Winstrol 50 με βάση το νερό στοματικό υγρό

Το Winstrol είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά στεροειδή που μπορούν να ενισχύσουν και να ενισχύσουν τους μυς και την αντοχή σας. Είναι κατασκευασμένο από γνωστά συστατικά της ιατρικής κοινότητας και θεωρείται για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του. Ενώ η κατανάλωση του στεροειδούς εξαρτάται κυρίως από εσάς, το Winstrol σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα στεροειδή διατίθεται σε πολλές μορφές. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χάπια και ενέσεις.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Αγοράστε Stanozolol (winstrol) 50mg / ml Ενέσιμο με εναιώρημα με βάση το νερό

Είναι εναιώρημα με βάση το νερό, πριν τη χρησιμοποιήσετε, pls το κουνάτε βαριά σε αυτό αναμειγνύεται τέλεια. Και εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ένα φίλτρο συρίγγισης για να το φιλτράρετε καλά, και στη συνέχεια να κάνετε την ένεση.

Αγοράστε γαλακτώδη εμφάνιση Stanozolol (winstrol) 50mg / ml Αναστολή από την HongKong Shijingu Technology Co., Ltd.

Stanozolol (winstrol) 50mg / ml Ενέσιμο με εναιώρημα με βάση το νερό3. Εφαρμογές:


winstrol με βάση το νερό 500ml 50mg / ml
winstrol25g = 20ml
20% ΒΒ = 100 ml
2% ΒΑ = 10 ml
3% PS80 = 15 ml
αποσταγμένο νερό355ml

πετρελαιοειδές winstrol 50mg / ml 500ml
winstrol 25g
ΒΑ 3% 15ml
ΒΒ 20% 100 ml
μεθυλ κατεχόλη 25% 125 ml
μισό ελαϊκό αιθυλεστέρα και μισό έλαιο


Το Winstrol είναι μια ένωση στεροειδών που διατίθεται τόσο από το στόμα όσο και από το στόμα. Είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται ως παράγοντας κοπής επειδή δεν παράγει τεράστια κέρδη βάρους και αντιστρέφει επίσης μερικά από το φουσκωμένο βλέμμα της τεστοστερόνης και αντικαθιστά το με μια ξηρή εμφάνιση.
 
Το Winstrol δεν είναι κατάλληλο για την κατασκευή μάζας. εξαιρετικά αναβολικά και πολύ ελαφρώς ανδρογόνα, είναι ένα στεροειδές πολύ πιο κατάλληλο για αντοχή και κοπή. Λόγω της ικανότητάς του να μειώνει δραματικά το SHBG, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε έναν κύκλο όγκου ως μέσο για να καταστήσει πιο αποτελεσματικές άλλες ορμόνες, να αυξήσει την ελεύθερη τεστοστερόνη και ακόμη και να ενισχύσει τα κέρδη σε μεγαλύτερο βαθμό, αλλά οι περισσότεροι θα βρουν άλλα στεροειδή για να είναι πολύ πιο επωφελής μακροπρόθεσμα; αυτό είναι πραγματικά ένα από τα λίγα στεροειδή που μπορούμε να επισημάνουμε κατάλληλα ένα κοπτικό στεροειδές. Για όσους επιλέγουν, οι δόσεις Winstrol των 50 mg ημερησίως μπορεί να προσθέσουν λίγο σε ένα κύκλο συσσώρευσης στο τέλος της ουράς παρέχοντας οφέλη όπως συζητήθηκε, αλλά γενικά δεν είναι η καλύτερη επιλογή μας.
 
Κοινώς γνωστό ως Winstrol ή Winny, το Winstrol είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό DHT με βάση το αναβολικό στεροειδές που αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από τη Sterling-Winthrop Laboratories στη δεκαετία του 1960 με χαμηλές ιδιότητες ανδρογόνου, αλλά πολύ αναβολικά. Ένα στεροειδές που ταιριάζει στην αντοχή και την αθλητική απόδοση, σε αντίθεση με πολλά στεροειδή, ειδικά εκείνα με ισχυρές ανδρογενετικές ιδιότητες όπως η τεστοστερόνη, το Stanazolol δεν είναι κατάλληλο για μεγάλες συγκεντρώσεις μάζας. Το πιο σημαντικό, καθώς αυτό το στεροειδές έρχεται τόσο σε από του στόματος όσο και σε ενέσιμη μορφή, το ενέσιμο γνωστό ως Winstrol Depot, το στόμα είναι ανιχνεύσιμο μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει απλά ότι πολλοί αθλητές είναι σε θέση να συμπληρώσουν με το στεροειδές, ακόμη και αν υποβληθούν σε δοκιμή και νικήσουν τη δοκιμή. γνωρίζετε έναν δοκιμασμένο αθλητή, όπως έναν pro παίκτη του μπέιζμπολ ή έναν ολυμπιακό αγωνιζόμενο.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Προϊόν προς πώληση: Tri Deca 300
Άλλα ονόματα: Trideca 300, Tri-Deca 300, Tri Deca 300 mg, Nand μείγμα 300 mg, Multi Blend DECA
Συγκέντρωση: 300 mg / ml
Εμφάνιση: Ανοιχτό κίτρινο διαφανές ελαιώδες υγρό

Κάθε 1 ml Tri Deca 300 περιέχει:
150 mg δεκά.
75 mg bpp.
75 mg nand unde.

Tri Deca 300mg / ml @ 100ml Συνταγή μετατροπής:
15g δεκά
7,5 g Nand φαινυλο
7.5g nand unde
BA 2%
BB 20%
GSO qs


5. Συσκευασία & Παράδοση


Το στεροειδές μας υγρό είναι ημιτελή διαλύματα.
παρέχει μόνο με εκείνους που μπορούν να το κάνουν για τελικές ενέσεις με μεγάλη ακρίβεια.
εάν οι προσωπικοί χρήστες θέλουν να τραγουδήσουν το ημιτελές υγρό μας, το pls μαθαίνει πώς να φιλτράρει μαζί του.
είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε.
κενά φιαλίδια και φίλτρο, καθώς και άλλες προμήθειες επίσης διαθέσιμες, καλωσορίστε την ερώτησή σας.


Hot Tags: winstrol 50 πόσιμο υγρό με βάση το νερό, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like