Tri Deca 300 mg / ml για μεγάλη ανάπτυξη μυών

Το Tri Deca είναι ένα μείγμα πολυεστέρων με nandrolone κυκλοφορούντος χρόνου. Ο φαινυλπροπιονικός εστέρας νανδρολόνης απελευθερώνεται εντός 24 ωρών μετά τη χορήγηση, παρέχοντας μια άμεση δόση νανδρολόνης. Οι δεκανόνη και οι ενδεκανοϊκές εστέρες της νανδρολόνης απελευθερώνονται στη συνέχεια, παρέχοντας συνεχή ροή νανδρολόνης. Η νανδρολόνη είναι το φάρμακο επιλογής για τους αθλητές για δεκαετίες, καθώς συνδυάζει υψηλό επίπεδο ισχύος με ελάχιστες παρενέργειες. Εκτός από τις ισχυρές επιδράσεις δόμησης των μυών, η νανδρολόνη έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


TRI-DECA 300

(Μείγμα Nandrolone πολλαπλών εστέρων)

Κατασκευάστηκε από την IONX Pharma

Κάθε 1 ml Tri-Deca 300 περιέχει:

100 χλστγρ. Δεκανοϊκή νοντραλόνη, 100 χλστγρ. Νανδρο-Φαινυλο-προπ, 100 χλστγρ. Undecanoate νανδρολόνης.

1 x 10ml Φιαλίδιο 300mgs ανά 1ml


3. Εφαρμογές:


Το Deca (Nandrolone) είναι εξαιρετικά αναβολικό και μόνο μέτρια ανδρογόνο. Λειτουργεί με την προώθηση θετικής ισορροπίας αζώτου στο σώμα, η οποία αναγκάζει τους μύες να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν περισσότερες πρωτεΐνες, πιο αποτελεσματικά από το κανονικό. Κάνει αυτό προκαλώντας τα μυϊκά κύτταρα να αποθηκεύουν περισσότερο άζωτο από ό, τι απελευθερώνουν.

Όπως και με τα περισσότερα nandrolones, τα κέρδη είναι πιο αργά από τις τεστοστερόνες, αλλά είστε σίγουροι ότι μόλις ξεκινήσει να κλωτσούν σε σας, μπορείτε να επιτύχετε καλά στερεά κέρδη μυών καθαρότητας που μπορείτε να διατηρήσετε ένα μεγαλύτερο ποσοστό, αρκεί να συνεχίσετε να εκπαιδεύετε και να τρώτε καλά! Για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα από αυτό το φάρμακο, κάποιος πρέπει να τρώει μια καλή "καθαρή" πρωτεΐνη, υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και να κοιμάται σωστά, κάτι που θα μπορούσε να λεχθεί για πολλά στεροειδή στην πραγματικότητα.

Deca είναι μια εξαιρετική όλα rounder, είναι σχετικά ασφαλής και μπορεί να στοιβάζεται με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο στεροειδές ή απλά να χρησιμοποιηθεί μόνη της. Το Deca είναι επίσης γνωστό για την ανακούφιση των παλαιών πόνων και πόνων και μερικοί έχουν αναφέρει ότι ορισμένοι παλαιοί τραυματισμοί έχουν καθαριστεί εντελώς από τη χρήση του. Αν ψάχνετε να επιτύχετε καλύτερη ποιότητα μυών αντί για καθαρό όγκο, τότε στοιβάζετε Deca με άλλα μη αρωματισμένα στεροειδή όπως τα Winstrol, Anavar, Masteron (Drostanalone), Trenbolone, Primobolan κλπ. Είναι ένα σίγουρο στοίχημα λόγω της λιγότερης κατακράτησης νερού.

Η μέση δοσολογία κυμαίνεται μεταξύ 400 - 600 mg / εβδομάδα. Ένας καλός υπολογισμός για το Deca είναι 2mg ανά λίβρα σωματικού βάρους την εβδομάδα.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Προϊόν προς πώληση: Tri Deca 300
Άλλα ονόματα: Trideca 300, Tri-Deca 300, Tri Deca 300 mg, Nand μείγμα 300 mg, Multi Blend DECA
Συγκέντρωση: 300 mg / ml
Εμφάνιση: Ανοιχτό κίτρινο διαφανές ελαιώδες υγρό

Κάθε 1 ml Tri Deca 300 περιέχει:
150 mg δεκά.
75 mg bpp.
75 mg nand unde.

Tri Deca 300mg / ml @ 100ml Συνταγή μετατροπής:
15g δεκά
7,5 g Nand φαινυλο
7.5g nand unde
BA 2%
BB 20%
GSO qs


5. Συσκευασία & Παράδοση


Βήμα 1
Παρακαλώ με ενημερώστε τα στοιχεία που είστε ευνοϊκά, τις ποσότητες και τη χώρα προορισμού.
Βήμα 2
Επιβεβαιώνετε όλες τις λεπτομέρειες και μας προσφέρετε εντολή αγοράς.
Βήμα 3
Στέλνουμε την τιμή λεπτομέρειας του προϊόντος μας και προσφέρουμε την κατάλληλη μέθοδο αποστολής για αναφορά.
Βήμα 4
Επιβεβαιώνετε την παραγγελία και πληρώνετε χρήματα 100% εκ των προτέρων και μας στέλνετε τις αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με πρόσωπο / εταιρεία, διεύθυνση, αριθμό κινητού τηλεφώνου, ταχυδρομικό κώδικα και τις ειδικές σας απαιτήσεις.
Βήμα 5
Το δέμα θα κανονιστεί εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής σας.
Οι φωτογραφίες θα προσφέρονται για να ξεχωρίζουν τα προϊόντα


Hot Tags: tri deca 300 mg / ml για μεγάλη ανάπτυξη μυών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like