Δοκιμή στεροειδών ελαίων 400 mg / ml

Το Test 400 είναι ένα μείγμα προπιονικού τεστοστερόνης, τενονστήρ τενονστερόνης και κυτοπικής τεστοστερόνης, είναι περίεργο λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιεί 2 διαφορετικά στεροειδή που λειτουργούν πανομοιότυπα αντί να χρησιμοποιούν μόνο ένα από αυτά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Συμπληρωματικό Δοκιμαστικό Έλαιο Δοκιμής σε 400 mg / ml  


Σας παρέχουμε τα Steroid Raws και Sarms για χρόνια με καλή φήμη. Ειδικευόμαστε στην ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, τα έλαια premame, τα βερνίκια, τα πεπτίδια και τη φαρμακευτική πρώτη ύλη, την έξοχη ασφαλή ναυτιλία με ανταγωνιστική τιμή και καλύτερη εξυπηρέτηση

Skype: +8613302415760

Whastapp +8613302415760

Email cindy1114@yccreate.com


143


Δοκιμάστε 400 σύντομες λεπτομέρειες


Το Test 400 είναι απλώς μια άλλη ανάμειξη της τεστοστερόνης. Το καλό για το Test 400 είναι ότι μπορείτε να πάρετε μια εκπληκτική δόση τεστοστερόνης σε λίγα χιλιοστόλιτρα προϊόντος.


Όνομα προϊόντος: Δοκιμάστε 400mg / ml

Ψευδώνυμο: Δοκιμή 40

Περιεχόμενο: 50 mg προπιονικού τεστοστερόνης, 175 mg Enanthate τεστοστερόνης, 175 mg κυτοπικής τεστοστερόνης

Συγκέντρωση: 400 mg / ml

Έλαια μεταφοράς: έλαιο σταφυλιού, MCT, EO και ούτω καθεξής

Δοσολογία: 250mg-1000 + mg την εβδομάδα.

Χρήση: βελτιώστε τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη

Minmum ποσότητα παραγγελίας: 50ml

Προσαρμοστικότητα εφοδιασμού: 50 λίτρα / ημέρα

Τρόπος συσκευασίας: πακέτα stealth που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες

Μέθοδοι αποστολής: DHL, TNT, FEDEX, EMS, ETK, EUB και ούτω καθεξής

Χρόνος παράδοσης: εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση

Τρόποι πληρωμής: wetsern union, money gram, bitcoin και TT


Δοκιμή 400 Εφαρμογή

 

Η δοκιμή 400 θα κλείσει γρήγορα τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης του σώματος, κάνοντας έτσι ένα κατάλληλο πρόγραμμα θεραπείας μετά τον κύκλο, το οποίο είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση της φυσικής λειτουργίας του σώματος και τη διατήρηση των κερδών όσο το δυνατόν καλύτερα μετά τη διακοπή της χρήσης του στεροειδούς. Οι αθλητές θα χρησιμοποιούν γενικά έναν συνδυασμό Clomid, Nolvadex και για 4-6 προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία της υπόφυσης και των όρχεων γρήγορα και αποτελεσματικά.


Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για την προαγωγή της υγείας και της ευημερίας μέσω της αυξημένης λίμπιντο, της ενέργειας, της ανοσίας, της αυξημένης απώλειας λίπους, της απόκτησης και διατήρησης της μυϊκής μάζας, την πρόληψη της οστεοπόρωσης (απώλεια οστικής πυκνότητας) και την πιθανή προστασία από καρδιακές παθήσεις.


