20 mg / ml Nolvadex για αντιοιστρογόνο

Το Tamoxifen Citrate είναι ένα προϊόν κύκλου pct, Χρησιμοποιείται για τα αντι οιστρογόνα προϊόντα, Οποιεσδήποτε ανάγκες επικοινωνήστε. Whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος


steroid store

Ταμσοφίλη ταμοξιφαίνης / nolvadex για αντι οιστρογόνα

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Ταμοξιφαίνη

CAS: 54965-24-1

Συνώνυμο: Nolvadex

Αριθμός EINECS: 259-415-2

Μοριακός τύπος: C32H37NO8

Μοριακό βάρος: 563,64

Σημείο τήξεως: 140-144 ° C

Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική σκόνη

Πρότυπο: Πρότυπο επιχειρήσεωνΤαμοξιφαίνη κιτρικό Περιγραφή:

1. Το προϊόν αυτό αναφέρεται συχνότερα ως "Nolvadex" από bodybuilders. Το Nolvadex δεν είναι στεροειδές, αλλά ένας επιλεκτικός αναστολέας των οιστρογόνων. Ενώ το Nolvadex δεν εμποδίζει τη συσσώρευση οιστρογόνων στο σώμα, το εμποδίζει να ενεργεί σε ορισμένους υποδοχείς, κυρίως εκείνους που βρίσκονται στις θηλές. Αυτό έχει προφανή οφέλη για τους bodybuilders, επειδή αυτή είναι η περιοχή στην οποία εμφανίζεται το "gyno" κατά τη χρήση των αρωματιστικών στεροειδών όπως οι τεστοστερόνες.


2. Το Nolvadex (κιτρικό ταμοξιφέν) είναι πολύ συγκρίσιμο με το Clomid, συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους ιστούς και είναι ένας μικτός αγωνιστής / ανταγωνιστής οιστρογόνου του ίδιου τύπου με τον Clomid. Τα δύο μόρια είναι επίσης πολύ παρόμοια στη δομή. Δεν είναι σωστό το Nolvadex να μειώνει τα επίπεδα οιστρογόνων: μάλλον, εμποδίζει το οιστρογόνο από τους υποδοχείς οιστρογόνων και, σε εκείνους τους ιστούς όπου είναι ανταγωνιστής, αναγκάζει τον υποδοχέα να μην κάνει τίποτα.


Η πεποίθηση ότι μειώνει τα κέρδη φαίνεται να προέρχεται από το γεγονός ότι η επιστημονική βιβλιογραφία αναφέρει ελαφρά μείωση του IGF-1 (άτομα που χρησιμοποιούν αναβολικά στεροειδή δεν μελετήθηκαν εν τούτοις) από τη χρήση του Nolvadex.


Έτσι, ο Dan Duchaine ανέφερε ότι μειώνει τον IGF-1 και συνεπώς μειώνει τα κέρδη. Ωστόσο, αν αυτό το αποτέλεσμα υπάρχει καθόλου, πρέπει να είναι πολύ μικρό, λόγω των εξαιρετικών κερδών που έχουν κάνει πολλοί και από το γεγονός ότι κανείς δεν έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο από τον Clomid, ο οποίος έχει το ίδιο προφίλ δραστηριότητας.


Το γεγονός ότι το Nolvadex θα μειώσει την κατακράτηση νερού μπορεί να οδηγήσει στον χρήστη να συμφωνήσει ότι τα κέρδη είναι λιγότερα, καθώς το κέρδος βάρους είναι μικρότερο, ενισχύοντας έτσι την προκατάληψη.


Εφαρμογή:

1) Για το σκοπό της θεραπείας του καρκίνου του μαστού υπάρχουν έξι σχέδια κιμωλίας ταμοξιφαίνης που περιλαμβάνουν τόσο ανδρική όσο και γυναικεία θεραπεία. Σε οποιοδήποτε από τα έξι σχέδια, οι δόσεις συνήθως πέφτουν στην περιοχή των 10-20 mg δύο φορές την ημέρα. Ένα πλήρες 40mg ημερησίως (20mg δύο φορές την ημέρα) είναι πολύ συνηθισμένο κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της θεραπείας με κιτρικό ταμοξιφαίνη. Πολλοί ασθενείς με καρκίνο του μαστού θα συνεχίσουν επίσης 10-20mg την ημέρα επ 'αόριστον μόλις ο καρκίνος είναι σε ύφεση, προκειμένου να αποφευχθεί η επιστροφή του.


2) Έχουμε το χρήστη του αναβολικού στεροειδούς. Για την πρόληψη της γυναικομαστίας κατά τη διάρκεια του κύκλου 10-20mg ημερησίως είναι το πρότυπο εύρος. Εάν αυτό το εύρος δοσολογίας δεν βοηθάει, είναι απίθανο να υπάρξει κάποια δόση και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη η ΑΠ. Μερικοί άνδρες φοβούνται να χρησιμοποιήσουν το AI επειδή φοβούνται ότι θα μπορούσαν να εμποδίσουν τα κέρδη τους. Είναι αλήθεια ότι θα κρατήσετε λιγότερο νερό συνεπώς ζυγίζει λιγότερο, αλλά το νερό δεν είναι ένα πραγματικό κέρδος. Εκτός αυτού, θα προτιμούσατε να ζυγίζετε λίγο λιγότερο ή να έχετε μαζική και μη ελκυστική γυναικομαστία;


