Nolvadex 20 mg / ml

Το Nolvadex είναι ένας δημοφιλής και ισχυρός και αποτελεσματικός ρυθμιστής των επιλεκτικών υποδοχέων οιστρογόνων (SERM) συχνά ονομάζεται αντι-οιστρογόνο. Το Nolvadex είναι πολύ συγκρίσιμο με το Clomid, συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους ιστούς και είναι ένας μικτός αγωνιστής οιστρογόνου του ίδιου τύπου με τον Clomid.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Στοματικό Steroid Liquild Nolvadex Ταμοξιφαίνη 20mg / ml Για Κύκλωμα PCT

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών. Το εργαστήρι μας παίρνει σοβαρά το PIP, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τις πολύ σωστές συνταγές (οι οποίες έχουν δοκιμαστεί) για να αποφύγετε τον πόνο μετά την ένεση. Οι διαλύτες και τα έλαια μεταφοράς είναι όλα ιατρικά. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη το ειδικό προσωπικό σύνταγμα, το εργαστήριό μας μπορεί να κάνει έθιμο τα στεροειδή έλαια ως το μυαλό σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για την ποιότητα εργαλείων whatsapp + 8613302415760 skype +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Γρήγορες λεπτομέρειες

Το Nolvadex είναι ένας δημοφιλής και ισχυρός και αποτελεσματικός ρυθμιστής των επιλεκτικών υποδοχέων οιστρογόνων (SERM) συχνά ονομάζεται αντι-οιστρογόνο. Το Nolvadex είναι πολύ συγκρίσιμο με το Clomid, συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους ιστούς και είναι ένας μικτός αγωνιστής οιστρογόνου του ίδιου τύπου με τον Clomid.


Συνταγή μαγειρέματος

1.Novadex 50 ml @ 20 mg / ml
1 γραμμάριο κιτρικού ταμοξιφένης
1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών
19,6 ml Γλυκερόλης
29.4 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών 190


2.Novadex 50 ml @ 20 mg / ml
1 γραμμάριο κιτρικού ταμοξιφένης
1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών
9,8 ml PEG 600
39,2 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών


nolvadex 20mg(3)


Nolvadex Tamoxifen Citrate 20 mg / ml Εφαρμογή

Το Nolvadex θεωρείται κυρίως ως αντι-οιστρογόνο, το Nolvadex έχει επίσης την ικανότητα να δρα ως οιστρογόνο, συγκεκριμένα στο συκώτι. Αυτό παρουσιάζει ένα πλεονέκτημα καθώς η οιστρογονική δραστηριότητα στο ήπαρ έχει συνδεθεί με υγιέστερα επίπεδα χοληστερόλης. Για τον χρήστη στεροειδών, αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετικό, καθώς πολλά αναβολικά στεροειδή τείνουν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη χοληστερόλη. Περισσότερα για αυτό όταν εξετάζουμε τις άμεσες επιπτώσεις του Nolvadex αργότερα.

Αν και κατά κύριο λόγο αντι-οιστρογόνο, το Nolvadex διαθέτει επίσης ισχυρή διεγερτική τεστοστερόνη
Χαρακτηριστικά. Το Nolvadex έχει την ικανότητα να εμποδίζει την αρνητική ανατροφοδότηση που προκαλείται από τα οιστρογόνα στον υποθάλαμο και την υπόφυση. Ως αποτέλεσμα, αυτό διεγείρει μια αυξημένη απελευθέρωση από την υπόφυση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) και της ωορρηκτικής ορμόνης του θυλακίου (FSH). Τόσο η LH όσο και η FSH είναι απαραίτητες για τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Χωρίς LH και FSH, με ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην LH, δεν υπάρχει
φυσική παραγωγή τεστοστερόνης.


