Δοκιμάστε το μείγμα 500

Δοκιμάστε το μείγμα 500

Η τεστοστερόνη είναι η πιο κοινή αναβολική ορμόνη που υπάρχει και θεωρείται επίσης η πιο βασική. Λόγω αυτού, οι bodybuilders θεωρούν συχνά το βασικό στεροειδές σε όλους τους κύκλους. Η τεστοστερόνη είναι αναβολική και ανδρογόνος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Δοκιμάστε το μείγμα 500 ενέσιμο αναμειγμένο αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: δοκιμαστικό μείγμα 500mg / ml, τεστοστερόνη, αναβολικά,


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Τύπος:

Test cypionate 150mg

Δοκιμάστε Decanoate 200mg

Δοκιμάστε Enanthate 150 mg


1. Η τεστοστερόνη είναι η πιο κοινή αναβολική ορμόνη που υπάρχει και θεωρείται επίσης η πιο βασική. Λόγω αυτού, οι bodybuilders θεωρούν συχνά το βασικό στεροειδές σε όλους τους κύκλους. Η τεστοστερόνη είναι αναβολική και ανδρογόνος.

2. Οι χρήστες αυτού του στεροειδούς θα παρατηρήσουν ένα δραματικό κέρδος στο μέγεθος και τη δύναμη των μυών, καθώς και μια γενική αίσθηση ευεξίας και αύξησης της σεξουαλικής γενετήσιας ορμής.

3. Η τεστοστερόνη πολύ εύκολα και επομένως η συσσώρευση οιστρογόνων και οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα για χρήστες ευαίσθητους σε αυτά τα προβλήματα ή εκείνους που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν υψηλή δόση αυτής της ένωσης.

4. Επομένως, όταν χρησιμοποιείτε την τεστοστερόνη, οι bodybuilders συχνά επιλέγουν να ενσωματώσουν ένα αντι-οιστρογόνο όπως Anastrozole, Proviron, Tamoxifen για να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση των παρενεργειών που σχετίζονται με τα οιστρογόνα.

5. Εξαιρετικά ευαίσθητοι χρήστες ή χρήστες που χρησιμοποιούν πολύ υψηλές δόσεις (800-1200mgs) μπορεί να διαπιστώσουν ότι τα ισχυρότερα αντι-οιστρογόνα όπως η Letrozole ή η Exemestane είναι πιο κατάλληλα. Οι ανδρογονικές παρενέργειες όπως το λιπαρό δέρμα είναι επίσης πιθανές κατά τη διάρκεια της λήψης τεστοστερόνης.

6. Η χρήση τεστοστερόνης θα σταματήσει γρήγορα τη φυσική παραγωγή της ορμόνης στο σώμα, κάνοντας έτσι ένα σωστό σχέδιο PCT απαραίτητο για την αποκατάσταση της φυσικής λειτουργίας του σώματος και τη διατήρηση των κερδών όσο το δυνατόν καλύτερα μετά τη διακοπή της χρήσης του στεροειδούς.

7. Στο τέλος του κύκλου, οι bodybuilders συχνά επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ένα συνδυασμό Clomid, Tamoxifen και HCG για μια περίοδο 3-4wks προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία της υπόφυσης και των όρχεων γρήγορα και αποτελεσματικά.

8. Δοκιμαστικό Blend 500 αντιπροσωπεύει το βασιλιά των Υβριδίων συνδυασμού τεστοστερόνης. Εδώ και πολύ καιρό έχουμε παρατηρήσει πόσο ισχυροί ορισμένοι εστέρες έχουν αποτελέσματα. Από αυτούς, οι εστέρες που δρουν γρήγορα, όπως το πέλμα και το φαινυλοπροπύλιο, φαίνεται να είναι εξαιρετικά ισχυροί.