Πολλοί bodybuilders αγαπούν το Test 400, επειδή μια δόση των 2mL δύο φορές την εβδομάδα θα προσφέρει ένα επιβλητικό 1600MG τεστοστερόνης! Για όσους αναζητούν αντικατάσταση / θεραπεία τεστ, αυτό είναι ίσως λίγο υπερβολικό, αλλά για τον αθλητή δύναμης, είναι ένα εκπληκτικό εύρημα! Μερικοί παραπονούνται για τον πόνο στην περιοχή της ένεσης. Το τεστ 400, κατά την άποψή μας, είναι μια ένωση που θέλετε να κάνετε ένεση στους γλουτούς, σε αντίθεση με το quad ή delt. Εκτός από την ποσότητα ανά mL, το Τ400 δεν είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο τεστ. Εκείνοι που είναι επιρρεπείς στις οιστρογονικές πλευρές ενθαρρύνονται να τρέξουν ένα αντι-οιστρογόνο με το T400.


Δοκιμή 400 Δοσολογία


Το τεστ 400 έχει χρόνο απελευθέρωσης μεταξύ 12-18 ημερών. Συνήθως εγχύεται δύο φορές κάθε εβδομάδα, αν και ορισμένοι χρήστες επιλέγουν υψηλότερη συχνότητα ένεσης τρεις φορές την εβδομάδα. Οι μέσες δοσολογίες είναι 250mg-1000 + mg ανά εβδομάδα.


test 400mgΣυχνές ερωτήσεις


1. Τι είναι το πελματοειδές ή ημιτελές στεροειδές έλαιο

 

Το πρωινό ή το ημιτελές πετρέλαιο που προσφέρουμε είναι στην πραγματικότητα τελειωμένο. Τα έλαια παρασκευάζονται ήδη με διαλύτες ιατρικής ποιότητας και λάδι φορέα, φιλτράρουμε επίσης το λάδι μια φορά μέσω μεμβρανών 0.22μm. Αλλά λόγω των ζητημάτων συσκευασίας, τα έλαια είναι αστάρια κατά τη διάρκεια της αποστολής ή της απόσπασης. Η μόνη διαδικασία που έχετε αφήσει για σας είναι να τα αποστειρώσετε και να τα χρησιμοποιήσετε - αποστειρωμένη διήθηση, πολύ απλή διαδικασία.

 

2. Γιατί όχι τα τελικά στεροειδή έλαια σε φιαλίδια;

 

Για να διασφαλιστεί η ασφαλής παράδοση στη χώρα σας, χρησιμοποιούμε το διακριτικό πακέτο, το οποίο δεν μπορεί να σιγουρευτεί το περιβάλλον αποστειρώσεως. Και είναι πολύ φθηνότερο από το ένα στα φιαλίδια. Σύμφωνα με το ποσοστό επιτυχίας των αγροτεμαχίων που έχουμε στείλει σε πολλές χώρες, το προμαγειρεμένο ή ημιτελή έλαιο στεροειδών θα είναι μια καλύτερη επιλογή. Επιπλέον, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνετε την επιχείρησή σας επίσης.

 

3. Γιατί να επιλέξετε το πεντάλφα ή ημιτελή έλαιο στεροειδών

 

Αν θέλετε να βρείτε το legit steroid gear για αυτο-χρήση, τα premade στεροειδή έλαια έχουν την ίδια ισχύ με τα τελικά και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα.

 

Αν θέλετε να επεκτείνετε τη δική σας επιχείρηση, ανοικοδομήστε το δικό σας ραντ, τα έλαια premade που εξυπηρετούμε σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και να κερδίζετε περισσότερα.

 

Αν έχετε ειδικές απαιτήσεις σχετικά με τον μεταφορέα και τη συγκέντρωση, το εργαστήριό μας μπορεί να κάνει και το μυαλό σας.

 

4. Πώς να φιλτράρετε το έτοιμο ή ημιτελές στεροειδές έλαιο

 

Θα σας δώσουμε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο φιλτραρίσματος βήμα προς βήμα. Και εξυπηρετούμε επίσης τα φίλτρα της σύριγγας, τα φίλτρα κενού, τα άδεια φιαλίδια (με καπάκια και κορυφές), το φιαλίδιο για να φτιάξετε τα τελικά στεροειδή.

 

Εξυπηρετούμε επίσης τον εξοπλισμό για τελικό λάδι190Hot Tags: δοκιμή στεροειδών ελαίων 400mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like