Anomass 400 Anomass 400mg / ml

Anomass 400 Anomass 400mg / ml Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 λέξεις-κλειδιά: Anomass 400, Anomass 400 mg / ml 1. Περιγραφή: Το Anomass 400 είναι ένα ισχυρό μίγμα τριών ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ (2)

Anomass 400 Anomass 400mg / ml

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

λέξεις-κλειδιά: Anomass 400, Anomass 400 mg / ml

1. Περιγραφή:

Το Anomass 400 είναι ένα ισχυρό μίγμα τριών εξαιρετικών στεροειδών σχεδιασμένων με μια έξυπνη προσέγγιση στη σύνθεση των προϊόντων. Το Anomass 400 έχει σχεδιαστεί ως «στοίβα σε μια φιάλη» και παρέχει μια αποτελεσματική προσέγγιση στο εβδομαδιαίο καθεστώς δοσολογίας του χρήστη. Συνδυάζοντας το Undecylenate Boldenone, Enanthate τεστοστερόνης και Τρανbolone Enanthate, αυτό το προϊόν προσφέρει όλα όσα θα χρειαζόταν ένας χρήστης σε δύο απλές ενέσεις την εβδομάδα.

Το Anomass 400 είναι ένα στεροειδές που είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μείγμα τριών εξαιρετικών ενώσεων. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τα πλεονεκτήματα και των τριών ενώσεων και να μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια εβδομαδιαία δόση και περιέχει enanthate τεστοστερόνης, undecylenate βολδενόνης και enanthate trenbolone. Με δύο απλές ενέσεις κάθε εβδομάδα, αυτό το προϊόν θα προσφέρει όλα όσα θα χρειαζόταν ένας χρήστης και θα προσφέρει πολλά οφέλη στους κατασκευαστές σωμάτων, τους αθλητές απόδοσης και άλλους.

Anomass 400 (4)

2. Anomass 400 Συνταγή:

enanthate τεστοστερόνης 150 mg / ml

undecylenate της βολδενόνης 150 mg / ml

τρανμπολόνη enanthate 100 mg / ml

Ανόμα 400mg / ml @ 500ml συνταγές:

30 γραμμάρια σκόνης αιθανικής τεστοστερόνης

15 γραμμάρια Bledenone Undeclynate

20 γραμμάρια πούδρας τρεμνολόνης αιθανικού

13 mL BA (2%)

64 mL BB (15%)

349mL πετρελαίου

3. Λειτουργία:

Αυτός ο τύπος στεροειδών έχει πολλά οφέλη για τους bodybuilders και τους αθλητές. Είναι ένας δημοφιλής τύπος στεροειδών και χρησιμοποιείται συχνά από αρχάριους. Έχει τη δυνατότητα να προσθέσει αρκετά μυς, αλλά έχει λίγες παρενέργειες. Είναι δημοφιλές λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων και θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα αμέσως.


Η ανόμωση περιέχει undecylenate της βολδενόνης, η οποία είναι ένα στεροειδές που παράγει τεστοστερόνη. Έχει υψηλότερη μυτροπική δράση από την τεστοστερόνη και δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνα - πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχει οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες σχετιζόμενες με τα οιστρογόνα. Αυτή η ουσία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την όρεξή σας και το συνολικό σας ποσοστό μεταβολισμού του σώματος, το οποίο θα σας βοηθήσει να χύσετε γρήγορα. Η αύξηση της όρεξης μπορεί να είναι ένα όφελος για τους ανθρώπους που αγωνίζονται να καταναλώνουν πολλές θερμίδες, καθώς αυτό είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των μυών.


Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού είναι ότι το boldenone διεγείρει τους νεφρούς, έτσι ώστε να μπορούν να παράγουν ερυθροποιητίνη. Αυτό αυξάνει τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο αίμα καθώς και βελτιώνει το ιξώδες του αίματος. Ως αποτέλεσμα, θα είναι ευκολότερο για το αίμα σας να μεταφέρει οξυγόνο στα κύτταρα του σώματός σας - βελτιώνοντας τις επιδόσεις σας όταν πρόκειται για αερόβια άσκηση.

4. Δοσολογία:

Η τυπική δοσολογία του στεροειδούς Anomass 400 είναι 25-50mg την ημέρα. Συνιστάται να λαμβάνετε το στεροειδές δύο φορές την εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορείτε να αποφύγετε διακυμάνσεις στα επίπεδα τεστοστερόνης. Όσο περισσότερο παίρνετε, τόσο περισσότερο τα αποτελέσματα των στεροειδών θα είναι υπερβολικά.

4. Διαδικασία παραγγελίας:

Σειρά

-Μπορείτε να μάθετε τι θα χρειαστείτε

-Σας στέλνουμε συνολική τιμή και κάνουμε σχέδιο ναυτιλίας

-όπως νομίζετε ότι είναι εντάξει και στέλνετε πληρωμή

- Θα στείλουμε το δέμα σε 12-24 ώρες και στη συνέχεια θα στείλουμε τη φωτογραφία συσκευασίας και τον αριθμό παρακολούθησης σε εσάς

-Εμείς θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες

-Parcel θα παραδοθεί σε 4-5 εργάσιμες ημέρες

5. Σχετικά προϊόντα:

Compound Injectable Steroid Oil

Hot Tags: anomass 400 anomass 400mg / ml, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like