Ανόμος 400 mg / ml

Το Anomass 400 είναι ένα ισχυρό μίγμα τριών εξαιρετικών στεροειδών σχεδιασμένων με μια έξυπνη προσέγγιση στη σύνθεση των προϊόντων. Το Anomass 400 έχει σχεδιαστεί ως «στοίβα σε μια φιάλη» και παρέχει μια αποτελεσματική προσέγγιση στο εβδομαδιαίο καθεστώς δοσολογίας του χρήστη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πολλαπλή ανάμειξη στεροειδούς ελαίου 400mg / ml χωρίς PIP

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών. Το εργαστήρι μας παίρνει σοβαρά το PIP, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τις πολύ σωστές συνταγές (οι οποίες έχουν δοκιμαστεί) για να αποφύγετε τον πόνο μετά την ένεση. Οι διαλύτες και τα έλαια μεταφοράς είναι όλα ιατρικά. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη το ειδικό προσωπικό σύνταγμα, το εργαστήριό μας μπορεί να κάνει έθιμο τα στεροειδή έλαια ως το μυαλό σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για την ποιότητα εργαλείων whatsapp + 8613302415760 skype +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Anomass 400mg / ml Γρήγορες λεπτομέρειες

Το Anomass 400 είναι ένα ισχυρό μίγμα τριών εξαιρετικών στεροειδών σχεδιασμένων με μια έξυπνη προσέγγιση στη σύνθεση των προϊόντων. Το Anomass 400 έχει σχεδιαστεί ως «στοίβα σε μια φιάλη» και παρέχει μια αποτελεσματική προσέγγιση στο εβδομαδιαίο καθεστώς δοσολογίας του χρήστη. Συνδυάζοντας το Undecylenate Boldenone, Enanthate τεστοστερόνης και Τρανbolone Enanthate, αυτό το προϊόν προσφέρει όλα όσα θα χρειαζόταν ένας χρήστης σε δύο απλές ενέσεις την εβδομάδα.


Κάθε ml Anomass 400 περιέχει

Enanthate τεστοστερόνης 150 mg
Μη δεκυλενικό Boldenone 150 mg
Trenbolone Enanthate 100mg


Ανόμα 400mg / ml Συνταγή μαγειρέματος:

(Σημειώσεις: ΒΒ = βενζοϊκό βενζύλιο · ΒΑ = βενζυλική αλκοόλη · ΕΟ = ελαϊκός αιθυλεστέρας · Έλαιο = έλαιο σπόρου)

1. 500 ml @ Anomass 400 mg

30 γραμμάρια σκόνης αιθανικής τεστοστερόνης

15 γραμμάρια Bledenone Undeclynate

20 γραμμάρια πούδρας τρεμνολόνης αιθανικού

13 ml ΒΑ (2%)

64 ml BB (15%)

349ml Λάδι


2. 250 ml @ Anomass 400 mg

15 γραμμάρια σκόνης αιθανικής τεστοστερόνης

7,5 γραμ. Boldenone Undeclynate

10 γραμμάρια πούδρας τρεμνολόνης αιθανικού

6,5 ml BA (2%)

32,5 ml BB (15%)

174,5 ml πετρελαίου


Ανώμαλα 400mg / ml Επιδράσεις

Το Anomass 400 είναι ένα στεροειδές που είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μείγμα τριών εξαιρετικών ενώσεων. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τα πλεονεκτήματα και των τριών ενώσεων και να μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια εβδομαδιαία δόση και περιέχει enanthate τεστοστερόνης, undecylenate βολδενόνης και enanthate trenbolone. Με δύο απλές ενέσεις κάθε εβδομάδα, αυτό το προϊόν θα προσφέρει όλα όσα θα χρειαστεί ένας χρήστης και θα προσφέρει πολλά οφέλη στους κατασκευαστές αμαξωμάτων, τους αθλητές επιδόσεων και άλλους.


