Tri Tren 180 mg / ml

Tri Tren 180 mg / ml

Το Tri-Trenabol περιέχει τρεις δραστικές ορμόνες Trenbolone, Οξική Trenbolone, Hexahydrobenzylcarbonate Trenbolone και Enanthate Trenbolone. Καθώς μεταφέρει δύο μεγάλες / μακρές μορφές εστέρα βάσης σε εξανυδροβενζυλοκαρβονικό και Enanthate, αυτό θα το καταστήσει μια μάλλον βραδείας δράσης ένωση συνολικά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Tri-Trenbolone CAS 1010396-29-8

Sarms Raw Powder για τη δημιουργία μυών και τις απώλειες λίπουςS-23 CAS 1010396-29-8

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


Λέξεις-κλειδιά: Τρι-Τρενβολόνη, Ορμόνες Τρεμποβολόνης, Οξική Τρεμποβολόνη,

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Tri Trenbolone - είναι ένα μίγμα τρεμπολόνης. Έχει διατυπωθεί με τρεις διαφορετικούς εστέρες: οξικό άλας τρανιβολόνης, εξαϋδροβενζυλοκαρβονικό τρενοβολόνη και ενανθική τρενοβολόνη.


2.Προδιαγραφές:

Το Tri-Trenabol περιέχει τρεις δραστικές ορμόνες Trenbolone, Οξική Trenbolone, Hexahydrobenzylcarbonate Trenbolone και Enanthate Trenbolone. Καθώς μεταφέρει δύο μεγάλες / μακρές μορφές εστέρα βάσης σε εξανυδροβενζυλοκαρβονικό και Enanthate, αυτό θα το καταστήσει μια μάλλον βραδείας δράσης ένωση συνολικά. Η ολική δράση σε χρονική βάση θα είναι πολύ παρόμοια με ένα μόνο εστέρα Τρανbolone Hexahydrobenzylcarbonate που είναι γνωστό με την εμπορική ονομασία Parabolan. Όπως ίσως θυμάστε, το Parabolan είναι η μόνη ορμόνη Trenbolone που κατασκευάζεται για ανθρώπινη χρήση. Το Tri-Trenabol περιέχει 50mg αυτής της μορφής, εξανυδροβενζυλοκαρβονικό και 50mg οξικού και 50mg Enanthate ανά χιλιοστόλιτρο.


Tri-Trenbolone: Για να κατανοήσουμε τις λειτουργίες και τα γνωρίσματα του Tri-Trenabol, απλά πρέπει να κατανοήσουμε την Trenbolone. Η Trenbolone είναι ένα αναβολικό στεροειδές που προέρχεται από τη νανδρολόνη που φέρει μια αναβολική βαθμολογία 500 και μια ανδρογόνο βαθμολογία 500. Όχι μόνο οι δομικές αξιολογήσεις της είναι τεράστιες, η μετάφραση της αναβολικής και ανδρογονικής δραστηριότητας θα ταιριάζει με τις βαθμολογίες της, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα με όλα τα στεροειδή . Η τρεμνολόνη θα φέρει επίσης αρκετά πρωτεύοντα στεροειδή χαρακτηριστικά παρόμοια με πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή, αλλά θα τα μεταφέρει σε ρυθμούς ισχύος πολύ πιο πέρα από αυτό που μπορούν να κάνουν τα άλλα στεροειδή. Θα φέρει επίσης ένα χαρακτηριστικό που περιστρέφεται γύρω από τα τρόφιμα που το διαχωρίζει πραγματικά από τα περισσότερα και είναι ακριβώς αυτό που καθιστά την Trenbolone επιτακτική για την αγορά ζωικού κεφαλαίου


Tri-Trenbolone


3. Εφαρμογές:

Οφέλη και αποτελέσματα για την υγεία

Ο παράγοντας Zentec Performance Tri-Trenbolone acetate επιτρέπει στο Tri-Trenabol να επιδείξει ταχεία αύξηση των επιπέδων πλάσματος του trenbolone στο αίμα.

Η Trenbolone είναι γνωστή για το γεγονός ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα κοπτικά στεροειδή όλων των εποχών και ως εκ τούτου, οι περισσότεροι θα χρησιμοποιούν το Tri-Trenabol. Οι επιδράσεις του Tri-Trenabol κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης χρήσης θα είναι ίσες με τις ακόλουθες:

Διατήρηση: Η απώλεια σωματικού λίπους απαιτεί έλλειψη θερμίδων και αυτό θέτει σε κίνδυνο τον ιστό του ιστού. Το Tri-Trenabol θα προστατεύσει τον άπαχο ιστό που διαφορετικά θα χάνονταν μαζί με το σωματικό λίπος χωρίς αναβολική προστασία. Η επιτυχής δίαιτα είναι και οι δύο παράγοντες, η απώλεια λίπους και η διατήρηση των ιστών.

