Tri Tren 180 mg / ml στεροειδές έλαιο

Το Tri Tren 180, ένας συνδυασμός 3 τρενολόνων, εστέρων, καθιστά εφικτό τα αποτελέσματα πολύ νωρίς στον κύκλο, λόγω του εστέρα του οξικού εστέρα. Στη συνέχεια, άλλοι δύο εστέρες με βραδύτερη δράση, το enanthate και ο hexahydrobenzylcarbonate επιτρέπουν στη συνέχεια να σταθεροποιηθούν τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του κύκλου.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Ενέσιμο μικτό στεροειδές έλαιο Tri Tren 180 για γρήγορο μυϊκό κέρδος


Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών. Η εταιρεία μας διαθέτει μια καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτικά και πακέτα μυστικότητας. Και επαρκές απόθεμα για να εξασφαλίσετε ότι το δέμα μπορεί να παραδοθεί στο χέρι σας γρήγορα και με ασφάλεια. Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com143


Tri Tren 180mg / ml Γρήγορες λεπτομέρειες


Το Tri Tren 180 είναι ένα πολύ ισχυρό μείγμα τρεμπόνιων, με το προϊόν αυτό επιτυγχάνεται ο σωστός όγκος των μυών μαζί με μια σκληρή συμπαγής αγγειακή όψη. Αυτό είναι ένα ισχυρό προϊόν με εξαιρετική αναβολική και ανόργανη αναλογία. Σοβαρή ποιότητα μυς μπορεί να αποκτηθεί από αυτό το μείγμα.


Όνομα προϊόντος: Tri Tren 180mg / ml

Άνοιγμα: Tri tren 180

Συγκέντρωση: 180 mg / ml

Έλαια μεταφοράς: έλαιο σταφυλιού, MCT, EO και ούτω καθεξής

Κάθε 1ml Tri Tren 180 Περιέχει

οξική τρενοβολόνη 60 mg,

τρανμπολόνη Enanthate 60mg,

ανθρακικού εξαϋδροβενζυλίου τρενοβολόνης 60 mg


Δοσολογία (άνδρες) 300-750mg / εβδομάδα για 8-10 εβδομάδες
Ενεργός ημιζωή: 8-10 ημέρες
Χρόνος ανίχνευσης: 5 μήνες

Χρήση: βελτιώστε τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη

Minmum ποσότητα παραγγελίας: 50ml

Προσαρμοστικότητα εφοδιασμού: 50 λίτρα / ημέρα

Τρόπος συσκευασίας: πακέτα stealth που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες

Μέθοδοι αποστολής: DHL, TNT, FEDEX, EMS, ETK, EUB και ούτω καθεξής

Χρόνος παράδοσης: εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση

Τρόποι πληρωμής: wetsern union, money gram, bitcoin και TT


Πώς λειτουργεί το Tri Tren 180;


Θεωρείται ως το πιο δημοφιλές στεροειδές στην αγορά, είναι γνωστό ότι το βασικό του πλεονέκτημα είναι να προωθήσει την εντυπωσιακή μυϊκή ανάπτυξη. Οι 3 εστέρες επιτρέπουν μια συγκεκριμένη διαδικασία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Ο οξικός εστέρας απελευθερώνει γρήγορα την Trenbolone στο σώμα, ενώ ο εστέρας του Hexahydrobenzylcarbonate επεκτείνεται και στη συνέχεια το enanthate το διατηρεί. Η διαδικασία μακράς δράσης του ενανθικού εστέρα είναι πολύ ωφέλιμη για τους χρήστες επειδή οι ενέσεις είναι λιγότερο συχνές.


Tri Trend 180 Εφέ


Οι αθλητές που χρησιμοποιούν το Tri-Tren 180 συχνά αναφέρουν εκπληκτικά κέρδη σε δύναμη και ποιότητα μυϊκής μάζας, ενώ το λίπος και το νερό φαίνεται να. Το Tri Tren 180 θεωρείται το πιο ισχυρό και διάσημο στεροειδές που χρησιμοποιείται από τους bodybuilders.


