Supertest 450 mg / ml

Supertest 450 mg / ml

Η τεστοστερόνη αρωματίζει πολύ εύκολα και επομένως η συσσώρευση οιστρογόνων και οι παρενέργειες μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα για τους χρήστες που είναι ευαίσθητοι σε αυτά τα προβλήματα ή εκείνοι που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν υψηλή δόση αυτής της ένωσης.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Test Blend 450 / 500mg / ml

Ενέσιμο διάλυμα στεροειδών δοκιμής Blend 450/500 για μυϊκή κατασκευή

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Test Blend 450 / 500mg / ml, τεστοστερόνη, Supertest 450 mg / ml / Super test 450


1. Εισαγωγή προϊόντων:

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Η τεστοστερόνη αρωματίζει πολύ εύκολα και επομένως η συσσώρευση οιστρογόνων και οι παρενέργειες μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα για τους χρήστες που είναι ευαίσθητοι σε αυτά τα προβλήματα ή εκείνοι που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν υψηλή δόση αυτής της ένωσης. Επομένως, κατά τη χρήση της τεστοστερόνης, οι bodybuilders συχνά επιλέγουν να ενσωματώσουν ένα αντι-οιστρογόνο όπως το Anastrozole, Proviron, Tamoxifen για να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση των παρενεργειών που σχετίζονται με τα οιστρογόνα. Εξαιρετικά ευαίσθητοι χρήστες ή χρήστες που χρησιμοποιούν πολύ υψηλές δόσεις (800-1200mgs) μπορεί να διαπιστώσουν ότι τα ισχυρότερα αντι-οιστρογόνα όπως η Letrozole ή η Exemestane είναι πιο κατάλληλα. Οι ανδρογονικές παρενέργειες όπως το λιπαρό δέρμα είναι επίσης πιθανές κατά τη διάρκεια της λήψης τεστοστερόνης.


2.Προδιαγραφές:

Δοκιμαστικό μίγμα 450 mg ανά ml
Κάθε 1 ml Δοκιμαστικό Blend 450 περιέχει:
Κάθε 1 ml Test Blend 500 περιέχει:
Διαλύτες: βενζυλική αλκοόλη και βενζοϊκό βενζύλιο
USP λάδι σπόρων σταφυλιών
Χρόνος παράδοσης: Εντός 8 ωρών μετά την παραλαβή της πληρωμής σας
Τιμή Διαπραγματεύσιμη
Συνταγή: Διαθέσιμο
Δυνατότητα εφοδιασμού: 5000kg / μήνα
Δείγμα: Παρέχετε
Προδιαγραφή: 450 mg / ml
Κωδικός ΕΣ: 3001200010


3. Εφαρμογές:

Test Blend 450 Εφαρμογή:
1. Χρησιμοποιούμε μόνο σκόνες στεροειδών USP / BP, λάδι και διαλύτες για να κάνετε ενέσεις στεροειδών.
2.Εμείς προσφέρουμε μόνο ημιτελή ένεση στεροειδών. Απλά πρέπει να αγοράσετε μερικά φίλτρα σύριγγας.
3.Για να το φιλτράρετε πριν από την ένεση, η θέρμανση των ημιτελή ενέσεων στεροειδών στους 20º C θα κάνει το φιλτράρισμα πιο ομαλό.

Η χρήση τεστοστερόνης θα διακόψει γρήγορα τη φυσική παραγωγή της ορμόνης, καθιστώντας έτσι ένα κατάλληλο σχέδιο PCT απαραίτητο για την αποκατάσταση της φυσικής λειτουργίας του σώματος και τη διατήρηση των κερδών όσο το δυνατόν καλύτερα μετά τη διακοπή της χρήσης του στεροειδούς. Στο τέλος του κύκλου, οι bodybuilders συχνά επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ένα συνδυασμό Clomid, Tamoxifen και HCG για μια περίοδο 3-4 εβδομάδων για να αποκαταστήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τη λειτουργία της υπόφυσης και των όρχεων.


Γυναίκες bodybuilders χρησιμοποιούν συχνά τεστοστερόνη για την κατασκευή μάζας, αν και φυσικά η δόση είναι σημαντικά μικρότερη από ό, τι τα αρσενικά θα χρησιμοποιήσει λόγω της δυνατότητας masculising παρενέργειες.


Η δοσολογία του αρσενικού bodybuilder_x0019_s αυτού του στεροειδούς θα ήταν συνήθως 500-1250mg ανά εβδομάδα και η διάρκεια του κύκλου θα ήταν από 8-20 εβδομάδες, ανάλογα φυσικά με τους στόχους του αθλητή. Οι γυναίκες συνήθως βλέπουν επιθυμητά αποτελέσματα από δόσεις των 50-100mg την εβδομάδα.