Το Anomass 400 έχει πολλά οφέλη για τους bodybuilders και τους αθλητές. Είναι ένας δημοφιλής τύπος στεροειδών και χρησιμοποιείται συχνά από αρχάριους. Έχει τη δυνατότητα να προσθέσει αρκετά μυς, αλλά έχει λίγες παρενέργειες. Είναι δημοφιλές λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων και θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα αμέσως.

Δοσολογία ανόμοιας

Η τυπική δοσολογία του στεροειδούς Anomass 400 είναι 25-50mg την ημέρα. Συνιστάται να λαμβάνετε το στεροειδές δύο φορές την εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορείτε να αποφύγετε διακυμάνσεις στα επίπεδα τεστοστερόνης. Όσο περισσότερο παίρνετε, τόσο περισσότερο τα αποτελέσματα των στεροειδών θα είναι υπερβολικά.


Φυσικά, οι επιδράσεις των στεροειδών είναι διαφορετικές σε κάθε άτομο. Πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Καταλάβετε ποιο είδος στεροειδών και ποια δοσολογία είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας, έτσι ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε το δικό σας δοσολογικό σχήμα. Τα στεροειδή είναι ένα ισχυρό φάρμακο, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα χρησιμοποιείτε με σεβασμό και ευθύνη.


Πακέτο

Καταλαβαίνουμε ότι θα ανησυχείτε για τις μεθόδους συσκευασίας μας προτού δοκιμάσετε ή μας ήξερε, ενώ κάνουμε την πραγματική συμφωνία και γνωρίζουμε πώς λειτουργεί το τελωνείο.

Έχουμε επαγγελματική ομάδα για ειδική μεταμφιεσμένη συσκευασία, δεν υπάρχει λέξη στεροειδές ανησυχία θα εμφανιστεί στα αγροτεμάχια, το ποσοστό πέρασμα έθιμο είναι περισσότερο από 99%.

Πριν μπορέσουμε να προσφέρουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις συσκευασίες και τις μεθόδους αποστολής μας, και είναι καλύτερο να συζητήσουμε μέσω ταχυδρομείου, skype ή whatsapp + 8613302415760.


Διανομή

Η εταιρεία μας διαθέτει μια επαγγελματική και αποτελεσματική ομάδα για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτά ή πακέτα μυστικότητας. Οι παραγγελίες θα αποστέλλονται εντός μίας εργάσιμης ημέρας μετά την πληρωμή. Τα στοιχεία της συσκευασίας και ο αριθμός καταδίωξης θα σταλούν σε εσάς. Αποστολή από την DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS, EUB, ETK και ούτω καθεξής.

Χρειάζονται συνήθως 4 έως 7 ημέρες ή 7 έως 10 ημέρες από κάποιο άλλο ταχυμεταφορέα. θα είναι 15 έως 20 ημέρες από την αργή κατεύθυνση.

Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα.

Θα στοιβάζονται στα αγροτεμάχια μέχρι να τα φέρετε σε ετοιμότητα, ώστε να μην χρειαστεί ελεύθερος χρόνος για αυτό.

anomass 400mg(3)


Συχνές ερωτήσεις

1. Τι είναι το πελματοειδές ή ημιτελές στεροειδές έλαιο

Το πρωινό ή το ημιτελές πετρέλαιο που προσφέρουμε είναι στην πραγματικότητα τελειωμένο. Τα έλαια παρασκευάζονται ήδη με διαλύτες ιατρικής ποιότητας και λάδι φορέα, φιλτράρουμε επίσης το λάδι μια φορά μέσω μεμβρανών 0.22μm. Αλλά λόγω των ζητημάτων συσκευασίας, τα έλαια είναι αστάρια κατά τη διάρκεια της αποστολής ή της απόσπασης. Η μόνη διαδικασία που έχετε αφήσει για σας είναι να τα αποστειρώσετε και να τα χρησιμοποιήσετε - αποστειρωμένη διήθηση, πολύ απλή διαδικασία.


