Tri Test 300 mg / ml στεροειδές έλαιο

Tri-Test 300 που παρασκευάζονται από δεκανοϊκό τεστοστερόνη, Ισοκαπροπική τεστοστερόνη, φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη και προπιονική τεστοστερόνη, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τα ευεργετικά αποτελέσματα όλων αυτών των ισχυρών στεροειδών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μείγμα τεστοειδούς ελαίου τεστοστερόνης Tri Test 300 mg / ml


Το εργαστήριό μας λαμβάνει σοβαρά τον πόνο της ένεσης, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τις πολύ σωστές συνταγές (οι οποίες έχουν δοκιμαστεί) για να αποφύγετε τον πόνο μετά την ένεση. Οι διαλύτες και τα έλαια μεταφοράς είναι όλα ιατρικά. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη το ειδικό προσωπικό σύνταγμα, το εργαστήριό μας μπορεί να κάνει έθιμο τα στεροειδή έλαια ως το μυαλό σας. Περισσότερες λεπτομέρειες, pls contacts whatsapp +8613302415760 wickr puresteroid


194Tri Test 300mg / ml Γρήγορες λεπτομέρειες


Το Tri Test 300 είναι ένα ανδρογόνο αναβολικό μείγμα στεροειδών. Το Tri-Test 300 παρέχει τα βασικά συστατικά για υψηλά επίπεδα μυϊκής μάζας, απώλεια λίπους και ποιοτική ανταγωνιστική περιποίηση.


Όνομα προϊόντος: Tri Test 300mg / ml

Alias: Tri δοκιμή 300

Περιεχόμενο: 180mg Enanthate Test, 90mg Δοκιμασία Phenylpropionate,

30 mg προπιονικού τεστ

Συγκέντρωση: 300 mg / ml, 400 mg / ml

Έλαια μεταφοράς: έλαιο σταφυλιού, MCT, EO και ούτω καθεξής

Μέση Δόση: 600mg - 1200mg την εβδομάδα

Χρήση: βελτιώστε τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη

Minmum ποσότητα παραγγελίας: 50ml

Προσαρμοστικότητα εφοδιασμού: 50 λίτρα / ημέρα

Τρόπος συσκευασίας: πακέτα stealth που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες

Μέθοδοι αποστολής: DHL, TNT, FEDEX, EMS, ETK, EUB και ούτω καθεξής

Χρόνος παράδοσης: εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση

Τρόποι πληρωμής: wetsern union, money gram, bitcoin και TT

 

Δοκιμασία Tri Test 300 mg / ml


Το Tri-test 300 είναι ένα τέλειο μείγμα γρήγορων, μεσαίων και μακράς δράσης. Αναπτύσσεται ως ανώτερο υποκατάστατο του Sustanon 250. Χρησιμοποιώντας το Tri-Test θα σας προσφέρουμε μια μεγάλη αύξηση της μυϊκής μάζας καθώς και μια αύξηση της δύναμης και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε όποιον κοιτάζει αυτό το προϊόν.


Δοκιμή 300 mg / ml Tri Test


Το Tri Test 300 περιέχει τρεις εστέρες της στείρωσης Testo-Sterone, One Fast, One Medium acting και One με μεγάλη διάρκεια ζωής: Test Enanthate, Phenylpropionate τεστοστερόνης και Propionate τεστοστερόνης.


Το Propionate Test είναι πιο γρήγορο από ό, τι άλλοι εστέρες τεστοστερόνης, χρησιμοποιείται για γρήγορη αντοχή και κέρδη μυϊκής μάζας.

 

Ο δοκιμαστικός φαινυλπροπιονικός εστέρας είναι πολύ παρόμοιος με τον προπιονικό αλλά έχει ημιζωή 3 με 5 ημέρες, καθιστώντας τον εστερικό μέσον και έναν παράγοντα που θα προάγει γρήγορα οφέλη μάζας και αντοχής.


Η τενονστερόνη Enanthate είναι ένα στεροειδές αποθεμάτων μακράς διαρκείας που χρησιμοποιείται για την απόλυτη αύξηση της μάζας και του μεγέθους, μερικοί θεωρούν ότι είναι η καλύτερη διαθέσιμη τεστοστερόνη. Ανάλογα με τον μεταβολισμό και το αρχικό επίπεδο ορμονών του σώματος, έχει διάρκεια δύο έως τριών εβδομάδων, έτσι ώστε θεωρητικά πολύ μεγάλα διαστήματα μεταξύ των ενέσεων να είναι δυνατά.


