Super Test 450 Supertest Μικτή σύνθεση τεστοστερόνης

Το Supertest 450 είναι ένας από τους καλύτερους ενισχυτές τεστοστερόνης στην αγορά. Το Supertest έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει τη μυϊκή μάζα, να βελτιώνει τη μυϊκή δύναμη, να υποστηρίζει υγιείς σεξουαλικές κινήσεις, να αποτοξινώνει το σύστημα και να διατηρεί το σώμα για να διατηρεί τη βέλτιστη φυσική κατάσταση και την υγεία, γι '

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:

Πόσα στοιχεία γνωρίζετε για το Supertest 450
Η δοκιμή είναι το πιο κοινό αναβολικό ορμόνη που υπάρχει και θεωρείται επίσης το πιο βασικό.Με αυτό το λόγο, οι bodybuilders συχνά θεωρούν ότι είναι το βασικό αναβολικό για όλους τους κύκλους. Η δοκιμή είναι τόσο αναβολική όσο και ανδρογόνο στη φύση. Οι χρήστες αυτού του αναβολικού θα παρατηρήσουν δραματική αύξηση του μεγέθους και της δύναμης των μυών, καθώς και μια γενική αίσθηση ευεξίας και αυξάνει τη λίμπιντο και την οδήγηση.
Η δοκιμή αρωματίζει πολύ εύκολα και επομένως η συσσώρευση οιστρογόνων και οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα για χρήστες ευαίσθητους σε αυτά τα προβλήματα ή εκείνους που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν υψηλή δόση αυτής της σύνθεσης.Ως εκ τούτου, όταν χρησιμοποιείτε το Test, οι bodybuilders συχνά επιλέγουν να ενσωματώσουν ένα αντι-οιστρογόνο για να βοηθήσουν διατηρούν τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα οιστρογόνα. Οι εξαιρετικά ευαίσθητοι χρήστες ή οι χρήστες που χρησιμοποιούν πολύ υψηλές δόσεις (800-1200mgs) μπορεί να διαπιστώσουν ότι τα ισχυρότερα αντι-οιστρογόνα είναι πιο κατάλληλα. Οι ανδρογενείς παρενέργειες όπως το λιπαρό δέρμα είναι επίσης πιθανές κατά τη διάρκεια της δοκιμής.3. Εφαρμογές:


Supertest 450mg / ml @ 1L Συνταγές μαγειρικής:

Δοκιμάστε Ace32 γραμμάρια

Δοκιμάστε Deca 147 γραμμάρια

Test Prop 73 γραμμάρια

Δοκιμάστε PP 73 γραμμάρια

Δοκιμάστε Cyp125 γραμμάρια

20 ml ΒΑ (2%)

200 ml ΒΒ (20%)

Προσθέστε έλαιο σταφυλιού στα 1L


Στοίβα / Κύκλος:

Το Supertest 450, για τη διάρκεια της έκθεσης είναι το πιο "μακρύ παιχνίδι". Μετά από 1 ένεση, το φάρμακο θα διαρκέσει σχεδόν ένα μήνα. Και ο κύκλος πρέπει να διαρκέσει από 10 εβδομάδες, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η πλήρης επίδραση του φαρμάκου. Όπως οποιαδήποτε τεστοστερόνη, μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε φάρμακα, σύμφωνα με το ανδρογόνο και το αναβολικό σχήμα. Έτσι, θα επιτύχετε ένα συνεργιστικό αποτέλεσμα από τη λήψη αυτού του φαρμάκου και θα βελτιώσουμε σημαντικά την αποτελεσματικότητα του κύκλου.


Κοινή Δοσολογία: 500-1250mg την εβδομάδα και τον κύκλο θα είναι από 8-20 εβδομάδες.

Ενεργός ζωή: 7-8 ημέρες

Απαιτούμενα εργαλεία: Εξοπλισμός θέρμανσης και ανάδευσης, Φίλτρο αντλίας αυτόματου κενού, Φιάλες πενικιλίνης, Συσκευή σφράγισης φιαλών κλπ.


Decanoate τεστοστερόνης:

Η τεστοστερόνη Decanoate, συνδυασμός τεστοστερόνης και δεκαενοϊκού εστέρα, είναι ανδρογόνο στεροειδές με έντονο αναβολικό αποτέλεσμα. Αυτή η ορμόνη είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός παράγοντας διόγκωσης και στην πραγματικότητα είναι ένας από τους καλύτερους γνωστούς κατασκευαστές μυών. Θα προκαλέσει αύξηση των επιπέδων του IGF-1, μείωση των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη υπόκειται σε αρωματοποίηση καθώς και 5αλφα-αναγωγή, τα οποία είναι τα μονοπάτια μέσω των οποίων η τεστοστερόνη μετατρέπεται σε οιστρογόνο και διυδροτεστοστερόνη αντίστοιχα.

