Σύνθεση μάζας στεροειδών ελαίων 500mg / ml

Το Mass Stack 500 είναι ένα αποτελεσματικό μεικτό ενέσιμο αναβολικό έλαιο στεροειδών για Bodybuilding, το οποίο παρασκευάζεται από Decanoate τεστοστερόνης, Undecylenate Boldenone, το Mass Stack 500 συνδυάζει τρία στεροειδή έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν τα ευεργετικά αποτελέσματα όλων αυτών των ισχυρών στεροειδών.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Δοκιμασία D, EQ και Deca Blend Steroid Oil Μάζα Stack 500mg / mlέχουμε εργοστάσιο άμεση πώληση ακατέργαστων στεροειδών σκόνη με κάτω τιμή, Έχουμε τα καλύτερα διακριτικά και stealth πακέτα, και επαρκή αποθέματα για να εξασφαλιστεί η ασφαλής και γρήγορη ναυτιλία. Επιπλέον, η εταιρεία μας υπόσχεται να αναχωρήσει μία φορά δωρεάν για να εγγυηθεί το δικαίωμά σας, χωρίς περιορισμό χώρας. ευπρόσδεκτη έρευνα! Επιστρέψτε σε με αν σας ενδιαφέρει ανυπομονούμε την εξαιρετική συνεργασία μας! Wickr puresteroid whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.com192


Mass Stack 500mg / ml Γρήγορες λεπτομέρειες


Το Mass Stack 500 είναι ένα μείγμα στεροειδών ελαίων, η στοίβα 500 παρέχει τα βασικά συστατικά για υψηλά επίπεδα μυϊκής μάζας, απώλεια λίπους και ποιοτική ανταγωνιστική προετοιμασία.


Ονομασία προϊόντος: Mass Stack 500mg / ml

Ψευδώνυμο: Μάζα στοίβας 500, Μάζα 500

Συγκέντρωση: 500 mg / ml

Περιεχόμενα: κάθε 1ml περιέχει 200mg δεκανοϊκή τεστοστερόνη, 150mg equipoise, 150mg δεκανόνη νανδρολόνης

Έλαια μεταφοράς: έλαιο σταφυλιού, MCT, EO και ούτω καθεξής

Χρήση: Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μυϊκής μάζας και της αντοχής, την αυξημένη οστική πυκνότητα και την αντοχή και τη διέγερση της γραμμικής ανάπτυξης και της ωρίμανσης των οστών.

Minmum ποσότητα παραγγελίας: 50ml

Προσαρμοστικότητα εφοδιασμού: 50 λίτρα / ημέρα

Τρόπος συσκευασίας: πακέτα stealth που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες

Μέθοδοι αποστολής: DHL, TNT, FEDEX, EMS, ETK, EUB και ούτω καθεξής

Χρόνος παράδοσης: εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση

Τρόποι πληρωμής: wetsern union, money gram, bitcoin και TT


Λειτουργία και πρόταση:


1. Ενεργεί για να επιβραδύνει την αρωματοποίηση (μετατροπή σε οιστρογόνα) .Αυτή είναι μία από τις λίγες ενέσιμες ενώσεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία από γυναίκες αθλητές και bodybuilders
2. Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το Equipoise, θα πρέπει να εξετάσετε τη χρήση του για τουλάχιστον 12 εβδομάδες. Equipoise, όπως Deca, είναι επίσης ανιχνεύσιμο στο σύστημά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα
3.Dose Equipoise σε 600mgs / εβδομάδα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ρώτησα για την εμπειρία Equipoise με την Equipoise φαινόταν να πιστεύουν ότι η χρήση πάνω από 600mgs / εβδομάδα δεν παρήγαγε επιπλέον αποτελέσματα, αλλά το άλμα από 400mgs / week σε 600mgs / week προκάλεσε αξιοσημείωτα επιπλέον κέρδη και έτσι


Mass Stack 500mg / ml Εφαρμογή


Test-Deca-Equipoise Κύκλος - Η Lean Bulker
Αυτός είναι ένας καθαρός κύκλος συσσώρευσης που σας δίνει το μέγεθος χωρίς τη διατήρηση του νερού. Τα τελικά αποτελέσματα είναι σκληροί, ξηροί μύες με άφθονο ορισμό.
Αν βάζετε βάρος ή φουσκώνετε εύκολα, αυτή θα είναι η προτιμώμενη επιλογή σε σχέση με τον κλασικό κύκλο οικοδόμων μάζας.

Η στοίβα άπαχου μάζας περιλαμβάνει:
Προπιονική τεστοστερόνη
Deca Durabolin
Equipoise γνωστός ως Becylenone Undecylenate
Προπιονική τεστοστερόνη

Όπως πάντα, θα πρέπει να δοκιμάζετε σε οποιοδήποτε κύκλο για να καταπολεμήσετε την κατασταλτική φύση των στεροειδών. Αυτός ο κύκλος χρησιμοποιεί τον προπιονικό εστέρα ο οποίος έχει μικρότερη ημιζωή από την ενανθική τεστοστερόνη. Το πλεονέκτημα ενός συντομότερου εστέρα είναι ότι τα αναβολικά αποτελέσματα είναι ταχύτερα.
Επίσης, οι συντομότεροι εστέρες είναι πιο ισχυροί επειδή περιέχουν υψηλότερες συγκεντρώσεις του πραγματικού στεροειδούς ανά χιλιοστόγραμμο. Σε αυτόν τον κύκλο εκτελέστε μια δοκιμαστική δόση 400 mg ανά εβδομάδα για 12 εβδομάδες.


