Το Pentadex 300 τελείωσε το στεροειδές υγρό

Το Pentadex 300 περιέχει: Ουσία: Προπιονική τεστοστερόνη: 50 mg Φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη: 50 mg Ενανθική τεστοστερόνη: 60 mg Τεστοστερόνη. ..

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Pentadex 300 στεροειδές τελικό λάδι για την οικοδόμηση μυών με ασφαλή παράδοση

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Το 1 ml του Pentadex 300 περιέχει:

Ουσία: Προπιονική τεστοστερόνη: 50 mg

Φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη: 50 mg

Ενανθική τεστοστερόνη: 60 mg

Κυπιονική τεστοστερόνη: 60 mg

Δεκανοϊκή τεστοστερόνη: 80 mg


Περιγραφή:


Το Pentadex 300 είναι ένας από τους καλύτερους ενισχυτές τεστοστερόνης στην αγορά. Οι λάτρεις της προπόνησης παντού το απαιτούν, επειδή το Super Test σχεδιάστηκε για να τους βοηθήσει να χτίσουν μυϊκή μάζα, να βελτιώσουν τη δύναμή τους, να υποστηρίξουν μια ήδη υγιή σεξουαλική ορμή, να βοηθήσουν στην αποτοξίνωση του συστήματός τους και να διατηρήσουν το σώμα τους για βέλτιστη φυσική κατάσταση και υγεία.


Εφαρμογή:


Το Pentadex 300 χρησιμοποιείται κυρίως για τη διόγκωση. Η μέση δοσολογία στεροειδών σουστανόνης κυμαίνεται από 250 έως 1000 mg την εβδομάδα. Οι πιο έμπειροι αθλητές χρησιμοποιούν μεγαλύτερες δόσεις, αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν τις παρενέργειες. Για να μειώσετε τη δόση της τεστοστερόνης χωρίς να παραιτηθείτε από τα κέρδη που μπορεί να προσφέρει αυτό το στεροειδές, μπορείτε να το στοιβάζετε με άλλες ορμόνες όπως το dianabol, oxymetholone, trenbolone ή winstrol. Η τεστοστερόνη έχει την ιδιότητα μετατροπής σε οιστρογόνα και στεροειδές σουστανόνης δεν αποτελεί εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες ενέργειες σχετιζόμενες με τα οιστρογόνα, συνεπώς, συνιστάται η προσθήκη βοηθητικού φαρμάκου όπως το proviron ή το nolvadex. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι αυτή η ένωση θα προάγει την κατακράτηση νερού. Έτσι δεν είναι καλή επιλογή για εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν ένα ορισμένο επίπεδο ποιότητας στα βλεννογόνα τους.


Δοσολογία:


Τυπικά, η κλίμακα 500-1250mg ανά εβδομάδα και η διάρκεια του κύκλου θα είναι από 8-20 εβδομάδες, ανάλογα φυσικά με τους στόχους του αθλητή.

Pentadex 300 -liquid

Το πλεονέκτημά μας:


1, στέλνουμε μόνο τα Στεροειδή, Πεπτίδια, Έρευνα Χημικά και Φαρμακευτικά προϊόντα που είναι πολύ δημοφιλή σε πολλές χώρες όπως το Καζακστάν, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Παραγουάη, την Ουρουγουάη, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Πορτογαλία, Γαλλία, Κάτω Χώρες, Βέλγιο, Περού, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, Τσεχία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Τυνησία, Μεξικό, Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο, Σερβία, Φινλανδία, Ιταλία, Εσθονία, Ταϊλάνδη, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία


2, Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες λόγω των εκπτώσεων που δίνουμε σε όλους τους αγοραστές μας. Δίνουμε πολύ καλές εκπτώσεις που κάνουν τις τιμές μας εκκρεμείς στην αγορά.


3, γνήσια και 100% εγγύηση για όλες τις παραγγελίες που τοποθετείτε. Έχουμε το καλύτερο που θα βρείτε σε απευθείας σύνδεση. Διαθέτουμε επαρκή αποθέματα και μπορούμε να κανονίσουμε την παράδοση εντός 24 ωρών κατά τη λήψη της πληρωμής. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή.


4, Έχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και την άριστη δυνατότητα αποστολής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε μια πλήρη λίστα των προϊόντων και του τιμοκαταλόγου μας.


5, Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε ορμονικό διάλυμα και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε διάλυμα ορμονών στην περιοχή. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: eleven11@chembj.com


Steroid


Hot Tags: pentadex 300 τελειώσει στεροειδές υγρό, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like