3) Αφέθηκαν με χρήση PCT. Τα περισσότερα σχέδια PCT θα ξεκινήσουν με δόσεις κιμωτικού Tamoxifen 40 mg ημερησίως και θα συνεχίσουν σε αυτή τη δόση για 2-3 εβδομάδες. Η δόση θα μειωθεί στη συνέχεια στα 20 mg την ημέρα και θα συνεχιστεί σε αυτή τη δόση για 2-3 εβδομάδες. Για ένα σωστό PCT θα περιλαμβάνει συχνά άλλο SERM κλομιφαίνη κλομιφαίνης (Clomid). Για ένα πλήρες περίγραμμα PCT, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να βγείτε από στεροειδή.

Tamoxifen finished oil

Δοσολογία:


Η συγκεκριμένη δοσολογία του φαρμάκου που σχετίζεται με το Nolvadex πρέπει να αναπροσανατολιστεί λόγω του ιατρού σας. Αυτό θα εξαρτηθεί από την ηλικιακή ομάδα και την υγεία. Ο γιατρός σας πρέπει επίσης να αποφασίσει τη χρονική κλίμακα της θεραπείας. Δεν είναι καθόλου συμβουλές να αλλάξετε τη δοσολογία της τρέχουσας φαρμακευτικής αγωγής σας ή να τελειώσετε με το συνταγογραφούμενο φάρμακο χωρίς να έχετε συμφωνήσει με το γιατρό. Η συνηθισμένη δοσολογία φαρμακευτικής αγωγής που σχετίζεται με το Nolvadex στα ηλικιωμένα άτομα προέρχεται από 20 έως 40 mg.


Οφέλη από το Nolvadex:


1. Το Nolvadex επιβραδύνει ή σταματά την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων που υπάρχουν ήδη στο σώμα. Βοηθά να διατηρηθεί ο αρχικός καρκίνος του μαστού να επιστρέψει και βοηθά στην πρόληψη νέου καρκίνου στο αντίθετο στήθος. Μειώνει επίσης τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε γυναίκες που έχουν υψηλό κίνδυνο για τη νόσο αυτή.

2. Το Nolvadex χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία καρκίνων του μαστού που εξετάζονται θετικά για υποδοχείς οιστρογόνων (ER +). Αναστέλλει τις επιδράσεις της ορμονικής οιστρογόνου στα καρκινικά κύτταρα και μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού. Συχνά ονομάζεται «αντι-οιστρογόνο».

3. Το Nolvadex είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για τη μείωση του κινδύνου υποτροπής του καρκίνου του μαστού. Στις γυναίκες που έχουν ήδη υποστεί καρκίνο του μαστού, η ταμοξιφένη μειώνει επίσης τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού στο αντίθετο στήθος (αντίπλευρο)

4. Για τις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, μια θεραπεία δύο σταδίων που χρησιμοποιεί tamoxife και στη συνέχεια έναν αναστολέα αρωματάσης.


Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

1. Πλούσια εμπειρία.

Έχοντας εξειδικευτεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε πλούσια εμπειρία και ευρύ δίκτυο πωλήσεων γύρω από τη λέξη. Τα στεροειδή και οι ορμόνες μας εξάγονται στο εξωτερικό, όπως η Ευρώπη, η Αφρική, η Ασία, η Αμερική και άλλες χώρες. Δεν έχουμε καλή ανταπόκριση από τον πελάτη μας, αλλά έχουμε επίσης δημιουργήσει μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις μαζί τους.

2. Μεγάλη ποιότητα και υψηλή καθαρότητα.

Η καλή ποιότητα είναι ένα μυστικό για την επιτυχία μας. Όλα τα προϊόντα μας απολαμβάνουν υψηλή καθαρότητα. Έτσι, μπορεί να διασφαλίσει την ανάγκη του πελάτη. Καλώς ορίσατε τα δείγματα, MOQ μόλις 10 γραμμάρια.

3. Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση.

Διαθέτουμε μαζικό απόθεμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κανονίσουμε την παράδοση εντός 24 ωρών μόλις λάβουμε την πληρωμή. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή. Έχουμε τον δικό μας τρόπο συσκευασίας, ο οποίος θα μπορούσε να μεταφέρει ένα προϊόν από 0,01 κιλά σε 50 κιλά κάθε φορά.

4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Παρέχεται 24ωρη εξυπηρέτηση. Θα σας ενημερώσουμε ότι το πακέτο ενημερωμένων πληροφοριών ASAP. Και δοκιμάστε το καλύτερο για να λύσετε τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες!

5. Βιωματική ψώνια

Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Αντι-οιστρογόνα στεροειδή
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Το κιτρικό ταιμοξιφέν (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Κιτρικό κλομιφαίνιο CAS 50-41-9
Κιτρικό τορεμιφαίνιο CAS 89778-27-8
Εξεκτεάνιο (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Η αναστροζόλη (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrozole (Femara) CAS 112809-51-5
Raloxifene HCl CAS 82640-04-8


Hot Tags: 20mg / ml nolvadex για αντι οιστρογόνο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση,

Εξεταστική

You Might Also Like