Clomid 50 mg / ml

Clomid 50 mg / ml

Το Clomid είναι ένας μικτός αγωνιστής / ανταγωνιστής οιστρογόνου (ενεργοποιητής / αναστολέας) ο οποίος, όταν συνδέεται με τον υποδοχέα οιστρογόνων, το τοποθετεί σε μια κάπως διαφορετική διαμόρφωση (σχήμα) από την οιστραδιόλη. Ο υποδοχέας οιστρογόνου απαιτεί δέσμευση ενός οιστρογόνου ή φαρμάκου στη θέση πρόσδεσης του και επίσης τη δέσμευση οποιουδήποτε από πολλούς συμπαράγοντες σε διαφορετικές θέσεις.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κιτρικό κλομιφαίνιο CAS: 50-41-9

99% Μυϊκή Ανάπτυξη Στοματικό Αντιοιστρογόνο Clomid / Serophene CAS 50-41-9 Κίτρινο Διαφανές Υγρό 50mg / ml

Λέξεις-κλειδιά: Κλομιφαίνη κιτρικό / Clomid / Serophene / Serpafar, Ovinum


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Το Clomid είναι ένας μικτός αγωνιστής / ανταγωνιστής οιστρογόνου (ενεργοποιητής / αναστολέας) ο οποίος, όταν συνδέεται με τον υποδοχέα οιστρογόνων, το τοποθετεί σε μια κάπως διαφορετική διαμόρφωση (σχήμα) από την οιστραδιόλη. Ο υποδοχέας οιστρογόνου απαιτεί δέσμευση ενός οιστρογόνου ή φαρμάκου στη θέση πρόσδεσης του και επίσης τη δέσμευση οποιουδήποτε από πολλούς συμπαράγοντες σε διαφορετικές θέσεις. Χωρίς τη σύνδεση του συμπαράγοντα, ο υποδοχέας οιστρογόνων είναι ανενεργός. Οι διαφορετικοί ιστοί χρησιμοποιούν διαφορετικούς συμπαράγοντες. Μερικοί από αυτούς τους συμπαράγοντες είναι σε θέση να δεσμεύονται με το σύμπλεγμα υποδοχέα οιστρογόνου / Clomid, αλλά άλλες μπλοκαριστούν λόγω της αλλαγής του σχήματος. Το αποτέλεσμα είναι ότι σε μερικούς ιστούς το Clomid δρα ως ανταγωνιστής - ο συμπαράγοντας που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον ιστό δεν μπορεί να δεσμευτεί και έτσι ο υποδοχέας παραμένει ανενεργός - και σε άλλα το Clomid δρα ως αγωνιστής (ενεργοποιητής), επειδή οι συμπαράγοντες που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστό είναι σε θέση να δένω.


2.Προδιαγραφές:

Κιτρικό κλομιφαίνιο CAS: 50-41-9
Κιτρικό κλομιφαίνιο EINECS: 200-035-3
Μοριακός τύπος: C32H36ClNO8
Μοριακό Βάρος: 598.08
Καθαρότητα κιτρικού κλομιφαίνης: 99% ελάχιστη καθαρότητα
Εμφάνιση: Λευκή ή γαλακτώδης λευκή κρυσταλλική σκόνη
Min.Order: 10 γραμμάρια κλομιφαίνη διαθέσιμη
Συσκευασία: 1) Τσάντα από αλουμινόχαρτο: 100g, 500g, 1kg 2) Φυτικό τύμπανο: 25kg
Μέθοδος παράδοσης: HKEMS, DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS, China Air Post κλπ.
Ποσοστό εκκαθάρισης: 100% Custom Pass, Diguised Package και Ασφαλής παράδοση
Χρόνος παράδοσης: 5-14 εργάσιμες ημέρες, διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης
Όροι πληρωμής: T / T, MoneyGram, Western Union και Bitcoin
Προέλευση: Επαρχία Hubei, Κίνα
Εμπορικό όνομα: YUANCHENG PHARMACEUTICAL
Χωρητικότητα παραγωγής: Κιτρικό κλομιφαίνιο 500kg / μήνα


3. Εφαρμογή:

1. Αναπτύχθηκε για το σκοπό της διέγερσης των ωοθηκών Το κιτρικό κλομιφαίνιο διεγείρει ενεργά τις γοναδοτροπίνες αυξάνοντας την παραγωγή. βασισμένες σε πρωτεΐνες ορμόνες που είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος.


