Ταμυλοφωσφορικό ταμοξιφένη Nolvadex 20 mg / ml

Το Nolvadex είναι πολύ συγκρίσιμο με το Clomid, συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους ιστούς και είναι ένας μικτός αγωνιστής / ανταγωνιστής οιστρογόνου του ίδιου τύπου με τον Clomid. Τα δύο μόρια είναι επίσης πολύ παρόμοια στη δομή. Δεν είναι σωστό το Nolvadex να μειώνει τα επίπεδα οιστρογόνων: μάλλον, εμποδίζει το οιστρογόνο από τους υποδοχείς οιστρογόνων και, σε εκείνους τους ιστούς όπου είναι ανταγωνιστής, αναγκάζει τον υποδοχέα να μην κάνει τίποτα. Η πεποίθηση ότι μειώνει τα κέρδη φαίνεται να προέρχεται από το γεγονός ότι η επιστημονική βιβλιογραφία αναφέρει ελαφρά μείωση του IGF-1 (άτομα που χρησιμοποιούν αναβολικά στεροειδή δεν μελετήθηκαν εν τούτοις) από τη χρήση του Nolvadex.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Nolvadex Tamatex Citrate
Nolvadex Tamodex Citrate Βασικές πληροφορίες:
Εμπορική ονομασία: Nolvadex, Nolvaxyl, Tamoximed, Tamodex, Cytotam, Mamofen, Xifen, Tomifen, Tevafen, Oncotam, Neotam, Valodex, Oncomox, Caditam.
Μοριακός τύπος: C26H29NO.C6H8O7
Μοριακό βάρος: 563,64
CAS ΝΟ .: 54965-24-1
Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική σκόνη
Σ.τ .: 140-144 ° C
Nolvadex Tamatex Citrate Περιγραφή:3. Εφαρμογές:


Το Nolvadex είναι ένας ανταγωνιστής του υποδοχέα οιστρογόνων στο ιστό του μαστού μέσω του ενεργού μεταβολίτη του, 4-υδροξυταμοξιφένη. Σε άλλους ιστούς όπως το ενδομήτριο, συμπεριφέρεται ως αγωνιστής και επομένως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα οιστρογόνου. Το Nolvadex είναι η συνήθης ενδοκρινική (αντι-οιστρογόνος) θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού με θετικό υποδοχέα ορμονών σε προ-εμμηνοπαυσιακές γυναίκες , και είναι επίσης ένα πρότυπο στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, παρόλο που οι αναστολείς αρωματάσης χρησιμοποιούνται επίσης συχνά σε αυτή τη ρύθμιση.

Το Nolvadex χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στειρότητας σε γυναίκες με αναιμικές διαταραχές. Μια δόση 10-40 mg ημερησίως χορηγείται στις ημέρες 3-7 του κύκλου μιας γυναίκας. Επιπλέον, μια σπάνια κατάσταση που περιστασιακά αντιμετωπίζεται με το Nolvadex είναι η ρετροπεριτονική ίνωση. Το Nolvadex χρησιμοποιείται επί του παρόντος για τη θεραπεία τόσο του πρώιμου όσο και του προχωρημένου καρκίνου του μαστού ER + (θετικός στον υποδοχέα οιστρογόνων) σε γυναίκες πριν και μετά την εμμηνόπαυση. Επιπλέον, είναι η πιο συνηθισμένη ορμονική θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού. Είναι επίσης εγκεκριμένη από το FDA για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού σε γυναίκες που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου. Έχει επίσης εγκριθεί για τη μείωση του ετερόπλευρου αντίθετο στήθος) καρκίνου.

Το Nolvadex αυξάνει επίσης τον κίνδυνο εμφάνισης ανεπιθύμητων παρενεργειών. Κάποιες περιπτώσεις λεμφοιδήματος κατώτερου άκρου έχουν συσχετιστεί με τη χρήση του Nolvadex, λόγω των θρόμβων αίματος και της βαθιάς φλεβικής θρόμβωσης (DVT) που μπορεί να προκληθεί από αυτό το φάρμακο. Η ανίχνευση των θρόμβων αίματος ή της DVT απαιτείται πριν από την έναρξη της θεραπείας με το λυμφαδένιο.

Χρήση:
Το Clomid ήταν ένα από τα αρχικά φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν στη θεραπεία μετά τον κύκλο για να αποτρέψουν την γυναικομαστία και να αυξήσουν τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης του σώματος. Υπάρχουν ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τη μεγάλη παρατεταμένη χρήση, όπως τα προβλήματα όρασης, και υπάρχουν πιο αποτελεσματικές ουσίες στην αγορά που κάνουν το ίδιο πράγμα, αλλά το Clomid εξακολουθεί να είναι μια αποτελεσματική και ανέξοδη ένωση για τη θεραπεία μετά τον κύκλο του αθλητή.

Για αθλητικούς σκοπούς, η Clomid δεν προσφέρει τεράστιο όφελος στις γυναίκες. Ωστόσο, στους άνδρες, η αύξηση τόσο της ορμόνης διέγερσης των ωοθυλακίων όσο και της (κυρίως) ωχρινοποιητικής ορμόνης θα προκαλέσει αύξηση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης.

Το Clomid και η HCG χρησιμοποιούνται επίσης περιστασιακά κατά τη διάρκεια ενός κύκλου στεροειδών, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η μείωση των φυσικών επιπέδων τεστοστερόνης. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτή η πρακτική μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείτε ισχυρή

ανδρογόνα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA:

Ονομα προϊόντος Nolvadex
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Ταυτοποίηση IR, συμβατό με υπεριώδες Συμμορφώνομαι
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5ml 0.21 ml
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη 0,2% κατ 'ανώτατο όριο 0,07 ml
Σίδερο 0,005% κατ 'ανώτατο όριο 0.0017%
Βαριά μέταλλα 0,001% κατ 'ανώτατο όριο 0,0006%
Σχετικές ουσίες Σύνολο: 1,0% κατ 'ανώτατο όριο
Άτομο: Το πολύ 0,5%
0,35%
0,13%
Ε-ισομερές 0,3% κατ 'ανώτατο όριο 0,18%
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες Συμμορφώνεται Συμμορφώνεται
Χημική δοκιμή 99,0 ~ 101,0% 99,6%5. Συσκευασία & Παράδοση

Σιροειδή, Φαρμακευτική χημική ουσία, Πρωτεΐνη Raw Steroid, Αναβολική στεροειδής ορμόνη, Υψηλή καθαρότητα, UG εργαστήρια, υψηλής ποιότητας, Στεροειδή, Body Building, Μυϊκή Ανάπτυξη, Υγιής Ορμόνη, Απώλεια βάρους, Πρωτεΐνη Σώματος, Απώλεια βάρους Βάρος, Βελτίωση σεξουαλικών επαγγελμάτων, Λιποδιαλύματα, Αδυνάτισμα, Αναβολικές Ορμόνες, Αναβολικά Στεροειδή, Στερεοειδές Σκόνη, Ορμονικές Σκόνες, Bodybuilding, Πρώτες Σκόνες, Μυϊκή Κάλυψη, Ορμόνες βελτίωσης, Σκόνη ορμονών λίπους καύσης, μυϊκή σκόνη ορμονών κέρδους, Ισχυρή μυϊκή σκόνη στεροειδών, Ορμόνες βελτίωσης ανδρών, Συμπληρώματα μυϊκού bodybuilding, ένεση


Hot Tags: citrat tamoxifen nolvadex 20mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like