Tri Δοκιμασία Δοσολογία 300 mg / ml


Το Tri-test 300 είναι ένα μείγμα πολλών εστέρων και απελευθερώνεται στο σώμα μέσα σε 24 ώρες από την κατανάλωση. Αυτό το στοιχείο δεν προωθεί πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες και γι 'αυτό προτιμάται από τους καταναλωτές και τους αθλητές. Είναι χρήσιμο να αυξηθεί ο αριθμός των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα. Η συνιστώμενη δόση αυτού του συστατικού είναι 600-1200mg σε εβδομαδιαία βάση και σύμφωνα με τη φυσική σταθερότητα του καταναλωτή.


tri test 300Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Επαγγελματική Συσκευασία

Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά και θα προσφέρουμε στους πελάτες αρκετούς τρόπους συσκευασίας για να επιλέξουν μετά την επαφή μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου cindy1114@yccreate.com


Διασφάλιση ποιότητας

Διπλός έλεγχος για την ποιότητα κάθε παρτίδας πριν από την παράδοση στον πελάτη.

Για εμφάνιση, θα κάνουμε φωτογραφίες των προϊόντων εκ των προτέρων. Προσφέρουμε τις φωτογραφίες σας για έγκριση. Ειδικά για ομαλή στερεά, θα ελέγξουμε την εμφάνιση μετά την τήξη για να αποφύγουμε ορατές μολύνσεις.

Για τις βασικές παραμέτρους, αποστέλλουμε δείγματα σε τρίτους που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το COA του κατασκευαστή ή με τη μέθοδο δοκιμής του πελάτη. Εάν υπάρχει ασυμφωνία, θα σας ενημερώσουμε αμέσως.


Ανταγωνιστική τιμή

Η εκτεταμένη σχέση μας με τους κατασκευαστές στην Κίνα, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε τις υψηλότερες ποιοτικές χημικές ουσίες, τα συστατικά και τα πρόσθετα σε ανώτερη τιμή. Όσο περισσότερο αγοράζετε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που θα πάρετε.


Στο χρόνο παράδοσης

Υποσχόμαστε να παραδίδουμε κάθε παρτίδα προϊόντων εγκαίρως και με στόχο την επίτευξη του ποσοστού ικανοποίησης να φθάσει στο 100%.


Υπηρεσία με καρδιά

Είμαστε πραγματικά χημική προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες logistics, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης των εξαγωγών, τον εκτελωνισμό και κάθε λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια της αποστολής. Αυτό μας καθιστά ικανό να σας προσφέρουμε υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης από τη σειρά στα προϊόντα που μεταφέρονται στο χέρι σας. Πραγματικά Χημική διατηρεί την παραγγελία σας στην καρδιά μας.


Πακέτο

Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να αποσταλούν παγκοσμίως και για να διασφαλιστεί η πίστη και η διακριτικότητα του πελάτη μας, τηρούμε τους ακόλουθους κανόνες:

Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε στα αποστολέα μας το όνομα της εταιρείας μας ή οποιοδήποτε περιεχόμενο που συνεπάγεται φαρμακείο.

Χρησιμοποιούμε σχεδιασμένες διακριτικές μεθόδους συσκευασίας ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα, καθολική και ασφαλής.

Κάνουμε συνεχείς αλλαγές στους τύπους συσκευασιών που χρησιμοποιούμε, επιτυγχάνοντας έτσι μέγιστη επιτυχία στη διαδικασία παράδοσης.

Χρησιμοποιούμε μικρά πακέτα για να αυξήσουμε ένα χαμηλότερο επίπεδο ευπάθειας.

Στέλνουμε τα προϊόντα σε πρωτότυπα κουτιά από χαρτόνι για να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και οικολογικό μέσο.

 

Διανομή

Τα προϊόντα παραδίδονται από την Registered Regular Airmail και απαιτούν την υπογραφή των πελατών μας κατά την άφιξη. Το μέσο χρονικό πλαίσιο παράδοσης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι 7-20 εργάσιμες ημέρες και 7-14 εργάσιμες ημέρες σε ευρωπαϊκές χώρες. Σε περίπτωση καθυστέρησης των παραγγελιών λόγω προσαρμοσμένων διαδικασιών, στείλτε μας την επιστολή κατάσχεσης και εμείς θα κάνουμε τα απαραίτητα καταλύματα. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν παραδοθούν στο καθορισμένο χρονικό διάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας γράφοντας ένα εισιτήριο με τον αριθμό παραγγελίας σας. Εάν δεν μπορείτε να μας δώσετε τον αριθμό παραγγελίας, αναφέρατε το όνομά σας, τη διεύθυνση παράδοσης και την κατά προσέγγιση ημερομηνία που έχετε πληρώσει για την παραγγελία σας.

 

tritest 300mg

 


Hot Tags: tri δοκιμή 300mg / ml στεροειδές έλαιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like