Dianabol 50 mg / ml

Dianabol 50 mg / ml

Το Dianabol είναι ένα ταχέως δραστικό αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές που φέρει τεράστια δύναμη και δυνατότητες και από όλα τα αναβολικά στεροειδή είναι ένα από τα σημαντικότερα όλων των εποχών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Dianabol 50 ml / mlCAS: 72-63-9

Αναβολική Ανδρογόνο Ελεγχόμενη ουσία Dianabol 50ml / ml

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Metandienone, Dianabole, Encephan, Geabol, Metanabol, Metandienon, Metandienonum, Metandrostenolon, Metandrostenolone, Metastenol, Methandrolone, Naposim, Nerobol, Nerobolettes, NSC-42722, Protobolin, Stenolon, Stenolone, Sterolon, 1-dehydro-17- -Μεταδιεμόνη, Dianabol

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


Το Dianabol είναι ένα ταχέως δραστικό αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές που φέρει τεράστια δύναμη και δυνατότητες και από όλα τα αναβολικά στεροειδή είναι ένα από τα σημαντικότερα όλων των εποχών. Ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των ανταγωνιστικών bodybuilders, δύναμη αθλητές, αρουραίοι γυμναστήριο και τα πάντα μεταξύ, Dianabol κατέχει πραγματικά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές πολλών. Το Dianabol είναι σήμερα, και έχει ιστορικά, το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο στοματικό αναβολικό / ανδρογόνο στεροειδές για σωματική διάπλαση και σκοπούς βελτίωσης της απόδοσης.

Το Dianabol είναι ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες. Το Dianabol χρησιμοποιείται συχνά από τους κατασκευαστές σώματος και τους αθλητές για να κλωτσήσει τα κέρδη των μυών ή ως γέφυρα μεταξύ κύκλων άλλων φαρμάκων, προκειμένου να διατηρηθούν τα κέρδη. Για ασθένεια χρόνιας σπατάλης, ψευδή παιδιά, οστεοπόρωση, υπερλιπιδαιμία.


2.Προδιαγραφές:

Όνομα προϊόντος: Dianabol
Ονομασίες: Metandienone, Dianabole, Encephan, Geaban, Metanabol, Metandienon, Metandienonum, Metandrostenolon, Metandrostenolone, Metastenol, Methandrolone, Naposim, Nerobol, Nerobolettes, NSC-42722, Protobolin, Stenolon, Stenolone, Μετανδιμενό, Dianabol
CAS: 72-63-9
Αριθμός Einecs: 200-787-2
Καθαρότητα: 99%
MF: C20H28O2
MW: 300,43512
Ενεργός χρόνος ημίσειας ζωής: περίπου 4,5 έως 6 ώρες
Μέση αναφερόμενη δοσολογία: Άνδρες 50-100mg ημερησίως
Χρήση: Αναβολικό στεροειδές. Ανδρογόνο. Ελεγχόμενη ουσία.
Δόση Dbol:
Οι αρσενικοί αθλητές χρησιμοποιούν συνήθως Dianabol σε δόσεις των 25-50mg κάθε μέρα.
Οι γυναίκες αθλητές προτιμούν να χρησιμοποιούν το Dianabol σε δόσεις των 10-20mg κάθε μέρα.


3. Εφαρμογές:
Dianabol Cutting & Lean μάζα κύκλου

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός κύκλος συσσώρευσης βασισμένος σε Cypionate τεστοστερόνης και Deca Durabolin. Η Methandienone βοηθά να σκληρύνει τα κέρδη, και η χρήση μόνο 200 mg τεστοστερόνης και Deca θα πρέπει να κρατήσει τα επίπεδα των οιστρογόνων από να πάρει πάρα πολύ μακριά από το χέρι.

Εξαιρετικά αποτελεσματικός κύκλος για την κοπή και τη διατήρηση της άπαχης σωματικής μάζας. Προσθήκη Proviron στο Deca Durabolin
προσθέτει περιεχόμενο ανδρογόνου, ενώ το Winstrol βοηθά στη μείωση του λίπους στο τέλος.