Κοινή Δοσολογία
Η δοσολογία του αρσενικού bodybuilders αυτού του στεροειδούς θα ήταν συνήθως 500-1250mg ανά εβδομάδα και η διάρκεια του κύκλου θα ήταν από 8-20 εβδομάδες, ανάλογα φυσικά με τους στόχους του αθλητή.

Οι γυναίκες συνήθως βλέπουν επιθυμητά αποτελέσματα από δόσεις των 50-100mg την εβδομάδα.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Supertest 450


5. Προδιαγραφές προϊόντων

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα:
1). 12 ώρες παράδοση μετά την πληρωμή.
2). 20% χαμηλότερη τιμή ότι η τιμή της αγοράς.
3). καλύτερη πολιτική δωρεάν αποστολής.
4). επαγγελματική αποθήκη και αξιόπιστο γραφείο έκφρασης με πακέτο μεταμφίεσης.
5). ποσοστό πέρασμα πάνω από 98%.
6). κορυφαία ποιότητα είναι η ζωή μας.
7). 24ωρη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.
8). περισσότερη έκπτωση plz με σύνδεση, ένα δώρο σας περιμένει


Πώς να κάνετε τις παραγγελίες σας;
Βήμα 1
Παρακαλώ με ενημερώστε τα στοιχεία που είστε ευνοϊκά, τις ποσότητες και τη χώρα προορισμού.
Βήμα 2
Επιβεβαιώνετε όλες τις λεπτομέρειες και μας προσφέρετε εντολή αγοράς.
Βήμα 3
Στέλνουμε την τιμή λεπτομέρειας του προϊόντος μας και προσφέρουμε την κατάλληλη μέθοδο αποστολής για αναφορά.
Βήμα 4
Επιβεβαιώνετε την παραγγελία και πληρώνετε χρήματα 100% εκ των προτέρων και μας στέλνετε τις αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με πρόσωπο / εταιρεία, διεύθυνση, αριθμό κινητού τηλεφώνου, ταχυδρομικό κώδικα και τις ειδικές σας απαιτήσεις.
Βήμα 5
Το δέμα θα κανονιστεί εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής σας.
Οι φωτογραφίες θα προσφέρονται για να ξεχωρίζουν τα προϊόντα.
Αριθμός εντοπισμού:
Αποστολή μέσω EMS, ο αριθμός παρακολούθησης διατίθεται εντός 12 ωρών. Οι πληροφορίες θα είναι παρακολουθηματικές εκείνη την ημέρα ή 1 ημέρα αργότερα.
Σε περίπτωση αποστολής από το HKEMS ή από άλλη υπηρεσία, ο αριθμός καταδίωξης θα παρέχεται την επόμενη μέρα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι οι πληροφορίες είναι trackable εκείνη την ημέρα. Θα κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο 2 ή 3 ημέρες αργότερα. Ο λόγος για τον οποίο το αγροτεμάχιο πρέπει να αποσταλεί στο Χονγκ Κονγκ από τον μεταφορέα και στη συνέχεια να περιμένει την πτήση.
Εγγραφείτε για το δέμα, παραδοθείτε.
Βήμα 6
Προσφέρουμε υπηρεσία μετά την πώληση αφού λάβετε το δέμα.


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


7.FAQ
1.Πώς αφορά το ποσοστό επιτυχίας παράδοσης δεμάτων;
Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Επί του παρόντος, το ποσοστό εκτελωνισμού που αποστέλλουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσο για τον Καναδά, τη Βραζιλία με πολύ υψηλό ύψος πόρπης, έχουμε και έναν νέο τρόπο να περάσουμε από το τελωνείο. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

2.Τι είναι το ελάχιστο και το μέγιστο ποσό της στεροειδούς σκόνης που μπορώ να παραγγείλω ταυτόχρονα;
Κανονικά, η ελάχιστη ποσότητα μας είναι 10g, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη συγκεκριμένη παραγγελία.
Προτείνουμε το καθαρό βάρος κάθε συσκευασίας να είναι μικρότερο από 3,5 κιλά. Εάν όμως η ποσότητα της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη από 3,5 κιλά, θα χωρίσουμε τα προϊόντα σε διάφορα πακέτα και στη συνέχεια θα τα στείλουμε ξεχωριστά.

3.Παράτε το Σαββατοκύριακο;
Χρησιμοποιούμε τα EMS, TNT, FEDEX, DHL τέσσερα είδη ταχυμεταφορών. Το EMS δεν συλλέγει δέματα το σαββατοκύριακο. Τα πακέτα μπορούν να αποσταλούν κανονικά πριν από τις 12:00 π.μ. στο Πεκίνο, αν επιλέξετε να μεταφερθούν από την TNT ή την FedEx.

Hot Tags: supertest 450 mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like