Enanthate τεστοστερόνης:

Η τεστοστερόνη Enanthate (Primoteston) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα τεστοστερόνης που χρησιμοποιούνται σήμερα στην αγορά. Είναι πολύ αποτελεσματικό στην οικοδόμηση των μυών, την καύση λίπους και την απόκτηση δύναμης. Είναι επίσης φθηνή και εύκολη στην απόκτηση. Η τεστοστερόνη κάνει τους μύες να διατηρούν περισσότερο άζωτο, γεγονός που με τη σειρά τους κάνει τους μύες να συνθέτουν καλύτερα τις πρωτεΐνες, παράγοντας μεγαλύτερους μυς.

Νανδρολόνη δεκανοϊκό:

Χρήση μετά από χειρουργική επέμβαση για ασθένεια χρόνιας σπατάλης, σοβαρή ασθένεια και ασθενή λεπτή, ασθενής, οστεοπόρωση, παιδική δυσπλασία, απλαστική αναιμία κλπ.Supertest 450

Γυναίκες bodybuilders χρησιμοποιούν συχνά τεστοστερόνη για την κατασκευή μάζας, αν και φυσικά η δόση είναι σημαντικά μικρότερη από ό, τι τα αρσενικά θα χρησιμοποιήσει λόγω της δυνατότητας masculising παρενέργειες.

Η δοσολογία του αρσενικού bodybuilder αυτού του στεροειδούς θα ήταν τυπικά 500-1250mg ανά εβδομάδα και η διάρκεια του κύκλου θα ήταν από 8-20 εβδομάδες, ανάλογα φυσικά με τους στόχους του αθλητή. Οι γυναίκες συνήθως βλέπουν επιθυμητά αποτελέσματα από δόσεις των 50-100mg την εβδομάδα.

Ημιδομημένη σημαίνει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να αποστειρώσετε το διάλυμα, όπως το φιλτράρισμα με φίλτρα πόρων των 0,22 μικρών, έπειτα είναι έτοιμα για χρήση.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειεςΠεριεχόμενο νερού: Μέγιστο 0,5% 0,28%
Ειδική περιστροφή: Μέγιστο 0,5% 0,22%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη: 0,1% max 0,06%
Πυκνότητα: 1.020-1.035 1,030
Χαρακτηριστικά: υγρό απόσταξης κίτρινου χρώματος Πέρασμα
Διαλυτότητα: Σχεδόν αδιάλυτο στο νερό, διαλυτό σε φυτικό έλαιο Συμμορφώνεται
Ειδική οπτική περιστροφή: + 28 o ~ + 35 o +33,4 o
Ταυτοποίηση: IR, TLC Θετικός
Βαριά μέταλλα: 10PPm <>
Χημική δοκιμή: 97,0% 97,13%
Σχετικές ουσίες: 3,0% μέγ <>
Ελεύθερο Οξύ: Μέγιστο 0,5% 0.16%5. Συσκευασία & Παράδοση

Κάντε μια παραγγελία

Παρακαλείσθε να διευκρινίσετε ποιο προϊόν και ποια ποσότητα χρειάζεστε

Μίνι παραγγελία

100 ml

Παραθέτω, αναφορά

Οι τιμές και οι λεπτομέρειες των προδιαγραφών (COA) θα σας προσφερθούν για να το εξετάσετε και να το επιβεβαιώσετε

Τρόποι πληρωμής

T / T, Τραπεζική μεταφορά, Western Union, Paypal, Money Gram και Bitcoin

Τρόποι παράδοσης

Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS κ.λπ.)

Διεύθυνση αποστολής

Καταχωρίστε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).

Συσκευασία

Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους ανάλογα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)

Χρόνος παράδοσης

Εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Πακέτα εικόνων

Θα προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία

Αριθμός εντοπισμού

Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί

Ωρα αποστολής

3-7 εργάσιμες ημέρες (Door-to-Door)

Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση

24/7 Online για τυχόν προβλήματα


Hot Tags: σούπερ δοκιμή 450 supertest ανάμεικτη ανάμειξη τεστοστερόνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like