2. Το Clomid ανήκει σε μια κατηγορία γνωστή ως Εκλεκτικοί ρυθμιστές υποδοχέων οιστρογόνων (SERMs) και όπως και οι περισσότεροι SERMs εξυπηρετούν έναν ζωτικό σκοπό στην ορμονική παραγωγή.


3. Όπως θα δούμε, ενώ η διέγερση των ωοθηκών και η βελτίωση της απόδοσης είναι ίσως ο πιο συνηθισμένος λόγος χρήσης τους, πολλοί άνδρες συμπληρώνουν το Clomid με σκοπό τη θεραπεία της χαμηλής τεστοστερόνης, παρόμοια με τη συμπλήρωση των αναστολέων αρωματάσης για να καλύψουν αυτό το σκοπό.


4. Ενώ το Clomid έχει χρήση για τη χρήση στεροειδών On-Cycle είναι ίσως κατά τη διάρκεια της PCT που πραγματικά λάμπει μέσα και είναι εδώ πιο στον κόσμο που βελτιώνει την απόδοση θα το βρει πιο ωφέλιμο και η κατανόηση αυτή είναι σχετικά απλή.


5. Καθώς το Clomid διεγείρει τόσο πολύ τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης, το όφελος για τον ασθενή με χαμηλή τεστοστερόνη είναι πολύ εύκολο να το δει κανείς. εάν υποφέρετε από χαμηλή τεστοστερόνη, απλά χρειαστεί να παράγετε περισσότερα και το Clomid μπορεί να προσφέρει ένα μέσο με το οποίο τα επίπεδα που παράγονται φυσικά μπορεί να αυξηθούν.


6. Για πολλούς άνδρες αυτό είναι ένα ευπρόσδεκτο φάρμακο για να καλύψει αυτό το ρόλο? απλά πάρτε ένα χάπι μία ή δύο φορές την ημέρα και να γίνει με αυτό, το πρόβλημα λυθεί, αλλά περισσότερες φορές από ό, τι δεν είναι απλά δεν είναι τόσο απλό.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

όνομα προϊόντος

Κιτρικό κλομιφαίνιο

Ψευδώνυμο

Clomid, κιτρικό κλομιφαίνιο, Serpafar, Ovinum

CAS

50-41-9

EINECS

200-035-3

Καθαρότητα

99%

Συσκευασία

τσάντα από φύλλο αλουμινίου

Εμφάνιση

άσπρη σκόνη

Πρότυπο

Επιχειρηματικό πρότυπο

Αποθήκευση

Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση

Χρήση

Αντι-οιστρογόνο (περιεχόμενο επαγωγής γονιμότητας), το πράγμα στην δυσλειτουργική αιμορραγία της μήτρας, πολυκυστικές ωοθήκες, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και το φάρμακο προκαλούν αμηνόρροια και γυναικολογικές παθήσεις.

Molecular Fomular

C26H28ClNO C6H8O7

Μοριακό βάρος

598,11


Clomid Serophene


5. Προδιαγραφές προϊόντων

Για τους σκοπούς της βοήθειας γονιμότητας, οι δόσεις Clomid θα είναι κανονικά στα 50 mg ημερησίως. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. πέντε ημέρες στον εμμηνορροϊκό κύκλο χορηγείται μια ημερήσια δόση των 50 mg κάθε μέρα μία φορά την ημέρα για πέντε ημέρες. Εάν αυτό δεν έχει ως αποτέλεσμα τη σύλληψη, η δόση αυξάνεται μερικές φορές σε 100 mg ημερησίως. Αυτός ο κύκλος θα επαναληφθεί 5-6 φορές κατά τη διάρκεια των εμμηνορροϊκών κύκλων της γυναίκας μέχρι την έγκυο. Εάν η σύλληψη δεν εμφανιστεί μετά από 5-6 κύκλους θεραπείας, θα πρέπει να εξεταστούν εναλλακτικές θεραπείες.