Πώς να κάνετε δόση Nolvadex στον κύκλο PCT

Όλα τα καλά πρωτόκολλα χρησιμοποιούν για πρώτη φορά υψηλότερη δόση και στη συνέχεια μια συνεχιζόμενη χαμηλότερη δόση των 20 mg / ημέρα. Ο λόγος γι 'αυτό είναι ότι όταν παίρνετε το φάρμακο, το ποσό στο σύστημα κάποιου δεν είναι απλώς το ποσό που μόλις τραβήξατε, αλλά επίσης και μια συγκέντρωση περίπου έξι ημερών από τις προηγούμενες δόσεις. Στην αρχή της χρήσης, η συσσώρευση δεν είναι εκεί, και ούτε θα είναι η αποτελεσματικότητα εκτός αν αυτό υπολογίζεται. Αν δεν ληφθεί υπόψη, χρειάζονται εβδομάδες για τη συγκέντρωση των επιπέδων.


Μία μέθοδος διόρθωσης για αυτό είναι η λήψη συνολικά 120 mg την πρώτη ημέρα, όπως τρεις δόσεις των 40 mg. Αυτό παίρνει αμέσως τα επίπεδα περίπου στο ίδιο επίπεδο με αυτά που τελικά θα έφταναν με δόση 20 mg / ημέρα. Μετά από αυτό, η δοσολογία είναι το πρότυπο 20 mg / ημέρα.


Μια άλλη μέθοδος για γρήγορη απόκτηση κατάλληλων επιπέδων είναι η χρήση διπλής δοσολογίας για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συνιστώ μόνο τέσσερις ημέρες, καθώς αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται, αλλά πολλοί συγγραφείς προτείνουν δύο εβδομάδες. (Αυτό ωστόσο υπερβαίνει τα επίπεδα που προκύπτουν από τη συνεχιζόμενη χρήση των 20 mg / ημέρα).


Η δοσολογία θα πρέπει να συνεχίζεται μέχρι να βεβαιωθεί ότι η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης έχει πλήρως αποκατασταθεί. Είναι εύλογο να προγραμματιστεί για 30 ημέρες χρήσης, αλλά μπορεί να χρειαστεί περισσότερο ή λιγότερο.


Συχνές ερωτήσεις

1. Τι είναι το πελματοειδές ή ημιτελές στεροειδές έλαιο

Το πρωινό ή το ημιτελές πετρέλαιο που προσφέρουμε είναι στην πραγματικότητα τελειωμένο. Τα έλαια παρασκευάζονται ήδη με διαλύτες ιατρικής ποιότητας και λάδι φορέα, φιλτράρουμε επίσης το λάδι μια φορά μέσω μεμβρανών 0.22μm. Αλλά λόγω των ζητημάτων συσκευασίας, τα έλαια είναι αστάρια κατά τη διάρκεια της αποστολής ή της απόσπασης. Η μόνη διαδικασία που έχετε αφήσει για σας είναι να τα αποστειρώσετε και να τα χρησιμοποιήσετε - αποστειρωμένη διήθηση, πολύ απλή διαδικασία.


2. Γιατί όχι τα τελικά στεροειδή έλαια σε φιαλίδια;

Για να διασφαλιστεί η ασφαλής παράδοση στη χώρα σας, χρησιμοποιούμε το διακριτικό πακέτο, το οποίο δεν μπορεί να σιγουρευτεί το περιβάλλον αποστειρώσεως. Και είναι πολύ φθηνότερο από το ένα στα φιαλίδια. Σύμφωνα με το ποσοστό επιτυχίας των αγροτεμαχίων που έχουμε στείλει σε πολλές χώρες, το προμαγειρεμένο ή ημιτελή έλαιο στεροειδών θα είναι μια καλύτερη επιλογή. Επιπλέον, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνετε την επιχείρησή σας επίσης.


3. Γιατί να επιλέξετε το πεντάλφα ή ημιτελή έλαιο στεροειδών

Αν θέλετε να βρείτε το legit steroid gear για αυτο-χρήση, τα premade στεροειδή έλαια έχουν την ίδια ισχύ με τα τελικά και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αν θέλετε να επεκτείνετε τη δική σας επιχείρηση, ανοικοδομήστε το δικό σας ραντ, τα έλαια premade που εξυπηρετούμε σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και να κερδίζετε περισσότερα.

Αν έχετε ειδικές απαιτήσεις σχετικά με τον μεταφορέα και τη συγκέντρωση, το εργαστήριό μας μπορεί να κάνει και το μυαλό σας.