Το Tri Tren 180 θα ενισχύσει σημαντικά την πρωτεϊνική σύνθεση και τη συγκράτηση του αζώτου στον μυϊκό ιστό. Οι πρωτεΐνες είναι το κύριο δομικό στοιχείο των μυών και θα προωθήσουν τον ενισχυμένο αναβολισμό, καθώς και την προστασία κατά τη διάρκεια ενός θερμιδικού ελλείμματος. Αυτό το στεροειδές βοηθά να δώσει στο σώμα σας ένα υψηλότερο επίπεδο ανάκτησης και θα διατηρήσει το άζωτο, έτσι ώστε το σώμα σας να μην εισέλθει σε καταβολική μυϊκή κατάσταση.


Επειδή το Tri Tren 180 περιέχει οξική Trenbolone, θα ενισχύσει σημαντικά την πρωτεϊνική σύνθεση και τη συγκράτηση του αζώτου στον μυϊκό ιστό. Οι πρωτεΐνες είναι το κύριο δομικό στοιχείο των μυών και θα προωθήσουν τον ενισχυμένο αναβολισμό, καθώς και την προστασία κατά τη διάρκεια ενός θερμιδικού ελλείμματος. Αυτό το στεροειδές βοηθά να δώσει στο σώμα σας ένα υψηλότερο επίπεδο ανάκτησης και θα διατηρήσει το άζωτο, έτσι ώστε το σώμα σας να μην εισέλθει σε καταβολική μυϊκή κατάσταση.


Τα αποτελέσματα αυτού του στεροειδούς είναι πολύ αξιοσημείωτα. Είναι αποτελεσματικό τόσο στα στάδια κοπής όσο και στα στάδια κοπής, αλλά είναι πιο αποτελεσματικό στη φάση κοπής. Αυτό συμβαίνει επειδή θα διατηρήσει τον άπαχο μυϊκό ιστό ενώ χάνετε σωματικό λίπος. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την άψογη σωματική διάπλαση που επιθυμείτε, είτε είστε ανταγωνιστικός κατασκευαστής σώματος είτε αθλητής.


Πώς να πάρετε το μίγμα Trenbolone σε κύκλο;


Για τους αρχάριους συνιστάται μόνο ατομική πορεία. Οι δοσολογίες εξαρτώνται από την ατομική ανεκτικότητα των διαφόρων εστέρων αυτού του στεροειδούς. Μπορεί κανείς να ξεκινήσει με 300 mg μία φορά την εβδομάδα. Μετά από 2 εβδομάδες, η δόση μπορεί να αυξηθεί στα 450 mg εάν είναι απαραίτητο. Επιπλέον αναβολικά δεν μπορούν να συνδεθούν, καθώς η ισχύς του κύκλου ανάμειξης trenbolone είναι αρκετή.


Πιο έμπειροι αθλητές ταιριάζουν με το σχήμα ημι-συνδυασμένη πορεία. Σε αυτή την περίπτωση, για να χρησιμοποιήσετε τον κύκλο μιγμάτων τρεμβολόνης 600 mg μια φορά την εβδομάδα, και ένα φάρμακο για να επιλέξετε ένα για το φόντο. Αυτό μπορεί να είναι μια ελάχιστη δόση τενοντοστερόνης 150-750 mg ανά εβδομάδα ή στοματικό στεροειδές φως όπως η οξανδρολόνη.


Εάν χρησιμοποιούνται εστέρες για την ξήρανση του καλαμιού, η στανοζολόλη είναι κατάλληλη, κατά προτίμηση σφαιροποιημένη, αλλά επίσης κατάλληλη για έγχυση. Επιλέξτε την ελάχιστη δοσολογία.


Διάρκεια του μαθήματος με βάση έναν τέτοιο κύκλο ανάμειξης τρεμπολόνης - όχι περισσότερο από 8 εβδομάδες. Σε αντίθεση με τα κλασσικά μαθήματα αυτού του φαρμάκου εδώ πλέον χρησιμοποιούν φάρμακα εξαιτίας του τεράστιου εξανθρακικού εξαϋδροβενζυλίου.