Για τον χρήστη του αναβολικού στεροειδούς, οι καθιερωμένες δόσεις του Clomid για την οιστρογόνο προστασία του κύκλου θα είναι κανονικά 50 mg ημερησίως καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου. Αν αυτό δεν κάνει το τέχνασμα, είναι απίθανο να λειτουργήσει οποιοδήποτε ποσό του Clomid. Αν αυτό δεν παρέχει την προστασία που χρειάζεστε, λάβετε υπόψη ότι πολλοί έχουν αναφέρει μεγαλύτερη επιτυχία με το SERM Nolvadex για προστασία κατά του κύκλου. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί πολύ AI όπως το Arimidex.


Οι τυπικές δόσεις PCT Clomid αρχίζουν κανονικά στα 66-100mg (2-3ml) ανά ημέρα για 1-2 εβδομάδες. Από εδώ η δόση θα πέσει στα 50mg (1,5ml) την ημέρα για τις εβδομάδες 3-4 (για συνολικά 2 x 30ml φιάλη ή 60ml). Η συνολική θεραπεία με Clomid πρέπει να διαρκεί 4-6 εβδομάδες, οπότε η δοσολογία θα πρέπει να βασίζεται και να λαμβάνεται υπόψη σε αυτό το συνολικό πρόγραμμα. Οι περισσότεροι θα είναι πολύ πιο επιτυχημένοι στην ανάκτηση του PCT, συμπεριλαμβάνοντας το Nolvadex και το HCG. Ο χρονισμός είναι επίσης σημαντικός κατά τον προγραμματισμό της χρήσης του Clomid PCT και αυτός ο παράγοντας συγχρονισμού θα ποικίλει ανάλογα με τη συμπερίληψη της HCG:

· Εάν ο κύκλος σας τελειώσει με οποιαδήποτε μεγάλη βάση εστέρων αναβολικά στεροειδή, θα ξεκινήσετε το Clomid 2 εβδομάδες μετά την τελευταία ένεση.

· Αν ο κύκλος σας τελειώσει με όλα τα μικρά αναβολικά στεροειδή βάσης εστέρα, θα ξεκινήσετε το Clomid 3 ημέρες μετά την τελευταία ένεση.

· Αν ο κύκλος σας τελειώσει με οποιαδήποτε αναβολικά στεροειδή με μεγάλη βάση εστέρα, θα ξεκινήσετε HCG δέκα ημέρες μετά την τελευταία ένεση και θα ξεκινήσετε το Clomid μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας με HCG.

· Εάν ο κύκλος σας τελειώσει με όλα τα μικρά αναβολικά στεροειδή βάσης εστέρα, θα ξεκινήσετε την αγωγή με HCG 3 ημέρες μετά την τελευταία ένεση και θα ξεκινήσετε το Clomid μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας με HCG.

Κοιτάξτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος στις εικόνες. Αυτά λήφθηκαν 1 εβδομάδα πριν από την PCT και έπειτα 4 εβδομάδες μετά από μία 66 εβδομάδες ED κάθε 2 εβδομάδες από LiquidNolva & Liquid Clomid PCT. Επίπεδα δοκιμής Άρχισε σχεδόν 300% πίσω στο κανονικό.


Ένα ml ισοδυναμεί με 33mg έτσι:

· 0,50 ml = 16,5 mg

· 0,60 ml = 20 mg

· 0,75 ml = 25 mg

· 1,00 ml = 33 mg

· 1,50 ml = 50 mg

· 2.25 ml = 75 mg

· 3,00 ml = 100 mg


6. Εμπόριο, αποστολή και εξυπηρέτηση

1. Διασφάλιση ποιότητας
Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.

2. Ασφαλής μεταφορά
Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.

3. Η ποικιλία των προϊόντων
Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας

4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

5. Βιωματική ψώνια
Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε. διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.

Hot Tags: clomid 50mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like