9. Ωστόσο, το πρόβλημα ήταν πάντα πολλαπλές ενέσεις και συχνές ενέσεις. Με ένα μόνο πλάνο 500mg / ml μειώσαμε την ποσότητα όγκου που απαιτείται για την ένεση στο σώμα, γεγονός που καθιστά εύκολη την επιτάχυνση της δόσης τεστοστερόνης σας στα 1000mg την εβδομάδα με μόλις 2 βολές

10. το μείγμα του θα κάνει τα πάντα ένα καλό μίγμα τεστοστερόνης θα κάνει. Θα αποκτήσετε τεράστιες ποσότητες μυών, παρατηρήσετε αυξημένο όγκο νερού στο μυ και φυσικά θα ζήσετε ακατέργαστη δύναμη και δύναμη.

11. Δοκιμή Το Blend 500 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μιας συμπαθητικής στοίβας με άλλα προϊόντα που στηρίζονται περισσότερο στην σκληρότητα και την προετοιμασία όπως το Equipoise, το Deca ή το Tren ή μπορεί να στοιβάζονται με στοματικά όπως Dbol και Anadrol για σοβαρό εκτός εποχής μέγεθος.

12. Πρόκειται για μια ακραία βασική ένωση που δημιουργεί τις βάσεις για την οικοδόμηση μιας μεγάλης και εντυπωσιακής διάπλασης. Όπως με όλες τις ενώσεις τεστοστερόνης, το οιστρογόνο μπορεί να είναι ένα ζήτημα εάν είστε ευαίσθητοι στις οιστρογόνες πλευρές. Συνιστάται η χρήση του Arimidex, Aromasin ή Nolvadex με αυτό το προϊόν.

13. Αυτό το προϊόν είναι επίσης ένα ωραίο προϊόν για τους άνδρες που θέλουν ή χρειάζονται θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης αλλά δεν θέλουν να κάνουν εβδομαδιαίες ενέσεις. Λόγω της μακροχρόνιας δράσης ορισμένων εστέρων, θα μπορούσατε απλά να πάρετε 1 ένεση κάθε 14 ημέρες για θεραπεία TRT.


2.Προδιαγραφές:

Προϊόν Προς Πώληση:
Test Blend 450 mg / ml
Test Blend 500mg / ml
Test Blend 300mg / ml

Το Test Blend 450 κάθε 1ml περιέχει:
200 mg Enanthate τεστοστερόνης.
150 mg Κυπιονική τεστοστερόνη.
100 mg προπιονικού τεστοστερόνης.

Το Test Blend 500 κάθε 1ml περιέχει:
200 mg δεκανοϊκής τεστοστερόνης.
100 mg ανά προπιονική τεστοστερόνη.
100 mg ανά φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη,
50 mg ανά κυπιονική τεστοστερόνη.
50 mg τεστοστερόνης Isocapronate.

Διαλύτες: βενζυλική αλκοόλη και βενζοϊκό βενζύλιο
USP λάδι σπόρων σταφυλιών


3. Εφαρμογές:

Εφαρμογή Testo-sterone

Το τεστοστερόνη είναι η συνηθέστερη αναβολική ορμόνη που υπάρχει και θεωρείται επίσης το πιο βασικό. Λόγω αυτού, οι bodybuilders συχνά θεωρούν ότι το βασικό roid σε όλους τους κύκλους. Η δοκιμή είναι τόσο αναβολική όσο και ανδρογονική. Οι χρήστες αυτής της ρίζας θα παρατηρήσουν ένα δραματικό κέρδος στο μέγεθος και τη δύναμη των μυών, καθώς και μια γενική αίσθηση ευεξίας και αυξάνει τη λίμπιντο.