Το Tren Mix έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα φρεάτιο απελευθέρωσης κορυφής, περίπου 24-48 ώρες μετά την ένεση, και υπάρχει συστηματική απελευθέρωση της ορμόνης για περίπου 21 ημέρες.


tri tren 180


Πολύ καλή προσφορά:


TMT Blend 375 TRE 125 mg / ml ϋΕ 125 mg / ml ΤΕ 125 mg / ml
TM Blend 300 TRE 150 mg / ml DE 150 mg / ml
Supertest 450 TA32 mg / ml TD 147 mg / ml ΤΡ 73 mg / ml ΤΡΡ 73 mg / ml TC 125 mg / ml
Anomass 400 BU 150 mg / ml ΤΕ 150 mg / ml TRE 100 mg / ml
Rippex 225 ΤΡ75 mg / ml TRA 75 mg / ml DP 75 mg / ml
Tri Tren 180 TRA 60 mg / ml ΤΕ 60 mg / ml ΤΗΟ 60 mg / ml
Tri Test 300 TD 100 mg / ml ΤΙ 50 mg / ml ΤΡΡ 100 mg / ml ΤΡ 50 mg / ml
Tri Deca 300 deca 200 mg / ml ΝΡΡ 100 mg / ml
Test Blend 450 TE 250 mg / ml ΤΡΡ 150 mg / ml ΤΡ 50 mg / ml
Δοκιμάστε το μείγμα 500 TC 150 mg / ml TD 200 mg / ml ΤΕ 150 mg / ml
Δοκιμή Nandro 225 ΤΡΡ 150 mg / ml ΝΡΡ 75 mg / ml
Μάζα 500 TD 200 mg / ml BU 150 mg / ml DECA 150 mg / ml
Cut Depot 400 TD 200 mg / ml TRE 100 mg / ml DE 100 mg / ml
Δοκιμή Tren 225 ΤΑ 150 mg / ml TRA 75 mg / ml
NandroTest Depot 450 TD 200 mg / ml ΤΕ 100 mg / ml DECA 150 mg / ml
Equi Test 450 TD 250 mg / ml BU 200 mg / ml


FA Q


Ερώτηση 1, Πώς συσκευάζετε την παραγγελία;
Διακεκριμένο πακέτο, τα κοστούμια συσκευασίας που θα επιλέξετε καλύτερα θα διασχίσουν τα τελωνεία με ασφάλεια


Ερώτηση 2, Ποια είναι η μέθοδος αποστολής σας;
Αποστολή μέσω express (FedEx, UPS, DHL, EMS, HKEMS, TNT)


Ερώτηση 3, αν η παραγγελία μου κατασχεθεί από το έθιμο, τι κάνεις;
Επανεξέταση της πολιτικής, εάν ο αριθμός παρακολούθησης δεν ενημερώνεται στο διαδίκτυο ή επιδεικνύεται ως προσαρμοσμένος


Ερωτήσεις 4, Ποια είναι η αποδοχή της πληρωμής σας;
Ασφαλής και γρήγορη πληρωμή: Western Union, Money Gram, T / T, Bitcoin


Ερωτήσεις 5, Θα παράσχετε τον αριθμό παρακολούθησης;
Ναι, παρέχουμε τον αριθμό παρακολούθησης για να ακολουθήσετε. Γενικά, μόλις σας παραδώσουμε τον αριθμό παρακολούθησης, μπορείτε να παρακολουθείτε τις πληροφορίες για τα δέματα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών


Ερώτηση 6, Πόσες μέρες θα πάρει η χώρα μου μετά την πληρωμή;
Σε γενικές γραμμές, ταχύτερα με 3-5 επιχειρήσεις, πιο αργή 5-7 εργάσιμες ημέρες


tritren 180mg

Hot Tags: tri tren 180mg / ml στεροειδές έλαιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like