Απώλεια λίπους: Λόγω της μεταβολικής αύξησης, θα κάψετε το σωματικό λίπος με υψηλότερο και πιο αποτελεσματικό ρυθμό. Λόγω της ισχυρής σύνδεσης με τον υποδοχέα ανδρογόνων, το Tri-Trenabol θα προωθήσει στην πραγματικότητα την άμεση απώλεια λίπους, όχι απλώς ένα μεταβολισμό με αιχμές.

Κλιματισμός: Οι επιδράσεις του Tri-Trenabol είναι γνωστές για την προώθηση μιας σκληρότερης και στεγνότερης διάπλασης, και αυτή που είναι πολύ πιο καθορισμένη όταν το σώμα είναι άπαχο. Ακόμα κι αν δεν είστε διαγωνισμός bodybuilding άπαχο θα πρέπει να παρατηρήσετε μια αξιοσημείωτη βελτίωση στην προετοιμασία, αλλά η πιο χαλαρή είστε το ισχυρότερο το βλέμμα θα είναι.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες

Τι είναι το Tri Tren 180;
Το Tri-Tren 180 είναι ένα ενέσιμο στεροειδές που περιέχει Οξική Τρεμποβολόνη, Ανθρακικό Εξαϋδροβενζύλιο Τρενβολόνης και Ενδυναμία Τρενοβολόνης. Η οξική τρεμνολόνη επιτρέπει την ταχεία αύξηση των επιπέδων πλάσματος στο αίμα. Το ανθρακικό εξαένυδρο βενζύλιο και το enanthate, παρατείνουν τα επίπεδα πλάσματος του Trenbolone στο αίμα. Όλες αυτές οι ενώσεις καθιστούν δυνατή την ταχεία ανάπτυξη σκληρών και καθορισμένων μυών. Οι αθλητές που χρησιμοποιούν το Tri-Tren 180 συχνά αναφέρουν εκπληκτικά κέρδη σε δύναμη και ποιότητα μυϊκής μάζας, ενώ το λίπος και το νερό φαίνεται να «λιώνουν». Το Tri-Tren θεωρείται το πιο ισχυρό και διάσημο στεροειδές που χρησιμοποιούν οι bodybuilders.


Πώς λειτουργεί το Tri-Tren 180;
Επειδή το Tri-Tren 180 περιέχει οξική Trenbolone, θα ενισχύσει σημαντικά την πρωτεϊνική σύνθεση και τη συγκράτηση του αζώτου στον μυϊκό ιστό. Οι πρωτεΐνες είναι το κύριο δομικό στοιχείο των μυών και θα προωθήσουν τον ενισχυμένο αναβολισμό, καθώς και την προστασία κατά τη διάρκεια ενός θερμιδικού ελλείμματος. Αυτό το στεροειδές βοηθά να δώσει στο σώμα σας ένα υψηλότερο επίπεδο ανάκτησης και θα διατηρήσει το άζωτο, έτσι ώστε το σώμα σας να μην εισέλθει σε καταβολική μυϊκή κατάσταση.
Τα αποτελέσματα αυτού του στεροειδούς είναι πολύ αξιοσημείωτα. Είναι αποτελεσματικό τόσο στα στάδια κοπής όσο και στα στάδια κοπής, αλλά είναι πιο αποτελεσματικό στη φάση κοπής. Αυτό συμβαίνει επειδή θα διατηρήσει τον άπαχο μυϊκό ιστό ενώ χάνετε σωματικό λίπος. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την άψογη σωματική διάπλαση που επιθυμείτε, είτε είστε ανταγωνιστικός κατασκευαστής σώματος είτε αθλητής.


Το Tri-Tren είναι το δικό μας μίγμα τρεμπολόνης. Έχει διατυπωθεί με τρεις διαφορετικούς εστέρες: οξικό άλας τρανιβολόνης, εξαϋδροβενζυλοκαρβονικό τρενοβολόνη και ενανθική τρενοβολόνη. Ο οξεικός εστέρας επιτρέπει στο Tri-Tren να εμφανίζει ταχεία αύξηση των επιπέδων πλάσματος του trenbolone στο πλάσμα του αίματος. Οι άλλοι δύο εστέρες hexahydryobenzyclcarbonate και enanthate, που απελευθερώνουν με διαφορετικούς αλλά βραδύτερους ρυθμούς, παρατείνουν τα επίπεδα πλάσματος του trenbolone στο πλάσμα.

