Femara 5 mg / ml λετροζόλη

Το Letrozol είναι ένας ισχυρός αναστολέας της Aromatase που αναπτύχθηκε για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Για τους αθλητές και τους bodybuilders. Η λετροζόλη είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των οιστρογόνων παρενεργειών των αναβολικών στεροειδών, κατακράτησης νερού, ακμής και γυναικομαστίας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Στερεοειδές υγρό Letrozole Femara 5mg / ml για αντι-οιστρογόνο


Το εργαστήριό μας λαμβάνει σοβαρά τον πόνο της ένεσης, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τις πολύ σωστές συνταγές (οι οποίες έχουν δοκιμαστεί) για να αποφύγετε τον πόνο μετά την ένεση. Οι διαλύτες και τα έλαια μεταφοράς είναι όλα ιατρικά. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη το ειδικό προσωπικό σύνταγμα, το εργαστήριό μας μπορεί να κάνει έθιμο τα στεροειδή έλαια ως το μυαλό σας.

Οποιαδήποτε συμφέροντα, ευπρόσδεκτη έρευνα.

wickr: puresteroid

whatsapp +8613302415760

email cindy1114@yccreate.com


189


Femara 5mg / ml Γρήγορες λεπτομέρειες


Η ονομασία Femara, γενική ονομασία είναι η λετροζόλη. Η Femara είναι η δεύτερη σε μια νέα κατηγορία τρίτης γενεάς εκλεκτικών αναστολέων της αρωματάσης από του στόματος. Ενεργεί παρεμποδίζοντας το ένζυμο αρωματάση, παρεμποδίζοντας στη συνέχεια την παραγωγή οιστρογόνων.


Όνομα προϊόντος: Femara 5 mg / ml

Ψευδώνυμο: Femara 5, λετροζόλη 5 mg / ml

Συγκέντρωση: 5 mg / ml

Ενεργός κύκλος ζωής: 6 ώρες

Ημιπερίοδος ζωής: Λετροζόλια 2-4 ημέρες

Αποτελεσματική δόση (άνδρες): 25-.5 mg ημερησίως

Αποτελεσματική δόση (γυναίκες): 2,5 mg / ημέρα (μόνο για ιατρικούς σκοπούς)

Χρήση: αντι οιστρογόνο, που χρησιμοποιείται στον κύκλο PCT του Bodybuilding

Minmum ποσότητα παραγγελίας: 50ml

Προσαρμοστικότητα εφοδιασμού: 50 λίτρα / ημέρα

Τρόπος συσκευασίας: πακέτα stealth που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες

Μέθοδοι αποστολής: DHL, TNT, FEDEX, EMS, ETK, EUB και ούτω καθεξής

Χρόνος παράδοσης: εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση

Τρόποι πληρωμής: wetsern union, money gram, bitcoin και TT


Συνταγές μετατροπής από το στόμα Femara


200 ml λετροζολίου @ 5 mg / ml

1 γραμμάριο σκόνης

1 δοχείο κατάλληλο για τη συγκράτηση της ποσότητας υγρών

19,9 ml PEG 300

179,1 ml 190 αλκοόλης αποδείξεως σιτηρών


Femara 5 mg / ml Εφαρμογή


Το Femara (λετροζόλη) είναι αναστολέας αρωματάσης τρίτης γενεάς τύπου ΙΙ (μη στεροειδές). Κλινικά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών είτε με θετικό οιστρογόνο υποδοχέα είτε με άγνωστο καρκίνο του μαστού με υποδοχέα οιστρογόνου.


Σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα των οιστρογόνων κατά 98% ή περισσότερο. Ωστόσο, η χρήση και τα οφέλη δεν περιορίζονται στην εξάλειψη των οιστρογόνων στις γυναίκες.


Για bodybuilders προ-contest, Letrozole είναι σχεδόν μια αναγκαιότητα για την εξάλειψη της κατακράτησης νερού και να επιτύχει το σχισμένο βλέμμα απαραίτητο για να ανταγωνιστεί στο σημερινό κόσμο bodybuilding. Ωστόσο, κατά την εμπειρία μου, είναι απαραίτητο μόνο να χρησιμοποιηθούν για τις τελευταίες 4-6 εβδομάδες, για την εξάλειψη της υπερβολικής οιστρογόνου και της κατακράτησης νερού. Μετά τη χρήση Letrozole συνιστώ να μένω μακριά από οποιαδήποτε καταστολή οιστρογόνων για τουλάχιστον ένα μήνα για να προσπαθήσω να ομαλοποιήσω το σώμα.


Femara letrozole Δοσολογία


Το γενικό εύρος των δόσεων του Femara είναι περίπου 1,25 mg - 2,5 mg ημερησίως. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο περιθώριο προσαρμογής και προτιμήσεων των χρηστών όταν πρόκειται για δοσολογίες Femara, καθώς κάθε άτομο πρέπει να ρυθμίζει αργά τη δόση του ανάλογα με το πώς αισθάνονται ότι το σώμα ανταποκρίνεται.


Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Femara, η οποία είναι η πιο ισχυρή και ισχυρή AI των τριών. Ακόμη και 1.25mg ημερησίως είναι πάρα πολύ για πολλούς χρήστες αναβολικών στεροειδών και συχνά η συνιστώμενη δόση είναι στην πραγματικότητα 1.25mg κάθε δεύτερη ημέρα και συχνά μπορεί να είναι ακόμη λιγότερο συχνή, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο χρόνος ημιζωής της Femara είναι αυτός των 2 - 4 ημερών. Αυτές οι δόσεις Femara μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν εάν ο χρήστης αισθάνεται ότι δεν λειτουργεί αρκετά καλά ή εάν μειώνει τα επίπεδα οιστρογόνου πάρα πολύ.


