Δοκιμαστικό μίγμα 500 mg / ml Blend Steroid Oil

Το Test 500 είναι ένα μίγμα πέντε τεστοστερόνης με 5 εστέρες. Ο συνδυασμός αυτός προέκυψε ως αποτέλεσμα της λαϊκής ζήτησης από τους πελάτες. Ο δοκιμαστικός σκοπός 500 είναι να παρέχει απλά ένα παραγγελιοφόρο προϊόν που περιλαμβάνει την έγχυση λιγότερου πετρελαίου.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ενέσιμο Ημιτελές Δοκιμαστικό Μείγμα Στεροειδών Λιπιδίων 500 για Κτίριο ΜυώνΠολλοί πελάτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία προϊόντων για να τον βοηθήσουν να μεγαλώσουν μυς ή να χάσουν λίπος, αλλά η ανάγκη για πολλαπλές ενέσεις διαφόρων υγρών, πολλοί πελάτες μας έδωσαν ανατροφοδότηση, είπε και ότι αυτό είναι ένα πολύ ενοχλητικό πράγμα. Μέσω επικοινωνίας με την τεχνική μας το προσωπικό και την έρευνα αγοράς, αποφασίζουμε να κάνουμε Μικτά υγρά, Μέχρι τώρα έχουμε μια ποικιλία από μικτά υγρά σκευάσματα και να αποδεχθούμε το ιδιωτικό έθιμο του πελάτη, αν χρειάζεστε μικτά υγρά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ή πείτε μου τη φόρμουλά σας.

wickr: puresteroid

whatsapp +8613302415760

email cindy1114@yccreate.com


194


Δοκιμάστε το Blend 500 σύντομες λεπτομέρειες


Όνομα προϊόντος: Test Blend 500mg / ml

Ψευδώνυμο: Δοκιμάστε το μείγμα 500

Περιεχόμενα:

Κάθε 1 ml Test Blend 500 περιέχει:

200 mg δεκανοϊκής τεστοστερόνης.

100 mg ανά προπιονική τεστοστερόνη.

100 mg ανά φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη,

50 mg ανά κυπιονική τεστοστερόνη.

50 mg τεστοστερόνης Isocapronate.

Συγκέντρωση: 300 mg / ml, 400 mg / ml, 450 mg / ml, 500 mg / ml

Έλαια μεταφοράς: έλαιο σταφυλιού, MCT, EO και ούτω καθεξής

Χρήση: βελτιώστε τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη

Minmum ποσότητα παραγγελίας: 50ml

Προσαρμοστικότητα εφοδιασμού: 50 λίτρα / ημέρα

Τρόπος συσκευασίας: πακέτα stealth που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες

Μέθοδοι αποστολής: DHL, TNT, FEDEX, EMS, ETK, EUB και ούτω καθεξής

Χρόνος παράδοσης: εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση

Τρόποι πληρωμής: wetsern union, money gram, bitcoin και TT

 

Δοκιμή Blend 500 Περιγραφής


Η τεστοστερόνη είναι η πιο κοινή αναβολική ορμόνη που υπάρχει και θεωρείται επίσης η πιο βασική. Λόγω αυτού, οι bodybuilders θεωρούν συχνά το βασικό στεροειδές σε όλους τους κύκλους. Η τεστοστερόνη είναι αναβολική και ανδρογόνος. Οι χρήστες αυτού του στεροειδούς θα παρατηρήσουν ένα δραματικό κέρδος στο μέγεθος και τη δύναμη των μυών, καθώς και μια γενική αίσθηση ευεξίας και αυξάνει τη λίμπιντο και τη σεξουαλική ορμή.


Πώς να χρησιμοποιήσετε το Δοκιμαστικό Blend 500


Η τεστοστερόνη, οι bodybuilders συχνά επιλέγουν να ενσωματώνουν ένα αντι-οιστρογόνο όπως Anastrozole, Proviron, Tamoxifen για να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση των παρενεργειών που σχετίζονται με τα οιστρογόνα. Εξαιρετικά ευαίσθητοι χρήστες ή χρήστες που χρησιμοποιούν πολύ υψηλές δόσεις (800-1200mgs) μπορεί να διαπιστώσουν ότι τα ισχυρότερα αντι-οιστρογόνα όπως η Letrozole ή η Exemestane είναι πιο κατάλληλα. Οι ανδρογονικές παρενέργειες όπως το λιπαρό δέρμα είναι επίσης πιθανές κατά τη διάρκεια της λήψης τεστοστερόνης.

Η χρήση τεστοστερόνης θα διακόψει γρήγορα τη φυσική παραγωγή της ορμόνης στο σώμα, καθιστώντας έτσι ένα κατάλληλο σχέδιο PCT απαραίτητο για την αποκατάσταση της φυσικής λειτουργίας του σώματος και τη διατήρηση των κερδών όσο το δυνατόν καλύτερα μετά τη διακοπή της χρήσης του στεροειδούς. Στο τέλος του κύκλου, οι bodybuilders συχνά επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ένα συνδυασμό Clomid, Tamoxifen και HCG για μια περίοδο 3-4wks για να αποκαταστήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τη λειτουργία της υπόφυσης και των όρχεων.


test blend 500mg


Α
----------------
Ειδικευόμαστε στα υλικά pharma.raw (σκόνες στεροειδών ορμονών, ενέσιμα υγρά στεροειδών, πεπτίδια, Sarms), η εταιρεία μας ενσωματώνει Ε & Α, παραγωγή, λειτουργία και εμπορία σε ένα οργανικό σύνολο. Έχουμε την εξουσία των εξαγωγών και των εισαγωγών, και έχουν εμπειρία των εξαγωγών για 15 χρόνια.

Σημαντική αγορά: Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδάς, Σουηδία, Ρωσία, Πολωνία, Βραζιλία, Ισραήλ, Κάτω Χώρες, Γερμανία, Ισπανία, Ελβετία, Πολωνία και ούτω καθεξής.


MOQ: 100 ml

Συσκευασία: Μεταμφιεσμένο & Διακριτικό pkg
Πληρωμή: Τ / Τ, Western Union, Moneygram, bitcoin
Παράδοση: αποστέλλεται το προϊόν εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή.
Ποσοστό Προσαρμοσμένης Μετάβασης: 99%
Η πολιτική αποστολής είναι διαθέσιμη σε περίπτωση κατάσχεσης του πάρκου ή εντοπισμού τυχόν προβλημάτων ποιότητας.

Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση:


Εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για τους πελάτες μας για δεύτερη φορά. Μπορούμε να σας προσφέρουμε συνταγές και επαγγελματικές προτάσεις για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Ο αριθμός παρακολούθησης και οι φωτογραφίες συσκευασίας μπορούν να δοθούν γρήγορα μετά την αποστολή των προϊόντων σας. Είμαστε πάντα εδώ σας περιμένουν!


Τα κύρια προϊόντα μας περιμένουν:


Σκόνη αναβολικών στεροειδών
Ημιτελημένο στεροειδές υγρό
Πεπτίδια
Ανδρική σκόνη ενίσχυσης
Πνευμονοπάθειες
Νοοτροπικός παράγοντας
SARMs
Απώλεια λίπους
Διαλύτες για τα στεροειδή: BA, BB, GSO, Guaiacol, EO, PEG κλπ.
Εργαλεία & Συσκευές: Φίλτρο, Crimper, φιαλίδια, καπάκια, κλπ.


test blend500mg

Hot Tags: δοκιμή μείγμα 500mg / ml μείγμα στεροειδές έλαιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like