Το Dianabol (ή D-bol) είναι μια ισχυρή στεροειδής ένωση ικανή να παράγει μεγάλα κέρδη στη μυϊκή μάζα. Είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα συστατικά στεροειδών που δημιουργήθηκαν και παρά τα χρόνια βελτίωσης της τεχνολογίας των στεροειδών, το D-bol εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως. Το Dianabol χρησιμοποιείται συχνά από τους κατασκευαστές σώματος και τους αθλητές για να κλωτσήσουν τα κέρδη μυών ή ως γέφυρα μεταξύ των κύκλων άλλων ναρκωτικών, προκειμένου να διατηρηθούν τα κέρδη.

Ένα από τα μεγάλα οφέλη του Dianabol είναι η ικανότητά του να κάνει κάποιον να αισθάνεται καλά μέσα, γεμάτος αυτοπεποίθηση και ισχυρή. Και οι τρεις είναι εξαιρετικά σημαντικές για την καλή εμφάνιση στο γυμναστήριο και το Dianabol σίγουρα θα σας κάνει να παίζετε καλά στο γυμναστήριο! Στο γυμναστήριο θα παρατηρήσετε τεράστια κέρδη στη δύναμη και θα διαπιστώσετε ότι ο μυς σας γεμίζει πολύ μεγάλο και μεγάλο, αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι αυξάνει δραματικά την πρωτεϊνική σύνθεση και την κατακράτηση αζώτου μέσα στα μυϊκά κύτταρα.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Dianabol


5. Προδιαγραφές προϊόντων

Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες του Dianabol περιλαμβάνουν τη μετατροπή στην οιστραδιόλη, την καταστολή της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης και την ηπατική τοξικότητα. Επιπλέον, είναι δυνατές όλες οι άλλες παρενέργειες που είναι κοινές στα αναβολικά στεροειδή, όπως αυξημένη αρτηριακή πίεση, αυξημένος αιματοκρίτης, πιθανή δυσμενή επίδραση στο τριχωτό της κεφαλής και το δέρμα και επιδείνωση του προφίλ των λιπιδίων στο αίμα. Σε γενικές γραμμές όμως η χρήση του Dianabol είναι ευνοϊκή.


Το Dianabol είναι πραγματικά μόνο ένα δημοφιλές στεροειδές με άνδρες.
Όταν χρησιμοποιούνται από γυναίκες, τα συμπτώματα ισχυρής βιολίωσης είναι φυσικά ένα πιθανό αποτέλεσμα. Μερικοί πάντως πειραματίζονται με αυτό και βρίσκουν χαμηλές δόσεις (5mg) αυτού του στεροειδούς εξαιρετικά ισχυρές για την ανάπτυξη νέων μυών. Κάθε φορά που λαμβάνεται, το Dianabol θα παράγει εξαιρετικά κέρδη μάζας και δύναμης. Η αποτελεσματικότητά της συχνά συγκρίνεται με άλλα ισχυρά στεροειδή όπως η τεστοστερόνη και το Anadrol 50, και είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για σκοπούς μαζικής αποθήκευσης.


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


7.FAQ
1.Πώς αφορά το ποσοστό επιτυχίας παράδοσης δεμάτων;
Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Επί του παρόντος, το ποσοστό εκτελωνισμού που αποστέλλουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσο για τον Καναδά, τη Βραζιλία με πολύ υψηλό ύψος πόρπης, έχουμε και έναν νέο τρόπο να περάσουμε από το τελωνείο. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

2.Τι είναι το ελάχιστο και το μέγιστο ποσό της στεροειδούς σκόνης που μπορώ να παραγγείλω ταυτόχρονα;
Κανονικά, η ελάχιστη ποσότητα μας είναι 10g, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη συγκεκριμένη παραγγελία.
Προτείνουμε το καθαρό βάρος κάθε συσκευασίας να είναι μικρότερο από 3,5 κιλά. Εάν όμως η ποσότητα της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη από 3,5 κιλά, θα χωρίσουμε τα προϊόντα σε διάφορα πακέτα και στη συνέχεια θα τα στείλουμε ξεχωριστά.

3.Παράτε το Σαββατοκύριακο;
Χρησιμοποιούμε τα EMS, TNT, FEDEX, DHL τέσσερα είδη ταχυμεταφορών. Το EMS δεν συλλέγει δέματα το σαββατοκύριακο. Τα πακέτα μπορούν να αποσταλούν κανονικά πριν από τις 12:00 π.μ. στο Πεκίνο, αν επιλέξετε να μεταφερθούν από την TNT ή την FedEx.

Hot Tags: dianabol 50mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like