Armidex 5 mg / ml αναστροζόλη

Το Arimidex είναι ένας αληθής αναστολέας αρωματάσης που λειτουργεί παρεμποδίζοντας το ένζυμο αρωματάσης στο σώμα, περιορίζοντας έτσι την ποσότητα της συσσώρευσης οιστρογόνων που λαμβάνει χώρα. Αυτή η ένωση έχει προφανή οφέλη για τους bodybuilders που χρησιμοποιούν στεροειδή αρωματισμού όπως η τεστοστερόνη. Αυτά τα άτομα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν παρενέργειες που σχετίζονται με τα οιστρογόνα, όπως το πρήξιμο του νερού και το "gyno", αλλά με τη λήψη του GP Arimidex ενώ είναι σε κυκλοφορία, η πιθανότητα οποιασδήποτε από αυτές τις πλευρές μειώνεται σημαντικά.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Nolvadex Tamatex Citrate
Nolvadex Tamodex Citrate Βασικές πληροφορίες:
Εμπορική ονομασία: Nolvadex, Nolvaxyl, Tamoximed, Tamodex, Cytotam, Mamofen, Xifen, Tomifen, Tevafen, Oncotam, Neotam, Valodex, Oncomox, Caditam.
Μοριακός τύπος: C26H29NO.C6H8O7
Μοριακό βάρος: 563,64
CAS ΝΟ .: 54965-24-1
Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική σκόνη
Σ.τ .: 140-144 ° C
Nolvadex Tamatex Citrate Περιγραφή:3. Εφαρμογές:


Arimidex vs Nolva

Το κύριο πλεονέκτημα στη χρήση του arimidex σε ένα SERM, όπως το nolva, είναι ότι το arimidex αποκλείει το ένζυμο της αρωματάσης. επομένως, εμποδίζει την παραγωγή οιστρογόνου στην πρώτη θέση. Συγκριτικά, το Nolva θα εμποδίσει τους υποδοχείς οιστρογόνων να λαμβάνουν το οιστρογόνο παρά να σταματήσουν την παραγωγή στην πηγή. Ως εκ τούτου, θα έχετε ακόμα οιστρογόνο που επιπλέει στο σώμα σας όταν χρησιμοποιείτε ένα SERM.

Δοσολογίες Arimidex

Οι περισσότεροι άντρες θα βρουν 0,5 mg κάθε δεύτερη ημέρα για να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης ενώ στον κύκλο, εάν είναι απαραίτητο για την πρόληψη των παρενεργειών με 1 mg κάθε δεύτερη μέρα γενικά, είναι οι περισσότεροι που θα χρειαστεί ποτέ για αυτόν τον σκοπό.

Η ίδια δόση μπορεί να εφαρμοστεί στον αθλητικό αθλητισμό σωματικής σωματικής άσκησης, κυρίως στο bodybuilding. είναι πολύ συνηθισμένο για πολλούς bodybuilders να συμπληρώνουν με Arimidex για 12-16 εβδομάδες που οδηγούν σε έναν ανταγωνισμό σε δόση 1mg κάθε δεύτερη ημέρα.

Γενικές δοσολογίες για άντρες: 0.5mgs ανά ημέρα ή κάθε δεύτερη ημέρα.

4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Η αναστροζόλη (INN) (που διατίθεται στο εμπόριο υπό την εμπορική ονομασία Arimidex από την AstraZeneca) είναι ένα μη στεροειδές φάρμακο αναστολής της αρωματάσης που έχει εγκριθεί για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού μετά από χειρουργική επέμβαση, καθώς και για τη μετάσταση τόσο στις γυναίκες πριν όσο και μετά την εμμηνόπαυση. Η σοβαρότητα του καρκίνου του μαστού μπορεί να αυξηθεί από τα οιστρογόνα, καθώς οι ορμόνες του φύλου προκαλούν υπερπλασία και διαφοροποίηση σε θέσεις υποδοχέα οιστρογόνων. Η αναστροζόλη δρα αναστέλλοντας τη σύνθεση των οιστρογόνων. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το Arimidex από την AstraZeneca έληξε τον Ιούνιο του 2010.

Είναι στον κατάλογο των βασικών φαρμάκων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, κατάλογος των σημαντικότερων φαρμάκων που χρειάζονται σε ένα βασικό σύστημα υγείας.

Σε γυναίκες με εμμηνόπαυση, αυτό περιλαμβάνει ορισμένα είδη καρκίνου του μαστού, συμπεριλαμβανομένων γυναικών που έχουν αναπτύξει ασθένειες μετά από θεραπεία με ταμοξιφαίνη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες καταστάσεις που έχει εντοπίσει ο γιατρός σας.

Η αναστροζόλη είναι ένας αναστολέας αρωματάσης. Λειτουργεί μειώνοντας τη συγκέντρωση οιστραδιόλης αίματος, η οποία μπορεί να μειώσει το μέγεθος και την ανάπτυξη του όγκου.


5. Συσκευασία & Παράδοση

Γρήγορη και ασφαλής εγγύηση παράδοσης:
1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί σε 14 ώρες μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης
2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.
3) Τελωνειακό ποσοστό ≥99%
4) Έχουμε το δικό μας πράκτορα / remailer / διανομέα που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλώς, και έχουμε αποθέματα εκεί για μεταφορά.


Hot Tags: armidex 5mg / ml αναστροζόλη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like