Η τεστοστερόνη πολύ εύκολα και κατά συνέπεια η συσσώρευση οιστρογόνων και οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα για χρήστες ευαίσθητους σε αυτά τα προβλήματα ή εκείνους που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν υψηλή δόση αυτής της ένωσης. Επομένως, όταν χρησιμοποιείτε το Testo-sterone, οι bodybuilders συχνά επιλέγουν να ενσωματώνουν ένα αντι-οιστρογόνο για να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση των παρενεργειών που σχετίζονται με τα οιστρογόνα. Εξαιρετικά ευαίσθητοι χρήστες ή χρήστες που χρησιμοποιούν πολύ υψηλές δόσεις (800-1200mgs) ενδέχεται να διαπιστώσουν ότι τα ισχυρότερα αντι-οιστρογόνα είναι πιο κατάλληλα. Οι ανδρογονικές παρενέργειες, όπως το λιπαρό δέρμα, είναι επίσης πιθανές κατά τη λήψη της τεστοστερόνης.

Η χρήση του Testo-sterone θα κλείσει γρήγορα τη φυσική παραγωγή της ορμόνης στο σώμα, κάνοντας έτσι ένα σωστό σχέδιο PCT απαραίτητο για την αποκατάσταση της φυσικής λειτουργίας του σώματος και τη διατήρηση των κερδών όσο το δυνατόν καλύτερα μετά τη διακοπή της χρήσης της ρίζας. Στο τέλος του κύκλου, οι bodybuilders συχνά επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ένα συνδυασμό Clomid, για μια περίοδο 3-4wks, προκειμένου να αποκατασταθεί γρήγορα και αποτελεσματικά η λειτουργία της υπόφυσης και των όρχεων.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Test Blend


5. Προδιαγραφές προϊόντων

Test Blend 500 Βήμα:

Βήμα 1: Βάλτε Enanthate Trenbolone, Drostanolone Enanthate Powders στο ποτήρι ζέσεως
Βήμα 2: Βάλτε το BA στο ποτήρι ζέσεως
Βήμα 3: Βάλτε BB στο ποτήρι ζέσεως
Βήμα 4: Βάλτε το ποτήρι στο θερμαντήρα, η θερμοκρασία είναι περίπου 80 ºC. Χρησιμοποιήστε τη γυάλινη ράβδο για να ανακινήσετε το υγρό έως ότου η κόνι διαλυθεί πλήρως στο υγρό, τότε θα είναι διαφανές κίτρινο υγρό
Βήμα 5: Βγάλτε το ποτήρι κάτω από τη θερμάστρα, περιμένετε μέχρι το δροσερό κίτρινο υγρό να κρυώσει
Βήμα 6: Βάλτε το EO στο ποτήρι, Χρησιμοποιήστε τη γυάλινη ράβδο για να ανακινήσετε το υγρό μέχρι να ξαναβρεθεί ξανά το κίτρινο υγρό.
Βήμα 7: Φιλτράρετε το υγρό με αποστειρωμένο φίλτρο ή μηχάνημα φιλτραρίσματος


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


7. Υπηρεσία μετά την πώληση:
Εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για τους πελάτες μας για δεύτερη φορά. Μπορούμε να σας προσφέρουμε συνταγές και επαγγελματικές προτάσεις για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Ο αριθμός παρακολούθησης και οι φωτογραφίες συσκευασίας μπορούν να δοθούν γρήγορα μετά την αποστολή των προϊόντων σας. Είμαστε πάντα εδώ σας περιμένουν!

Τα κύρια προϊόντα μας στο απόθεμα:
Σκόνη αναβολικών στεροειδών
Ημιτελημένο στεροειδές υγρό
Πεπτίδια
Ανδρική σκόνη ενίσχυσης
Πνευμονοπάθειες
Νοοτροπικός παράγοντας (έξυπνα φάρμακα)
Αντικαταθλιπτικό
Σειρά SARM
Απώλεια λίπους
Διαλύτες για τα στεροειδή: BA, BB, GSO, Guaiacol, EO, PEG κλπ.
Εργαλεία & Συσκευές: Φίλτρο, Crimper, φιαλίδια, καπάκια, κλπ.

Hot Tags: δοκιμή μείγμα 500, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like