Το βήμα για την παρασκευή του Femara 5mg / ml υγρού


Βήμα 1. Προετοιμάστε ένα λουτρό ζεστού νερού. Βράζετε νερό σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε δοχείο. Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, αφαιρέστε το

θερμότητα.

Βήμα 2. Τοποθετήστε PEG και σκόνη σε ποτήρι ζέσεως.

Βήμα 3. Τοποθετήστε το δοχείο αρκετά βαθιά μέσα στο νερό, έτσι ώστε το ζεστό νερό να είναι επίπεδο με το PEG και

σκόνη. Περιστρέψτε απαλά ή ανακινήστε με μια ράβδο ανάδευσης μέχρι να διαλυθεί το διάλυμα. Επαναθερμάνετε το νερό ανάλογα με τις ανάγκες.

Βήμα 4. Αφήστε το PEG να κρυώσει λίγο. Στη συνέχεια, προσθέστε το αλκοόλ σας 190 απόδειξη. Δεν χρειάζεται να κάνετε αυτή τη μείωση

πτώση, αλλά όχι μόνο να το χωρίσετε μέσα Ρίξτε αργά.

Βήμα 5. Ανακινήστε ή ανακινήστε απαλά μέχρι να αναμιχθεί.


letrozole 5mg


Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα:

Ελάχιστη παραγγελία: 10-100 γραμμάρια. Η ελάχιστη συσκευασία της κάθε σκόνης είναι 10g ή 100g, αλλά κάποια ακριβά σκόνη μπορεί να αγοραστεί σε πολλά γραμμάρια.
Τρόπος πληρωμής: Western Union, Money Gram, bitcoin και τραπεζική μεταφορά.

Επαγγελματική παράδοση: Με courier (EMS, DHL, Fedex, UPS, TNT) προτιμάται, μαζική παραγγελία μπορεί να διαπραγματευτεί.5-7 εργάσιμες ημέρες παράδοση εγκαίρως. Το tracking No. είναι διαθέσιμο, μπορούμε να σας προσφέρουμε την πιο πρόσφατη παρακολούθηση των πελατών μας για να ελέγξουμε την εγκυρότητα της παράδοσης αν χρειαστείτε.
Διακριτικά Συσκευασία: Μπορούμε να εγγυηθούμε ασφαλή και επαγγελματική μεταμφιεσμένη συσκευασία.
Άφθονο Απόθεμα: Τα περισσότερα από τα σκόνες είναι σε stock.We εξαγωγή πάνω από 1000 κιλά στεροειδών σκόνη ανά μήνα.

Υψηλό ποσοστό παράδοσης: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


FA Q


Q1. Είστε κατασκευαστής;
Α: Ναι, έχουμε δικό μας εργοστάσιο και εργαστήριο.

Ε2: Υπάρχει έκπτωση;
Α: Ναι, όπως για τους παλιούς πελάτες και μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με μεγάλες εκπτώσεις και έκπληξη.


Ε3: Πώς να προχωρήσετε σε σειρά;
Επιτρέψτε μου να καταλάβω τα στοιχεία, την ποσότητα και τον προορισμό contruy wihch να με βοηθήσει να σας δώσω μια σωστή τιμή
Παρακαλώ να μου πείτε τα στοιχεία που ψάχνετε, την ποσότητα και τη χώρα προορισμού. Αφού επιβεβαιώσετε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, πληρώστε τα χρήματα 100% εκ των προτέρων και δώστε μας τη διεύθυνση αποστολής. Φροντίζουμε την αποστολή σε πρώτη στιγμή μετά την πληρωμή λήψης και σας προσφέρουμε τον αριθμό παρακολούθησης για τα προϊόντα σας και θα παράσχουμε υπηρεσία μετά την πώληση αφού λάβετε το δέμα.

Ε4: Πώς αντιμετωπίζετε τα ποιοτικά παράπονα;
Α: Πρώτα απ 'όλα, το τμήμα QC μας θα κάνει αυστηρή εξέταση των προϊόντων εξαγωγής μας με HPLC, UV, GC, TLC και ούτω καθεξής, προκειμένου να μειωθεί το πρόβλημα ποιότητας κοντά στο μηδέν. Αν υπάρχει πρόβλημα πραγματικής ποιότητας που προκαλείται από εμάς, θα σας στείλουμε δωρεάν αντικείμενα για αντικατάσταση ή επιστρέφετε την απώλεια σας.

 

Q5: Αποδέχεστε παραγγελία δείγματος;
Α: Ναι,
Για κάποια σκόνη, δεχόμαστε μικρή παραγγελία από 10g, 100g και 1kg για την αξιολόγηση της ποιότητας των προϊόντων μας.
Για πεπτίδια, δέχονται 10 φιαλίδια ή 1 κουτί.

 

Ε6: Τι είδους ταχυμεταφορά χρησιμοποιείτε;

EMS, DHL, FEDEX, UPS, Χονγκ Κονγκ EMS κλπ.

 

Q7: Πώς δέχεται την πληρωμή;
Western Union, Moneygram και Bitcoin και τραπεζική μεταφορά

 

Ε8: Στέλνετε σε ταχυδρομικές θυρίδες;
Ναι απολύτως!letrozole5mg


Hot Tags: femara 5mg / ml λετροζόλη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like