4. Πώς να φιλτράρετε το έτοιμο ή ημιτελές στεροειδές έλαιο

Θα σας δώσουμε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο φιλτραρίσματος βήμα προς βήμα. Και εξυπηρετούμε επίσης τα φίλτρα της σύριγγας, τα φίλτρα κενού, τα άδεια φιαλίδια (με καπάκια και κορυφές), το φιαλίδιο για να φτιάξετε τα τελικά στεροειδή.


Σχετικά με εμάς

Ειδικευόμαστε στην ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, ημιτεληγμένο στεροειδές έλαιο, Sarms και πεπτίδια.

Όλη η διαδικασία χειρισμού παραγγελιών είναι διαφανής για εσάς, εικόνα πακέτου, αριθμός παρακολούθησης, ακόμα και οι συνταγές μαγειρικής θα σας στείλουν αν χρειαστεί. Αλλά θα διατηρήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες μυστικές. Και τα προϊόντα παραδίδονται με μεθόδους stealth.


1. Σχεδιασμένες Διακριτικές μέθοδοι συσκευασίας ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα, καθολική και ασφαλής.

2. Το όνομα της εταιρείας και άλλα περιεχόμενα που σχετίζονται με τη φαρμακοποιία δεν θα εμφανίζονται στα πακέτα.

3. Ο τρόπος συσκευασίας και το όνομα του αποστολέα αλλάζουν τακτικά για ασφαλή παράδοση.

4. Τα αγροτεμάχια μπορούν να παραδοθούν από ολόκληρες πόλεις της Κίνας, Guangzhou, shanghai, Hongkong κ.λπ. Έτσι, το όνομα του αποστολέα είναι μεταβλητό, τότε δεν χρειάζεται να προετοιμάσετε πολλαπλή διεύθυνση αποστολής.

5. Τα πακέτα είναι μικρά για να αποφύγουν τα ερωτήματα που δεν έχουν τύχει. Εάν η παραγγελία είναι μεγάλη, τότε θα χωριστεί σε δύο ή περισσότερα πακέτα

6. Ακόμη και αν το δέμα δυστυχώς κατασχεθεί, υποσχόμαστε να κάνουμε 100% αποστολή.


Άλλα προϊόντα που μπορεί να έχουν ανάγκη

Πηγή σκονών σκόνης πρώτης ύλης

Αναμιγνύονται ημικατεργασμένα

Blend Steroid Solutions


Λύση στεροειδών

Τεστοστερόνη Blend

Sustanon 250 mg, 400 mg / ml

Test Blend 450 mg

Προπιονική τεστοστερόνη

Test Prop 100 mg / ml

Test Blend 500 mg

Ενανθική τεστοστερόνη

Δοκιμασία Ε 250 mg, 300 mg / ml

Tri Tren 180 mg

Κυπιονική τεστοστερόνη

Δοκιμάστε Cyp 250 mg, 300 mg / ml

Tri Test 300 mg, 400 mg

Νανδρολόνη δεκανοϊκό

Deca Durabolin 250 mg / ml

Tri Deca 300 mg

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

ΝΡΡ 100 mg, 150 mg / ml

Δοκιμή Tren 225mg

Μη δεκυλενικό Boldenone

Equipoise 250 mg, 300 mg, 400 mg / ml

Tren Test Depot 450mg

Anavar / Oxandrolon

Boldenone Cypionate 200 mg

Equi Test 450 mg

Winstrol / Stanozol

Εναιώρημα Winstrol 50 mg νερό

Supertest 450mg

Οξική τρανbolbolone

Stanozol 50 mg / ml με βάση το πετρέλαιο

Ανόμα 400 mg

Trenbolone Enanthate

Tren Ace 100 mg / ml

Rippex 225mg

Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης

Tren Ε 100 mg, 200 mg / ml

Μάζα 500 mg

Οξεική μετενολόνη

Tren Hexa 75 mg / ml

Rip Cut 175mg

Dianabol

Masteron 100 mg, 150 mg / ml

TMT 300 mg

Από το στόμα Turinabol

Primobolan 100 mg / ml

TMT 375 mg

Anadrol (Oxymetholon)

Anavar 20 mg / ml

TM Blend 500mg

Proviron

Anastrozol 5 mg / ml

Tri-tren 180 mg

Hot Tags: nolvadex 20mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like