2. Γιατί όχι τα τελικά στεροειδή έλαια σε φιαλίδια;

Για να διασφαλιστεί η ασφαλής παράδοση στη χώρα σας, χρησιμοποιούμε το διακριτικό πακέτο, το οποίο δεν μπορεί να σιγουρευτεί το περιβάλλον αποστειρώσεως. Και είναι πολύ φθηνότερο από το ένα στα φιαλίδια. Σύμφωνα με το ποσοστό επιτυχίας των αγροτεμαχίων που έχουμε στείλει σε πολλές χώρες, το προμαγειρεμένο ή ημιτελή έλαιο στεροειδών θα είναι μια καλύτερη επιλογή. Επιπλέον, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνετε την επιχείρησή σας επίσης.


3. Γιατί να επιλέξετε το πεντάλφα ή ημιτελή έλαιο στεροειδών

Αν θέλετε να βρείτε το legit steroid gear για αυτο-χρήση, τα premade στεροειδή έλαια έχουν την ίδια ισχύ με τα τελικά και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αν θέλετε να επεκτείνετε τη δική σας επιχείρηση, ανοικοδομήστε το δικό σας ραντ, τα έλαια premade που εξυπηρετούμε σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και να κερδίζετε περισσότερα.

Αν έχετε ειδικές απαιτήσεις σχετικά με τον μεταφορέα και τη συγκέντρωση, το εργαστήριό μας μπορεί να κάνει και το μυαλό σας.


4. Πώς να φιλτράρετε το έτοιμο ή ημιτελές στεροειδές έλαιο

Θα σας δώσουμε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο φιλτραρίσματος βήμα προς βήμα. Και εξυπηρετούμε επίσης τα φίλτρα της σύριγγας, τα φίλτρα κενού, τα άδεια φιαλίδια (με καπάκια και κορυφές), το φιαλίδιο για να φτιάξετε τα τελικά στεροειδή.


Άλλος κατάλογος προϊόντων Hot Sell

Πηγή σκονών σκόνης πρώτης ύλης

Αναμιγνύονται ημικατεργασμένα

Blend Steroid Solutions


Λύση στεροειδών

Sustanon

Sustanon 250 mg, 400 mg / ml

Test Blend 450 mg

Προπιονική τεστοστερόνη

Test Prop 100 mg / ml

Test Blend 500 mg

Ενανθική τεστοστερόνη

Δοκιμασία Ε 250 mg, 300 mg / ml

Tri Tren 180 mg

Κυπιονική τεστοστερόνη

Δοκιμάστε Cyp 250 mg, 300 mg / ml

Tri Test 300 mg, 400 mg

Νανδρολόνη δεκανοϊκό

Deca Durabolin 250 mg / ml

Tri Deca 300 mg

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

ΝΡΡ 100 mg, 150 mg / ml

Δοκιμή Tren 225mg

Μη δεκυλενικό Boldenone

Equipoise 250 mg, 300 mg, 400 mg / ml

Tren Test Depot 450mg

Anavar / Oxandrolon

Boldenone Cypionate 200 mg

Equi Test 450 mg

Winstrol / Stanozol

Εναιώρημα Winstrol 50 mg νερό

Supertest 450mg

Οξική τρανbolbolone

Stanozol 50 mg / ml με βάση το πετρέλαιο

Ανόμα 400 mg

Trenbolone Enanthate

Tren Ace 100 mg / ml

Rippex 225mg

Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης

Tren Ε 100 mg, 200 mg / ml

Μάζα 500 mg

Οξεική μετενολόνη

Tren Hexa 75 mg / ml

Rip Cut 175mg

Dianabol

Masteron 100 mg, 150 mg / ml

TMT 300 mg

Από το στόμα Turinabol

Primobolan 100 mg / ml

TMT 375 mg

Anadrol (Oxymetholon)

Anavar 20 mg / ml

TM Blend 500mg

Proviron

Anastrozol 5 mg / ml

Tri-tren 150 mg

Hot Tags: anomass 400mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like