Ανεξάρτητα από τον εστέρα, η τρενβολόνη είναι ένα πολύ ισχυρό ανδρογόνο με έντονη αναβολική δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαζική ανάπτυξη ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοπή (η οποία είναι πιο κοινή) και είναι κατάλληλη και για τις δύο. Λόγω της φύσης της προγεστερόνης, η τεστοστερόνη πρέπει πάντοτε να στοιβάζεται μαζί της, αν και η τρεμπολόνη δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνα.


5. Προδιαγραφές προϊόντων

Η καλύτερη δοσολογία Tri-Tren για τους bodybuilders είναι μεταξύ 150-300mg την εβδομάδα.

Οι άνδρες μπορούν συχνά να χειριστούν έως και 450mg την εβδομάδα, αλλά αντιλαμβάνονται ότι ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών αυξάνεται καθώς αυξάνεται η δοσολογία.

Οι γυναίκες δεν πρέπει να λαμβάνουν Trenbolone λόγω των ανδρογόνων παρενεργειών.

Το στεροειδές λαμβάνεται συνήθως από το στόμα. Η κλίμακα δοσολογίας που μπορεί να είναι κατάλληλη για ένα συγκεκριμένο άτομο εξαρτάται από ένα ευρύ φάσμα παραγόντων.

Η ζωή του εστέρα για το Tri-Tren (που περιγράφεται παρακάτω στο τμήμα "Half Life") είναι σύντομη κάθε δεύτερη χρήση του στεροειδούς συνιστάται.

Οι εβδομαδιαίες ποσότητες δοσολογίας του στεροειδούς μπορεί να είναι μεταξύ μίας μέγιστης δόσης από 75 έως 450 mg. Μια γενική κατευθυντήρια γραμμή για εβδομαδιαία χρήση είναι 150 mg για τους αρχικούς χρήστες, 200 mg για περισσότερους ενδιάμεσους χρήστες στεροειδών και 300 mg εβδομαδιαίως για τους προχωρημένους χρήστες.

Ο καλύτερος κύκλος Tri-Tren βασίζεται στην κατηγορία χρήσης (δηλ. Αρχική, ενδιάμεση, προηγμένη) του χρήστη.

Για όλους τους κύκλους, συνιστάται ιδιαίτερα να συμπεριληφθεί μια τεστοστερόνη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το tri-tren εξαντλεί την παραγωγή τεστοστερόνης και η συμπερίληψή του βοηθά στην αναπλήρωση των φυσικών επιπέδων.

Για τους αρχικούς χρήστες, ένας κύκλος 50 έως 75 mg κάθε δεύτερη ημέρα για περίοδο οκτώ εβδομάδων θα πρέπει να παράγει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Γενικά, οι χρήστες αρχίζουν να ξεκινούν χαμηλά, αλλά για εκείνους που μπορούν να χειριστούν υψηλότερο φορτίο, επαρκούν μέχρι και 75 mg. Οκτώ εβδομάδες είναι εντός του ανεκτού εύρους για τους αρχικούς χρήστες αλλά συνιστάται όχι περισσότερο από 12 εβδομάδες.

Ένας ενδιάμεσος κύκλος είναι 75 έως 100 mg κάθε δεύτερη ημέρα. Οι προχωρημένοι χρήστες ξεκινούν από τα 100 mg


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

1. Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική εργοστάσιο ακατέργαστων σκόνη στην Κίνα για πάνω από 10 χρόνια, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο άμεσα προμηθεύει.

2. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε Γερμανία, Βραζιλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Καναδά, Μεξικό, Πολωνία, Ρωσία, Αυστραλία, Νορβηγία, Φινλανδία και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα

3.Professional ομάδα ειδικά για συσκευασία και αποστολή και κοιτάζοντας τον κώδικα παρακολούθησης 24 ώρες για το τελωνειακό πέρασμα εγγυημένο.
Τα περισσότερα από τα σκόνες είναι στο απόθεμα, υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα, θα μπορούσαν να σταλούν μέσα σε 24 ώρες.
Υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη και ασφαλής παράδοση. Αποστολή από την DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS κ.λπ.


7.FAQ
1. Διασφάλιση ποιότητας
Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.

2. Ασφαλής μεταφορά
Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.

3. Η ποικιλία των προϊόντων
Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας

4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

Hot Tags: tri tren 180mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like