Πώς να κάνετε την ένεση στεροειδών ελαίων


Αν πρόκειται να ξεκινήσετε σύντομα τον πρώτο σας κύκλο, «πώς να κάνετε την ένεση» είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που ανησυχείτε. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε διεξάγοντας έρευνα σχετικά με τα διάφορα ενέσιμα αναβολικά στεροειδή που διατίθενται στην αγορά, τα οποία νομίζετε ότι μπορεί να σας βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας. Αλλά όταν έχετε τα φιαλίδια και τις σύριγγες μπροστά σας, σίγουρα θα σκεφτείτε πώς θα πάρετε το στεροειδές από το μπουκάλι και στο σώμα σας. Σε αυτό το σημείο, μερικοί άνθρωποι θα εξημερωθούν και θα παραιτηθούν. Εδώ είναι μερικές πληροφορίες σχετικά με την ένεση αναβολικών στεροειδών.


Σχεδιάστε λίγο αέρα στη σύριγγα και εισάγετε το στο φιαλίδιο. Η πίεση στο φιαλίδιο θα αυξηθεί και η άντληση του υγρού μέσα στο φιαλίδιο θα γίνει ευκολότερη. Βεβαιωθείτε ότι η άκρη του πείρου είναι κάτω από το υγρό και στη συνέχεια τραβήξτε αργά το έμβολο προς τα πίσω, για να τραβήξετε τον όγκο του υγρού που επιθυμείτε.


Εάν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε τη βελόνα μετά από αυτό. Η βελόνα μπορεί να έχει χάσει κάποια από την ευκρίνεια της, καθώς έκανε το δρόμο της μέσα από το πώμα και μπορεί να προκαλέσει κάποια δυσφορία όταν τρυπάτε το δέρμα σας με αυτό.

Καθαρίστε την περιοχή, την οποία πρόκειται να εισάγετε, με ένα γλυκό αλκοόλ. Τοποθετήστε τον πείρο πάνω στην περιοχή και απλώς σπρώξτε τον.


Σχεδιάστε λίγο το έμβολο. Αν παρατηρήσετε κάποιο αίμα μέσα στη σύριγγα, πιθανώς χτυπήσατε φλέβα ή αρτηρία και πρέπει να επιλέξετε άλλο σημείο. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία ξανά.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, αφαιρέστε τον πείρο και αμέσως καλύψτε την περιοχή έγχυσης με μια νέα βαμβακερή σφαίρα και πιέστε για μερικά δευτερόλεπτα. Αν δείτε λίγο αίμα, είναι εντάξει. Απλά τρυπούσατε το δέρμα και κάποιο αίμα είναι υποχρεωμένο να βγει.mass stack500


Πώς να τοποθετήσετε μια παραγγελία


Κάντε μια παραγγελία: Καταργήστε την ποσότητα
Μίνι σειρά: 10g
Παραθέτω, αναφορά: Οι τιμές επιβεβαιώνουν
Τρόποι πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram και Bitcoin
Τρόποι παράδοσης: Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS κ.λπ.)
Διεύθυνση αποστολής: Καταχωρίστε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).
Συσκευασία: Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους ανάλογα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)
Χρόνος παράδοσης: Εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής
Εικόνες πακέτων: Θα προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία
Αριθμός εντοπισμού: Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί
Ωρα αποστολής: 5-7 εργάσιμες ημέρες (από πόρτα σε πόρτα)
Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση: 24/7 Online για τυχόν προβλήματα


Συσκευασία & Παράδοση


1. Επαγγελματική ομάδα για το πακέτο και την αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμ. Έως 100 κιλών ταυτόχρονα στη χώρα σας.


2. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένη.


3. Κωδικός παρακολούθησης 24 ώρες για τελωνειακό έλεγχο.


4. Πολλά είδη αποστολής, μπορεί επίσης να είναι όπως σας απαίτηση.


Το πλεονέκτημά μας


1. Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ικανοποιούν την επιθυμία τους.


2. Έχουμε μια βαθύτερη επαγγελματική γνώση, μπορείτε να κάνετε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών.


3. Μεγάλη ποιότητα, ευνοϊκή τιμή και ασφαλή μεταφορά.


4. Ασφαλής και διακριτική αποστολή.


5. Το αγροτεμάχιο μπορεί να αποσταλεί σε 24 ώρες μετά την εξόφληση, με άμεση παράδοση με DHL, EMS, HKEMS, TNT, UPS, Fedex και 24ωρη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.


195

Hot Tags: σύνθετη μάζα μάζας στεροειδών πετρελαίου 500mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like