διαπραγματεύσεων. Απλά μην το καταστήσετε πολύ σκληρό!


Ε6: Πώς πρέπει να πληρώσω;

Α: Δεχόμαστε κάθε είδους τρόπους πληρωμής. όπως η δυτική ένωση, το gram χρημάτων, το bitcoin και το TT.

 

Q7: Παρέχετε δωρεάν δείγμα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράσχουμε δωρεάν δείγμα αν διαθέτουμε απόθεμα, απλώς πρέπει να καλύψετε το κόστος παράδοσης.


Το εργοστάσιό μας


 

lab 3

lab 4


Hot Tags: στοματικό στεροειδές clomid 50mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like